Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2010

ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ.


Το «SCORE» έκανε αυτοψία στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ που κατασκευάζεται στα Σπάτα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ομάδα θα μπορεί να μπει σε αυτό από τον Μάιο. Μάλιστα, όπως αναφέρεται πριν λίγο καιρό το επισκέφτηκε ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Πέτρος Παππάς για να δουν την πορεία των έργων.

Αναλυτικά το σημερινό ρεπορτάζ του «SCORE» από τα Σπάτα:

Πριν από έναν χρόνο στα Σπάτα υπήρχαν μόνο φορτηγά που κουβαλούσαν χώμα, εργάτες που έφτιαχναν την περίφραξη και υπάλληλοι της αρχαιολογικής υπηρεσίας που είχαν στήσει το... αρχηγείο τους στο κέντρο της έκτασης που προοριζόταν για το κεντρικό γήπεδο. Δύσκολα θα μπορούσε κανείς ακόμα και να φανταστεί πως κάποια στιγμή θα υπάρξει στο συγκεκριμένο σημείο το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Σχεδόν η ίδια, διόλου ενθαρρυντική για το έργο εικόνα, υπήρχε και πριν από μερικούς μήνες. Χθες το «Score» βρέθηκε και πάλι στα Σπάτα. Και αυτό που αντίκρισε, δικαιώνει τους ανθρώπους που από την αρχή είχαν αναλάβει το πρότζεκτ και επέμεναν πως παρά τις δυσκολίες η ομάδα θα αποκτήσει ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο. Όπως μαρτυρά και το σχετικό φωτορεπορτάζ, το έργο έχει μπει στην τελική του ευθεία. Τα δυο από τα τρια γήπεδα του προπονητικού κέντρου έχουν πάρει σχήμα. Και οι εργασίες για την κατασκευή τους έχουν μπει στο τελικό τους στάδιο. Απομένουν ακόμα ελάχιστες λεπτομέρειες όσον αφορά την προετοιμασία του εδάφους, προκειμένου στην συνέχεια να τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας. Μάλιστα έχει γίνει ειδική μελέτη όσον αφορά την επιλογή του... χόρτου που θα καλύψει τα τερέν των δυο γηπέδων. Θα τοποθετηθεί χλοοταπήτας που «σηκώνει» 22 με 24 ώρες προπόνηση μέσα στην εβδομάδα. Παράλληλα έχει «σηκωθεί» το κτίριο το οποίο αρχικά θα χρησιμοποιηθεί για να στεγάσει την πρώτη ομάδα, η οποία θα πρέπει να μετακομίσει και άμεσα στο νέο προπονητικό κέντρο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που κάνουν οι άνθρωποι που «τρέχουν» το πρότζεκτ, μέχρι και το τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου το έργο θα είναι απολύτως έτοιμο. Και τα δυο γήπεδα, αλλά και τα αποδυτήρια. Κάτι που σημαίνει πως η ομάδα θα είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσει άμεσα. Βεβαίως αυτό που θέλουν οι άνθρωποι της «Μεσογαίας», είναι να μην γίνει μια... βιαστική μετακόμιση. Άλλωστε το πρωτάθλημα τελειώνει μέσα στον Μάιο και οι ποδοσφαιριστές θα φύγουν για διακοπές. Μέσα στα σχέδια τους λοιπόν, είναι να «τεστάρουν» το έργο, πριν το παραδώσουν προς χρήση στην ΑΕΚ. Γι αυτό και προγραμματίζουν να δοκιμάσουν για περίπου τρεις εβδομάδες όλες τις λειτουργίες του προπονητικού κέντρου, προκειμένου να διαπιστώσουν πως τα πάντα είναι έτοιμα και λειτουργούν στην εν τέλεια. Και αν υπάρξουν κάποια προβλήματα να διορθωθούν, πριν η ομάδα μετακομίσει και αρχίσει να το χρησιμοποιεί. Το σίγουρο είναι, πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στις αρχές του Μάη το νέο προπονητικό κέντρο θα ανοίξει τις πύλες του. Και η ομάδα θα μπει στο καινούργιο της σπίτι, για την προετοιμασία για την νέα σεζόν.

Εχθρός η... βροχή

Είναι δεδομένο πως όσο και αν προσπαθεί ο άνθρωπος, πολύ δύσκολα μπορεί να τα βάλει με τα στοιχεία της φύσης. Και ειδικά όταν πρόκειται για... εξωτερικές εργασίες. Αυτή την στιγμή ο μεγαλύτερος εχθρός των ανθρώπων της εταιρίας που έχει αναλάβει την κατασκευή του προπονητικού κέντρου, είναι η... κακοκαιρία. Για λόγους που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το γεγονός πως είναι αδύνατον οι εργάτες να δουλεύουν υπό βροχή. Το βασικό πρόβλημα έχει να κάνει με τον βαθμό που επηρεάζεται ο χώρος δουλειάς. Μετά από βροχή, θα πρέπει να περάσουν πέντε μέρες προκειμένου το έδαφος να «στεγνώσει» για να ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες. Κάτι που σημαίνει πως η κακοκαιρία μπορεί να επιφέρει καθυστερήσεις στο έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002