Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2012

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ..

Το όνομα της ΑΕΚ διασύρθηκε ψες  στην Ρουμανία, εξαιτίας της ΠΑΕ ΑΕΚ. Και επειδή υπάρχουν ονόματα υπευθύνων σας τα παραθέτουμε: Δημητρέλος, Μπόβαλης και Γκρέταρσον δέχθηκαν αμέσως να πάει η ΑΕΚ στην Ρουμανία για να δώσει ματς, έχοντας αποφασίσει οι ίδιοι εξ’ αρχής να πάνε παίκτες υπό δοκιμήν από την δεύτερη ομάδα και από άλλες ομάδες μικρότερων κατηγοριών.
Ο λόγος που δέχθηκαν ήταν ένας: επειδή ήταν τσάμπα… Και τότε δεν υπήρχε ούτε Μαύρος, ούτε Τσιάρτας, ούτε Κωστής, ούτε Βλάχος. Και μόλις ζητήθηκε από την νέα ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ να ακυρωθεί το ταξίδι για προφανής λόγους (άχρηστο ταξίδι, δίχως όφελος), τότε τονίστηκε ότι υπήρχε ρήτρα 20.000 ευρώ και δεν μπορούσε να ακυρωθεί. Έτσι για 20.000 ευρώ η ΑΕΚ διέσυρε το όνομα της στην Ρουμανία χάνοντας με κάτω τα χέρια και με το μικρό (για την πραγματική εικόνα του αγώνα) 4-0 από την Πετρολούλ, που πέρυσι τερμάτισε ακριβώς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Ο Μανώλης Παπαδόπουλος είχε στην 21μελή αποστολή παίκτες από την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ, παίκτες που δοκιμάζονται από την Φούτμπολ Λιγκ 2 και κάποιους λίγους με συμβόλαια στην Ένωση. Η ΑΕΚ ασύνδετη σε όλες τις γραμμές, αναμενόμενα έγινε βορρά στις ορέξεις της αντιπάλου που μπροστά στο κοινό της έκανε πρόβα τζενεράλε για την νέα σεζόν.
Η Πετρολούλ έμοιαζε… Μπαρτσελόνα, με την ΑΕΚ να μην μπορεί να περάσει το κέντρο και με αποτέλεσμα να μην κάνει ούτε μία (κανονική) φάση για γκολ. Έτσι, στο ημίχρονο το ματς ήταν 2-0 με την ρουμανική ομάδα να χάνει ευκαιρίες και να έχει και δοκάρι, ενώ ίδια εικόνα υπήρχε και στο δεύτερο ημίχρονο με άλλα τόσα γκολ, πάλι δοκάρι και πάλι χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους.
Το κλου της βραδιάς ήταν το τρίτο γκολ. Ο διαιτητής σφύριξε έμμεσο φάουλ, αλλά οι παίκτες της ΑΕΚ δεν το κατάλαβαν και έφυγαν στην επίθεση. Έτσι, έμειναν μπροστά από τον Μοσχονά δύο παίκτες της Πετρολούλ, εκτέλεσαν το έμμεσο και πλάσαραν τον άναυδο πορτιέρο της ΑΕΚ που κοίταγε τους συμπαίκτες του να έχουν φύγει μπροστά…
Το όνομα της ΑΕΚ διασύρθηκε ψες , επειδή η ΠΑΕ επέλεξε κάποια… παιδιά να φορέσουν την φανέλα της και να παίξουν σε ένα διεθνές φιλικό επειδή ήταν δωρεάν. Και σίγουρα την ευθύνη δεν την έχουν τα παιδιά, αλλά 100% η νυν διοίκηση της Ένωσης.
Για την ιστορία μόλις ένας παίκτης από όλους αυτούς που χρησιμοποίησε ο Παπαδόπουλος, ξεχώρισε ο Λέτρος. Ένας αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός με εξαιρετική τεχνική που έπαιξε όλο το παιχνίδι και έδειξε ότι έχει ταλέντο. Αλλά δεν είχε βοήθειες από κανέναν συμπαίκτη του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002