Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Φεβρουαρίου 28, 2010

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ...


Το υπέροχο γκολ του Ράφικ Τζιμπούρ τον έχρισε «MVP» της αναμέτρησης, χάρισε τρεις βαθμούς στην ΑΕΚ, ενώ βάζει σίγουρα υποψηφιότητα για το «Best goal» της αγωνιστικής. Ο Γαλλοαλγερινός μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη για το τέρμα που πέτυχε και είπε: «Πάντα είναι ωραία όταν παίρνεις βραβεία. Πάει καιρός από τότε που είχα σκοράρει τελευταία φορά. Το σκεφτόμουν πριν το μας ότι ήρθε η ώρα να σκοράρω», ενώ στην συνέχεια περιέγραψε όλη την φάση και πως είχε την έμπνευση να κάνει αυτή την κίνηση. «Τις τελευταίες μέρες με επικρίνανε γιατί δεν σκόραρα συχνά. Το σκεφτόμουν συχνά και ήμουν αποφασισμένος να σκοράρω. Όταν πήρα την μπάλα, ένιωσα ότι ο αμυντικός δεν ήταν κοντά μου, ρίσκαρα και το ρίσκο αυτό βγήκε σε καλό». Παρακάτω ρωτήθηκε για την δήλωση που είχε κάνει ο Σκόκο, κατά την παραλαβή του βραβείου, για το γκολ της αγωνιστικής, μετά το ματς με τον Εργοτέλη, όπου είχε προβλέψει ότι ο Τζιμπούρ θα σκοράρει. «Ίσως να είχε διαίσθηση για αυτό, όμως πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι περισσότερος εγωιστής με την αντίπαλη εστία, για να σκοράρει στο ματς. Θεωρώ ότι σε αυτό το ματς δεν άξιζε κανείς να πάρει τον τίτλο του MVP». Όσο αφορά την σημερινή εμφάνιση της ομάδας και την κατακόρυφη πτώση της στο δεύτερο μέρος, είπε: «Θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη κούραση στην ομάδα. Είναι σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Θα το συζητήσουμε μεταξύ μας και θα διορθώσουμε τα λάθη μας», ενώ έκλεισε τις δηλώσεις του, με ένα σχόλιο για την συνέχεια: «Πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Με τέτοια εμφάνιση στην Λάρισα δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι περισσότερο».

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..




ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ ΜΑΣ ..ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ..Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΡΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 93..ΕΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ..ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ Η ΟΒΙΔΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ..ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΦΟΡΤΣΑ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Σάββατο, Φεβρουαρίου 27, 2010

MENEI H NIKH MONO..

Η ΑΕΚ πέτυχε την 4η διαδοχική της νίκη στην Σούπερ Λιγκ, επικρατώντας 1-0 του Εργοτέλη. Το εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα του Τζεμπούρ (12’) αρκούσε στην «Ένωση» για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, παρόλο που πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΤΟ 4Χ4
ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΥ ΤΥΠΟΥ..Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΤΠΤ..ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ..!!

ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ...



Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την ΑΕΚ, που φιλοξενεί το απόγευμα (19.00) στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Εργοτέλη, έχοντας την μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσει το αήττητο μέσα στο 2010 και να διευρύνει ταυτόχρονα το σερί των νικηφόρων αγώνων, σε τέσσερις. Παράλληλα, θα ανεβάσει και άλλο την ψυχολογία της και θα μπει φορτσάτη στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, πριν την έναρξη των πλέι οφ. Το σημερινό παιχνίδι είναι και μία καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Μπάγεβιτς να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο και να πετύχουν μία νίκη που θα «γεμίσει» τους Ενωσίτες που θα βρίσκονται στις εξέδρες. Άλλωστε ο αντίπαλος προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Όχι λόγω ονόματος, αλλά λόγω τρόπου παιχνιδιού. Άλλωστε πάντα οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων έχουν αρκετά γκολ και θέαμα. Αυτό είναι ένα ακόμα στοιχείο που θέλουν να προσθέσουν σιγά σιγά οι παίκτες της ΑΕΚ, καθώς γνωρίζουν ότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα επαναφέρουν τον κόσμο στο γήπεδο. Έναν κόσμο που δείχνει ότι «διψάει» από καλές εμφανίσεις και προσδοκά κάτι καλύτερο για να... επιστρέψει. Το έκανε στο παιχνίδι με τον Άρη και αναμένεται να το κάνει και το απόγευμα, παρόλο που η μέρα και η ώρα του αγώνα, δεν επιτρέπουν για ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση από το ματς της περασμένης εβδομάδας.
Στα αγωνιστικά τώρα θέματα, τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, παρά το γεγονός ότι δεν έκανε κάποιες δοκιμές κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Τουλάχιστον όσο αφορά τους εννέα από τους έντεκα παίκτες, γιατί μέχρι την τελευταία στιγμή θα υπάρχουν δύο ερωτηματικά. Το ένα είναι στην θέση του τερματοφύλακα, με τον Σάχα να έχει το προβάδισμα, παρά το γεγονός ότι στην αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφει ο Αραμπατζής και το άλλο είναι για την μία θέση στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Εκεί Λεονάρντο και Μαντούκα διεκδικούν την τελευταία θέση, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, λόγω της αγωνιστικής του κατάστασής του, το τελευταίο διάστημα. Αναφορικά τώρα με τους υπόλοιπους, ο Αραούχο θα παίξει δεξιά στην άμυνα, ο Καράμπελας αριστερά και οι Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο κεντρικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή οι Καφές, Μάκος θα είναι τα αμυντικά χαφ, ενώ ο Σκόκο θα παίξει στην μία πλευρά της πτέρυγας (θα εξαρτηθεί από το ποιος θα είναι ο άλλος μέσος). Επιθετικό δίδυμο οι Μπλάνκο και Τζιμπούρ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μανωλάς, Λαγός, Χέρσι, Γιαχάγια, Γκέντσογλου και Παυλής.

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2010

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ..


Φτωχότερη είναι από σήμερα το μεσημέρι η οικογένεια της ΑΕΚ. Ο Πέτρος Λάλος, ιστορικό στέλεχος της ΠΑΕ, έχασε τη μάχη με ανίατη ασθένεια και απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών.

Ο Λάλος, ήταν γενικός γραμματέας της τελευταίας διοίκησης του Λουκά Μπάρλου και άμεσος συνεργάτης του. Ήταν ένα από τα πέντε ιδρυτικά στελέχη της ομάδας που πήρε πρωτοβουλία για την εύρεση μιας λύσης στο διοικητικό πρόβλημα, την εποχή που στην επικαιρότητα βρισκόταν το όνομα του Χαράλαμπου Κοζώνη.

Ο Πέτρος Λάλος είχε στείλει επιστολή στον Νίκο Νοτιά και είχε προτείνει λύσεις για τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα και με την οποία έθετε τον εαυτό του και τα άλλα ιδρυτικά στελέχη της ΠΑΕ στη διάθεση των νυν μετόχων.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ...



ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΕΚ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - MHNYMA ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Αδέλφια Ενωσίτες χαιρετίσματα από τον Παγκύπριο Λάρνακας . Η ΑΕΚΑΡΑ μας με ακόμη μία νίκη συνεχίζει και μας δίνει αισιόδοξα μηνύματα . Δηλαδή αν μπορούσαμε από την αρχή να είμαστε έτσι και φυσικά αν τα κοράκια και ο εαυτός μας έδειχνε-αν καλύτερο πρόσωπο θα μιλούσαμε διαφορετικά τώρα . Τελευταία νίκη επί του ΑΡΗ με καλό ποδόσφαιρο μετά το 20 και οι τρείς βαθμοί δικοί μας .Ο αρχηγός κτύπησε και έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο . Η ομάδα δείχνει μια σταθερότητα..ο κόσμος είναι δίπλα της και για αυτό ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος . Βλέπουμε τον επόμενο αγώνα με Εργοτέλη ..να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να βάλουμε ακόμα τρείς βαθμούς στο τσεπάκι μας . Μπορούμε για περισσότερα και είδαμε ότι κανείς δεν είναι καλύτερος μας και από τους απατεώνιους λεφτάδες αλλά και από τα Μπαόκια . Αν είχαμε ηρεμία από την αρχή όλα θα ήταν διαφορετικά και καλύτερα για την ομάδα μας αλλά αυτό πέρασε και δεν έρχεται πίσω
Παγκυπριοσφηνάκια : 1. Μπράβο στον Σάχα που έδειξε ότι είναι μεγάλος τερματοφύλακας..ο πάγκος τον βελτίωσε !! 2. Σίγουρα κάποιος ποδοσφαιριστής θέλει κίνητρο για να μείνει σε μία ομάδα ..και ο Σκόκο έχει δίκαιο..αν και αυτός ώρες –ώρες χάνεται από το γήπεδο 3. Κάποιος να ξυπνήσει τον Μπάντοβιτς..άκου θέλει νίκη στην Γαλλία !! του μίλησε κανένας για τις εκτός έδρας εμφανίσεις του Θρύνου ;; ο Μαρέσκα θυμάται κάποια εφτάρα ;;; 4. SOS Κάποιος να σώσει το τμήμα βόλεϊ !! 5. Αμα δεν είναι η ΑΕΚΑΡΑ μας που θα πάρει το πρωτάθλημα όποιος θέλει ας το πάρει καρφί δεν μας καίγεται 6. Δικαιούται και ο Γεωργέας να κάνει ένα άσχημο παιγνίδι ..ο Νικόλας είναι ψυχάρα και το δείχνει πάντα !! 7. Αν κλείσει λίγο το στόμα του ο Τζιμπούρ θα είναι καλύτερα 8. Ευτυχώς κάτι γίνεται με το προπονητήριο ..τουλάχιστον 8. Και ο Νέμεθ έτοιμος για πολύ μας έλλειψε ο παικτούρας !!
Συνδεσμιακά : Στο www.pagiprios.blogspot.com/ τα νέα μας . Όποιος θέλει να γίνει μέλος της παρέας μας, η συνδρομή είναι 25 ευρώ τον Χρόνο οι πληρωμές για την νέα Χρονιά άρχισαν και ευχαριστούμε όσους τις τακτοποιούν αμέσως !! . Είμαστε ΑΕΚΑΡΑ πάνω από ονόματα και καταστάσεις που έρχονται και φεύγουν , είμαστε και Ορίτζιναλ 21 και Θύρα 21 και ΑΕΚ FANS και οτιδήποτε αφορά το όνομα ΑΕΚ , ο σύνδεσμος είναι ανοιχτός για όλους . Τα μέλη μας στην Κύπρο με την απίθανη μας κάρτα μέλους που κυκλοφορεί με την Κωνσταντινούπολη επάνω, δικαιούνται εκπτώσεις από καταστήματα στην Λάρνακα και μία μπλούζα δώρο . Ο σύνδεσμος ανοικτός για όλους τους αγώνες σας περιμένει… να τον στηρίξετε για να επιβιώσει !! … Φαγητό κάθε Πέμπτη ακούραστα από τις 7 μμ !! και θερμές ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν και σε αυτό
Χαιρετίσματα : Στον Πέτρο Πέτρου από Αραδίππου να έχει δύναμη και υπομονή , στα αδέλφια μας του Παγκύπριου στην Λεμεσό , στον Θανάση και στους φίλους στην Κομοτηνή , στα άπαικτα αδέλφια μας του aektzis.gr και του aekmania.gr , στους ΑΕΚΑΡΕΣ του υποβρυχίου ΠΡΩΤΕΥΣ , στους Αεκτζήδες φίλους στα Τρίκαλα Σταύρο και Βασίλη στον δυνατό Νίκο Ναρλή από Παλαιό Φάληρο, ,στον Σ.Φ. Πάρου , στην Ορίτζιναλ Κομοτηνής και στα παιδιά εκεί , στον Σ. Φ. Κορίνθου ,στo club των Πατησίων και στον Μπάμπη τον Λοχαγό !! , στον σύνδεσμο Λαυρίου ,στον σύνδεσμο παλαιμάχων της ΑΕΚ ,στην θ21 και στους φίλους εκεί , στον Χρήστο Παίδη , στην Ορίτζιναλ Χίου και στον Γιώργο , AEK FANS και στον Νίκο ,στον Παγκυπριώτατο γίγαντα Ηρόδοτο Χρυσάνθου , στην Καστοριά και στον φίλο Βαενά Χρήστο , στον Νίκο Ξηρόκωστα , στην Κακοπετριά και στα εκεί μέλη μας , στην ΕΝΩΣΗ 1924 και στον Κυριάκο Χήνα , Σταμάτη Απέργη, Ανδρέα Μάρκο και στην ΑΕΚ Περιστερίου Δυτικών Προαστίων , Γιώργο Ζαχαριάδη από Πτολεμαΐδα , Κώστα απο Σπάρτη , την Λήμνο και τους Γιάννη Παπαδάκη, και Ανδρέα Καβαλέρο , Μπρινιά Γιώργο από Καβάλα ,Γιώργο Καραλλή από Πάτρα, Νίκο Τζανάκη, Δημήτρη Αράχωβα,τον Νίκο Σπυρούλια , Νίκο Κοκολόγο , Νίκο Σκουλάτο από Νάξο, Μαρία Παπασταμάτη από Λάρισα , στον Γιώργο Θωμαίδη που πάντα να είναι δυνατός και αισιόδοξος , Περίπτερο Πανίκος στην Πάφο( πλησίον Ταχυδρομείου ) , στους φίλους από Κέρκυρα και τον Θάνο Βιτουλαδίτη και στα αδέλφια μας της Κατερίνης .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ: Πολύ όμορφες ΝΕΕΣ μπλούζες !! Καλοκαιρινές , και Χειμωνιάτικα φούτερ , με φοβερά σχέδια μπροστά πίσω ..νέα φοβερά σχέδια που κάνουν πάταγο !! ( S-Μ-L-XL , παιδικές ) μαύρες, άσπρες ή κίτρινες προς 15 ευρώ οι Καλοκαιρινές ,και προς 25 ευρώ τα φούτερ( παιδικές 10 ευρώ !! ) για περισσότερες μπλούζες ειδικές τιμές !! και στέλλουμε σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο με αντικαταβολή στο ταχυδρομείο σας !! .
Τρόποι αποστολής : 1. Με αντικαταβολή ….δηλαδή στέλλουμε το πακέτο πληρώνετε στο ταχυδρομείο σας και το παίρνετε 2. Ή να γίνεται κατάθεση το ποσό μέσω της Εμπορικής τράπεζας στον λογαριασμό 42099139 στο όνομα Χριστάκη και Καίτη Κασπαρή . Η απόδειξη να σταλεί με γράμμα στην διεύθυνση μας ή με φαξ στο 00357-24-622837 και αμέσως θα πάρετε το πακέτο ,όπως γίνεται εδώ και Χρόνια . Ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν από Ελλάδα και Κύπρο που είναι πολλοί και μας κρατούν στην ζωή εδώ και δέκα Χρόνια .
Ο επόμενος μας σύνδεσμος θα είναι στην Ελεύθερη Κερύνεια και στον Ελεύθερο Απόστολο Ανδρέα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ : Παγκύπριος σύνδεσμος οπαδών ΑΕΚ σύνδ. Λάρνακας . Μιχαήλ Κουτσόφτα 4 7040 Ορόκλινη Κύπρος (τηλ. Επικοινωνίας 00357-99-884960- Χατζηκώστας Κ. ή 00357-24-656631 ΑΕΚΟ-περίπτερο *ΚΑΣΠΑΡΗΣ* Φαξ. 00357-24-622837 email : pagiprios21@ yahoo.com και koshatzi@avacom.net

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



Ο ΚΟΣΜΟΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΤΟΥΣΚΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΣΑ ΔΙΝΕΙ..ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΔΑΜΙΔΗ..ΕΙΔΩΜΕΝ..ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ..ΦΟΡΤΣΑ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25, 2010

ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΟΥΓΓΡΟΣ !!


Εκτός αποστολής άφησε τελικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον Κρίστιαν Νέμεθ, τον οποίο προφανώς έκρινε ανέτοιμο. Ο Ούγγρος έχει καταφέρει να κάνει μόνο δύο προπονήσεις μαζί την ομάδα και ως εκ τούτου ο προπονητής δεν θέλησε να τον επιβαρύνει δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Εργοτέλη το Σάββατο, φοβούμενος υποτροπή στο τραύμα του. Ο Μπάγεβιτς πήρε μαζί του στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές, στους οποίους, εκτός του Νέμεθ, απουσιάζουν οι Γεωργέας (είχε και σήμερα ενοχλήσεις στη μέση και έκανε αποθεραπεία), Γιάχιτς (τιμωρημένος), Άρτσε (τραυματίας), Αλεξόπουλος, Ταχτσίδης, Ρίκκα, Λούκατς όπως επίσης και οι Φροξυλιάς, Γκερέιρο (βρίσκεται στη Βραζιλία). Η αποστολή λοιπόν για τον αγώνα με τον Εργοτέλη αποτελείται από τους: Σάχα, Αραμπατζής (επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπου τραυματίστηκε), Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Καράμπελας, Αραούχο, Καφές, Λαγός, Μαντούκα, Μάκος, Χέρσι, Γιαχάγια, Γκέντσογλου, Παυλής, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Σκόκο και Λεονάρντο.
Οι παίκτες στην προπόνηση της Πέμπτης, εν αρχή παρακολούθησαν σε βίντεο αγώνα του Εργοτέλη και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο.

Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ..ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..


ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ..ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΛΑΤΙ ...ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΚΟΚΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΩΡΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ..ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ..Η ΑΕΚ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ..ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ..ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ..

ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ..


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε χθες στους Θρακομακεδόνες την πρώτη δοκιμή ενδεκάδας ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο (19:00). Και είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσον αφορά την επιλογή των προσώπων, ενώ να θυμίσουμε ότι δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο λόγω καρτών Σανέλ Γιάχιτς. Κάτω από τα δοκάρια παρέμεινε ο Σεμπάστιαν Σάχα με τον Μπάγεβιτς να του δείχνει εμπιστοσύνη μετά την εξαιρετική του εμφάνιση με τον Αρη την Κυριακή. Δεξί μπακ ήταν ο Κάρλος Αραούχο, ενώ αριστερά επέστρεψε ο Νίκος Καράμπελας αντικαθιστώντας τον Νίκο Γεωργέα (δεν ήταν ούτε στους αναπληρωματικούς). Στο κέντρο της άμυνας παρέμειναν οι Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Ζεράλντο Αλβες, ενώ αμυντικά χαφ ήταν ο Παντελής Καφές και ο Γρηγόρης Μάκος. Δεξί χαφ στο 4-4-2 ήταν ο Νάτσο Σκόκο και αριστερό χαφ ο Λεονάρντο, ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Ισμαέλ Μπλάνκο και Ράφικ Τζιμπούρ.

