Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαρτίου 05, 2018

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ..!!

Για την κακή εικόνα του δεύτερου 45λεπτου σε σχέση με το πρώτο: «Είναι κάτι που οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν συνηθίσει και θα πρέπει να μάθουν να το ελέγχουν. Ηταν μεγαλύτερη η πίεση που ένιωθαν οι παίκτες ψυχολογικά παρά από τον αντίπαλο. Στο 60% η κατοχή μπάλας, 16 τελικές προσπάθειες, 11 εντός εστίας, 40% κατοχή ο Πανιώνιος και καμία τελική. Ετσι όπως ήταν το σκορ θα μπορούσαμε να αποτύχουμε και φοβηθήκαμε ότι θα γίνει ζημιά. Αν θέλουμε να είμαστε μια νικήτρια ομάδα, πρέπει να νικήσουμε αυτό τον φόβο, γιατί δεν έκανε κάτι ο Πανιώνιος, εμείς γυρίσαμε πίσω...».

Για το αν αγχώθηκαν οι παίκτες μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και την ατμόσφαιρα του κόσμου: «Σήμερα ήμουν θυμωμένος από το μεσημεριανό γεύμα ακόμη, γιατί έχουμε μια ομάδα χωρίς πολλή εμπειρία. Ολοι έλεγαν να δούμε το ματς του ΠΑΟΚ, ό,τι κι αν γινόταν εκεί όμως, το θέμα ήταν τι θα κάνουμε εμείς με τον Πανιώνιο. Σέρχιο Ράμος, Πικέ, τέτοιοι παίκτες δεν τα σκέφτονται αυτά. Εμείς τώρα χτίζουμε το μέλλον, δίνουμε μια μάχη φέτος για κάτι πολύ σοβαρό αλλά δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη, έχουμε πολλά ακόμη να παίξουμε και το παραμικρό λάθος θα μας αφήσει εκτός. Καταλαβαίνω το όνειρο, την όρεξη και τη διάθεση που έχουν όλοι. Από τον Ιούλιο μου λένε ότι πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και το πρωτάθλημα θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική. Είναι φυσιολογικό παίκτες χωρίς μεγάλη εμπειρία να επηρεάζονται από τέτοιες συζητήσεις».
Για το πώς μπορεί να καταπολεμήσει αυτό το άγχος«Απλώς παίζοντας όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο Εχουμε ποιότητα, έχουμε όρεξη, είμαστε μια γενναία ομάδα που ωριμάζει και μεγαλώνει κόντρα σε αντιξοοότητες. Πρέπει να συνεχίσουμε, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και μια προπόνηση στο ψυχολογικό κομμάτι αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαφορετική προσωπικότητα του καθενός. Εγώ δεν είμαι τρελαμένος στο χώρο του πάγκου αλλά αν καθίσω, η ομάδα θα σταματήσει».
Για το αν είναι θετικό το ότι πλέον υπάρχει μόνο ένα ματς την εβδομάδα: «Πολύ σημαντικό, θα επιστρέψουν τραυματίες και θα μπορέσουν να ξεκουραστούν κάποιοι άλλοι. Μπορείτε να φανταστείτε τι είναι 72 ώρες πριν το ματς να πρέπει να κάνω... casting για να καταλήξω στην 11άδα. Ειδικά θέλω να ευχαριστήσω τέσσερις παίκτες. Ολους, αλλά ειδικότερα τέσσερις: Λόπες και Κονέ επέστρεψαν έπειτα από καιρό και έπαιξαν 90 λεπτά και η προσπάθεια που έκαναν Λιβάια και Αραούχο παρά τις ενοχλήσεις που είχαν, για να βοηθήσουν την ομάδα. Και πραγματικά χειροκροτώ την καρδιά που έχουν οι υπόλοιποι γιατί ήταν θλιβερό να παίζεις σε αγωνιστικό χώρο όπως αυτός στη Λάρισα».
Για το αν θα προτιμούσε να είναι κεκλεισμένων των θυρών το ματς στην Τούμπα ή με κόσμο για να λειτουργήσει και σαν έξτρα κίνητρο για τους παίκτες: «Δεν ξέρω τι είναι το καλύτερο. Αυτό θα το αφήσω ελεύθερα στους δικαστές να αποφασίσουν. Αλλά για να είναι όλα ξεκάθαρα ελπίζω οι αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν, να ληφθούν πριν τελειώσει το πρωτάθλημα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002