Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαΐου 16, 2008

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ...

Ρίκκα και επισήμως
Παίκτης της ΑΕΚ και επισήμως, είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής (16/5) ο Αντώνης Ρίκκα. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 22χρονο μέσο για τα επόμενα πέντε χρόνια. «Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ΑΕΚ που πίστεψαν στις δυνατότητες μου. Το σίγουρο είναι ότι θα δουλέψω πολύ για να δικαιώσω αυτούς που με ξεχώρισαν», δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο πρώην, πλέον, παίκτης της Ξάνθης.

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Ρίκκα. Ο 22 ετών μέσος (3/3/1986) θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ για τα επόμενα πέντε χρόνια», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ρίκκα: «Να δικαιώσω» όσους με πίστεψαν»
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ΑΕΚ που πίστεψαν στις δυνατότητες μου. Το σίγουρο είναι ότι θα δουλέψω πολύ για να δικαιώσω αυτούς που με ξεχώρισαν. Ευχαριστώ την ομάδα μου την Skoda Ξάνθη που με βοήθησε ώστε να ξεχωρίσω και να συνεχίσω σε μια μεγάλη ομάδα», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρίκκα.

Στη συνέχεια, ο Ελληνας μέσος πρόσθεσε: «Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, στην ΑΕΚ γίνεται εξαιρετική δουλειά, ειδικά με τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες όπως είμαι εγώ και αυτό ήταν πολύ σημαντικό κίνητρο για μένα. Είναι πολύ σημαντικό ότι προπονητής μας θα είναι ο κ. Γιώργος Δώνης, ένας Έλληνας προπονητής, που δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και φυσικά αυτό είναι πολύ καλό για μένα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να προσφέρω στην ΑΕΚ όσα περισσότερα μπορώ».

Ο Αντώνης Ρίκκα γεννήθηκε στη Μασσαλία της Γαλλίας. Την περίοδο 2005/2006 αγωνίστηκε στην Β’ ομάδα της Μαρσέιγ και στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Skoda Ξάνθη. Την περίοδο 2006/2007 δόθηκε δανεικός στην Νίκη Βόλου και φέτος επέστρεψε και αγωνίστηκε στην Skoda Ξάνθη.


Επόμενο μέλημα είναι η απόκτηση τουλάχιστον ενός ακόμη κεντρικού χαφ με ανασταλτικές ικανότητες. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταθέσει στον Άρη πρόταση 1 εκατ. ευρώ για τον Νάτσο Γκαρσία, ωστόσο οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης ζητούν το 1,5 εκατ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα στο συμβόλαιο του Βολιβιανού μέσου. Δύσκολη είναι η περίπτωση του Γρηγόρη Μάκου, αφού ο Πανιώνιος φέρεται να ζητεί ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατ. ευρώ. Παράλληλα αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να δοθεί σαν αντάλλαγμα ο Ταμαντανί Ενσαλίβα, τις ικανότητες του οποίου εκτιμά ο Γιώργος Δώνης.

Αποσύρεται για Κλέιτον

Η παραμονή του Ριβάλντο φαίνεται πως άλλαξε τις προτεραιότητες της ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισε να αποσύρει την πρόταση που έκανε στη Λάρισα για την απόκτηση του Κλέιτον. Ο λόγος εκτός από την παραμονή του «Ρίμπο» είναι και το γεγονός ότι οι άνθρωποι της ΑΕΛ δεν έδειχναν να βιάζονται για την πώληση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού περιμένοντας κάποια καλύτερη πρόταση από αυτή της «Ένωσης».

Κλήθηκαν για συζητήσεις Γεωργέας και Αλεξόπουλος

Από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ θα περάσουν τη Δευτέρα οι Νίκος Γεωργέας και Γιώργος Αλεξόπουλος για συζητήσεις. Στους παίκτες θα προταθεί ανανέωση συνεργασίας και το κλίμα για την παραμονή τους είναι θετικό.