Με την ομάδα των αναπληρωματικών αντίστοιχα έπαιξαν ο Γιάννης Αραμπατζής στα γκολπόστ, ο Κώστας Μανωλάς δεξί μπακ, ο Παναγιώτης Λαγός αριστερό μπακ και ο Γιώργος Αλεξόπουλος με τον Νίκολας Μπιάνκι Αρτσε στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικά χαφ ήταν ο Σάββας Γκέντσογλου με τον Σεϊντού Γιαχάγια, δεξί χαφ ο Γιουσούφ Χέρσι, αριστερό χαφ ο Γκουστάβο Μαντούκα και στην επίθεση οι Μιχάλης Παυλής και Κριστσιάν Νέμεθ.

Αργότερα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προχώρησε και σε τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα των βασικών. Συγκεκριμένα, οι Μαντούκα, Χέρσι και Νέμεθ έπαιξαν με τους βασικούς στις θέσεις των Λεονάρντο, Μπλάνκο και Τζιμπούρ, ενώ τραυματίας αποχώρησε από το διπλό ο Αρτσε.

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2010

ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΟΥΓΓΡΟΣ !!



Επανένταξη, για τον Κρίστσιαν Νέμεθ, στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, με τον Ούγγρο επιθετικό να δουλεύει σε ένα μεγάλο μέρος με τους συμπαίκτες του, ενώ εν συνεχεία έκανε ατομικά, σε ασκήσεις με μπάλα. Η κατάσταση του πηγαίνει συνεχώς και καλύτερα και στην αυριανή προπόνηση αναμένεται να δοκιμάσει ακόμα πιο εντατικά. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν αισθανθεί καμία ενόχληση, τότε θα βρίσκεται και στην αποστολή για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Αντίθετα, μικροπρόβλημα υπήρξε με τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός ένιωσε σφίξιμο στους προσαγωγούς και έκανε θεραπεία. Ωστόσο, η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής στον αγώνα με τους κρητικούς. Όσο για το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς με τον Άρη, αρχικά παρακολούθησαν σε βίντεο το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ εν συνεχεία έκαναν ασκήσεις με δουλειά στην φυσική κατάσταση. Το ίδιο συνέβη και με τους υπόλοιπους, με την διαφορά ότι προς το τέλος έβαλαν και μπάλα στο παιχνίδι τους.

ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΒΟΛΕΙ..


Σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει στην ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ και ότι «έχτιζε» με κόπο όλη τη χρονιά κινδυνεύει να «γκρεμιστεί». Το συνολικό χρέος των 75.000 ευρώ προς πέντε αθλητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο πρόσφατο παρελθόν στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα και το γεγονός ότι έχουν στραφεί δικαστικά εναντίον του ΤΑΑ, με τις υποθέσεις τους να έχουν τελεσιδικήσει, απειλούν, άμεσα, την ΑΕΚ με μηδενισμό! Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενημέρωσε την ΕΟΠΕ, την ΕΣΑΠ αλλά και τον αθλητικό δικαστή να προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες, στην αφαίρεση, δηλαδή, τριών βαθμών για κάθε αγώνα που δεν έχει τακτοποιηθεί το χρέος! Οι υποθέσεις του Σταύρου Κατσανεβάκη, αλλά και του Γιώργου Ουτζή -σταμάτησε την ενεργό δράση όταν προσλήφθηκε στο Λιμενικό- είναι οι δύο πιο …καυτές υποθέσεις, ενώ και αυτές των Σάκι (η ΑΕΚ του χρωστάει 10.000 ευρώ), αλλά και του Γιάννη Κυριακίδη (12.000 ευρώ το χρέος) είναι σε εκκρεμότητα, όπως και η περίπτωση του Στάθη Ντονά, του διαγώνιου του Παναθηναϊκού.

ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ..


Σημαντικές αποκαλύψεις έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα OLE, που την δημοσιεύει σήμερα, και στον ανταποκριτή της SPORTDAY στην Αργεντινή, Χόρχε Λόπες, ο Νάτσο Σκόκο. Ο "υδραυλικός" αποκαλύπτει πως έχει λάβει την υπόσχεση της διοίκησης πως θα πουληθεί το καλοκαίρι, (σ.σ. Στο μοναδικό ραντεβού που ήταν και ίδιος έγινε με Θανόπουλο και Αδαμίδη μαζί), μιλάει για το όνειρο της Εθνικής Αργεντινής και υπόσχεται να τα δίνει όλα όσο καιρό είναι στην ΑΕΚ. Το aek365.gr αναδημοσιεύει την συνέντευξη: «Προσπαθώ να ολοκληρώσω καλά τη σεζόν και να εκπληρώσω τους στόχους μου. Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καλά αυτή τη χρονιά, χάσαμε πολλούς βαθμούς στην αρχή και τώρα ο μοναδικός στόχος είναι να σκεφτεί η ομάδα τους τίτλους την επόμενη σεζόν», τόνισε ο 24χρονος άσος και πρόσθεσε: «Προσωπικά, τον Ιούνιο θέλω να συνεχίσω να προοδεύω σε διεθνές επίπεδο. Θέλω να βελτιωθώ. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει καλές ομάδες, αλλά δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο άλλα πρωταθλήματα, όπως το ισπανικό, το ιταλικό, το γερμανικό. Θέλω να προοδεύσω και πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή». Γιατί η ομάδα δεν τον πούλησε το χειμώνα: «Γιατί δεν με άφησαν να φύγω τον Ιανουάριο; Η ομάδα διέρχεται μία δύσκολη περίοδο διοικητικά, έχει προβλήματα σε διοικητικό επίπεδο, κανείς δεν τολμούσε να πάρει την απόφαση της αποχώρησής μου, ο πρόεδρος ήθελε να κερδίσει χρόνο. Τον Δεκέμβριο μου είπαν πως δεν μπορώ να φύγω, αλλά μου υποσχέθηκαν πως τον Ιούνιο θα μου ανοίξουν την πόρτα, ότι δεν θα φράξουν το μέλλον μου. Από την ομάδα μού είπαν ότι δεν θα ανακόψουν την πρόοδό μου. Γι' αυτό είμαι ήρεμος, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Αλλά στο μεταξύ θα δίνω τα πάντα για την ΑΕΚ μέχρι την τελευταία μέρα. Επίσης, δεν με άφησαν να φύγω, επειδή η αντιπαλότητα ανάμεσα στις τρεις ομάδες της Αθήνας είναι πολύ μεγάλη. Αυτός ήταν ο μεγάλος φόβος τους". Η κλήση στην Εθνική Αργεντινής είναι το μεγάλο όνειρο για τον Σκόκο. «Κάθε παίκτης ονειρεύεται να αγωνιστεί στην εθνική. Παρά την άσχημη χρονιά της ΑΕΚ, σε προσωπικό επίπεδο αισθάνομαι καλά και το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να φορέσω τη φανέλα της εθνικής. Ποτέ δεν το βάζω κάτω, δεν θα παρατήσω την προσπάθεια», δήλωσε ο Σκόκο, που θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην πατρίδα: «Κάθε Αργεντινός σκέφτεται πάντα την επιστροφή του στην πατρίδα του, γιατί το πάθος με το οποίο βιώνεται το ποδόσφαιρο στη χώρα μας δεν το συναντάς πουθενά. Θα είμαι πάντα ευγνώμων στη Νιούελς Ολντ Μπόις και θέλω να κλείσω την καριέρα μου εκεί. Αλλά το όνειρο της οικογένειάς μου και το δικό μου είναι να αγωνιστώ στη Ρίβερ Πλέιτ. Αν και περνάει μία δύσκολη περίοδο τώρα, η Ρίβερ είναι πάντα Ρίβερ. Ήμουν από μικρός οπαδός της Ρίβερ, όπως οι παππούδες μου και οι γονείς μου, και θα ήθελα να εκπληρώσω αυτό το όνειρο. Και μετά να κρεμάσω τα παπούτσια μου στη Νιούελς».

Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΑΧΑ..ΟΦΕΙΛΕΤΕ..


