Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 19, 2010

ΕΤΟΙΜΟΙ...

Μία ακόμα νίκη που θα την βοηθήσει, καταρχήν να ανέβει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκα και εν συνεχεία να αρχίζει να «χτίζει» ψυχολογία νικητή, αναζητάει απόψε η ΑΕΚ, όπου φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η Ένωση, έχοντας ηττηθεί στην πρεμιέρα από την Κέρκυρα, δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών, σε παιχνίδια με θεωρητικά εύκολους αντιπάλους και καλείται να πάρει τους τρεις βαθμούς, επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία και «ζεσταίνοντας» και άλλον τον κόσμο της. Οι συγκυρίες μοιάζουν ιδανικές. Με τον Παναθηναϊκό να έχει γκελάρει στην Καβάλα και τον Ολυμπιακό να έχει ήδη μία ήττα και να δίνει ένα εκτός έδρας παιχνίδι στις Σέρρες, το οποίο τελειώνει λίγη ώρα πριν το πρώτο σφύριγμα στο ΟΑΚΑ, μία νίκη μπορεί να φέρει την ΑΕΚ πολύ κοντά στην πρώτη θέση και με τους βασικούς αντιπάλους της, από κάτω.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές, με δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα με τη Χάιντουκ, στάθηκαν σε ένα σερί νικών που πρέπει να κάνουν, που θα τους βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια. Γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι θα πρέπει να κερδίσουν την χαμένη αυτοπεποίθησή τους και να φέρουν τον κόσμο στο πλευρό τους, που τον έχουν τόσο ανάγκη. Αυτό μπορεί να συμβεί με συνεχόμενα τρίποντα και εν συνεχεία με καλή αγωνιστική παρουσία. Και τα δύο ζητούμενα είναι σε... καλό δρόμο, όπως φαίνεται από τις εμφανίσεις στα ματς με τον Πανσερραϊκό αλλά και με τους Κροάτες. Παρόμοια εικόνα, με μεγαλύτερη διάρκεια, θα κάνει την ΑΕΚ να φτάσει απόψε σε μία εύκολη νίκη.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανέλυσε χθες τον αντίπαλο και στάθηκε στον τρόπο που θα διασπαστεί η καλή άμυνα του Αστέρα. Τα άκρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και αυτό είναι που θέλει να εκμεταλλευτεί και ο προπονητής του δικεφάλου. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που θα δούμε κάποιες αλλαγές, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Αφενός για να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες και αφετέρου για να προσαρμοστεί η ομάδα στις ανάγκες του παιχνιδιού. Ο Μπάγεβιτς, αν και δεν έκανε κάποια δοκιμή, φαίνεται ότι θα διατηρήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γιάννη Αρμπατζή, στα δεξιά την θέση του Γιάχιτς αναμένεται να πάρει ο Χρήστος Πατσατζόγλου, που θα δώσει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, σε σχέση με τον Βόσνιο, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Νασούτι θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση με την φανέλα της ΑΕΚ, δίπλα στον Μανωλά.
Στο αριστερό άκρο ο Παναγιώτης Λαγός δεν χάνει την θέση του, ενώ δίπλα στον Ντιόπ, που ο Μπαγεβιτς δείχνει να τον στηρίζει (παρά την μέτρια έως κακή εμφάνιση του Σενεγαλέζου με τη Χάιντουκ), θα παίξει ο Μάκος. Η τριάδα μπροστά τους θα έχει μία ακόμα αλλαγή, καθώς δίπλα στους Σκόκο και Λυμπερόπουλο, αναμένεται να παίξει ο Λεονάρντο, που ήταν και ο παίκτης που άλλαξε όλο τον ρυθμό στο ματς με τη Χάιντουκ, με τον Ράφικ Τζιμπούρ να παίζει και πάλι μόνος του στην κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002