Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουλίου 01, 2008

Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ...


Το πρόγραμμα
Πέντε «σταθμούς» περιλάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα των ιατρικών εξετάσεων (αιματολογικές - καρδιολογικές, ιστολογικό - ορθοπεδικό έλεγχο, vision test, οφθαλμολογικό έλεγχο και τεστ αλτικότητας). Σήμερα θα υποβληθούν σε λιπομέτρηση, τεστ φυσικής κατάστασης και ισοκινητικό τεστ. Παράλληλα, σε όλους μοιράστηκε το πρόγραμμα που θα ακολουθούν καθημερινά μέχρι και τις 19 Ιουλίου.

Απών ο Δώνης
Μόνο οι τρεις συνεργάτες του Γιώργου Δώνη βρέθηκαν χθες το πρωί στην πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ. Οι Μάκης Αγγελίνας, Μίοντραγκ Μένταν και Γρηγόρης Γεωργίτσας έφτασαν δέκα λεπτά μετά τις 8 στους Θρακομακεδόνες (Κέζος και Σούιτσα βρίσκονταν ήδη εκεί), ενώ ο 39χρονος τεχνικός αναμένεται να είναι παρών στις σημερινές εξετάσεις.

Αργεντίνικη παροικία
Τέσσερα μέλη μετρά πλέον η αργεντίνικη παρουσία στο ρόστερ της ΑΕΚ, με τους Ιγνάθιο Σκόκο και Σεμπάστιαν Σάχα να προστίθενται στο δίδυμο Μπλάνκο - Αρουαμπαρένα. Οι δύο «νέοι» αμέσως μετά την άφιξή τους στους Θρακομακεδόνες έψαξαν να βρουν τους συμπατριώτες τους και σαφώς προσπάθησαν να ενημερωθούν, αλλά και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις.

Τόσο ο Σάχα όσο και ο Σκόκο έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, αφού είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν μετά το πολύωρο ταξίδι από την Αργεντινή και να συνηθίσουν στο μέτρο του δυνατού τη διαφορά ώρας.

Μάλιστα, φρόντισαν να μπουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στο κλίμα, γνωρίζοντας και χαιρετώντας διά χειραψίας όλους τους ανθρώπους που εργάζονται για την ΑΕΚ.

Στήθηκαν «πηγαδάκια»
Μαζί με τους Σκόκο και Σάχα έφτασε και το έτερο μεταγραφικό απόκτημα της Ενωσης, Αντώνης Ρίκκα (φωτό). Ο 22χρονος μέσος από την πρώτη στιγμή ένιωσε άνετα στους Θρακομακεδόνες, αφού είχε αρκετά γνωστά πρόσωπα να τον κατατοπίσουν. Τόσο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος όσο και οι Παναγιώτης Κονέ και Βασίλης Πλιάτσικας έχουν αγωνιστεί μαζί με τον Ρίκκα στην Εθνική Νέων και τα πρώτα «πηγαδάκια» δεν άργησαν να στηθούν. Αλλωστε, υπήρχε αρκετός χρόνος για να τα πουν μέχρι να έρθει η σειρά τους για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις.

«Μάχη» για την τυρόπιτα
Από τη στιγμή που οι αιματολογικές εξετάσεις απαιτούν άδειο στομάχι, αναγκαστικά οι παίκτες της ΑΕΚ θα έπρεπε να «τσιμπήσουν» κάτι μετά από αυτές. Οι προμήθειες είχαν φτάσει από νωρίς (τυρόπιτες και χυμοί). Ομως, κάποιοι από τους «κιτρινόμαυρους» φάνηκε να ακολουθούν τη ρήση «μία ίσον καμία» και δεν έχασαν την ευκαιρία να πάρουν και μία δεύτερη. Μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν ότι υπήρξαν και κάποιοι που δεν αρκέστηκαν στις δύο και «τσίμπησαν» και τρίτη!

Σε αγγλικά πρότυπα
Η αγάπη του Δώνη για την αγγλική οργάνωση είναι γνωστή. Ολα τα μέλη του επιτελείου θα φοράνε μπλουζάκια και φόρμες που θα έχουν τα αρχικά τους και διαφορετικά χρώματα. Οι φροντιστές ήταν χθες ντυμένοι με μπορντώ μπλουζάκια με πορτοκαλί ρίγα στα πλάγια, το τεχνικό τιμ (Δώνης, Αγγελίνας, Μένταν, Γεωργίτσας, Κέζος, Σούιτσα) μπλε και οι παίκτες γκρι.

«Πρώτη» για Μοσχονά
Για τον Θοδωρή Μοσχονά η χθεσινή εμφάνισή του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ δεν ήταν η πρώτη. Κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου ο 18χρονος τερματοφύλακας είχε πάρει μέρος σε αρκετές προπονήσεις τόσο με τον Φερέρ όσο και με τον Κωστένογλου, αλλά αυτή τη φορά πέρασε την πύλη των Θρακομακεδόνων ως μέλος της επαγγελματικής ομάδας. Οπως είναι φυσικό και μόνο η συμμετοχή στην προετοιμασία για πρώτη φορά αποτελεί μια τεράστια εμπειρία για τον Μοσχονά, τον οποίο συνοδεύουν εξαιρετικά σχόλια. Αλλωστε τόσο ο Γιάννης Φυσέκης όσο και ο Δημήτρης Κουτρουμάνος, έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν σε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002