Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαρτίου 30, 2018

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ..

Την επιστροφή της στους ομίλους του Champions League, μετά από δώδεκα χρόνια «βλέπει» πλέον η ΑΕΚ μετά το αρχικό ξεκαθάρισμα του τοπίου με τις δικαστικές αποφάσεις και το σημαντικό αβαντάζ που έχει πλέον για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου η ΑΕΚ μπορεί να αρχίσει να σκαλίζει την κατάσταση στην προκριματική διαδικασία του Champions League από το δρόμο των πρωταθλητών με δύο προκριματικούς γύρους και 43 πρωταθλήτριες να μετέχουν για 4 εισιτήρια στη φάση των ομίλων, αντί για πέντε που ήταν μέχρι πέρυσι.
Ο δρόμος της πρωταθλήτριας ομάδας της 14ης στη βαθμολογία της UEFA Ελλάδας μέχρι τους ομίλους του Champions League έχει δύο προκριματικούς γύρους. Ξεκινάει από τον τρίτο προκριματικό μαζί με την πρωταθλήτρια Αυστρίας που κατά τα φαινόμενα θα είναι η Σάλτσμπουργκ και θα περιμένει δέκα ομάδες που θα προκύψουν από την προκριματική διαδικασία των τριών γύρων που θα έχουν προηγηθεί, δηλαδή του προ-προκριματικού, του πρώτου και του δεύτερου προκριματικού.
Στον τρίτο προκριματικό θα μετάσχουν δώδεκα ομάδες από τις οποίες βεβαίως θα προκριθούν οι έξι και θα σχηματίσουν τα τέσσερα ζευγάρια των πλέι οφ μαζί με τις πρωταθλήτριες Ολλανδίας και Ελβετίας που λογικά θα ξεκινούν από τον τελευταίο προκριματικό. Με αυτόν τον τρόπο θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα προχωρήσουν στη φάση των ομίλων του Champions League από το μονοπάτι των πρωταθλητών.
Με τους πρώτους υπολογισμούς από τη μέχρι τώρα εξέλιξη των ευρωπαϊκών  πρωταθλημάτων από τη 12η θέση στη βαθμολογία της UEFA μέχρι το 55ο Κόσοβο αυτό που προκύπτει είναι ότι η βελτιωμένη, μετά την εφετινή σεζόν, βαθμολογία της ΑΕΚ θα την βρει με ένα συντελεστή που θα είναι ο 12ος – 13ος έως 17ος – 18ος στο σύνολο των 43 πρωταθλητριών που θα διεκδικήσουν τα τέσσερα εισιτήρια.
Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι με βάση τη λογική και εκτός αν γίνει ο μεγάλος χαμός στον πρώτο και στον δεύτερο προκριματικό η ΑΕΚ θα είναι ανίσχυρη και ανάμεσα στις δώδεκα ομάδες του τρίτου προκριματικού και ανάμεσα στις οχτώ ομάδες των πλέι οφ. Μια πρώτη εικόνα του πως θα διαμορφωθούν τα γκρουπ ισχυρών και ανίσχυρων στις κληρώσεις μπορείτε να έχετε σήμερα στη σχετική ανάλυση του aek365.


Mε βάση την τρέχουσα εξέλιξη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων πολλά από τα οποία έχουν κριθεί, ενώ σε άλλα υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί για την κατάκτησή τους και με δεδομένο ότι από τους πρώτους προκριματικούς γύρους θα προκρίνονται οι λεγόμενοι ισχυροί (seeded teams) από πλευράς συντελεστή ένα πιθανό γκρουπ υποψήφιων αντιπάλων για την ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό του Champions League θα μπορούσε να αποτελείται από τις Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Σέλτικ (Σκοτία), Αστάνα (Καζακστάν), Μπάτε Μπόρισοφ (Λευκορωσία) και Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν). Αυτή η εξάδα σίγουρα θα διαφοροποιηθεί, αλλά η δυναμικότητα των υποψήφιων αντιπάλων θα είναι περίπου αυτή. Με άλλα λόγια για την ΑΕΚ δεν θα απαιτηθεί κάποια μεγαλύτερη υπέρβαση από την περσινή πρόκριση επί της Μπριζ προκειμένου να μετάσχει στους ομίλους του Europa League!
Στα πλέι οφ λίγα πράγματα θα διαφοροποιηθούν απλώς θα προστεθούν στους ισχυρούς και άρα στους υποψήφιους αντιπάλους της ΑΕΚ η πρωταθλήτρια Ολλανδίας με μεγάλο φαβορί την Αϊντχόφεν και η πρωταθλήτρια Ελβετίας με τους Γιουνγκ Μπόις να έχουν πάρει σημαντικό αβαντάζ από την μέχρι εφέτος μόνιμη εκπρόσωπο της Ελβετίας στο Champions League, Βασιλεία.
Να σημειώσουμε ακόμα και το εξής: Αν η ΑΕΚ αποκλειστεί από τον τρίτο προκριματικό του Champions League, συνεχίζει στα πλέι οφ του Europa League μαζί με τις υπόλοιπες (16) αποκλεισμένες των προηγούμενων γύρων του Champions League για οχτώ εισιτήρια στους ομίλους του Europa League.
Αν προκριθεί στις οχτώ ομάδες των πλέι οφ του Champions League από το μονοπάτι των πρωταθλητών και αποκλειστεί εκεί, τότε προκρίνεται απευθείας στους ομίλους του Europa League.
Ως… πρωταθλήτρια Ελλάδας η ΑΕΚ θα μάθει τον πρώτο ευρωπαϊκό της αντίπαλο στις 23 Ιουλίου στη Νιόν της Ελβετίας και με δεδομένο ότι δεν θα έχει ολοκληρωθεί ο δεύτερος προκριματικός το πιθανότερο είναι (εκτός κι αν κληρωθεί με τη Σάλτσμπουργκ που επίσης θα ξεκινά από τον τρίτο προκριματικό) ότι ο αντίπαλός της θα είναι ζευγάρι του δεύτερου προκριματικού.
Το πρώτο της ματς στον τρίτο προκριματικό θα διεξαχθεί στις 7 ή 8 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 14 ή 15 Αυγούστου. Πριν καν μπει στη μάχη από τις 6 Αυγούστου στη Νιόν θα έχει πληροφορηθεί το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός της στα πλέι οφ του Champions League εκτός αν κληρωθεί με την Αϊντχόφεν ή με τη Γιουνγκ Μπόις που θα ξεκινούν από τα πλέι οφ. Οι αγώνες των πλέι οφ για την πρόκριση στους ομίλους θα είναι… κολλητά στις 21 ή 22 και 28 ή 29 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002