Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 10, 2010

ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ..ΕΚΕΙ ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ..



Σημαντικές εξελίξεις στην ΑΕΚ αφού με γραπτή του δήλωση ο Γκίκας Γκούμας γνωστοποιεί ότι ο ίδιος και ο Πόλυς Χατζηιωάννου μεταβιβάζουν τις μετοχές τους στον Πέτρο Παππά και αυτόματα τον κάνουν πανίσχυρο στη μετοχική ομάδα της ΠΑΕ. Αναλυτικά η δήλωση του Γκίκα Γκούμα που έγινε στον Sport Fm:
«Η πρόταση που έγινε στις 17 Δεκεμβρίου 2009 για την μεταβίβαση στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ του συνόλου των μετοχών που είναι στον έλεγχο μου στην ΠΑΕ ΑΕΚ (περίπου 18%) δεν έτυχε θετικής ανταπόκρισης.Κατόπιν τούτου και με δεδομένη την αποχώρηση μου από τον περασμένο Σεπτέμβριο από τα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ ΑΕΚ, προχωρήσαμε σε συμφωνία και μεταβιβάσαμε το ποσοστό αυτό στον κ. Πέτρο Παππά, ενεργοποιώντας παράλληλα την δέσμευση για άμεση καταβολή μετρητών (2,170,000 Ευρώ) στην ΠΑΕ καθώς και 150,000 για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ.Επιπλέον, αποφασίσαμε με τον κ. Πόλυ Χατζηωάννου να παραχωρήσουμε υπέρ της ΠΑΕ ΑΕΚ τραπεζικές εγγυήσεις συνολικού ύψους 1,200,000 Ευρώ που είχαμε δώσει στις τράπεζες Αspis και Citibank, ώστε να εξοφληθούν προς τις τράπεζες αυτές ισόποσα δάνεια που έχει λάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ.
Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι όλα αυτά τα χρόνια της συμμετοχής μας στην ΑΕΚ πορευτήκαμε αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα το καλό της αγαπημένης μας ομάδας χωρίς ιδιοτέλεια ή διάθεση προσωπικής προβολής. Αυτός ο κύκλος έφτασε η ώρα να κλείσει. Ευχόμαστε ολόψυχα στην επόμενη διοίκηση του κ. Αδαμίδη κάθε επιτυχία και να φέρει την ΑΕΚ εκεί που πραγματικά της αξίζει και που ονειρεύεται ο κάθε ΑΕΚτζής.Με εκτίμηση».
Μετά την εξέλιξη αυτή είναι πλέον στα χέρια του Πέτρου Παππά οι εξελίξεις στην ΑΕΚ αφού το ποσοστό του στην ΠΑΕ μεγαλώνει εντυπωσιακά και παράλληλα φαίνεται πως συγκεντρώνει την εμπιστοσύνη των σημαντικών μετόχων και βέβαια των κυρίων Γκούμα - Χατζηιωάννου που μάλιστα χρηματοδοτούν γενναία τόσο την ΠΑΕ όσο και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ παρότι η ΜΑΝΑ, όπως ήταν φυσιολογικό, δεν δέχτηκε την δωρεά των μετοχών. Οπως φαίνεται από την τελέυταία φράση του κ. Γκούμα ο κ. Παππάς έχει αποφασίσει να κάνει νέο πρόεδρο τον κ. Αδαμίδη αλλά το σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσουν οι όροι αφού αν υπήρχε πρόθεση να μεταβιβαστούν οι μετοχές των Γκούμα - Χατζηιωάννου στον 36χρονο δικηγόρο θα ήταν πιο λογικό να γίνει απευθείας και όχι μέσω του Παππά. Το πιθανότερο είναι πως οι μετοχές θα παραμείνουν στα χέρια του Παππά αφού αυτός είναι που παίρνει πλέον πάνω του την ευθύνη της επόμενης μέρας και φυσιολογικά θα θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο κυρίως στις σημαντικές αποφάσεις την όποιας νέας διοίκησης προκύψει. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι εξελίξεις φαίνεται πως θα είναι ραγδαίες από εδώ και εμπρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002