Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Απριλίου 03, 2017

ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ..!!

Όλα όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου

Ως την πιο σκληρή νύχτα του, από τη στιγμή που επέστρεψε στην ΑΕΚ, χαρακτήρισε την αποψινή ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τυπου. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο τεχνικός της Ενωσης εξηγώντας από τη δική του πλευρά όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ
Ποιες ήταν οι κοινές αδυναμίες των δυο ομάδων σε κάθε ημίχρονο;
«Θα σας μιλήσω για την ομάδα μου. Στο πρώτο ημίχρονο δεν αναγνωρίζαμε τους εαυτούς μας! Πραγματικά ο αντίπαλος έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Τους δωρίσαμε το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο με το σκορ να είναι 0-2 και απέναντι σε έναν αντίπαλο με τη δυναμική του ΠΑΟ κάναμε τα πάντα για να γυρίσουμε το σκορ και στο 2-2 θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι εμείς, αλλά και ο αντίπαλος. Το σίγουρο είναι ότι σε ένα παιχνίδι 0-2 με δυο μεγάλες ομάδες, λίγες φορές θα μπορέσουμε να δούμε μια ομάδα με τη γενναιότητα που έπαιξε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Γι’ αυτό νιώθω άσχημα. Γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούσαμε να παίξουμε τόσο άσχημα στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟ μας κέρδισε στην αγωνιστική συμπεριφορά που επέδειξε».
Για τις κινήσεις του πριν το ματς και κατά τη διάρκεια με τις αλλαγές του;
«Είναι το πρώτο παιχνίδι που χάνουμε. Κάποια στιγμή θα χάναμε. Αλλά όπως σας έχω ξαναπεί δεν είναι ούτε το σύστημα ούτε ποιοι αρχίζουν. Είναι θέμα συμπεριφοράς. Αυτό με το σύστημα, με το ποιος παίζει ή δεν παίζει, δεν είναι αληθινό».
Μήπως ο Πατίτο δεν ήταν έτοιμος;
«Αν είχαμε κερδίσει θα ήταν μια επιτυχία. Τώρα που χάσαμε ήταν ένα λάθος. Μετά το παιχνίδι είναι εύκολο να κρίνουμε. Ο Πατίτο είχε μπροστά του 12 μέρες σκληρής δουλειά για να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει. Είναι άδικο να κρίνουμε και να δείχνουμε ότι φταίει αυτός ή ο Αϊντάρεβιτς. Αν μπορούσα να άλλαζα και τους 11 θα τους άλλαζα. Με όλο το σεβασμό είναι πολύ εύκολο να κάνουμε κριτική μετά το ματς».
Το μάθημα που πήρε απόψε η ΑΕΚ;
«Καλή ερώτηση. Σίγουρα από τις ήττες μαθαίνεις περισσότερα, απ’ ότι στις νίκες. Μετά από 3 μήνες χωρίς να έχουμε χάσει, πρέπει να ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Αλλά αν δεν μπούμε στο γήπεδο, και το λέω και για μένα, όπως πρέπει τότε να
Είναι η πιο δύσκολη βραδιά του;
«Εγω ήρθα εδώ γιατί είμασταν εκτός πλέι οφ. Και οι αντίπαλοί μας έκαναν λίγα λάθη. Τις προηγούμενες ημέρες είχα συνέντευξη στην Ισπανία και μου είπαν ότι με βάσει τους βαθμούς θα ήμασταν πρώτη στη βαθμολογία. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Αλλά για να έχουμε μια καλή θέση στο πρωτάθλημα θα πρέπει να υπάρχει μια κανονικότητα. Στο τελευταίο παιχνίδι θα δούμε αν είχαμε αυτή την κανονικότητα.
Ναι είναι η πιο σκληρή νύχτα όντας προπονητής της ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο γιατί αισθάνθηκα αδυναμία λόγω της αδυναμίας που είχαμε. Και στο δεύτερο ημίχρονο νιώθω πόνο γιατί έβγαλαν στο γήπεδο οι παίκτες μια προσπάθεια. Νιώθω ικανοποίηση για την αντίδραση των 18.000 θεατών που θύμωσαν στο πρώτο ημίχρονο και τη χειροκρότησαν στο δεύτερο ημίχρονο».
Αν προλαβαίνει ο Τσιγκρίνσκι τον Ολυμπιακό;
«Ελπίζουμε να είναι ετοιμος στην ουσία για να φρεσκάρουμε κάποιους παίκτες που έχουν συνεχή παιχνίδια. Στην ουσία 4 παίκτες αυτοί που έχουν πάρει τα περισσότερα παιχνίδια οι Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος και Βράνιες. Ο Γκάλο και ο Μπακάκης ήταν εκτός κάποιων αγώνων. Δεν είναι μόνο σημαντικό να επανέλθουν παίκτες με ποιότητα, αλλά να έρθουν σε συγκεκριμένες θέσεις».
Αν χαρακτηρίζει άδικο το τελικό αποτέλεσμα;
«Δεν ξέρω πόσο συνηθισμένοι είστε εσείς να βλέπετε τέτοιες αντιδράσεις, αλλά τέτοιες αντιδράσεις συμβαίνουν σε τοπ επίπεδο. Αυτό που με πονάει είναι γιατί να φτάσουμε σε αυτό το σημείο χαρίζοντας το πρώτο ημίχρονο. Δουλέψαμε σκληρα 12 ημέρες πάνω στο πως θα ήταν ο Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχει μια λογική εξήγηση. Συνέβη αυτό που ξέραμε ότι δεν έπρεπε να συμβεί. Δεν είναι θέμα λαθών ή «ατυχήματος». Αφήσαμε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟ να παίξει αυτό που μπορεί να παίξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002