Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Ιανουαρίου 19, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..

Τελικά ο Κοντοές δεν μπορεί να παίξει. Πάλι καλά που το διοικητικό δίδυμο το πήρε χαμπάρι πριν τον αγώνα. Θα μπορούσε να το είχε πάρει με την ανακοίνωση του μηδενισμού και της αφαίρεσης βαθμών για αντικανονική συμμετοχή του Κοντοέ. Και μετά τον ΠΑΟΚ της Ευρώπης η ΑΕΚ θα γινόταν περίγελος εννιά χρόνια μετά, χάνοντας παιχνίδι επειδή χρησιμοποίησε παίκτη που είχε κάνει... προσφυγή. Ούτε καν τιμωρημένο για να μην είναι μόνο ο ΠΑΟΚ που έχει ακούσει το σύνθημα: « Βάλτε μέσα τιμωρημένο, δεν μπορώ να περιμένω».
Βέβαια πριν να πάρουν χαμπάρι Δημητρέλος και Μπρουσιανός, αυτοί οι δύο είναι η διοίκηση της ΑΕΚ, πως υπάρχει κίνδυνος και να ζητήσουν νομική συμβουλή, πρόλαβε η ομάδα να αναστατωθεί και αντί η σκέψη όλων να είναι στο πώς η ΑΕΚ θα πάρει το αποτέλεσμα στο Χαριλάου, ήταν στο αν πρέπει ή δεν πρέπει να παίξει ο Κοντοές. Φυσικά θα μπορούσε να τους έχει προειδοποιήσει κι ο Γρηγορίου αλλά μάλλον κι αυτός δεν ασχολήθηκε. Το ότι δεν λειτουργεί τίποτα δεν είναι και είδηση. Οπως και το ότι όλα πρέπει να αλλάξουν. Ένας λάθος χειρισμός από την αρχή ως το τέλος, κυρίως του Λίνεν αλλά όπως αποδείχτηκε και της διοίκησης, ήταν η ιστορία με τον Κοντοέ ενώ αρκούσε το πιο απλό. Να ειπωθεί στον Κοντοέ: Ή αποσύρεις την προσφυγή ή μείνε σπίτι σου αφού δεν μπορείς έτσι κι αλλιώς να παίξεις.
Τέλος πάντων. Το ότι η ομάδα με αυτά τα άτομα δεν έχει πέσει ακόμη κατηγορία στα... χαρτιά, δείχνει πόσο μεγάλη είναι. Όσον αφορά τον Κοντοέ, πρέπει να έχει καταλάβει πως ο χειρισμός του ήταν όσο πιο αστείος μπορούσε να είναι για να χάσει το δίκιο που πάντα έχει ένας άνθρωπος όταν δουλεύει και δεν πληρώνεται κανονικά. Αν έχει μάλιστα και την στοιχειώδη αντίληψη, θα πρέπει να κατάλαβε πως αυτοί που τον... ντόπαραν, λεκτικά για να μην παρεξηγηθώ, να βγει μπροστά στην μάχη, ήταν και οι πρώτοι που τον άδειασαν και βέβαια δεν εννοώ συμπαίκτες του.
Αν θέλει τώρα μένει ελεύθερος την Δευτέρα, παίρνει τον αεροπλάνο και πάει όπου θέλει να δοκιμαστεί και να παρακαλέσει για μια μια θέση ή αποσύρει την προσφυγή, επιστρέφει και παίρνει ξανά θέση στην ενδεκάδα αφού για την συγκεκριμένη ΑΕΚ και το συγκεκριμένο ρόστερ είναι απαραίτητος.
Πάμε παρακάτω. Γιατί ο αγώνας είναι ούτως ή άλλως σοβαρός και έγινε και σοβαρότερος. Πανέτοιμος ο Διαμαντάκος, υπέγραψε κι ο Ζαραδούκας και τώρα το μόνο που μένει το Σάββατο το πρωί, με χρήση ειδικής... θυρίδας, είναι να δώσει ο Μαρινάκης στον Άρη και τον Ιμπαγάσα! Επειδή οι άλλοι δύο μπορεί να μην φτάνουν.
Κατά τα άλλα κάποια μίκι μάους στην ΑΕΚ ακόμη πιστεύουν πως η γραμμή του κέντρου εξουσίας, πλέον ο πληθυντικός καταργήθηκε, είναι να μην πέσει η ΑΕΚ γιατί θα πληγεί το προϊόν και μπλα μπλα και μπλου μπλου. Δεν πειράζει. Ο Άρης κάνει την δουλειά του αφού έτσι κι αλλιώς δεν ήταν τίποτα ποτέ που τραγούδαγε κι η... Άντζελα. Το θέμα είναι να κάνει και η ΑΕΚ τη δική της. Το μοναδικό ευχάριστο είναι πως διαιτητής σε αυτή την συγκυρία θα είναι ο Κάκος που μπορεί να μην έχει ευνοήσει την ΑΕΚ ποτέ και να την έχει αδικήσει κάποτε, όμως σίγουρα δεν είναι ο τύπος του διαιτητή που θα πάρει το μήνυμα από τους δύο δανεισμούς του μεγάλου αφεντικού στο νέο... ζήτουλα. Με κανέναν άλλο, από τα νέα τα φυντάνια ιδίως που ψάχνουν αναγνώριση, τα πράγματα θα ήταν πολύ δυσκολότερα.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο sportdog.gr στις 18-1-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002