Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2010

ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΜΑΣ ΝΕΑ..

Αλληλοεξαρτώμενες είναι οι υποθέσεις του Ζεοβάνι και του Νάτσο Σκόκο. Η «Ένωση» έχει συμφωνήσει με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, αλλά για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία θα πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να «τρέξουν» ταυτόχρονα τις δύο δαπανηρές υποθέσεις του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ και του Ζεοβάνι, αν δεν δημιουργήσουν τις βάσεις για να πουλήσουν έναν παίκτη.

Οι «κιτρινόμαυροι» κοστολογούν στα 3 εκατ. ευρώ τον Σκόκο και περιμένουν τους μάνατζέρ του να φέρουν επίσημες προτάσεις. Ο Σκόκο φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Τζένοα, της Λάτσιο, της Χετάφε και απομένει να διαπιστωθεί ποιοι «μνηστήρες» θα προχωρήσουν σε προτάσεις. Στην ΑΕΚ περιμένουν σύντομα προσφορές, αφού δεν μπορούν να αποκτήσουν άλλον επίσης ακριβό παίκτη, πριν αποδεσμεύσουν έναν ισότιμο.


Την ίδια ώρα, οι «αιώνιοι» ενδέχεται να καταθέσουν προτάσεις για την απόκτηση του Αργεντινού, όμως δύσκολα θα φτάσουν τις αξιώσεις της «Ένωσης». Όσον αφορά την υπόθεση του Μπούμπα Ντιόπ, οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζονται προβληματισμένοι από την καθυστέρηση που παρατηρείται στο να λάβει την ελευθέρας του από την Πόρτσμουθ.


Ωστόσο, υπάρχει η αίσθηση ότι τελικά ο Σενεγαλέζος άσος θα μείνει ελεύθερος και δεν θα χρειαστούν επιπλέον χρήματα. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξουν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσει η ΑΕΚ ένα πραγματικά καλό αριστερό μπακ. Ύστερα από τη μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα στην Άιντραχτ, οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν έναν ξένο παίκτη ανάλογου επιπέδου με τον διεθνή μπακ-χαφ.


*
Δύο παίκτες πέρασε ο Τόνι Σαβέβσκι από το «μικροσκόπιό» του. Ο σκάουτερ της ΑΕΚ παρακολούθησε τον αγώνα Εθνικός-Πανσερραϊκός (1-0) και τσέκαρε δύο παίκτες: τον 24χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό (με κοινοτικό διαβατήριο) Σουμπίνιο, που έδωσε την ασίστ για το μοναδικό γκολ του αγώνα, και τον 19χρονο κεντρικό μέσο Δημήτρη Ανάκογλου.

*
«Εχω μιλήσει κάποιες φορές με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, κ. Αδαμίδη (σ.σ.: κυρίως για άλλες περιπτώσεις παικτών) και ξέρουμε πως υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν έχουμε μιλήσει για χρήματα, καθώς αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτό το ζήτημα. Το ζήτημα είναι πως ο πελάτης μου έχει παίξει τέσσερα χρόνια στην Αγγλία και πρώτη του προτεραιότητα είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί. Δεν πιστεύω πως θα έρθει στην Ελλάδα. Δεν είναι η πρώτη του επιλογή. Εχουμε εξαιρετική γνώμη για την ΑΕΚ, είναι μια καλή ομάδα. Μέσα στις επόμενες επτά μέρες θα πάρουμε οριστικές αποφάσεις», δήλωσε ο μάνατζερ του Ρόμπερ Κόρεν - Ζόραν Κρνέτα στο «The player».

*
Τις επόμενες ημέρες ο Τραϊανός Δέλλας θα συναντηθεί με τον Σταύρο Αδαμίδη. Ολα δείχνουν ότι απομένει ένα ραντεβού για να «σφραγιστεί» και η δική του επιστροφή στην ΑΕΚ, ύστερα από εκείνη του Νίκου Λυμπερόπολου.

*
Τον 25χρονο Σουηδό αριστερό μπακ της Κοπεγχάγης Οσκαρ Βεντ έχει θέσει υπ’ όψιν του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ ο Αρναρ Γκρέταρσον, σύμφωνα με φημολογία που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002