Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Μαΐου 18, 2010

ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ..ΚΟΠΙΑΣΤΕ..!!

Συνέντευξη στο contra.gr και στον δημοσιογράφο Γιάννη Ξενάκη παραχώρησε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ Πέτρος Παππάς. Το aek365.gr αναδημοσιεύει όλη την συνέντευξη:

-Καταρχάς κύριε Παππά, το ρεπορτάζ λέει ότι αποφασίσατε με τον κ.Νοτιά, από κοινού, για την παραμονή Μπάγεβιτς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχατε την Κυριακή...


"Είναι αλήθεια ότι μου τηλεφώνησε ο κ.Νοτιάς. Ήθελε ο άνθρωπος να με ενημερώσει για κάποιες δηλώσεις που έκανε στον κ.Σηφάκη στην εφημερίδα "Ώρα των σπορ". Για θέματα της ΑΕΚ, για τον Μπάγεβιτς. Υπάρχει ταύτιση απόψεων με τον κ.Νοτιά."


-Ποιο είναι λοιπόν το σκεπτικό που η ΑΕΚ θα συνεχίσει με προπονητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς;


"Θέλουμε ο κ.Μπάγεβιτς να δουλέψει επιτέλους ανενόχλητος. Η ομάδα χρειάζεται ομόνοια και μέσα σε κλίμα ομόνοιας θέλουμε να δουλέψει ο προπονητής. Ήταν κοινή απόφαση να παραμείνει στην ΑΕΚ. Δική μου, του κ.Νοτιά, της διοίκησης."


-Δεν υπήρχαν αντιρρήσεις ή έστω επιφυλάξεις από την πλευρά της διοίκησης;


"Όχι δεν υπήρχαν αντιρρήσεις. Κανένα πρόβλημα, καμία διαφωνία. Εκτιμήσαμε όλοι πως αυτή είναι η σωστή απόφαση."


-Με ποια κριτήρια...


"Η ΑΕΚ όλο αυτό το διάστημα πέρασε από χίλια κύματα. Νομίζω λοιπόν ότι ο κ.Μπάγεβιτς δικαιούται μια δεύτερη ευκαιρία, τούτη τη φορά όμως υπό ήρεμες συνθήκες. Με τη στήριξη των μετόχων και της διοίκησης. Των ποδοσφαιριστών και του κόσμου. Για να αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει δουλεύοντας σε νορμάλ συνθήκες."


-Ωστόσο υπάρχει και ο αντίλογος. Οι ενστάσεις όλων εκείνων που προβάλλουν την αποκρουστική εικόνα της ομάδας την τελευταία διετία, με ευθύνη ασφαλώς και του προπονητή της...


"Καταρχάς λάθη κάνουμε όλοι. Και η διοίκηση, και οι μέτοχοι και εγώ. Ούτε ο κ.Μπάγεβιτς διεκδικεί το αλάθητο. Θέλω όμως να πω δυο πράγματα. Πρώτον, έχω την εντύπωση ότι ο κ.Μπάγεβιτς όταν δουλεύει θέλει να αισθάνεται εμπράκτως την υποστήριξη της διοίκησης. Αυτό δεν υπήρχε και θέλουμε να του το δώσουμε. Και δεύτερον, δεν είμαι σίγουρος πόση υποστήριξη είχε από ορισμένους ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο. Και εννοώ ποδοσφαιριστές που περπατούσαν στον αγωνιστικό χώρο, ποδοσφαιριστές που ήταν αδιάφοροι."


-Αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα φύγουν;


"Δεν αποφασίζω εγώ. Εγώ λεφτά βάζω. Φαντάζομαι ότι αυτοί που αποφασίζουν για τα αγωνιστικά θέματα θα πάρουν και τις σωστές αποφάσεις."


-Μιλήσατε τηλεφωνικά με τον κ.Μπάγεβιτς;


"Η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετό τώρα με τον άνθρωπο και με την πρώτη ευκαιρία θα τα πούμε. Τώρα βρίσκομαι στο Λονδίνο. Ο κ.Μπάγεβιτς είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Έχει τεράστια ιστορία στην ΑΕΚ. Μεγάλωσα θαυμάζοντας τον. Ότι και να γίνει στο μέλλον, αυτή η εκτίμηση μου για την προσωπικότητα του κ.Μπάγεβιτς θα συνεχίσει να υπάρχει."


-Να περάσουμε σε ονόματα. Θα πουλήσετε τον Σκόκο ακόμα και σε ελληνική ομάδα;


"Θέλουμε να πουλήσουμε και τον Σκόκο και τον Τζιμπούρ. Και η βασική μας επιδίωξη είναι να παραχωρηθούν σε ομάδες του εξωτερικού. Από κει και πέρα δεν ξέρω τι θα συμβεί."


