Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 27, 2010

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΜΟΥΡ ;;

Από την ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνεται τίποτα αλλά στην Κύπρο, μιλάνε για πρώτη επαφή της Ένωσης με τον Τιμούρ Κετσπάγια, προκειμένου να είναι ο Γεωργιανός τεχνικός που θα διαδεχθεί τον παραιτηθέντα Μπάγεβιτς!
Μπορεί τα φαξ με προτάσεις για προπονητές να φτάνουν… βροχή στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ AEK και να εμπεριέχουν αρκετά άκρως ενδιαφέροντα ονόματα, όμως το κόστος, ειδικά για τους Ισπανούς που λέγεται ότι «γλυκοκοιτάζει» η Ένωση, είναι πολύ μεγάλο.
Ο Σταύρος Αδαμίδης και οι συνεργάτες του θα το «παλέψουν» για να φέρουν κάποιον που το όνομά του και μόνο θα αποτελεί εγγύηση για σωστή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και για επιστροφή στους τίτλους, παράλληλα όμως έρχονται σε επαφή και με πιο προσιτές περιπτώσεις για να διερευνήσουν τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα μπορούσε να επέλθει… γάμος.
Αν δεν ευοδωθεί η προσπάθεια για κάποιον προπονητή – σταρ από το εξωτερικό, θα στραφούν πιο… επίσημα στις εναλλακτικές, μια εκ των οποίων είναι ο πρώην παίκτης της Ένωσης και νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Γεωργίας, Τιμούρ Κετσπάγια. Σύμφωνα με πληροφορίες του «The Specialist» η πρώτη επαφή με την πλευρά του πρώην τεχνικού της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού έχει γίνει και το κλίμα ήταν άκρως θετικό και από τις δύο πλευρές. Από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αυτή τη στιγμή τηρούν σιγή ιχθύος, αλλά στην Κύπρο είναι σε θέση να ξέρουν καλά τις κινήσεις του Κετσπάγια.
Βιασύνη δεν υπάρχει ούτε από την πλευρά της ΑΕΚ, ούτε από αυτή του Γεωργιανού προπονητή ο οποίος συγκεντρώνει πάρα πολλούς υποστηρικτές στα υψηλά κλιμάκια της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για πέντε λόγους.
1ον: Το κασέ του είναι «μέσα» στα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν είναι δα και ο πλέον ακριβοπληρωμένος τεχνικός της Ευρώπης και οι απαιτήσεις του είναι λιγότερες από τις μισές ενός μέσου Ισπανού τεχνικού.
2ον: Είναι δηλωμένος οπαδός της ΑΕΚ και η παρουσία του και μόνο θα συσπειρώσει τον κόσμο και την ομάδα. Με τον Κετσπάγια στο «τιμόνι» όχι μόνο θα λείψουν οι εσωτερικές έριδες αλλά διοίκηση – τεχνική ηγεσία – παίκτες – κόσμος θα γίνουν μια «γροθιά» για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.
3ον: Έχει δείξει έργο όπου και να δούλεψε στο παρελθόν. Με την Ανόρθωση απέκλεισε τον Ολυμπιακό και έπαιξε μέχρι τέλους στα ίσα για την πρόκριση από τον όμιλο με αντιπάλους Ίντερ, Βέρντερ Βρέμης και Παναθηναϊκό. Ακόμα και στο τρίμηνο που δούλεψε στον Πειραιά, οδήγησε την ομάδα σε δύο προκρίσεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και είσοδο στον όμιλο ενώ όταν απολύθηκε ήταν αήττητος χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ.
4ον: Έχει την απαιτούμενη «φιλοσοφία». Η ΑΕΚ ακόμα και με προβλήματα στην ανάπτυξη, μπροστά βγάζει… φωτιές. Πίσω έχει το πρόβλημα και όλοι ξέρουν ότι ο Κετσπάγια είναι προπονητής με αμυντικούς προσανατολισμούς κάτι που είναι και το ζητούμενο στην παρούσα φάση μιας και η αχίλλειος πτέρνα της ΑΕΚ είναι η άμυνά της.
5ον: Ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ένωσης ενώ πριν από ένα χρόνο βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ξέρει το ρόστερ της ΑΕΚ, ξέρει τους αντιπάλους, ξέρει τι τον περιμένει…
Κρατήστε το όνομα Τιμούρ Κετσπάγια. Οι πληροφορίες μας λένε ότι μπορεί να μη βρίσκεται τώρα στις πρώτες θέσεις της λίστας, δεν αποκλείεται όμως να βρεθεί σύντομα. Το γεγονός ότι «ψάχνεται» και ο ίδιος για να δει αν είναι εφικτό να απελευθερωθεί από την εθνική ομάδα της Γεωργίας, σημαίνει πολλά…

Πηγή:
www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002