Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιουλίου 25, 2018

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ..

Ζούμε μια Εθνική τραγωδία! Η Ελλάδα θρηνεί... Ο τραγικός απολογισμός από τις πυρκαγιές στην Αττική έφτασε τους 73 νεκρούς και δεν αποκλείεται ο αριθμός θα αυξηθεί! Στις 10 το πρωί η υπεύθυνη της Πυροσβεστικής στην επίσημη ενημέρωση ανέφερε ότι οι νεκροί που βρέθηκαν το πρωί στο Κόκκινο Λιμανάκι ανέρχονται σε 25 και άρα ο συνολικός αριθμός των νεκρών φθάνει τους 49. Λίγο αργότερα η σορός ενός άντρα που βρέθηκε να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή της Ραφήνας ανέβασε τον αριθμό στους 50. Στη συνέχεια ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, τόνισε ότι οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 60. Τελικά η Πυροσβεστική με ανακοίνωση της επιβεβαίωσε αυτό που φοβούνταν όλοι. Οι νεκροί έχουν φτάσει επίσημα τους 76 ενώ οι ενήλικοι τραυματίες ανέρχονται σε 164, από τους οποίους οι 71 παραμένουν για νοσηλεία και οι 10 είναι διασωληνωμένοι. Επίσης, 23 παιδιά χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα και 11 από αυτά νοσηλεύονται, χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας τους. Δεκάδες παραμένουν οι κλήσεις για αγνοουμένους.
Γεράνεια Όρη - Κινέτα
Η αρχή του εφιάλτη έγινε το πρωί της Δευτέρας περίπου στις 12.00 όταν παρουσιάστηκε φωτιά στα Γεράνεια Όρη πάνω από την Κινέτα στα σύνορα των νομών Αττικής και Κορινθίας. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθώντας να θέσουν την φωτιά σε έλεγχο ωστόσο οι πάρα πολύ δυνατοί άνεμοι που έφταναν ακόμα και τα εννέα μποφόρ πολύ γρήγορα οδήγησαν τις φλόγες χαμηλότερα στους οικισμούς και δεν άργησαν σπίτια να παραδοθούν στις φλόγες. Οι κάτοικοι έφυγαν τελευταία στιγμή βρίσκοντας καταφύγιο στη θάλασσα. Μέχρι στιγμής στην συγκεκριμένη περιοχή ευτυχώς δεν έχουν εντοπιστεί ανθρώπινα θύματα.
Η φωτιά προχώρησε προς την Κόρινθο και σε κάποιο σημείο μάλιστα κινδύνευσαν και τα διυλιστήρια της Κορίνθου ωστόσο τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.
Πεντέλη
Λίγη ώρα αφού η πυρκαγιά στην Κινέτα έχει αρχίσει να οδεύει ανεξέλεγκτη, εμφανίζονται οι πρώτες φλόγες στην Πεντέλη και αρχικά στην περιοχή του Νταού. Επίσης, στο σημείο οι άνεμοι είναι εξαιρετικά ισχυροί και εστίες υπάρχουν τόσο στην Καλλιτεχνούπολη όσο και στις περιοχές Μάτι, Νέο Βουτζά, Άγιο Ανδρέα. Μάλιστα η φωτιά φτάνει ακόμα και στην Ραφήνα. Εδώ οι φλόγες κινήθηκαν τόσο γρήγορα που οι κάτοικοι δεν πρόλαβαν να διαφύγουν προς την θάλασσα. Με το φως της επόμενης ημέρας την Τρίτη η καταστροφή είναι απόλυτη και τα ευρήματα ξεπερνούν τους χειρότερους εφιάλτες. Άνθρωποι βρίσκονται απανθρακωμένοι μέσα σε μποτιλιαρισμένα αυτοκινητα που έχουν κλείσει τους δρόμους, μέσα σε σπίτια που έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Μέχρι που έρχεται και η χειρότερη ανακάλυψη: Σε ένα χωράφι 30 μέτρα πάνω από την θάλασσα ανακαλύπτονται 25 σοροί, άνθρωποι που προσπάθησαν να φτάσουν στο νερό, αλλά πήραν λάθος μονοπάτι και βγήκαν σε έναν γκρεμό. Εκεί τους βρήκαν οι άντρες της πυροσβεστικής αγκαλιασμένους. Επρόκειτο για οικογένειες που βρίσκονταν σε μια παρακείμενη ταβέρνα και όταν είδαν τις φλόγες προσπάθησαν αρχικά να φτάσουν στα αυτοκίνητά τους αλλά η φωτιά ήταν ήδη κοντά. Στη συνέχεια προσπάθησαν να φτάσουν στη θάλασσα αλλά εγκλωβίστηκαν στο χωράφι.
Οι αναφορές για νεκρούς στη συγκεκριμένη περιοχή συνεχίζονται, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση. Πάρα πολλοί είναι και οι άνθρωποι που αναζητούν τους δικούς τους ανθρώπους των οποίων τα ίχνη έχουν χαθεί από χθες και οι φόβοι για το πού θα φτάσει ο αριθμός των νεκρών είναι μεγάλοι.
Κορινθία
Μέτωπα φωτιάς ξεσπούν το απόγευμα της Δευτέρας και στην Κορινθία. Αρχικά, οι πρώτες εστίες παρουσιάζονται στην περιοχή Ζεμενό πολύ κοντά στο Ξυλόκαστρο. Παρά τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και πάλι οι άνεμοι κάνουν το έργο σχεδόν αδύνατο. Όλη τη νύχτα η φωτιά καίει και σύμφωνα με πληροφορίες στα χωριά Ζεμενό, Θροφαρί και Μικρός Βάλτος έχουν καεί σπίτια, ωστόσο ευτυχώς δεν έχουν κινδυνεύσει ανθρώπινες ζωές. Η φωτιά σήμερα, Τρίτη, έχει τεθεί υπό έλεγχο. Ωστόσο μέτωπα παραμένουν ενεργά και στην περιοχή Σουσάκι καθώς και στο Κατακάλι.
Κρήτη
Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει από χθες το πρωί και στην περιοχή Βρύσες στο νομό Χανίων, όπου σπίτια έχουν καεί. Η φωτιά και σήμερα Τρίτη καίει στον Κακόπετρο του Δήμου Πλατανιά, ενώ εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός στην περιοχή Δελιανά.
Συνολικά από τις 6 το πρωί της Δευτέρας έως τις 6 το πρωι της Τρίτης έχουν καταγραφεί 47 διαφορετικές εστίες πυρκαγιών σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002