Διανύει τη δεύτερη χρονιά του στην ΑΕΚ και ουσιαστικά μόνο από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την 6η Ιανουαρίου και μέχρι να τραυματιστεί ο Γιάννης Αραμπατζής, κινδύνευσε να χάσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ. Ο Σεμπάστιαν Σάχα γύρισε ξανά στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ μετά από τέσσερις αγωνιστικές, όπου έβλεπε τα ματς από τον πάγκο, στο ματς με την Ξάνθη. Έκτοτε και εξαιτίας του τραυματισμού του Αραμπατζή δεν έχει βρεθεί ξανά εκτός ενδεκάδας. Το διάστημα από το ματς στο Καραϊσκάκη ως αυτό με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ ο Σεμπάστιαν Σάχα ήταν ο... εαυτός του. Όπως είπε και ο ίδιος μετά τον αγώνα με τον Άρη «σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή». Δήλωση που έχει τεράστια δόση αλήθειας. Ο Σάχα όντως όλο αυτό το διάστημα σεβάστηκε την απόφαση του Μπάγεβιτς να τον κρατήσει εκτός ενδεκάδας, δίνοντας τα... γάντια στον Αραμπατζή. Δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στο εσωτερικό της ομάδας, συνέχισε να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στις προπονήσεις (μάλιστα οι συμπαίκτες του έλεγαν ότι δουλεύει πλέον με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και ζήλο) και είχε... δίπλα του τον Αραμπατζή. Του έδινε συμβουλές, τον... αποθέωνε μετά τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό όπου ο Έλληνας πορτιέρο «κατέβασε ρολά», τον συμβούλεψε έπειτα από κακές στιγμές που είχε. Ένας γνήσιος επαγγελματίας ο Σεμπάστιαν Σάχα που χαίρει το σεβασμό των συμπαικτών του μέσα στα αποδυτήρια - εξ ου και έχει ενεργό ρόλο στις όποιες συζητήσεις γίνονται.

Στον αγώνα με τον Άρη επέστρεψε και στις καλές εμφανίσεις. Έδειξε σιγουριά στις εξόδους του, φώναζε στους συμπαίκτες του, έβγαλε δύο δύσκολες φάσεις (με τον Ναφτί στο 1' και τον Κάλβο μετά το 1-0 της ΑΕΚ). Τεράστιο ρόλο στην αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση τόσο του Σάχα, όσο και του Αραμπατζή παίζει ο Σλόμπονταν Σούιτσα.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΣΚΟΚΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΩΡΑ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΑ..( ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ..) ΚΑΙ Ο ΝΕΜΕΘ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΤΟΙΜΟΣ...ΣΤΟ ΣΚΟΡ ..ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ 7 ΝΙΚΕΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΔΑΜΙΔΗ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ..ΕΙΔΩΜΕΝ !!

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2010

ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ..


Όπως είθισται μία μέρα μετά τους αγώνες, οι βασικοί ποδοσφαιριστές δεν ανέβηκαν στους Θρακομακεδόνες, αλλά στο Ιατρικό Κέντρο προκειμένου να κάνουν εκεί την αποθεραπεία τους, εξαιτίας του βαρύ αγωνιστικού χώρου του προπονητηρίου της ΑΕΚ. Αντίθετα, όσοι δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς ή πήραν λίγο χρόνο συμμετοχής, δούλεψαν κανονικά στο προπονητικό κέντρο, κάνοντας ασκήσεις με μπάλα. Όσο αφορά την κατάσταση του Κρίστσιαν Νέμεθ, παραμένει σταθερά ανοδική, αφού ο Ούγγρος επιθετικός προπονήθηκε και σήμερα με μπάλα και αυξάνονται οι πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου με τον Εργοτέλη. Το πρόγραμμα του Νέμεθ ακολούθησε και ο νεαρός, Δημήτρης Φροξυλιάς.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ..


Για τη μεγάλη ανάγκη που είχε η ΑΕΚ τη Χθεσινή της νίκη επί του Άρη στάθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πρόλογό του, αναλύοντας στη συνέντευξη Τύπου το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα. Έπειτα δέχθηκε ερωτήσεις τόσο για την ομάδα κι αν η αγωνιστικότητά της φτάνει στο επιθυμητό για εκείνον σημείο, όσο και για συγκεκριμένους παίκτες, όπως ο Σάχα, ο Μπλάνκο ακόμη και ο Νέμεθ: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν για μας πολύ σημαντικό. Η νίκη αυτή μας χρειάστηκε και τη θέλαμε πάρα πολύ. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Ο αντίπαλος είχε πρωτοβουλίες, έχασε ευκαιρίες και αν δεχόμασταν γκολ θα ήταν δύσκολα μετά. Μετά, όπως το λέτε και εσείς, ξυπνήσαμε και δείξαμε κάτι καλό στο τελευταίο τέταρτο κυρίως του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε καλύτερο πρόσωπο. Πετύχαμε το γκολ, κάναμε ευκαιρίες. Δεν είχαμε την κίνηση στο πρώτο μέρος που είχαμε στο δεύτερο. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερα τελειώματα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και στους φιλάθλους που μας στήριξαν», είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος στην πρώτη ερώτηση που δέχθηκε είχε ως θέμα το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν δέχθηκε γκολ για πρώτη φορά έπειτα από το ματς με τον ΠΑΟΚ στα τέλη του Νοέμβρη. Μεταξύ σοβαρού κι αστείου και καθώς ο προπονητής κατάλαβε το περιεχόμενο της ερώτησης διέκοψε τον δημοσιογράφο και τον ρώτησε: «Γιατί πρέπει να κάνεις αυτή την ερώτηση αμέσως; Τι τα θες τώρα;». Η απάντηση που πήρε ήταν «για καλό το λέω», για να πει στη συνέχεια ο προπονητής: «Εντάξει αν είναι για καλό...». Δέχθηκε λοιπόν την ερώτηση για την αμυντική τακτική της ομάδα που κράτησε το μηδέν, με τον Μπάγεβιτς να σχολιάζει: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν χάλια. Είχαμε προβλήματα, ειδικά από τον Γεωργέα. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό, ότι κάθε νίκη θα μας κάνει πολύ καλό. Και από ψυχολογική πλευρά και από την πλευρά ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλύτερα».

Έπειτα ο Μπάγεβιτς έπλεξε το εγκώμιο του Σάχα: «Ο Σάχα ήταν πολύ καλός. Και στις δύο ευκαιρίες που είχε ο Άρης τις έβγαλε πολύ δύσκολα. Μας... έσωσε».

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε την επιστροφή του Κρίστιαν Νέμεθ στην αγωνιστική δράση με τον Μπάγεβιτς να δηλώνει άγνοια και να εξηγεί: «Και εγώ θέλω να ξέρω! Έχει ένα πρόβλημα που κανείς δεν μπορεί από εμάς να πει σίγουρα πότε θα γυρίσει. Έχουμε και ένα γήπεδο πολύ κακό (σ.σ. εννοώντας τους Θρακομακεδόνες). Με βροχή συνέχεια που το κάνει ακόμη πιο δύσκολο. Ήταν σε καλή κατάσταση δύο - τρεις φορές, πήγε να μπει στις προπονήσεις, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε».

Στην ερώτηση που ο Μπάγεβιτς ήταν απόλυτα ξεκάθαρος, ήταν αν η ομάδα πλέον αρχίζει να αποκτά την αγωνιστική ταυτότητα που θέλει να της δώσει: «Όχι ακόμη. Θέλει ακόμη πολλά και διάφορα, αλλά πάμε καλά», είπε σχετικά ο Μπάγεβιτς.

Σχετικά με τον Ίσμαελ Μπλάνκο που δεν έχει φέτος συχνή επαφή με τα δίχτυα ο προπονητής είπε: «Δεν χρειάζεται να ρωτάμε για τον Μπλάνκο. Η ομάδα πάει καλά. Και αυτός και προσπαθεί και τρέχει και κάνει πολλά στο γήπεδο». Καταλήγοντας ο Μπάγεβιτς σχολίασε τον τρόπο που πίεζε ο Άρης στα τελευταία λεπτά του αγώνα να ισοφαρίσει: «Ο Άρης προσπαθούσε με μακρινές πάσες και σέντρες να πετύχει γκολ. Απλά πλησίαζε στην άμυνά μας».

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ



Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ..ΠΗΡΑΜΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2010

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ !!


Η ΑΕΚ κατάφερε να ξαναφέρει τον κόσμο της στο γήπεδο και τους αντέμειψε με τον καλύτερο τρόπο. Οι 20.000 Ενωσίτες έστησαν ένα δικό τους ξεχωριστό πάρτι και οδήγησαν την ομάδα σε νίκη επί του Άρη με 1-0, με τον Καφέ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Η ΑΕΚ καρδιοχτύπησε στα πρώτα 20 λεπτά, είχε όμως τον Σάχα και την τύχη με το μέρος της. Έπειτα έβαλε στο ρελαντί τις μηχανές της και πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που την εδραιώνει στην τέταρτη θέση. Δεν είναι μόνο αυτό το στοιχείο που κρατά η ΑΕΚ με την αποψινή της νίκη. Είναι το γεγονός ότι πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της και ακόμη πιο σημαντικό ότι δεν δέχθηκε γκολ για πρώτη φορά μετά τις 28/11 όταν και είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ και τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..




ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ..ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΥΣΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ..!! ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΓΡΑΦΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ..ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ !! ΦΟΡΤΣΑ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ !!


