Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Δεκεμβρίου 21, 2010

οι ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ..

Κάθε πέρσι και καλύτερα λέει ο λαός μας και αυτή η φράση αποδειγμένα πλέον βρίσκει εφαρμογή στην ΑΕΚ. Μία ακόμα χρονιά τελείωσε πριν καλά καλά αρχίσει και οι λόγοι εξακολουθούν να αναζητούνται. Για το συγκεκριμένο όμως θέμα, τέσσερις από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο, παίκτες που αποκαλούνται πλέον «σημαίες» της ομάδας, πήραν θέση για το τι μέλει γενέσθαι και τις πρέπει να αλλάξει ώστε η ομάδα να επιστρέψει και πάλι εκεί που της αξίζει. Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάννου, Θωμάς Μαύρος και Στέλιος Μανωλάς, μίλησαν στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» και προσπάθησαν από τη δική τους οπτική γωνία, να δώσουν κάποιες εξηγήσεις.
Νεστορίδης: Τα έχει χάσει και ο Χιμένεθ με αυτά που γίνονται
«Δεν μπορώ να εξηγήσω ένα πράγμα. Οι παίκτες παίζουν με τόσο πάθος και δύναμη με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και μετά χάνουν όλα τα παιχνίδια. Θα έπρεπε η ομάδα να ανεβαίνει, να έχει ενθουσιασμό, να κερδίζει και τις μικρότερες ομάδες. Ωστόσο τι φταίει δεν μπορεί να το εξηγήσει κανένας. Ίσως φταίει κάποιες φορές ότι μένουν εκτός 11αδας παίκτες όπως π.χ. ο Τζιμπούρ στον Ηρακλή. Διότι οι παίκτες - βεντέτες, συνήθως όταν μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο ως αλλαγή, περπατάνε. Φυσικά δεν μπορεί και κάποιοι παίκτες όπως ο Σκόκο να έχει πάρει 1.2 εκατ. ευρώ και να.... περπατάει.
Πιστεύω ότι τα έχει χαμένα και ο Χιμένεθ διότι όταν ξεκινάει ένας αγώνας δεν πρέπει να είναι έξω ένας παίκτης σαν τον Τζιμπούρ. Από ότι έχω καταλάβει, ο Τζιμπούρ δεν παίζει καλά όταν μπαίνει αλλαγή. Πιστεύω πάντως ότι ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί ο Χιμένεθ και κάνει ορισμένα πειράματα, που δεν έχουν πιάσει. Δε θέλουμε τον άνθρωπο να τον απογοητεύσουμε, αλλά πρέπει και αυτός να προσέξει».
Παπαϊωάννου: Θα έρθουν χειρότερα
«Στο γήπεδο θα έρθω. Δεν ξέρω σε ποιο παιχνίδι αλλά θα έρθω. Να τιμηθώ για ποιο λόγο; Είναι αυτό που λένε "Αν θες να αποφύγεις κάποιον, δώσε του ένα βραβείο". Δε χρειάζεται. Τιμήθηκα από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ κι αυτό αρκεί. Ξέρετε ότι για αυτή την ΑΕΚ δε μιλάω. Δε θα το κάνω ούτε τώρα. Θα πω μόνο ότι όπως λειτουργεί τα τελευταία χρόνια, δεν μπορεί να πετύχει κάτι καλό. Φοβάμαι ότι θα έρθουν χειρότερα. Γενικά, το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι κάτω από τις προσδοκίες των Ελλήνων φιλάθλων. Το έκαναν επαγγελματικό μόνο στα χαρτιά χωρίς να έχουμε σύγχρονα γήπεδα».
