Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Απριλίου 29, 2017

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ !!

Μπροστά στην πρόκληση μιας ακόμα κατάκτησης κυπέλλου στον πάγκο της ΑΕΚ και ενόψει της διαδικασίας των playoffs, ο Μανόλο Χιμένεθ καλείται να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του προσηλωμένους στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να μην τους αποπροσανατολίσει τίποτα. Ωστόσο, σε δηλώσεις του στη Nova, ο Ισπανός τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον τελικό με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι αν οι παίκτες του αγωνιστούν όπως μπορούν, δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και το δικό του μέλλον.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ:
“Μπορεί να φαίνεται λογικό να είναι χαρούμενοι οι παίκτες μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά έχουμε υποχρέωση να δείξουμε απόλυτο σεβασμό στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρέπει να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έτσι ώστε στο φινάλε του πρωταθλήματος να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία”.
Τι πρέπει να προσέξει σ' αυτό το ματς η ΑΕΚ;
“Να εκμεταλλευθούμε τα όπλα μας, να παίξουμε με ένταση και να μην ξεχνάμε ότι πρέπει να πάρουμε τρεις σημαντικούς βαθμούς για την καλύτερη δυνατή θέση της βαθμολογίας”.
Στον τελικό του κυπέλλου περιμένατε ότι θα είναι ο ΠΑΟΚ, ή είναι έκπληξη μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα;

“Ο Παναθηναϊκός προερχόταν από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην έδρα του, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός αντίπαλος. Θέλω να επαναλάβω ό, τι είχα πει και πριν τα ημιτελικά, ότι δηλαδή οι τέσσερις καλύτερες ελληνικές ομάδες κλήθηκαν να συμμετάσχουν στα ημιτελικά. Ήταν ουσιαστικά δύο “τελικοί” οι αγώνες του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, αφού όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλός μας εμείς θα έπρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι. Εμείς τώρα πρέπει να περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο και να βάλουμε τα δυνατά μας στον τελικό”.
Πιστεύετε ότι στο παιχνίδι της ΑΕΚ ταιριάζει καλύτερα ο ΠΑΟΚ ή ο Παναθηναϊκός;
“Αν εμείς παίξουμε όπως πρέπει δεν φοβάμαι. Αν μου ζητάτε να σκεφτώ πως θα παίζαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν μπορώ να το κάνω γιατί δεν είναι πραγματικότητα. Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι πως θα παίξουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ”.
Με εσάς στο πάγκο η ΑΕΚ είναι κοντά στο να πετύχει τους στόχους που έθεσε απ' τη στιγμή που αναλάβατε την τεχνική ηγεσία και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θέλετε να συνεχίσετε και μετά το καλοκαίρι στην ομάδα;
“Εγώ είμαι ένας εργάτης της ΑΕΚ. Είμαι επαγγελματίας και τόσο στην προηγούμενη, όσο και στην τωρινή θητεία μου τρέφω συναισθήματα για την ΑΕΚ. Πιστεύω όμως ότι δεν πρέπει να αποσπάσουμε, ούτε στο ελάχιστο την προσοχή των παικτών ή οποιουδήποτε άλλου μέσα στην ομάδα, σκεπτόμενοι το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Όπως λέμε στην πατρίδα μου, πρέπει να πιάσουμε τον ταύρο από τα κέρατα και να πετύχουμε τους στόχους μας για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον”.
Ονειρεύεστε μια ακόμα κατάκτηση κυπέλλου απ' την ΑΕΚ;
“Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό στον οποίο θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω ότι δεν οφείλεται μόνο σ' εμένα η παρουσία της ομάδας στον τελικό. Εγώ ήρθα στα μέσα του πρωταθλήματος, βρήκα την ομάδα στη θέση που ήταν και προσπαθήσαμε μαζί με τους παίκτες, με σκληρή δουλειά να βελτιώσουμε την κατάσταση. Σε ότι αφορά στο κύπελλο, ήρθα πριν το ματς με τον Λεβαδειακό, η ομάδα είχε ήδη προκριθεί σε κάποιες φάσεις της διοργάνωσης και εκτός απ' τους παίκτες αυτό οφείλεται και στη δουλειά που έκανε ο προκάτοχός μου, κ. Μοράις και θα ήθελα να τον συγχαρώ για τη δουλειά που έκανε.”
Μπορεί η ΑΕΚ να τερματίσει πρώτη και στα πλέι οφ;
“Ο τελικός κυπέλλου είναι πολύ σημαντικός, όλα τα ματς στα πλέι οφ είναι σημαντικά, αλλά δε θα ήμουν ειλικρινής αν δε σας έλεγα αυτή τη στιγμή ότι σήμερα περισσότερο απ' όλα με απασχολεί το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002