Ένα από τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς δίνει σήμερα το απόγευμα η ΑΕΚ, που φιλοξενεί στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Άρη. Πρόκειται για ένα ματς που η Ένωση αναζητάει για πολλούς λόγους -μόνο- τη νίκη, καθώς θέλει να πάρει διαφορά από την ομάδα που βρίσκεται από κάτω της στα πλέι οφ, ενώ ταυτόχρονα θέλει να μειώσει την διαφορά (μετράει στα πλέι οφ) από τον Ολυμπιακό που χθες υπέπεσε σε γκέλα και πιθανή απώλεια του ΠΑΟΚ, στον αγώνα που ξεκινάει λίγη ώρα μετά. Παράλληλα, ένα ακόμα τρίποντο, που θα είναι το τρίτο συνεχόμενο (για πρώτη φορά την φετινή περίοδο) θα διευρύνει το αήττητο σερί σε οχτώ παιχνίδια και πλέον θα ανεβάσει κατά πολύ την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του δικεφάλου, για ένα ακόμα πιο δυνατό φίνις και την κατάληψη της πρώτης θέσης στους αγώνες κατάταξης. Στην προσπάθεια των παικτών του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη νίκη, θα υπάρχει και η συμπαράσταση του κόσμου, που αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών». Εκστρατείες από όλη την Ελλάδα ετοιμάζονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι, βλέποντας ότι η ομάδα έχει περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή, την ανάγκη τους, για να πετύχει -έστω- και τους αναδιαμορφωμένους στόχους της.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα, καθώς ο προπονητής της ΑΕΚ δοκίμασε πολλά συστήματα και πρόσωπα, καθώς είναι στην ευχάριστη θέση να έχεις διαθέσιμους τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του. Με βάση όμως τις τελευταίες του σκέψεις και τα όσα έκανε πράξη στην προπόνηση της Παρασκευής, φαίνεται ότι καταλήγει σε μία διάταξη 4-3-3. Με τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Κάρλος Αραούχο, αριστερό μπακ τον Νίκο Γεωργέα και στο κέντρο της άμυνας τους Ζεράλντο Αλβες και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο Σανέλ Γιάχιτς είχε τον ρόλο του «κόφτη» και μπροστά του αγωνίστηκαν ο Γρηγόρης Μάκος και ο Παντελής Καφές. Στην επίθεση έπαιξε η τριάδα με τον Νάτσο Σκόκο αριστερά, τον Ισμαέλ Μπλάνκο δεξιά και τον Ράφικ Τζιμπούρ στην θέση του φουνταριστού. Όσο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που συμπληρώνουν την αποστολή, είναι οι Λούκατς, Λεονάρντο, Μανωλάς, Καράμπελας, Λαγός, Μαντούκα, Χέρσι, Γκέντζογλου, Παυλής.

Σάββατο, Φεβρουαρίου 20, 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ..


Μια μίνι έκπληξη επεφύλασσε η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Άρη, καθώς από αυτή απουσίαζε το όνομα του Γιάννη Αραμπατζή. Ο Έλληνας γκολκίπερ, παρόλο που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και όλη την εβδομάδα φαινόταν να κερδίζει ξανά τη θέση κάτω από τα δοκάρια, κρίθηκε ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που αποφάσισε να τον προφυλάξει. Έτσι, ο «δικέφαλος» θα παραταχθεί για τρίτο σερί παιχνίδι με βασικό τον Σεμπάστιαν Σάχα. Κατά τ’ άλλα, χωρίς απρόοπτα κύλησε η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» για την κυριακάτικη αναμέτρηση, με το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης στους Θρακομακεδόνες να περιλαμβάνει ασκήσεις στο γήπεδο και δίτερμα. Ενθαρρυντικά μηνύματα έρχονται, δε, από την πλευρά του Κρίστιαν Νέμεθ, που ακολούθησε μεν και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο η πορεία της αποκατάστασής του εξελίσσεται απόλυτα ικανοποιητικά.
Μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη, από την οποία -πέραν αυτής του Γιάννη Αραμπατζή- απουσίαζαν οι εκπλήξεις. Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο είναι οι εξής: Σάχα, Λούκατς, Αλβες, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Γιάχιτς, Μανωλάς, Καράμπελας, Αραούχο, Καφές, Λαγός, Μαντούκα, Μάκος, Χέρσι, Γκέντσογλου, Παυλής, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Σκόκο και Γεωργέας. Εκτός έμειναν, για διάφορους λόγους, οι Αλεξόπουλος, Γιαχάγια, Ταχτσίδης, Ρίκκα, Γκερέιρο, Κουτρομάνος, Ενσαλίβα, Αρτσε και Φροξυλιάς.
Από… άνοιξη τα σπουδαία Την αναμενόμενη παράταση στο θέμα των διοικητικών εξελίξεων της ΑΕΚ, έδωσε η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ. Στη διαδικασία, που είχε σχεδόν τυπικό χαρακτήρα και διήρκεσε λίγα μόλις λεπτά, αποφασίστηκε ο ορισμός για τις 15 Μαρτίου της Γενικής Συνέλευσης, που θα εκλέξει τη νέα διοίκηση, αλλά και θα αποφασίσει για τα κρίσιμα θέματα του προπονητηρίου και της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Όπως έγινε γνωστό, δε, κατά τη διάρκεια της συνέλευσης θα συζητηθεί για πρώτη φορά και επίσημα από τους μετόχους, το ενδεχόμενο να καλέσουν τον κόσμο για αγορά μετοχών. Το θέμα -που είχε τεθεί μετά από σχετική πρόταση της «Ένωσης 1924»- ήρθε ξανά στην επιφάνεια κατά τη σημερινή συνεδρίαση-εξπρές του Δ.Σ., το οποίο, όμως, παρέπεμψε για τελική απόφαση μαζί με τα υπόλοιπα κρίσιμα ζητήματα στις 15 Μαρτίου.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΡΗ ..ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΜΑΣ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ..ΜΕ ΛΕΦΤΑ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ..ΦΟΡΤΣΑ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΟΑΚΑΑΑΑΑΑ !!

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2010

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ !!



Στην τελευταία δοκιμή πριν το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αρη στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδειξε τα πλάνα του. Και βάσει αυτών που δοκίμασε, στόχος του είναι να «φορτώσει» το κέντρο και να πάρει τα ηνία του αγώνα με τα τρία αμυντικά χαφ «οχυρώνοντας» παράλληλα και την αμυντικά τετράδα του. Βλέπετε, η ΑΕΚ έχει δέκα σερί παιχνίδια που δέχεται γκολ και ο Μπάγεβιτς θέλει να σταματήσει αυτό την Κυριακή... Πάντως και ο Γκουστάβο Μαντούκα δεν είναι 100% έτοιμος μια και αυτήν την εβδομάδα επανήλθε στις προπονήσεις και έτσι δεν μπορεί να ξεκινήσει.
Στην σημερινή δοκιμή κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σεμπάστιαν Σάχα, με δεξί μπακ τον Κάρλος Αραούχο, αριστερό μπακ τον Νίκο Γεωργέα και στο κέντρο της άμυνας τους Ζεράλντο Αλβες και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο Σανέλ Γιάχιτς είχε τον ρόλο του «κόφτη» και μπροστά του αγωνίστηκαν ο Γρηγόρης Μάκος και ο Παντελής Καφές. Στην επίθεση έπαιξε η τριάδα με τον Νάτσο Σκόκο αριστερά, τον Ισμαέλ Μπλάνκο δεξιά και τον Ράφικ Τζιμπούρ στην θέση του φουνταριστού. Μάλιστα, είναι αξιοσημείωτο ότι ο Μπάγεβιτς κατά την διάρκεια του διπλού δεν προχώρησε σε κάποια αλλαγή, δείγμα ότι πιθανόν αυτή θα ξεκινήσει την Κυριακή.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΕΑ..


Ευχάριστα νέα για τον Ρότζερ Γκερέιρο -και κατ’ επέκταση για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους φίλους της ΑΕΚ- επεφύλασσε η γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων από τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος. Σύμφωνα με αυτά, η κατάσταση του παίκτη (μετά τη διάγνωση του ιού της λοιμώδους μονοπυρήνωσης που τον ταλαιπωρεί) έχει βελτιωθεί πολύ και, αν η πορεία του συνεχιστεί με ανάλογο τρόπο, θα επιστρέψει πολύ σύντομα στις προπονήσεις. Ο 27χρονος μέσος, αφού ολοκληρώθηκαν και οι απαραίτητες εξετάσεις, ήρθε σε συνεννόηση με τον προπονητή και το ιατρικό επιτελείο και πήρε δεκαήμερη άδεια, προκειμένου να αναχωρήσει αύριο για τη Βραζιλία. Στα αγωνιστικά θέματα, χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της ομάδας, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις στο γήπεδο και δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Νέμεθ και Φροξυλιάς, κάνοντας τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα, υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Η επόμενη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Παρασκευής και θα είναι κλειστή για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ..ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ !! ΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ;; ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΠΗΡΕ ΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ..ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18, 2010

ΔΩΡΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ..


ΝΤΟΥΣΑΝ : ΝΙΚΟΛΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ..ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝ..ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ;;

ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ !!



Τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Αρη στο ΟΑΚΑ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δείχνει ότι ακόμα δοκιμάζει κάποια πράγματα και δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στο αρχικό σχήμα. Και αυτό διότι έκανε κάποιες εκπλήξεις στην σημερινή δοκιμή στο διπλό αφήνοντας εκτός βασικών τον Ράφικ Τζιμπούρ, τον Ζεράλντο Αλβες και τον Νίκο Καράμπελα. !!!
Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Γιάννης Αραμπατζής, δεξί μπακ ο Κάρλος Αραούχο, ενώ αριστερό μπακ έπαιξε ο Νίκος Γεωργέας. Στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Σανέλ Γιάχιτς με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και αμυντικά χαφ ο Γρηγόρης Μάκος και ο Παντελής Καφές. Δεξί χαφ ήταν ο Λεονάρντο, αριστερό χαφ ο Γκουστάβο Μαντούκα και στην επίθεση ο Νάτσο Σκόκο κινούνταν πίσω από τον Ισμαέλ Μπλάνκο που ήταν μοναδικός φουνταριστός σε σύστημα 4-4-1-1. Πάντως, στην συνέχεια του διπλού ο Μπάγεβιτς προχώρησε και σε τρεις αλλαγές.

ΨΥΧΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ..!!


Η πρόσφατη ήττα από το Περιστέρι και η ακόμα πιο πρόσφατη τιμωρία από τον Αθλητικό Δικαστή είχαν μετατρέψει τον αγώνα με την Καβάλα σε «Μητέρα των Μαχών» για την Βασίλισσα.Και όντως το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ να δείχνει πως έχει πλήρη συναίσθηση του πόσο κρίσιμος ήταν το ματς. Με τον Φράνσις να μην «φοβάται» τον ψηλότερό του Σούντοφ, τον Μακ να έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά όπως στο ματς με τον Άρη και την άμυνα να λειτουργεί υποδειγματικά υποχρεώνοντας την Καβάλα σε άστοχα τρίποντα και σε λάθη οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-15 και αργότερα με 8-25 αφού στο σκοράρισμα άρχισε να συμμετέχει κι ο Γκριν. Η πρώτη περίοδος έκλεισε με την Ένωση να έχει πάρει γρήγορα έναν αέρα 13 πόντων(12-25).Οι Μακεδόνες με την έναρξη της δεύτερης περιόδου συνήλθαν, άρχισαν να πιέζουν και παράλληλα να βρίσκουν τα σουτ που τους έλειψαν στο πρώτο δεκάλεπτο κι έτσι έφτασαν σε ένα επιμέρους 18-0 που τους έφερε να προηγούνται(!) με 26-25 την ώρα που η ΑΕΚ έμοιαζε απόλυτα υπνωτισμένη. Όμως κάπου εκεί οι παίκτες του Μηνά Γκέκου αντέδρασαν και ξαναπήραν ένα μικρό προβάδισμα 6 πόντων (26-32 και 29-35). Τελικά το ημίχρονο έκλεισε στο 38-43 με τν ΑΕΚ να προηγείται χάρις κυρίως στον Λαμόντ Μακ που ήταν συγκλονιστικός έχοντας πετύχει μέχρι εκείνη τη στιγμή 15 πόντους. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΑΕΚ να μπαίνει και πάλι πιο δυνατά στο ματς και να αποκτά και πάλι μια διαφορά διψήφιου αριθμού πόντων (38-48) όμως η Καβάλα δεν άργησε να αντιδράσει και να φτάσει την Ένωση (51-51). Μάλιστα δύο λεπτά πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν για δεύτερη φορά στο παιχνίδι(58-56).Οι δύο ομάδες μπήκαν στο τελευταίο μέρος του παινιδιού,εκεί που κρίνονται όλα, ισόπαλες(60-60) κι ήταν απλά θέμα του ποιος το θέλει περισσότερο.Για μια ακόμη φορά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατότερα και στηριζόμενοι στον ασταμάτητο Λαμόντ Μακ ξαναέχτισαν μια ικανοποιητική διαφορά(62-69). ¨Όμως πιστοί στο επαναλαμβανόμενο «ντεζαβού» του παιχνιδιού οι Καβαλιώτες ξαναπλησίασαν σε απόσταση...βολής (72-74). Ξανά διαφορά 7 πόντων (74-81) και ξανά η Καβάλα να πλησιάζει (77-81).Παρ' ότι η ΑΕΚ έδειξε να καθαρίζει το ματς όταν προηγούμενη με 6 πόντους 50 δευτερόλεπτα πριν το τέλος είχε τη μπάλα ο Χαφ με δικές του προσπάθειες ξαναέβαλαν την ομάδα του στο ματς. Όμως το καθαρό μυαλό των παικτών της Ένωσης και η ευστοχία στις κρίσιμες βολές που τόσο έλλειψε από τη Βορειοελλαδίτικη ομάδα σε συνδυασμό με την καλή τελευταία άμυνα διαμόρφωσαν το τελικό 86-88..Στα αξιοσημείωτα του σημερινού παιχνιδιού εκτός από τις συνεχείς ανατροπές το γεγονός πως η ΑΕΚ πήρε 86(!) από τους 88 πόντους της από τους βασικούς της παίκτες. Και φυσικά η εμφάνιση των ξένων της (ειδικά του Λαμόντ(που σήμερα όχι μόνο λόγω της κορδέλας θύμιζε ΛεΜπρόν...ας μας επιτραπεί η ιεροσυλία) που έκανε τα πάντα στο παρκέ.Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ αποκτά μια απόσταση ασφαλείας(2 πόντων) από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον μπορεί να...ανασάνει έστω και προσωρινά.Καβάλα(Αλεξανδρής): Σούντοφ, Κυρίτσης 11, Αγγελόπουλος 9(1), Χαφ 8(2), Κόλινς 19(2), Παλάσιο14, Ραΐσεβιτς 10, Σικούνας, Τσέρανιτς 4, Γκούστας 11(1)ΑΕΚ(Γκέκος): Μελς, Γκριν 20(4), Νικολαΐδης 10(3), Μαζέικα 2, Μακ 29(4/4 τριπ. 8 ριμπάουντ,2 κλεψίματα), Παπαντωνίου, Δορκοφίκης, Καλλινικίδης 3, Τουτζιαράκης, Φράνσις 24

MHNYMA ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ..



ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΕΚ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - MHNYMA ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Αδέλφια Ενωσίτες χαιρετίσματα από τον Παγκύπριο Λάρνακας . Η ομάδα ανεβαίνει..αλλά άργησε λίγο . Μετά την Ξάνθη ..καλή εμφάνιση με Πανθρακικό εκτός και μία νίκη ελπίδας για την συνέχεια . Aν είχαμε και λίγη διάρκεια στην απόδοση μας και λιγότερα Διοικητικά προβλήματα θα μιλούσαμε διαφορετικά τώρα . Συνεχίζουμε και ελπίζουμε σε μία καλύτερη συνέχεια και την είσοδο μας γιατί όχι στους ομίλους αν όλα πάνε κατ΄ευχήν !! . Ο Αδαμίδης να αναλάβει τα καθήκοντα του ..είναι και γουρλής φαίνεται !! και να φέρει το χρήμα αν θα κάνουμε κάτι καλό . Το προπονητήριο προχωρά αλλά πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι βασικός στόχος εδώ και Χρόνια είναι το γήπεδο που τόσο μας έλειψε. Όλοι κοντά στην ομάδα τώρα που μας έκανε να χαρούμε λιγάκι και θέλουμε οπωσδήποτε και την νίκη την Κυριακή για τον Ξηρόκωστα ..όπου θα βάλουμε πέντε γκολ όπως το σύνθημα μας !! . Στόχος μας όσο ποιο ψηλά μπορούμε και ότι κερδίσουμε στην πεντάδα και γιατί όχι οι άλλοι φάνηκαν ότι δεν είναι καλύτεροι μας για το τσάμπιονς Λίγκ !!
Παγκυπριοσφηνάκια : 1. Τα Ξανθητιώτικα σαν το ΚΙΝΟ έβγαζαν ανακοινώσεις κάθε 5 λεπτά ..!! γραφικοί όπως πάντα..στον πρώτο γύρο όμως δεν είδαμε καμιά ανακοίνωση κατάπιαν και τις ανακοινώσεις και όλα τα άλλα !! 2. Τα βαζελάκια θέλουν κρέμασμα ..άμα χάσουν και αυτόν τον τίτλο από τους άλλους ανίδεους 3. Πητ Παπαδάκος ολέ !! να μας πει ο Μάγος ποιος θα πάρει τον τίτλο 4. Ο Αγαπούλλας μας έβαλε όλους γυαλιά παράσταση έδωσε με όλους του ΠΟΚ 5. Ο Σκόκο είναι παικταράς ..θα μας μείνει όμως ;; 6. Σωστός ο Καφές και να το πιστέψουμε και μόνο όλοι μας αλλά κυρίως οι παίκτες 7. Μπρούνο Άλβες ..βλέποντας τον με ΑΡΣΕΝΑΛ τον αναπολούσαμε !! 8. Νίκος Γεωργέας ανεξίτηλη αξία και μεγάλη προσφορά 9. Σάντος με τα Βαζέλια θα δείξεις πολλά και θα δούμε την δύναμη σου στα ντέρμπι
Συνδεσμιακά : Στο www.pagiprios.blogspot.com/ τα νέα μας . Όποιος θέλει να γίνει μέλος της παρέας μας, η συνδρομή είναι 25 ευρώ τον Χρόνο οι πληρωμές για την νέα Χρονιά άρχισαν και ευχαριστούμε όσους τις τακτοποιούν αμέσως !! . Είμαστε ΑΕΚΑΡΑ πάνω από ονόματα και καταστάσεις που έρχονται και φεύγουν , είμαστε και Ορίτζιναλ 21 και Θύρα 21 και ΑΕΚ FANS και οτιδήποτε αφορά το όνομα ΑΕΚ , ο σύνδεσμος είναι ανοιχτός για όλους . Τα μέλη μας στην Κύπρο με την απίθανη μας κάρτα μέλους που κυκλοφορεί με την Κωνσταντινούπολη επάνω, δικαιούνται εκπτώσεις από καταστήματα στην Λάρνακα και μία μπλούζα δώρο . Ο σύνδεσμος ανοικτός για όλους τους αγώνες σας περιμένει… να τον στηρίξετε για να επιβιώσει !! … Φαγητό κάθε Πέμπτη ακούραστα από τις 7 μμ !! και θερμές ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν και σε αυτό
Χαιρετίσματα : Στον Πέτρο Πέτρου από Αραδίππου να έχει δύναμη και υπομονή , στα αδέλφια μας του Παγκύπριου στην Λεμεσό , στον Θανάση και στους φίλους στην Κομοτηνή , στα άπαικτα αδέλφια μας του aektzis.gr και του aekmania.gr , στους ΑΕΚΑΡΕΣ του υποβρυχίου ΠΡΩΤΕΥΣ , στους Αεκτζήδες φίλους στα Τρίκαλα Σταύρο και Βασίλη στον δυνατό Νίκο Ναρλή από Παλαιό Φάληρο, ,στον Σ.Φ. Πάρου , στην Ορίτζιναλ Κομοτηνής και στα παιδιά εκεί , στον Σ. Φ. Κορίνθου ,στo club των Πατησίων και στον Μπάμπη τον Λοχαγό !! , στον σύνδεσμο Λαυρίου ,στον σύνδεσμο παλαιμάχων της ΑΕΚ ,στην θ21 και στους φίλους εκεί , στον Χρήστο Παίδη , στην Ορίτζιναλ Χίου και στον Γιώργο , AEK FANS και στον Νίκο ,στον Παγκυπριώτατο γίγαντα Ηρόδοτο Χρυσάνθου , στην Καστοριά και στον φίλο Βαενά Χρήστο , στον Νίκο Ξηρόκωστα , στην Κακοπετριά και στα εκεί μέλη μας , στην ΕΝΩΣΗ 1924 και στον Κυριάκο Χήνα , Σταμάτη Απέργη, Ανδρέα Μάρκο και στην ΑΕΚ Περιστερίου Δυτικών Προαστίων , Γιώργο Ζαχαριάδη από Πτολεμαΐδα , Κώστα απο Σπάρτη , την Λήμνο και τους Γιάννη Παπαδάκη, και Ανδρέα Καβαλέρο , Μπρινιά Γιώργο από Καβάλα ,Γιώργο Καραλλή από Πάτρα, Νίκο Τζανάκη, Δημήτρη Αράχωβα,τον Νίκο Σπυρούλια , Νίκο Κοκολόγο , Νίκο Σκουλάτο από Νάξο, Μαρία Παπασταμάτη από Λάρισα , στον Γιώργο Θωμαίδη που πάντα να είναι δυνατός και αισιόδοξος , Περίπτερο Πανίκος στην Πάφο( πλησίον Ταχυδρομείου ) , στους φίλους από Κέρκυρα και τον Θάνο Βιτουλαδίτη και στα αδέλφια μας της Κατερίνης .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ: Πολύ όμορφες μπλούζες Καλοκαιρινές , και Χειμωνιάτικα φούτερ , με φοβερά σχέδια μπροστά πίσω ..νέα φοβερά σχέδια που κάνουν πάταγο !! ( S-Μ-L-XL , παιδικές ) μαύρες, άσπρες ή κίτρινες προς 15 ευρώ οι Καλοκαιρινές ,και προς 20 ευρώ τα φούτερ( παιδικές 10 ευρώ !! ) για περισσότερες μπλούζες ειδικές τιμές !! και στέλλουμε σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο με αντικαταβολή στο ταχυδρομείο σας !! . Τα νέα μας λαβαράκια επίσης γίνονται ανάρπαστα..όποιος θέλει είναι 15 ευρώ και παίρνει τέσσερα ( 5 ευρώ για ένα )
Τρόποι αποστολής : 1. Με αντικαταβολή ….δηλαδή στέλλουμε το πακέτο πληρώνετε στο ταχυδρομείο σας και το παίρνετε 2. Ή να γίνεται κατάθεση το ποσό μέσω της Εμπορικής τράπεζας στον λογαριασμό 42099139 στο όνομα Χριστάκη και Καίτη Κασπαρή . Η απόδειξη να σταλεί με γράμμα στην διεύθυνση μας ή με φαξ στο 00357-24-622837 και αμέσως θα πάρετε το πακέτο ,όπως γίνεται εδώ και Χρόνια . Ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν από Ελλάδα και Κύπρο που είναι πολλοί και μας κρατούν στην ζωή εδώ και εννιά Χρόνια .
Ο επόμενος μας σύνδεσμος θα είναι στην Ελεύθερη Κερύνεια και στον Ελεύθερο Απόστολο Ανδρέα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ : Παγκύπριος σύνδεσμος οπαδών ΑΕΚ σύνδ. Λάρνακας . Μιχαήλ Κουτσόφτα 4 7040 Ορόκλινη Κύπρος (τηλ. Επικοινωνίας 00357-99-884960- Χατζηκώστας Κ. ή 00357-24-656631 ΑΕΚΟ-περίπτερο *ΚΑΣΠΑΡΗΣ* Φαξ. 00357-24-622837 email : pagiprios21@ yahoo.com και koshatzi@avacom.net






ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΙΚΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ..!


Στο ματς που κλείνει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής η ΑΕΚ φιλοξενείται στο ΔΑΚ Καλαμίτσας από την Καβάλα σε ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου και για τις δυο ομάδες.

Η «Βασίλισσα» μετά την ψυχολογική και βαθμολογική τόνωση με τις δυο σερί νίκες της κόντρα σε Τρίκαλα και Πανιώνιο ξαναμπήκε σε περιπέτειες(έχει 21 βαθμούς έναν παραπάνω από τους προσεχείς αντιπάλους της ενώ τόσους έχει και η Ολύμπια Λάρισας που έχει ένα παιχνίδι περισσότερο όμως) έπειτα από την ήττα στο Περιστέρι, ενώ η κατάσταση επιδεινώθηκε με την πρόσφατη τιμωρία της έδρας της ( εκ νέου) από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Ως εκ τούτου η νίκη είναι μονόδρομος για την Ένωση.

Στα αγωνιστικά τώρα χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Μηνά Γκέκου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από βαριά ήττα με 92-73 από τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που ούτως ή άλως δεν ήταν στα πλάνα τους ενώ οι Κιτρινόμαυροι από το επεισοδιακό παιχνίδι στο Περιστέρι.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ



ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ..ΝΕΟ ΣΗΡΙΑΛ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ..

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 17, 2010

ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ..



Την Κυριακή η ΑΕΚ υποδέχεται σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι τον Αρη στο ΟΑΚΑ. Ουσιαστικά η Ενωση με νίκη «κλειδώνει» την 4η θέση στην κανονική διάρκεια μια και θα έχει πάρει... αέρα τεσσάρων βαθμών από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σήμερα έκανε την πρώτη δοκιμή ενδεκάδας ενόψει του Αρη. Μπορεί να μην έδειξε ακριβώς αυτό που σκέφτεται, αλλά υπάρχουν αρκετά δεδομένα πια για το αρχικό σχήμα.
Με τους βασικούς στο διπλό ξεκίνησαν οι 11 παίκτες που έπαιξαν στην Κομοτηνή με μία εξαίρεση. Ο Γιάννης Αραμπατζής είναι 100% έτοιμος πια και αντικατέστησε τον Σεμπάστιαν Σάχα κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ ήταν ο Νίκος Γεωργέας, αριστερό μπακ ο Νίκος Καράμπελας και στο κέντρο της άμυνας ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με τον Ζεράλντο Αλβες. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Γρηγόρης Μάκος και Σανέλ Γιάχιτς, ενώ δεξιά έπαιξε ο Γιουσούφ Χέρσι, αριστερά ο Νάτσο Σκόκο με τον Λεονάρντο να κινείται σε ελεύθερο χώρο πίσω από τον Ισμαέλ Μπλάνκο.
Στην συνέχεια ο Μπάγεβιτς έκανε τέσσερις αλλαγές στο διπλό που δείχνουν πολλά. Ο Κάρλος Αραούχο έπαιξε δεξί μπακ στην θέση του Γεωργέα, ο Παντελής Καφές αμυντικό χαφ στην θέση του Γιάχιτς, ο Γκουστάβο Μαντούκα χαφ στην θέση του Χέρσι και ο Ράφικ Τζιμπούρ στην επίθεση στην θέση του Λεονάρντο. Και πιθανόν αυτό να είναι και στο σχήμα που θα ξεκινήσει την Κυριακή απέναντι στον Αρη.

ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..