Το «αντίο» του Κωστένογλου και η υπόσχεση του «Ρίμπο»

Ημέρα αποχαιρετισμών ήταν η χθεσινή στις τάξεις της ΑΕΚ. Ο Νίκος Κωστένογλου αποχαιρέτησε σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα τους ποδοσφαιριστές στην τελευταία προπόνηση για τη φετινή περίοδο. «Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία. Προσπάθησα να μην αδικήσω κανέναν. Στις επιλογές που έκανα είχα πάντα στόχο να εξυπηρετήσω το συμφέρον της ομάδας. Είναι λογικό κάποιοι παίκτες να έχουν παράπονα από τις επιλογές μου, αλλά θέλω να γνωρίζετε πως έκανα αυτά που πίστευα. Δεν είχα σκοπό να αδικήσω κάποιον και να τον φέρω σε δύσκολη θέση ή να τον αναδείξω υπεύθυνο για κάτι. Έχω περάσει από τη θέση του ποδοσφαιριστή και τώρα έχω μία άλλη ιδιότητα. Θέλω να σας πω ότι ζείτε τα καλύτερά σας χρόνια και κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε και να το χαρείτε όσο γίνεται περισσότερο. Θέλω να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μου και να σας χαιρετήσω όλους έναν προς έναν», είπε ο 38χρονος τεχνικός που αποχωρεί από την «Ένωση» μετά από 14 χρόνια προσφοράς. Ο Ριβάλντο που πήρε στη συνέχεια το λόγο έδωσε το σύνθημα για τη νέα χρονιά. «Για μένα η χρονιά που τελείωσε μας βρήκε πρωταθλητές. Να επιδιώξουμε απλώς του χρόνου να πάρουμε τον τίτλο και... τυπικά».

Μαζικές αποχωρήσεις

Μετά τον Νίκο Κωστένογλου, αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας αποτέλεσαν παρελθόν για την ΑΕΚ. Ο Μαρτίν Αρουαμπαρένα ενημερώθηκε μέσω του εκπροσώπου του για την πρόθεση της διοίκησης να διακόψουν τη συνεργασία τους (είχε υπογράψει για 2+1 πέρυσι το καλοκαίρι). Ο Αργεντινός μπακ δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα και δεν έπεισε πως αξίζει τις 800.000 ευρώ ετησίως που προβλέπει το συμβόλαιό του. Αυτό σημαίνει πως η «Ένωση» θα κινηθεί για αριστερό μπακ, που δεν αποκλείεται να είναι ο Στέλιος Βενετίδης από τη Λάρισα.

Προς την έξοδο οδεύει και ο Μοχάμεντ Καλόν. Ο 28χρονος άσος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας, χθες αναχώρησε για το εξωτερικό και δεν αναμένεται να επιστρέψει. Από την ΑΕΚ «τελείωσαν» επίσης, όπως αναμενόταν, οι Ζούλιο Σέζαρ, Μανού, Μαρσέλο Μορέτο και Φεντερίκο Ασκάρατε, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν οι Χάρης Παππάς και Παντελής Καπετάνος.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στον Νίκο Λυμπερόπουλο, θέλει να αγωνιστεί σε καλή (στο μέτρο του δυνατού) ομάδα του εξωτερικού και αποφάσεις θα υπάρξουν μετά το EURO. Αν αποχωρήσει ο Μεσσήνιος φορ και με δεδομένο το «αντίο» του Καλόν, η ΑΕΚ θα κινηθεί για δύο επιθετικούς.

Μνηστήρας για Τόζερ

Πρόταση που ίσως αγγίζει το ένα εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ντάνιελ Τόζερ λέγεται πως είναι διατεθειμένη να καταθέσει στην ΑΕΚ η Γκενκ. Πάντως στην «Ένωση» θέλουν να κρατήσουν τον Ούγγρο διεθνή μέσο, που άλλωστε έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια.
Πηγή : www.spor-fm.gr
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002