Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Μαΐου 16, 2018

ΨΕΥΤΗΣ ..ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ..

Σύμφωνα, λοιπόν, με το χοντροκομμένο παραμύθι του Λάζαρου και του Ολυμπιακού, ο παίκτης την Δευτέρα στις 11 το βράδυ αποφάσισε να μην ανανεώσει συκοφαντώντας την ΑΕΚ με την αισχρή δήλωση περί απειλών, ενώ λίγη ώρα πριν είχε φτάσει το εξώδικο του Ολυμπιακού με φαξ, αμέσως μετά συναντήθηκε με τους τριταθλητές Ελλάδος, συμφώνησαν, υπέγραψε και σήμερα πρωί πρωί κατατέθηκε το συμβόλαιο του. Ολα αυτά ενώ είχε στήσει την ΑΕΚ στο τελευταίο ραντεβού που είχε συμφωνήσει να παρευρεθεί αμέσως μετά το τέλος της σεζόν, με αστείες δικαιολογίες. Και πρέπει να το πιστέψουμε αυτό. Γελοιότητες…
Ξεκαθάρισε συνεπώς πλήρως το τοπίο. Ο Λάζαρος είχε υπογράψει εδώ και πολλές μέρες στον Ολυμπιακό, όπως φαινόταν άλλωστε από τα ρεπορτάζ Ολυμπιακού που είναι πολύ ελεγχόμενα για να έγραφαν χωρίς επιβεβαίωση τέτοια ρισκαδόρικη είδηση, και συνέχιζε να παραμυθιάζει όχι μόνο τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά και ανθρώπους που τον βοήθησαν να πείσει την ΑΕΚ να τον πάρει και του έβαλαν πλάτη από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα στην ομάδα.
Οταν τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού το 2016 πείστηκε τελικά ο Μελισσανίδης να τον φέρει στην ΑΕΚ, εκτός μεταγραφικού σχεδιασμού, ο Λάζαρος ήταν στο γκρουπ υπό παραχώρηση παικτών της Βερόνα και οι μόνες προτάσεις που είχε ήταν από Β Ιταλίας και ελληνικές ομάδες εκτός πεντάδας.
Ενας πολύ καλός παίκτης που, όμως, στα 30 του είχε βρεθεί σε αδιέξοδο. Η ΑΕΚ πήρε το ρίσκο, τον έφερε, τον περίμενε σχεδόν ένα χρόνο και στη σεζόν που τελείωσε με την θριαμβευτική κατάκτηση του πρωταθλήματος ανταμείφθηκε για το ρίσκο της με τις καταπληκτικές εμφανίσεις του Λάζαρου, τα γκολ του και την αδιαμφισβήτητη συμβολή του τεράστια επιτυχία. Τότε ο Λάζαρος δεχόταν τα πάντα. Ηθελε τριετές συμβόλαιο, η ΑΕΚ για να περιορίσει το ρίσκο του ζήτησε να γίνει 2+1, ο Λάζαρος έδωσε το ένα χέρι στον Μελισσανίδη και υπέγραψε με τα δύο χέρια ότι του δόθηκε. Ανακοινώθηκε επίσημα για 2+1 χαμογελώντας με την φανέλα της ΑΕΚ στα χέρια. Δεν είπε πουθενά ότι δεν υπάρχει +1. Και τι να πει αφού είχε υπογράψει με δυο χέρια.
Την πρώτη χρονιά είχε αγωνία αν θα τον κρατήσει η ομάδα. Τέλη Σεπτεμβρίου δήλωσε στην τηλεόραση ότι υπάρχει οψιόν στο συμβόλαιο του και όλα είναι στο χέρι της ΑΕΚ, αν θέλει να τον κρατήσει σε... δευτερόλεπτα. Και μόλις είδε ότι άρχισε να ανεβαίνει ξανά η χρηματιστηριακή του αξία έχοντας φτάσει ξανά εκεί που ήταν πολύ καιρό πριν τον πάρει η ΑΕΚ… ξέχασε το +1. Ξέχασε την υπογραφή που είχε βάλει, τα χέρια που είχε δώσει στον άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκε για μια ομάδα σαν την ΑΕΚ όταν είχε γίνει πρώτος στόχος του… Κομπώτη και της… Μπάρι.
Προσπαθώντας να καλυφθεί πίσω από νομικίστικα τερτίπια έκανε την ΑΕΚ να νιώσει άβολα απέναντι του και ουσιαστικά να σαμποτάρει ο ίδιος την όποια προοπτική παραμονής του στην ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να γίνει ξανά πρωταθλητής, όντας ένας από τους 5-6 σημαντικότερους παίκτες της πρωταθλήτριας ΑΕΚ. Πράγματι μπορεί μετά από μια διαδικασία, εύχομαι πολύ επίπονη για αυτόν, να του δοθεί από τα δικαστήρια η δυνατότητα να παίξει με κάποιους μήνες καθυστέρηση στην ομάδα που μόλις του κούνησε τα φράγκα θυμήθηκε ότι είναι της καρδιάς του.

Ομως, το δικαστήριο της ηθικής τον έχει καταδικάσει. Οταν μόλις του κούνησαν τα ευρώ ξέχασε την υπογραφή που ο ίδιος με χαρά είχε βάλει. Οταν έχοντας ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό, παραμύθιαζε αυτούς που τον αποθέωναν στις φιέστες και πάνω στο πούλμαν της ευτυχίας. Οταν παιδάκια έβαζαν τους γονείς τους να τους αγοράζουν φανέλα με το όνομα του στην πλάτη, ενώ ο ίδιος είχε ήδη υπογράψει να φοράει άλλη φανέλα την ερχόμενη σεζόν. Οι φανέλες αυτές όπως και τα λεφτά που δόθηκαν από το υστέρημα των γονιών θα πεταχτούν. Ή θα μπουν σε καμιά ντουλάπα.
Ισως έτσι να πεταχτεί κι ο Λάζαρος σε μια ομάδα που οι παίκτες αποκαλούνται χαρτιά υγείας όταν το αφεντικό δεν μένει ευχαριστημένο. Λάζαρε, υγεία να έχεις πάντα εσύ και η οικογένεια σου, ιδίως η κορούλα σου και το παιδάκι που έρχεται. Σε ότι αφορά το αθλητικό σου μέλλον, αυτό θα είναι χειρότερο από αυτό που σε έφερε στο αδιέξοδο από το οποίο σε περιμάζεψε η ΑΕΚ. Το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο. Καλό κουράγιο… Οσο για την ΑΕΚ, σίγουρα του χρόνου θα είναι καλύτερη. Οπως είναι κάθε χρόνο από τότε που επέστρεψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002