Η ΑΕΚ συνεχίζει αήττητη τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις γκέλες των ομάδων που βρίσκονται από πάνω της, για να πλασαριστεί καλύτερα στα πλέι οφ. Μπορεί ο στόχος του πρωταθλήματος να έχει απομακρυνθεί εδώ και καιρό, ωστόσο κανείς δεν θα μπορούσε να... πετάξει στα σκουπίδια ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το σερί των θετικών εμφανίσεων έχει φέρει άλλον αέρα στα αποδυτήρια της ομάδας και στην σημερινή επιστροφή στις προπονήσεις, μετά το «διπλό» στην Κομοτηνή, μέσα από συζητήσεις μπορούσες εύκολα να καταλάβεις την αλλαγή σκηνικού που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας. Δεν είναι μόνο τα χαμόγελα από τη νίκη. Είναι το γεγονός ότι η συνολική εικόνα της ομάδας αλλάζει προς το καλύτερο. Και αυτό ήταν το βασικότερο σημείο κουβέντας. Η περασμένη Κυριακή είχε ρεπό για τους παίκτες και πολλοί ήταν αυτοί που έμειναν στα σπίτια του για να δουν τα υπόλοιπα ματς της Σούπερ Λίγκα. Αυτό που έβλεπαν όχι μόνο δεν του αποθάρρυνε για το 8Χ8, αλλά τους «ανάγκαζε» να συνεχίσουν την δουλειά και να φτάσουν στο ζητούμενο. Την πρώτη θέση στους αγώνες κατάταξης. Άλλωστε, όπως έλεγαν μεταξύ τους, στα μέχρι τώρα παιχνίδια στην κανονική διάρκεια, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τους «χτυπήσουν», γιατί να μην το κάνουν και στα πλέι οφ.

Και όλα τα παραπάνω για έναν στόχο που πριν από καιρό δεν μπορούσε κανείς να τον εκστομίσει, σε αντίθεση με το τώρα, που όλο και συζητιέται περισσότερο. Το είπε ο Παντελής Καφές στις δηλώσεις του στο aek365.gr, το είπε ο Σκόκο μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό, το συζητάνε πλέον καθημερινά οι παίκτες στα αποδυτήρια. Μάλιστα ήδη έχουν αρχίσει να κοιτάνε την βαθμολογία, όπως αυτή θα προκύψει στα πλέι οφ. Και γνωρίζουν ότι μία νίκη στο παιχνίδι με τον Άρη, σε συνδυασμό με τα ματς που δίνουν οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός (οι ακριβώς από πάνω ομάδες), μπορεί να φέρει ακόμα πιο κοντά την ΑΕΚ. Από τα πηγαδάκια όμως δεν έχουν λείψει όμως και οι αναφορές στα όσα συμβαίνουν στις άλλες ομάδες. Μάλιστα, υπάρχουν ισχυρισμοί ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός περνάνε αυτές τις κρίσεις, λόγω της ισοπαλίας σε ΟΑΚΑ και νίκης στο Καραϊσκάκη, αντίστοιχα, από την ΑΕΚ. Και πόσο διαφορετική θα ήταν η εικόνα και η βαθμολογική θέση της Ένωσης, αν η ίδια δεν είχε αδικήσει τον εαυτό της σε παιχνίδια που ήταν δικά της. Χωρίς να παραλείπουν βέβαια τα διαιτητικά λάθη. Το βασικό πλέον είναι ότι η ομάδα ξαναβρήκε στόχο και μάλιστα ουσιαστικό. Μπορεί αυτός να μην έχει κούπα, αλλά έχει λεφτά και ένα καλύτερο αύριο. Οι παίκτες φαίνεται ότι έχουν αντιληφθεί για τα καλά την σημασία αυτής της επιτυχίας και θέλουν να την φέρουν εις πέρας.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ !! ..ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ..ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ..

Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2010

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΦΩΝΙΔΗ..


Για μία ακόμα φορά η πορεία της ομάδας αποδεικνύει ότι η απόδοσή της στους αγώνες του πρωταθλήματος είναι αυτή που διαμορφώνει το κλίμα κατά το μεγαλύτερο ποσοστό. Αν η ομάδα πάει καλά, τότε όλα είναι καλύτερα. Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μία κινητικότητα στα διοικητικά, αλλά ουσιαστικά ακόμα δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα. Την ίδια ώρα όμως οι «κιτρινόμαυροι» δημιουργούν ένα αήττητο σερί στο πρωτάθλημα. Επτά αγώνες στον β’ γύρο και ακόμα δεν έχει χάσει.

Ταυτόχρονα έχει ανέβει στην τέταρτη θέση και την Κυριακή έχει την ευκαιρία να διευρύνει και την διαφορά της από τον πέμπτο Άρη. Αυτή την στιγμή η ΑΕΚ είναι θεωρητικά μία από τις «αδιάφορες» ομάδες για ην συνέχεια του πρωταθλήματος, σε ό,τι αφορά το κυνήγι ενός «στόχου». Οι τρεις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της κυνηγούν τον τίτλο. Σκέφτονται μόνο αυτό και τίποτε άλλο.

Άλλες τρεις ομάδες που ακολουθούν την Ένωση στη βαθμολογία μοχθούν για να πάρουν μία θέση στα play off. Αυτό το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί θεωρώ ότι ευνοεί τους παίκτες της ΑΕΚ στο να δημιουργήσουν ένα υπόβαθρο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στους αγώνες διαβάθμισης. Ειδικά αν νικήσουν τον Άρη και αποσπαστούν κι άλλο. Τότε θα δώσουν στους εαυτούς τους την ευκαιρία να αρχίζουν να «χτίζουν» -επτά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος- τα… θεμέλια για την υπέρβαση στα play off.

Όντες οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που θα γνωρίζουν ακριβώς τι έχουν να κάνουν μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θα μαζεύουν ενέργεια, δημιουργώντας παράλληλα την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών που δίνει το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Φτάνοντας μάλιστα εκεί η ομάδα αήττητη θα μπει με τα καλύτερα δυνατά εφόδια στη «μάχη».

Επιπλέον θα έχει να αντιμετωπίσει δύο ομάδες που ξόδεψαν πολλή ενέργεια για να πάρουν τον τίτλο, με ποδοσφαιριστές αρκετά απογοητευμένους που δεν τα κατάφεραν και άλλη μία ομάδα που ίσως θα «μάχεται» μέχρι τελευταία στιγμή για να μπει στα play off κι έτσι θα λείπει και από τους δικούς της παίκτες αρκετή ενέργεια. Οι συνθήκες αυτή τη στιγμή δείχνουν να ευνοούν την ΑΕΚ. Στα πόδια των παικτών της είναι να μπορέσουν να τις εκμεταλλευτούν.

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

ΑΚΟΜΗ Ο ΟΥΓΓΡΟΣ..


Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς εν όψει του αγώνα με τον Άρη την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής είδε τους παίκτες, μετά από δύο ημέρες ρεπό, να επιστρέφουν στις προπονήσεις υγιείς, πλην ενός: του Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Ούγγρος έκανε και στη σημερινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή (αρχικά τρέξιμο και στη πορεία ασκήσεις στο γήπεδο) και ως εκ τούτου η παρουσία του στην αποστολή για το ματς με τον Άρη παραμένει αμφίβολη. Πάντως, ο Νέμεθ, αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς εκγύμνασης τις επόμενες ημέρες.
Από εκεί και πέρα ο Μπάγεβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Οι Τζιμπούρ, Μαντούκα, Σκόκο, Χέρσι, Λεονάρντο, Μαϊστόροβιτς, Αραμπατζής, Αραούχο ξεπέρασαν τα όποια προβλήματα είχαν τις προηγούμενες ημέρες, προπονήθηκαν κανονικά και θα παίξουν την Κυριακή, ενώ θυμίζουμε ότι επιστρέφει και ο Καφές που εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Πανθρακικό. Στη σημερινή προπόνηση το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν διπλό, ανά δύο, στο μισό γήπεδο.

ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ..


Οι δύο ημέρες ρεπό που έδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το πρώτο εκτός Αττικής «διπλό» της ΑΕΚ, ήταν ιδιαίτερα «χρήσιμες» για τους παίκτες της ομάδας. Κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να «αποδράσουν» εκτός Αττικής για την Καθαρά Δευτέρα, ενώ κάποιοι άλλοι έμειναν στην Αθήνα και ξεκουράστηκαν για να «γεμίσουν» μπαταρίες.

Σήμερα το πρωί στις 11:00 άπαντες επιστρέφουν στους Θρακομακεδόνες για προπόνηση. Την Κυριακή έρχεται στο ΟΑΚΑ ο δυνατός επί Κούπερ Αρης για ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι. Σε περίπτωση νίκης η ΑΕΚ «κλειδώνει» την 4η θέση στην κανονική διάρκεια, καθώς θα έχει πάρει διαφορά έξι βαθμών και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσει να μειώσει την διαφορά με την πρώτη τριάδα (Παναθηναϊκό - Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ).

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα περιμένει την αυριανή προπόνηση με μεγάλη αγωνία. Βλέπετε, θα δει πως είναι η κατάσταση των Σκόκο, Λεονάρντο, Μαϊστόροβιτς, Χέρσι (είχαν ενοχλήσεις από το ματς της Κομοτηνής), Τζιμπούρ, Μαντούκα, Αραμπατζή, Αραούχο και Νέμεθ (είχαν μείνει εκτός αποστολής στην Κομοτηνή). Ούτε λίγο, ούτε πολύ εννέα ποδοσφαιριστών του... Οι περισσότεροι έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους για να παίξουν την Κυριακή, αλλά αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και μέσω των προπονήσεων της ομάδας αν είναι τελικά 100% έτοιμοι.

Για αυτό που σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση είναι για την επιστροφή του Παντελή Καφέ που εξέτισε την τιμωρία του και θα είναι στην 11αδα του αγώνα με τον Αρη στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, ερώτημα αποτελεί ποιος εκ των Γιάχιτς ή Μάκου θα είναι παρτενέρ του στις δύο θέσεις των αμυντικών χαφ στο παιχνίδι της Κυριακής (16:45).

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002