Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 03, 2010

www.ora21.gr ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ..

Όταν ο Γιάννης Γρανίτσας γκρέμιζε το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια εκτιμώντας αφελώς ότι το νέο γήπεδο θα έμενε στο φάκελο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004, κι όταν ο Ντέμης Νικολαϊδης ήταν αδιάλλακτος και απέκλειε την επιστροφή της ΑΕΚ στο «σπίτι» της και ονειρευόταν «Emirates» στη χωματερή των Άνω Λιοσίων, προφανώς δεν φαντάζονταν ότι με μαθηματική ακρίβεια, η «Ένωση» θα γινόταν κάποια στιγμή, πρόσφυγας στην ίδια της την πατρίδα.
Τα «εγκλήματα» αυτά σε συνδυασμό με την αδιαφορία – ανυπαρξία ενός ευνομούμενου και οργανωμένου Κράτους, έχουν οδηγήσει την ΑΕΚ στο να βιώνει πάλι σήμερα, δύσκολες στιγμές.
Η ξεφτίλα συνεχίζεται...
Μετά το άδειο «Καραϊσκάκη» στο ματς με την Νταντί και τα όσα τραγελαφικά έγιναν πριν φτάσει η ομάδα στο να παίζει εντός έδρας με οπαδούς μόνο των φιλοξενούμενων (!), η ξεφτίλα συνεχίζεται. Με το ΟΑΚΑ να είναι δεδομένα «off» στις 12 Σεπτεμβρίου, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ απέστειλε χθες έγγραφο στην Σούπερ Λίγκα, ζητώντας την άδειά της για να διεξαχθεί το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό, στο γήπεδο της Ριζούπολης.
Η απάντηση της διοργανώτριας αρχής αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες και το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι πως θα είναι θετική, αρκεί φυσικά να αποδειχτεί το γήπεδο ασφαλές για τον κόσμο. Αναφορικά με τις εργασίες βελτίωσης, θα πρέπει να γίνουν ως την επόμενη Κυριακή. Σε επικοινωνία μας πάντως με ανθρώπους του Απόλλωνα Σμύρνης, μας διαβεβαίωσαν ότι ο χλοοτάπητας είναι σε πολύ καλή κατάσταση αφού συντηρήθηκε πρόσφατα.
Πληρώνει ενοίκιο, δεν της το χαρίζει κανείς...
Ακόμα μεγαλύτερη σημασία πάντως για την ΑΕΚ, έχει το να είναι έτοιμο το γήπεδο στις 16 Σεπτέμβρη, για το παιχνίδι της ομάδας του Μπάγεβιτς με την Χάιντουκ Σπλιτ. Η «Ένωση» έχει μεν δηλώσει ως εναλλακτική έδρα, το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου ενώ δεν έχει αποκλειστεί εντελώς, το να γίνει το ματς ξανά σε άδειο «Καραϊσκάκη» (λιγοστές πιθανότητες). Η Πολιτεία οφείλει επιτέλους να δεσμευτεί ότι το ΟΑΚΑ θα είναι έτοιμο ως την πρεμιέρα της ομάδας στο Europa League. Σε αντίθετη περίπτωση, η ΑΕΚ μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες, τόσο αγωνιστικές ελέω της ταλαιπωρίας που θα αναγκαστεί να περάσει πάλι, όσο και οικονομικές. Και μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ πληρώνει ενοίκιο για να χρησιμοποιεί ως έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο, δεν της κάνει χάρη κανένας. Η διοίκηση του «δικεφάλου» έχει πάρει τη διαβεβαίωση από τους υπεύθυνους του ΟΑΚΑ ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο στις 16 Σεπτέμβρη. Αυτό όμως είχε γίνει και πριν από το ματς με τους Σκοτσέζους.
Η UEFA προειδοποιεί!
Και μη νομίζει κανείς ότι αν η ΑΕΚ παίξει στο Πανθεσσαλικό ή σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο εκτός ΟΑΚΑ, το ματς με την Χάιντουκ, θα μπορεί μετά να επιστρέψει στο Ολυμπιακό Στάδιο! Όχι. Η UEFA είναι ξεκάθαρη σε αυτά τα θέματα. Την έδρα τη δηλώνεις μια φορά πριν από τους αγώνες των ομίλων και σε αυτή, παίζεις όλα τα παιχνίδια σου. Περιττό φυσικά να ειπωθεί, τι οικονομική – εκτός από την αγωνιστική – ζημιά θα πάθει η ΑΕΚ, αν παίξει τα ματς του Europa League σε κάνα κεκλεισμένων των θυρών «Καραϊσκάκη». Συν την απόλυτα δικαιολογημένη οργή που θα διακατέχει τον «Ενωσίτικο» κόσμο και ειδικά τους κατόχους διαρκείας, αν δε δουν την αγαπημένη τους ομάδας από κοντά.
Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια τώρα!
Πέραν πάντως από το τι θα γίνει με τα παιχνίδια του Europa League, το πρόβλημα παραμένει. Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δικό της γήπεδο (σ.σ. ο Παναθηναϊκός έχει τουλάχιστον τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας) εν έτη 2010. Χρέος των διοικούντων της «Ένωσης» αλλά και όσων οικονομικά επιφανών λένε ότι την αγαπούν, είναι να κυνηγήσουν και να δώσουν λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα και να προχωρήσουν γρήγορα το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Συντάκτης: Πάνος Λούπος
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 2/9/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002