Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιουλίου 16, 2008

ΤΑ ΠΛΗΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝ..

Εδώ Σάλτσμπουργκ
Ο Δώνης έδειξε τις διαθέσεις του με τη δήλωση που έκανε. Το πιο απολαυστικό, όμως, ήταν πώς υποδέχθηκε το αποτέλεσμα της κλήρωσης στο ξενοδοχείο

Καθισμένος στο σαλόνι μαζί με τους συνεργάτες του, συζητούσαν για την προετοιμασία. Οταν -αρκετά επιφυλακτικά είναι η αλήθεια- του γνωστοποίησαν το αποτέλεσμα έδειξε να το χαίρεται.

Χαμογέλασε με νόημα και έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα άκουσε. Σαν να ζητούσε από τη θέα Τύχη να τον ρίξει απ’ την αρχή στα δύσκολα, όπως επιθυμεί.

Ο Δώνης θα τα παίξει όλα με τη μία. Χωρίς περιστροφές, δίχως ενδοιασμούς και επιφυλάξεις. Ολα σε μία ζαριά.

Η τύχη πάντως του χαμογέλαγε πολύ χθες. Ετσι κέρδισε και το στοίχημα των 100 ευρώ που είχε βάλει με τον Μάκη Αγγελίνα για να πετύχει από 40 μέτρα με την μπάλα οριζόντιο δοκάρι και να σκάσει μετά στο έδαφος. Ακόμα ένας λόγος να πανηγυρίζει.

Το ημερολόγιο της προετοιμασίας
Ο Δώνης έβαλε πολύ μπάλα στο καθημερινό πρόγραμμα των παικτών και δείχνει πως μπαίνει στη τελική εφαρμογή του σχεδίου του, αρχίζοντας το «μοντάρισμα» της 11άδας

Σήμερα
Διπλή προπόνηση και σήμερα, πρωί και απόγευμα περιμένει τους παίκτες

Οι τραυματίες
Ριβάλντο και Μπερνς ξεκίνησαν τρέξιμο, ενώ οι Σάχα και Μαντούκα παρέμειναν στο ξενοδοχείο. Ο Παπασταθόπουλος μπήκε το απόγευμα στο πρόγραμμα, αλλά αποχώρησαν με ενοχλήσεις οι Μπλάνκο και Πλιάτσικας.

Το επόμενο φιλικό
Δύο μέρες απέμειναν για το πρώτο τεστ της νέας ΑΕΚ κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ. Παιχνίδι που αναμένουν με ενδιαφέρον οι Αυστριακοί (ήδη έχουν γεμίσει το Χοφ με αφίσες), αλλά πολύ περισσότεροι οι φίλοι της Ενωσης.

Ο παλμογράφος

Up
Λίρα εκατό αποδεικνύεται για την ΑΕΚ ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Αμυντικός ογκόλιθος, που «καθαρίζει» με χαρακτηριστική άνεση όλες τις φάσεις. Και φανταστείτε πως είναι ελάχιστες ημέρες στην ομάδα. Αν συνεχίσει έτσι, θα αναζητείται μόνο ο παρτενέρ του.

Up
Ο Δώνης πιστεύει πολύ σε αυτόν και όσο περνά ο καιρός ο μικρός δείχνει ολοένα και πιο έτοιμος. Ο Περπαρίμ Χετεμάι αποβάλλει κάποιες κακές συνήθειες, προσαρμόζεται στην τακτική και δείχνει έτοιμος για πολλά. Και για επιστέγασμα χθες πέτυχε και ένα γκολ-«φωτοβολίδα».




Up
Αν ο Μπλάνκο πάρει μπροστά, τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα για την ΑΕΚ. Οπως έλεγε και ο Ριβάλντο, ο Αργεντινός «καθαρίζει» τα πάντα μέσα στην περιοχή. «Φονικό εργαλείο», που δεν συγχωρεί καμία αδυναμία στην αντίπαλη άμυνα.

Down
Οταν ένας παίκτης με το βιογραφικό του Αρουαμπαρένα βρίσκεται να σεντράρει αφύλακτος σε άσκηση και τα ποσοστά επιτυχίας είναι ελάχιστα, αντιλαμβάνεστε πως δεν μπορείς να προσδοκάς πολλά. Και δεν έρχεται και το άλλο αριστερό μπακ..

Down
Εχει διάθεση, αγωνίζεται πλέον στη θέση του, αλλά ο Βασίλης Πλιάτσικας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα τον Δώνη. Βασίζεται στη δύναμή του, έχει κάποιες εξάρσεις, αλλά ακόμα δεν φαίνεται να αλλάζει την αρχική εικόνα του προπονητή του, που είχε ζητήσει να παραχωρηθεί δανεικός.




Down
Μπορεί να κερδίζει από τον Μοσχονά τη θέση του τρίτου τερματοφύλακα στην ΑΕΚ, αλλά ο Γιάννης Φυσέκης θα πρέπει να ανεβάσει κι άλλο την απόδοσή του. Πολλά λάθη στο διπλό, σχεδόν λανθασμένες όλες οι πρώτες πάσες, δείχνουν πως χρειάζεται κι άλλη δουλειά.

ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΕΟ
Μετά την αποχώρηση Λυμπερόπουλου ερωτηματικό αποτελούσε η αποτελεσματικότητα της επίθεσης. Από τη στιγμή, όμως, που ο Μπλάνκο πήρε το όπλο του και ο Εντίνιο ακολουθεί κατά πόδας, τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα θετικά.

ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΕΟ
Οσο ο Ριβάλντο μένει εκτός προπονήσεων, ο Δώνης δεν μπορεί να εφαρμόσει τα πλάνα του. Και ο Βραζιλιάνος δεν είναι τυχαίος παίκτης στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Ο Ρίμπο θα καθορίσει πολλά με το ρόλο που τελικά θα αναλάβει.




H EKKΡΕΜΟΤΗΤΑ
Φέρτε επειγόντως ένα μπακ, θα μπορούσε να ήταν το μήνυμα του Δώνη στη διοίκηση. Κατά προτίμηση αριστερό, αλλά και δεξί δεν θα πείραζε. Αυτή είναι η μεγάλη αναγκαιότητα της ΑΕΚ και ο μέσος έπεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002