Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαΐου 14, 2018

ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ;;

Έκανε μπόλικη υπομονή μαζί του, βάζοντας πριν και πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας. Υπομονή μια ολόκληρη σεζόν, όπου η ΑΕΚ βεβαίως πέτυχε τον μεγάλο της αγωνιστικό στόχο. Μια τρόπον τινά δικαίωση θα μπορούσε να πει ο οποιοσδήποτε για τον Μανόλο Χιμένεθ που έγινε… Ιώβ για να αντέξει τα καμώματα και την κακή συμπεριφορά του Όγκιεν Βράνιες. Η αποβολή του Βόσνιου όμως στον τελικό, η ανοησία του που επί της ουσίας καταδίκασε την ομάδα του, δεν γίνεται και δεν θα περάσει ατιμώρητη.
Για να το θέσουμε στη ρεαλιστική του βάση; Ο Χιμένεθ δεν θέλει να συνεργαστεί άλλο με τον διεθνή αμυντικό. Αν μείνει ο Ισπανός προπονητής στην ΑΕΚ (που όλα δείχνουν ότι θα μείνει), θα αποτελέσει και προϋπόθεση η πώληση του 29άχρονου αμυντικού. Και μεταξύ μας; Δεν νομίζουμε ότι και η διοίκηση της Ένωσης, θα αντιδράσει σε ένα τέτοιο αίτημα. Ο Βράνιες και καλά λεφτά μπορεί να φέρει στο ταμείο, και τέλος πάντων η απομάκρυνση του θα την γλιτώσει από έναν ποδοσφαιριστή που δημιουργεί κατ επανάληψη προβλήματα και που ζητά διπλασιασμό των αποδοχών του προκειμένου να… ηρεμήσει. Καλός ποδοσφαιριστής, ένας από τους καλύτερους στόπερ της Σούπερ Λιγκ. Όχι όμως αναντικατάστατος.
Ο Χιμένεθ είχε ζητήσει από την διοίκηση την απομάκρυνση του Βράνιες με κομψό τρόπο άλλες δύο φορές μέσα στη σεζόν. Η πρώτη ήταν τον Νοέμβρη όταν ο Βόσνιος αμυντικός του επιτέθηκε σε μια προπόνηση. Τον έσπρωξε τον προπονητή του ο Βράνιες. Δεν ήταν μόνο τα «γαλλικά». Ουσιαστικά κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. Δύο μήνες αργότερα και ενώ η Άντερλεχτ είχε χτυπήσει την πόρτα του, ο Βράνιες το ξανάκανε. Ο Χιμένεθ δεν τον έβαλε στην 11άδα για το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και ο 29άχρονος απείλησε να φύγει από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή! Αν δεν ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης να καταλάβει ότι στην πραγματικότητα όλα αυτά έγιναν γιατί ο Βράνιες ήθελε μεταγραφή, ο Βόσνιος δεν θα έμενε ήδη καιρό τώρα στα μέρη μας.
Το χθεσινό στον τελικό μοιάζει σαν τρίτη και φαρμακερή. Ποδόσφαιρο είναι, για στόπερ μιλάμε και μάλιστα για ένα από εκείνα τα παιδιά που παίζουν πρωτίστως με τον «τσαμπουκά» και την αθλητικότητα. Να πάρει 100 κίτρινες κάρτες, όχι όμως να αποβληθεί σε αποβολή αντιπάλου γιατί ήθελε να στήσει κοκορομαχία! Ήταν η τελευταία πιθανότητα της ΑΕΚ να «γυρίσει» αυτό το ματς. Να έχει 10΄-15΄ με παίκτη παραπάνω και με το σκορ στο 0-1. Θα μπορούσε να πιέσει, να ισοφαρίσει, ακόμη και να το ανατρέψει. Αλλά ο Βράνιες δεν την άφησε ούτε να το προσπαθήσει. Τέλος λοιπόν. Θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη να συνεχίσει στην πρωταθλήτρια ο Βόσνιος. Ειδικά με προπονητή τον Μανόλο.
Τέλος, που το καταλαβαίνει κανείς και από άλλα γεγονότα: Για παράδειγμα την ανανέωση του Τσιγκρίνσκι, αλλά και το έντονο ενδιαφέρον για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη που είναι 100% υπαρκτό. Υπάρχει μάχη με τον ΠΑΟΚ για τον άσο του Αστέρα αλλά η «στόχευση» προφανώς κάτι δείχνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002