Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Αυγούστου 31, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

 
@ " Lasciate Ogni Speranza voi ch 'entrate " = Αφήστε κάθε ελπίδα όλοι εσείς που μπαίνετε (ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ). Το έστειλε ένας φίλος με μήνυμα και μου άρεσε τόσο πολύ που το βάζω κι εδώ για να το δουν όσοι δεν το είδαν κάτω από το ρεπορτάζ για τα σχέδια που έδειξε ο Μελισσανίδης στα άλλα μέλη της Δικέφαλος 1924 Α.Ε.
@  Τόσα χρόνια πριν, γράφτηκε στο διάστημα 1308-1321, κι όμως 700 χρόνια μετά ταιριάζει τόσο πολύ σε αυτό που έχει σαν απωθημένο το ΑΕΚτζήδικο μυαλό μας για τους αντιπάλους που θα έρχονται στο Ναό μας που όλο και περισσότεροι πείθονται κάθε μέρα πως θα σηκωθεί πάλι περήφανος εκεί που γράφτηκε η ιστορία της ΑΕΚ και που αγαπήσαμε όλοι οι άνω των 12 ετών την ΟΜΑΔΑ μας. Εκεί στο σπίτι μας. Στην γειτονιά μας, αυτή ήταν όπου κι αν μέναμε, που για χάρη της δήθεν τεχνοκρατικής άποψης που ήθελε την ΑΕΚ να μικραίνει με γήπεδο μικρότερο των... 50.000 θέσεων παραλίγο να καθιερωθεί σαν το μέρος που θα γινόταν... ταφόπλακα. Κι όμως. Παρότι στις 31 Μαιου 2005 έμοιαζε τελειωμένη ιστορία που ουσιαστικά δεν αναστήθηκε ποτέ μέχρι την δήλωση του Πόλυ λίγο πριν βγει ο Απρίλης της απόλυτης πίκρας και ντροπής η Φιλαδέλφεια ΕΖΗΣΕ. Νίκησε. Και μας περιμένει όλους όπως έλεγε και στον... Ντέμη το αλλαγμένο σύνθημα που μάθαμε να το ακούμε για τον... Ελευθερόπουλο. Μπορεί να πέρασαν 10 χρόνια αλλά αυτά τα δύο που μένουν πια θα μας φανούν... 20 από την προσμονή. Υγεία να έχουμε όμως κι εμείς και αυτοί που θα το φτιάξουν και θα περάσουν. Αλλωστε ΑΕΚ και υπομονή είναι λέξεις συνυφασμένες χρόνια τώρα. Θα αντέξουμε. Οπως άντεξαν και τα όνειρα μας τα 10 χρόνια που έγιναν μπάζα. Λίγο υπομονή για την παρουσίαση. Που δεν θα είναι μακέτα. Θα είναι πλήρες σχέδιο μέσα κι έξω, πλάνο χρηματοδότησης, υποστηρικτικά έργα, χορηγίες... Θα είναι μια μεγάλη γιορτή. Αλλά η μεγαλύτερη θα είναι η πρώτη μέρα. Η πρώτη μπουλντόζα. Θα έλεγα αλλοίμονο σε όποιον πάει να την εμποδίσει. Αλλά δεν πρόκειται...
@ Μια άλλη ΑΕΚ θα δούμε σήμερα στην Καλλιθέα. Για αρχή Ντακόλ και Πλατέλλας είναι σπουδαίες προσθήκες στην εντεκάδα που είδαμε στα δύο προηγούμενα ματς. Θα παίξουν από την αρχή γιατί είναι πανέτοιμοι, έχουν κάνει προετοιμασία με τις ομάδες τους, και βέβαια επειδή μπορούν άμεσα να αλλάξουν την εικόνα παρότι είναι νωρίς. Θα δούμε και τον Ράμα και σίγουρα θα μπει για κάποια ώρα και ο Πόποβιτς. Τα άκρα της ΑΕΚ και η επίθεση λοιπόν θα είναι τελείως διαφορετικά από τα δύο προηγούμενα τηλεοπτικά παιχνίδια αφού μεσολάβησε η εβδομάδα ή μάλλον το τριήμερο της πραγματικής... και χειρουργικής ενίσχυσης. Είναι στοίχημα ο Μπρέσεβιτς με τον Ντακόλ μαζί, είναι στοίχημα δύο οκταροδεκάρια μπροστά από τα σέντερ μπακ, αλλά όλα μπορούν να γίνουν με σωστή δουλειά. Πιστεύω πως τα φιλικά της Αθήνας θα αφήσουν μια πολύ καλύτερη γεύση για την ομάδα μας και μαζί θα δώσουν την ευκαιρία στον Δέλλα να δέσει την ομάδα που έχει πολλά και καλά νέα πρόσωπα μαζεμένα. Χρόνος υπάρχει πάντως. Ούτως ή άλλως όμως μόνο από την τόσο μεγάλη προσθήκη ποιότητας σήμερα θα δούμε καλύτερη μπάλα. Ραντεβού στις 8. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για τελευταία μέρα του καλοκαιριού. Δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο από 11 κίτρινες φανέλες στο χορτάρι. Καλό Σαββατοκύριακο αδέρφια μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002