Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ..

Πληρωμένη απάντηση έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ, όταν ρωτήθηκε για το αίτημα του ΠΑΟΚ να γίνει ντόπινγκ κοντρόλ σε πέντε παίκτες κάθε ομάδας στον τελικό κυπέλλου. Στις καθιερωμένες του δηλώσεις στη Nova, ο Ισπανός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει αυτό το γεγονός και πρότεινε να γίνει έλεγχος σε όλους τους παίκτες, αλλά... και στους προπονητές.
Επίσης, ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για τη φιέστα της ομάδας του Σάββατο, για τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν, αλλά και για το Final Four. Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ:
Για το δημοσίευμα στη «Marca» ότι είναι ο ήρωας που έκανε άνω-κάτω τη Σούπερ Λιγκ: «Είναι υπερβολικό, οι συμπατριώτες μου γράφουν κάποια πράγματα. Νομίζω ότι όλη την αξία για αυτή την προσπάθεια την έχουν οι ποδοσφαιριστές. Είναι αυτοί που έτρεξαν τόσα χιλιόμετρα, που έκαναν όλη αυτή την τεράστια προσπάθεια, έτσι ώστε να έχουμε τα αποτελέσματα στο τέλος της χρονιάς και να έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία σε τρεις διοργανώσεις».
Για το ματς-κλειδί της σεζόν: «Όλα τα παιχνίδι για μένα είναι παιχνίδια-κλειδιά. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, φυσιολογικό είναι για να μπορέσεις να κερδίσεις ένα πρωτάθλημα, θα πρέπει να κερδίσεις κάθε παιχνίδι. Βέβαια, εμείς σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια πήραμε πολύ καλά αποτελέσματα. Έχουμε κερδίσει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, έχουμε κερδίσει τον ΠΑΟΚ, με τον Ατρόμητο δεν τα καταφέραμε, με τον Παναθηναϊκό έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά είναι προφανές ότι για να μπορέσεις να κερδίσεις ένα πρωτάθλημα, θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι και γι’ αυτό έχει αξία αυτό που καταφέραμε».
Για το πάρτι που θα στηθεί το Σάββατο στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Δε σκέφτομαι κάτι. Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες και να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί εμείς συνεχίζουμε και έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις την επόμενη εβδομάδα. Φυσικά και θα το γιορτάσουμε, όπως πρέπει με τον κόσμο γιατί αξίζει και στον κόσμο. Αυτό, όμως, που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά γιατί η φετινή δουλειά, τα φετινά αποτελέσματα ήρθαν απέναντι σε πάρα πολλές αντιξοότητες, άλλες φαίνονταν, άλλες δε φαίνονταν. Και νομίζω ότι ήταν μία δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος».
Για τις απουσίες της ΑΕΚ ενόψει Απόλλωνα και τελικού Κυπέλλου σε σχέση και με αυτές του ΠΑΟΚ:«Προσπαθώ να μη με επηρεάζει αυτό που κάνουν οι άλλες ομάδες. Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, πραγματικά δεν μπορεί να με ενδιαφέρει. Αυτό που κάνουμε εμείς καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς είναι ένα συνεχές ροτέισον, έτσι ώστε να μπορέσουν να πάρουν και πήραν, όλοι οι ποδοσφαιριστές χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε να το απολαύσουν, να το διασκεδάσουν όλοι. Είναι πολύ βασικό ότι η ομάδα ήταν ζωντανή μέχρι και πριν λίγο καιρό σε τρεις διοργανώσεις. Έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα, είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου, μέχρι πριν λίγο καιρό παίζαμε στην Ευρώπη σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας, μεγάλες ομάδες, όπως είναι ο Ολυμπιακός που κράτησε λίγο παραπάνω στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε πολύ νωρίς. Νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει αρκετά καλά, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι και για τον τελικό και να έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Για το αίτημα του ΠΑΟΚ για έλεγχο ντόπινγκ περισσότερων ποδοσφαιριστών: «Εμείς έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα, πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον τελικό. Η Ομοσπονδία να πάρει τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να γίνει ντόπινγκ σε όλους τους ποδοσφαιριστές, ακόμη και στους προπονητές γιατί μερικές φορές ίσως παίρνεις κάτι και δεν τα λες τόσο καλά. Η αλήθεια είναι ότι το μεγαλείο του ποδοσφαίρου, αυτό που μαθαίνουν όλοι οι αθλητές από μικροί είναι κάτι που μπορεί να εκνευρίζει κάποιον, αλλά είναι η αλήθεια: ‘θα πρέπει να μάθεις να χάνεις’. Η ΑΕΚ έχει πάρει τις νίκες μέσα στο γήπεδο, έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή χρονιά, οι αντίπαλοί μας έχουν χάσει κάποια παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να θυμίσουμε ότι το μεγαλείο του ποδοσφάιρου είναι εδώ. Βρισκόμαστε στην Αθήνα, όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, οπότε θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι η ΑΕΚ είναι δίκαια πρωταθλήτρια και να θέλουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο και η ΑΕΚ είναι καθαρή».
Για το αν βλέπει μπάσκετ: «Ναι, μου αρέσουν και προσπαθώ να παρακολουθώ όλα τα αθλήματα. Ένας αθλητής δεν είναι αθλητής μόνο στο άθλημα που ασκεί, αλλά του αρέσει γενικότερα ο αθλητισμός. Μπορεί να μην καταλαβαίνω όλα τα αθλήματα και τους κανονισμούς, αλλά παθιάζομαι με το μπάσκετ».
Για τον ημιτελικό της ΑΕΚ με τη Μούρθια στο Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League: «Η ΑΕΚ είναι η ομάδα μου. Εγώ είμαι επαγγελματίας και η ομάδα του μπάσκετ είναι μέρος της οικογένειας της ΑΕΚ, οπότε είμαι με την ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002