Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαΐου 14, 2010

ΓΗΠΕΔΟ Ή ΦΡΟΥ -ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ..;;

Η χθεσινή συνάντηση της ΑΕΚ (ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής) με τον Δήμαρχο Σταύρο Κόντο παρουσία του αρχιτέκτονα Στέλιου Αγιοστρατίτη, έφερε στο προσκήνιο το νέο σχέδιο για κατασκευή γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό προβλέπει ποδοσφαιρικό γήπεδο 30.000 θέσεων υψηλών προδιαγραφών, κλειστό μπάσκετ 5.000 θέσεων (απέναντι από το ποδοσφαιρικό), ήπιες εμπορικές χρήσεις και πάρκινγκ 800 θέσεων.
Πλάνο πολύ πιο προσαρμοσμένο στα δεδομένα της περιοχής και στις απαιτήσεις του Δήμου, συγκριτικά με τα παλαιότερα σχέδια των Μελισσανίδη και Γρανίτσα και όπως όλα με γήπεδο προδιαγραφών FIFA. Ετσι, η ΑΕΚ θα πάει ενωμένη στην Πολιτεία (Γ.Γ.Α. και Υπουργό Περιβάλλοντος) για να ζητήσει αυτά που δικαιούται. Ο συντελεστής δόμησης από 2 έπεσε στο 1,6. Κάτι που ευνοεί τα «θέλω» της ΑΕΚ για την Νέα Φιλαδέλφεια.
Η ΑΕΚ θα πάει στην Πολιτεία για να παρουσιάσει ένα έργο που θα φέρει θέσεις εργασίας σε πολύ κόσμο και να «ζωντανέψει» μία περιοχή που από τότε που έφυγε η ΑΕΚ έπεσε... κατακόρυφα. Μέχρι στιγμής όλα τα παραπάνω είναι υπέρ της ΑΕΚ και του σχεδίου της για να γυρίσει η ομάδα στην φυσική της έδρα, να έρθει ο κόσμος και πάλι κοντά στην ομάδα και να φύγει από το «παγωμένο» και αχανές ΟΑΚΑ.
Πάμε τώρα στα... δύσκολα. Την χρηματοδότηση του έργου. Η παρουσία του Σταύρου Αδαμίδη, σε αυτό το κομμάτι φαίνεται σημαντική. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ στην καριέρα του στο Λονδίνο έχει συμμετάσχει σε πρότζεκτ κατασκευής γηπέδων και αναζήτησης χρηματοδότησης. Το ίδιο καλείται να κάνει και εδώ. Να βρει τον τρόπο που θα βρεθούν τα περισσότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ του κόστους κατασκευής του έργου (έως και 100 εκατ.ευρώ). Τράπεζα στην Ελλάδα (από σήμερα και για τα επόμενα χρόνια) είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί να δώσει αυτά τα χρήματα στο εγχείρημα της ΑΕΚ.
Η αναζήτηση του Αδαμίδη γίνεται κατά βάση στο εξωτερικό. Μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με τράπεζες που θα ήθελαν να κάνουν μια τέτοια επένδυση στην Ελλάδα. Βεβαίως αν δεν δώσει το «ΟΚ» η Πολιτεία δεν θα χρειαστεί να γίνει συμφωνία με τράπεζα. Ο Δήμος μέσω του Κόντου είπε ότι θα είναι κοντά στην ΑΕΚ αυτήν την φορά. Υπάρχουν όμως πολλά που πρέπει να εξεταστούν σε αυτό το κομμάτι. Έρχονται δημοτικές εκλογές στην Νέα Φιλαδέλφεια μετά την συνένωση με την Χαλκηδόνα βάση του σχεδίου Καποδίστρια. Ολοι οι υποψήφιοι θα πουν ότι θέλουν γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ πρέπει να προσέξει πολύ.
Η ουσία είναι η «ενωμένη ΑΕΚ» (μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επαφή με την ΚΑΕ ΑΕΚ για το θέμα...) να πάει στην Πολιτεία και να ζητήσει αυτά που δικαιούται και αυτά που της στέρησαν κάποιοι μέσα σε ένα... βράδυ, όταν βγήκε η Νέα Φιλαδέλφεια για να μπει το Καραϊσκάκη στον φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αν τα καταφέρει με την Πολιτεία, μετά πάμε στην χρηματοδότηση και εκεί ο Σταύρος Αδαμίδης θα παίξει τον πρώτο και κύριο ρόλο στις διαπραγματεύσεις με τις ξένες τράπεζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002