Μαύρος: Τείνει να γίνει μικρομεσαία ομάδα η ΑΕΚ
«Δεν μπορώ να πω τι φταίει. Εγώ είμαι απ' έξω από την ομάδα. Σίγουρα, βλέπω μια εικόνα που αναμφίβολα είναι στενάχωρη και δεν τη θέλει ο κόσμος της ΑΕΚ. Αυτοί που είναι μέσα στην ομάδα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Το βέβαιο είναι ότι οι παίκτες πρέπει να είναι επαγγελματίες. Να παίζουν σε κάθε παιχνίδι με τον ίδιο ζήλο, ούτως ώστε να κερδίζει η ομάδα και να παραμένει εντός στόχων. Υπάρχει προπονητής και αυτός είναι ο καταλληλότερος για να αποφασίσει. Εδώ και καιρό, η ΑΕΚ έχει δυστυχώς μια καθοδική πτώση και οπωσδήποτε είναι μεγάλος ο κίνδυνος. Το όνομά της το μεγάλο έχει φθαρεί και τείνει να γίνει μια μικρομεσαία ομάδα. Αυτό είναι και το χειρότερο. Ο κόσμος είναι ο μόνος που δεν φταίει και την πληρώνει. Κάποτε πρέπει να χαρεί. 16 χρόνια. Τον κατανοώ. Υπομονή να έχει".
Μανωλάς: Το πρόβλημα δεν είναι σημερινό
«Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη όλων προς όλους στην ΑΕΚ. Υπάρχει πρόβλημα ομόνοιας και ενότητας. Δείτε το ρόστερ του 2004 που έχασε το πρωτάθλημα στο ματς με τον Ιωνικό. Νομίζετε ότι ήταν καλύτερο από το σημερινό; Η ομάδα όμως ήταν συσπειρωμένη, το γήπεδο γεμάτο και υπήρχε αγάπη μεταξύ όλων. Αν θέλουμε όμως να δούμε το πρόβλημα συνολικά για την ΑΕΚ, θα πρέπει να ανατρέξουμε στην πώληση από τον Τροχανά στην ENIC. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσει το ψάξιμο. Δεν είναι σημερινό το πρόβλημα. Να βγουν τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου που διενεργείται από το 2004 αλλά να γίνει έλεγχος και για πολύ νωρίτερα. Όχι τώρα, που είμαστε στα μέσα της χρονιάς και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν αλλά το καλοκαίρι.
Να ζητήσει η ΠΑΕ τη συνδρομή και της Πολιτείας. Είναι δυνατόν να μην ξέρει ο κόσμος της ΑΕΚ που πήγαν τα λεφτά του; Πως μπήκε η ομάδα τόσα εκατομμύρια ευρώ μέσα; Πως έγινε η πώληση από τον Τροχανά στην ENIC; Έγινε με διαφανείς όρους; Αν δε βρεθούν τα λάθη που έγιναν, εσκεμμένα και μη, πως θα προχωρήσει μπροστά η ΑΕΚ; Ο κόσμος δεν πρέπει να ξέρει σε ποιον ανήκει η ομάδα του; Εγώ που πέρασα από την ΑΕΚ, σας λέω ότι έψαξα, ρώτησα και τελικά δεν έμαθα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι βρήκα σημεία και τέρατα, τεράστιες σπατάλες. Η ΑΕΚ δεν είναι πολυεθνική.
Η ΑΕΚ ανήκει στον κόσμο της. Πως θα ζητήσουν το καλοκαίρι από αυτό τον κόσμο να πάρει διαρκείας όταν δεν ξέρει την αλήθεια; Ο κόσμος ειδικά σήμερα που αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, έχει ως αποκούμπι το ποδόσφαιρο. Άμα βλέπει ότι τον κοροϊδεύουν και από την ομάδα του, λογικό δεν είναι να αγανακτήσει; Όσον αφορά στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, εγώ δε βλέπω κανέναν να κοροϊδεύει. Η ΑΕΚ είναι και άτυχη στα τελευταία παιχνίδια. Αν ο Μπλάνκο έβαζε το πέναλτι με την Ζενίτ, η ΑΕΚ θα περνούσε. Ούτε στην Θεσσαλονίκη άξιζε να χάσει. Άτυχη ήταν. Όπου υπάρχει φτώχεια, υπάρχει και γκρίνια όμως και ιδού τα αποτελέσματα. Την Πέμπτη υπάρχει το ματς με την Λάρισα που είναι όλη η χρονιά. Να τα παραμερίσουμε όλα και να αφοσιωθούμε στο στόχο της πρόκρισης. Και το καλοκαίρι να κάνουν αυτά που προανέφερα για να προχωρήσει η ομάδα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002