Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018

ΦΛΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

Πανέτοιμη αλλά και… ανυπόμονη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η ΑΕΚ! Μετά την Λαμία, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, «καθάρισε» με ωραίο ποδόσφαιρο σε φιλικό παιχνίδι και τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (4-0), με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν σε φόρμα και έτοιμοι να μπουν στην τελική ευθεία της χρονιάς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο προπονητής, και στο αποψινό φιλικό «τεστ», είχε την ευκαιρία να διατηρήσει τους παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να δει την ετοιμότητα τους (που ήταν και το ζητούμενο), ενώ παράλληλα είδε να βγαίνουν και… κέρδη, με πρώτο απ’ όλα τον πολύ καλό Βίκτωρα Κλωναρίδη, που έστω και σε φιλικό «ξεμπούκωσε» και πέτυχε δύο γκολ στο 16’ με σουτ και στο 74’ με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Λιβάγια.
Ενδιάμεσα σκόραρε και ο «καυτός» (είχε πετύχει δύο γκολ κόντρα στην Λαμία) Γιώργος Γιακουμάκης στο 62’, περνώντας και τον αντίπαλο τερματοφύλακα Κυριακίδη με ωραία προσπάθεια, ενώ τον χορό των γκολ άνοιξε ο Αϊντάρεβιτς στο 12’, ο οποίος επίσης είχε βρει δίχτυα και στο προηγούμενο φιλικό.
Η ΑΕΚ είχε και δύο δοκάρια, σε ατομική προσπάθεια και πλασέ του Αντωνίου στο 65’ και στο 84’ με τον Λιβάγια!
Σούπερ Κλωναρίδης στα δεξιά, «καυτός» ο Γιακουμάκης, ωραίο ποδόσφαιρο η ΑΕΚ!
Πρωταγωνιστής στο αποψινό φιλικό ήταν σίγουρα ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που χρησιμοποιήθηκε από τον Μανόλο Χιμένεθ στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και ήταν πολύ καλός. Με διαρκή κίνηση στον χώρο ζητούσε μπάλα, έπαιρνε πρωτοβουλίες, ενώ είχε σωστές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του, γεγονός που έκανε την ΑΕΚ να βγάλει φάσεις από την μεριά του και να πάρει δύο γκολ από τον ίδιο. Η εικόνα που έδειξε σήμερα ο Βίκτωρας, είναι θετικότατη και για την ψυχολογία του και θα του δώσει ώθηση ώστε να πάει για ένα δυνατό φινάλε στην χρονιά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, δίνοντας στην ομάδα αυτά που σίγουρα μπορεί να προσφέρει με δεδομένη την ποιότητα που έχει! Αξίζει να σημειώσουμε πως το πρώτο γκολ που πετυχαίνει σήμερα έρχεται από ωραία ατομική κίνηση και σουτ, ενώ το δεύτερο είναι με πέναλτι. Από εκεί και πέρα, ο Μανόλο Χιμένεθ σίγουρα κρατά από το αποψινό φιλικό τη διάθεση και την θετική εικόνα που έβαλαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του, με την ομάδα να αγωνίζεται με αρκετές αλλαγές. Η Ένωση έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, ενώ είχε και τον Γιώργο Γιακουμάκη σε μεγάλη φόρμα, αφού μετά τα δύο εξαιρετικά γκολ που πέτυχε με την Λαμία, ξαναχτύπησε και κόντρα στον Παναιτωλικό φωνάζοντας και πάλι πως είναι «εδώ», επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική επαφή που έχει με τα δίχτυα.
ΑΕΚ: Τσιντώτας (77' Ντούνης), Λαμπρόπουλος (73' Σταμούλης), Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Λόπες, 8. Σιμόες (73' Μπάμπης), Μοράν, Κλωναρίδης, Αϊντάρεβιτς (60' Αντωνίου), Λιβάγια, Γιακουμάκης (69' Μεληκιώτης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (70' Σταματόπουλος), Γιαννιώτης (65' Μύγας), Μιχάι (65' Παρράς), Χαντάκιας (46' Μπεχαράνο), Μαρινάκης (70' Νταλακούρας), Μπράβο (65' Βασιλούδης),  Ντίας (70' Κλέσιο), Μάζουρεκ (65' Ιταμπέλ),  Μάρκος Πάουλο, Γουίλιαν (46' Ρόσα),  Μοράρ (70' Βακράκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002