Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιανουαρίου 24, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Με την απίστευτη κίνηση να ασκηθεί ποινική δίωξη στον Γιώργο Κατίδη, όταν σε πιο κραυγαλέες περιπτώσεις στο παρελθόν δεν είχε συμβεί το παραμικρό γράφει στο κεντρικό της θέση η εφημερίδα σήμερα: "Οι προκλήσεις και τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ σε βάρος της ΑΕΚ, δεν έχουν τελειωμό! Ίχνος τσίπας...! Έφαγε μπουκάλια, έφαγε βίδες, έφαγε παγάκια στο κεφάλι, δεν αντέδρασε και τον καλούν σε απολογία επειδή πανηγύρισε προς τους οπαδούς του Άρη χωρίς να κάνει κάποια άσεμνη χειρονομία".
SPORTDAY
Με τον Λίνεν και τις αποφάσεις του να διώξει παίκτες από την ΑΕΚ ασχολείται η εφημερίδα. Η SD γράφει σχετικά: "Σε εφαρμογή έχει τεθεί το σχέδιο απομάκρυνσης κάποιων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.
Από χθες ο Ανδρέας Δημητρέλος ήρθε σε επαφή με τους εκπροσώπους των παικτών, τους οποίους δεν υπολογίζει ο Έβαλντ Λίνεν.
Οι τέσσερις «κομμένοι» από τον Γερμανό τεχνικό για τους οποίους ασχολήθηκε τη χθεσινή μέρες ο πρόεδρος της Ένωσης ήταν ο Κοτσαρίδης, ο Τσαμουρλίδης, Κουρέλλας και Νικολόπουλος. Ο Δημητρέλος μετέφερε στους μάνατζερ των ποδοσφαιριστών ότι θα ήταν καλό για την εξέλιξή τους να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού.
Ωστόσο, κανένας εξ αυτών δεν δέχθηκε και μιλούσαν μόνο για λύση συμβολαίου. Με τον Κοτσαρίδη και τον Τσαμουρλίδη έχει προκύψει ουσιαστικά συμφωνία και απομένουν μόνο τα τυπικά για να μείνουν ελεύθεροι.
Οι υποθέσεις των Κουρέλλα και Νικολόπουλου δεν «έκλεισαν» χθες. Στη συζήτηση που έγινε με τον εκπρόσωπό τους (Βασίλης Τσιάρτας), η πλευρά των παικτών συμφώνησε, ζητώντας απλά να μάθει ποιες είναι οι προθέσεις της διοίκησης σχετικά με τα οφειλόμενα.
Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν λαμβάνειν από 7.000 ευρώ έκαστος (η συμφωνία για όλη τη σεζόν ήταν 20.000), για τα οποία διεμήνυσαν ότι επιθυμούν να μάθουν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής τους. Οι εισηγήσεις του Λίνεν δημιουργούν ερωτηματικά, αφού ο Κοτσαρίδης από τον Δεκέμβριο ήταν βασικός και ξαφνικά βρέθηκε εκτός πλάνων.
Από την πλευρά του, ο Τσαμουρλίδης ήταν τραυματίας και ο Νικολόπουλος δεν πήρε ευκαιρίες από τον 59χρονο προπονητή. Επίσης, πρόκειται για δύο αριστερά μπακ, μία θέση που θα έχει πρόβλημα η ΑΕΚ, αν συμβεί κάτι με τον Τσουμάγκα.
Μετά την απόκτηση του Πετρόπουλο ο Λίνεν θεωρεί ότι «περισσεύουν» οι επιθετικοί στην ΑΕΚ. Ο Γεραμνός έχει δείξει ότι έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Κατσικοκέρη και τον Φουρτάδο, όμως δύσκολα θα αποχωρήσει κάποιος από τους δύο.
Στην ΑΕΚ ψάχνουν μήπως βρεθεί ομάδα για να δοθεί δανεικός ο Φουρτάδο, όμως ο τελευταίος θα έλεγε «ναι» σε αποχώρηση μόνο ως ελεύθερος (ή με κανονική μεταγραφή) και σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Ο Κατσικοκέρης έχει εκφράσει την πρόθεση να παραμείνει και να παλέψει.
Στους επιθετικούς που δεν υπολογίζει ο Λίνεν βρίσκεται και ο Τσίτας, όμως κουβέντα δεν έχει γίνει ακόμα με τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος όμως... ψάχνεται".
LIVE SPORT
Mε τον Λίνεν ασχολείται η LIVE SPORT, η οποία γράφει πως ο Γερμανός "πουλάει τρέλα", προσθέτοντας: "Δεν υπάρχει μαύρη λίστα", λέει ο Λίνεν, ενώ διώχνει τέσσερις! Ελεύθερος ο Κοτσαρίδης υπογράφει στον Άρη, ακολουθούν Κουρέλλας, Νικολόπουλος, Τσαμουρλίδης".
GOAL
Οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα δεσπόζουν στο σημερινό ρεπορτάζ της ΑΕΚ στο GOAL, ενώ τονίζεται ότι "συνεχίζεται η αναταραχή με τους... κομμένους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002