-Μετεγγραφές θα κάνει η ΑΕΚ κύριε Παππά;


"Τα πράγματα έχουν αλλάξει παντού και δραματικά. Και στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να μιλάμε σε σημερινές εποχές για μπάτζετ εκατομμυρίων. Η ΑΕΚ θα πάει στη λογική των νεαρών, ταλαντούχων και εξελίξιμων ποδοσφαιριστών. Σαν τους δυο του Πανθρακικού θα πάρουμε κι άλλους. Θέλουμε πολλούς Έλληνες στην ομάδα, παίκτες που να πολεμάνε στο γήπεδο, να τους πιάνεις και στο φιλότιμο. Ο ξένος σήμερα ήρθε, αύριο φεύγει. Θα υπάρχουν και ξένοι."


-Μπορεί η ΑΕΚ να πρωταγωνιστήσει μ' αυτό το μοντέλο;


"Προσωπική μου άποψη είναι πως μπορεί. Όπως μπόρεσε το 2004, έτσι μπορεί και το 2010. Ο Μπάγεβιτς μπορεί να δουλέψει με νέους ποδοσφαιριστές, να τους αναδείξει και η ομάδα να μπει σε δρόμο επιτυχιών."


-Εν τέλει θα υπάρχει μπάτζετ μετεγγραφών; Τα όποια χρήματα εισπραχθούν θα επενδυθούν σε άλλες μετεγγραφές;


"Το αν θα υπάρχει μπάτζετ εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες. Πριν αναλάβει τη διοίκηση ο κ.Αδαμίδης, η ΑΕΚ έτσι όπως πήγαινε, θα ήταν του χρόνου πολύ χοντρά "μέσα". Πάνω από 10 εκατομμύρια. Εξαρτάται λοιπόν από το αν θα πουληθούν παίκτες και πόσα χρήματα θα φέρουν. Από το αν θα βρούμε σε σημερινές συνθήκες χορηγία για τη φανέλα. Από τις αποφάσεις του ΟΠΑΠ απέναντι στις ΠΑΕ. Από τον αριθμό των διαρκείας που θα κόψουμε. Κι εκεί υπάρχει ένα ζήτημα, τα μισά χρήματα πηγαίνουν στην εφορία, στο ΟΑΚΑ, την αστυνομία. Πρέπει να υπάρξει μια χρηστή διοίκηση για το μέλλον, να φροντίσουμε να καλύψουμε τις τρύπες με πολύ φτηνές μετεγγραφές εξελίξιμων ποδοσφαιριστών, ικανών να αναδειχτούν και να στηρίξουν στην πορεία την ΑΕΚ."


-Μήπως ξενερώσει όμως ο κόσμος; Πως θα ζητήσετε από τον φίλαθλο της ΑΕΚ να στηρίξει ένα εγχείρημα με νέους παίκτες;


"Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια. Αν ο κόσμος ξενερώσει, τότε θα ξενερώσουμε κι εμείς. Δεν θα πληρώνουμε πάντα. Το έχω ξαναπεί, το επαναλαμβάνω. Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να πληρώνουμε. Δεν μας ενδιαφέρει η προβολή, δεν θέλω να έχω προβολή, δεν με ενδιαφέρει το παραγοντιλίκι. Με ενδιαφέρει πρωτίστως να κάνουμε τώρα, αυτό που δεν μπορέσαμε όταν ξεκινήσαμε το 2004. Την οικονομική εξυγίανση της ΑΕΚ. Δεν επιτεύχθηκε αυτή η οικονομική εξυγίανση γιατί έγιναν διάφορες σπατάλες που τώρα τις κόψαμε. Και με ενδιαφέρει η ομάδα να πηγαίνει καλά, να πρωταγωνιστεί. Να την παραδώσουμε σε όποιον ενδιαφερόμενο σε υγιείς βάσεις. Πρέπει να φύγουν τα χρέη πάνω από το κεφάλι της ΑΕΚ. Γιατί αν δεν φύγουν, ποτέ δεν θα βρεθεί κάποιος σωστός να πάρει την ΑΕΚ."


-Με τον κ.Μελισσανίδη υπάρχει στα σκαριά κάποιο ραντεβού για την ΑΕΚ;


"Όχι. Ο κ.Μελισσανίδης είναι φίλος, είναι σημαντικός ΑΕΚτζής και πιστεύω ότι όπου χρειαστεί θα βοηθήσει."


-Υπάρχει περίπτωση να μπει τώρα στην ΑΕΚ ο κ.Μελισσανίδης;


"Δεν το ξέρω αυτό. Αν το αποφασίσει θα το μάθετε από τον ίδιο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002