Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Μαΐου 19, 2010

ΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ..!!

Παναγόπουλος, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Πάντος, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Σταμογιάννος, Κοτσαρίδης. Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού που θα έρθει σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο και θα προσπαθήσει να πάρει το εισιτήριο για την προνομιούχο θέση στο Europa League της ερχόμενης περιόδου. Δεν χρειάζεται να σχολιάσει κανείς πολλά πράγματα για να καταλάβει πως η ΑΕΚ έχει την ιστορική ευκαιρία να διασύρει την ομάδα του Πειραιά. Παίκτες από την πρώτη ομάδα που πλήρωναν εισιτήριο για να δουν τα παιχνίδια από την εξέδρα σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, παλαίμαχοι και ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες, θα μαζευτούν το μεσημέρι στου Ρέντη και θα ανηφορίσουν για το Μαρούσι. Τακτικές και συστήματα δεν χρειάζονται. Διαιτητικά λάθη, που θα προσπαθήσουν να κρατάνε στο παιχνίδι τον ΟΣΦΠ, δεν θα αποτελέσουν δικαιολογία για κανέναν. Αυτά τα ματς τα παίρνεις με τον τσαμπουκά σου. Ο καλός Σκόκο μπορεί να τους κάνει πλάκα. Ο Μαντούκα να κερδίσει την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Μπλανκο να επιστρέψει με εμφατικό τρόπο στα γκολ και ο Νέμεθ να σκοράρει όσες περισσότερες φορές μπορεί. Ταβάνι στα γκολ δεν υπάρχει. Ήρθε η ώρα, έστω και αργά, να γίνουν οι ίδιοι οι παίκτες πρωταγωνιστές και όχι οι γύρω τους. Η ευκαιρία είναι στα πόδια τους. Διαλύστε τον διορισμένο πρωταθλητή και στείλτε τον πίσω στα πέτρινα χρόνια, εκεί που χρειάστηκε η παρέμβαση Κόκκαλη για να βγει από την αφάνεια η ομάδα του Πειραιά.
Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν, αλλά δεν μπορεί κανείς να τα επικαλεστεί ως δικαιολογία. Ο Ράφικ Τζιμπούρ έχει ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα της χώρας του και δεν θα δώσει το «παρών». Το ίδιο και ο χειρουργημένος Αραούχο (είχε συμπληρώσει κάρτες και θα έχανε έτσι και αλλιώς το παιχνίδι). Εκτός μάχης είναι επίσης ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και ο Γρηγόρης Μάκος, που εκτίουν τις ποινές τους. Σε αυτούς και για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, προστίθενται και οι Ζεράλντο, Χέρσι, Ταχτσίδης, Ρίκκα, Λούκατς, Φροξυλιάς και Αρτσε. Όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι και ο Μπάγεβιτς σαφώς και θα έχει πολλές και καλές επιλογές για να παρατάξει μία ομάδα που θα μπορέσει να διασύρει τον Ολυμπίακό.
Σύμφωνα με αυτά που δοκίμασε στην χθεσινή προπόνηση, κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Σάχα, αριστερά ο Λαγός, δεξιά ο Γεωργέας, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μανωλά και Γιάχιτς. Στα αμυντικά χαφ επιστρέφει ο Παντελής Καφές, μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια που ήταν «απών», ενώ δίπλα του θα παίξει ο Σάββας Γκέντζογλου, που έκανε το δικό του μικρό θαύμα και θα βρίσκεται στους έντεκα. Την τετράδα της μεσαίας γραμμής θα συμπληρώνουν οι Νάτσο Σκόκο και Λεονάρντο ή Γκουστάβο Μαντούκα. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξουν οι Ισμαέλ Μπλάνκο και Κριστσιάν Νέμεθ, που είναι άλλωστε και οι μόνοι δύο επιθετικοί που έχει στην διάθεσή του ο προπονητής της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002