Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 30, 2010

ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΨΕ....

Ο Χριστόφορος Κόλα και ο Αρναρ Γκρέταρσον έδειξαν χθες κάποια από τα πλάνα τους αναφορικά με την ενδεκάδα της ΑΕΚ αύριο στην Αγία Πετρούπολη κόντρα στην Ζενίτ για το Γιουρόπα Λιγκ. Το τεχνικό δίδυμο της Ενωσης δείχνει ότι θέλει να κάνει αρκετές αλλαγές στην 11αδα συγκριτικά με το ματς του Βόλου, για να δει και διαφορετικά εικόνα από το ντροπιαστικό 3-1. Οι Αραμπατζής, Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Μπερνς, Μάκος και Τζιμπούρ δεν ήταν στην δοκιμή στην οποία συμμετείχαν 10 ποδοσφαιριστές, κάτι που σημαίνει και πολλές αλλαγές...
Ο Σάχα ήταν κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Πατσατζόγλου, αριστερό μπακ ο Λαγός, Νασούτι – Γιάχιτς στα στόπερ, Γκέντσογλου – Καφές αμυντικά χαφ και στην τριάδα μπροστά οι Λεονάρντο, Σκόκο και Μπλάνκο. Μένει μία θέση (αν η δοκιμή… επιβεβαιωθεί) με την θέση να διεκδικεί ένας εκ των Μάκου ή Λυμπερόπουλου. Εκεί θα φανεί και το σύστημα της ΑΕΚ αν θα παραμείνει 4-2-3-1, ή θα γυρίσει σε 4-3-3 με τρία αμυντικά χαφ για να… αναχαιτισθεί η δυνατή επιθετικά Ζενίτ.

O ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΡΙΣΚΟ Ο ΣΟΟΥΖΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΩΡΑ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ..ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ;; Ο ΣΟΟΥΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ..ΔΗΛΑΔΗ ;; ΑΕΚ ΜΕ ΕΓΩΙΣΜΟ ΛΕΕΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡ..ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ  ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ;; ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ ;; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ;; ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΡΑΑΑΑ..ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΩΙΣΜΟ..

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 29, 2010

ANTE ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ..ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ  !!

H AΠΟΣΤΟΛΗ..

Τρία ευχάριστα νέα και ένα δυσάρεστο είχαμε μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης στους Θρακομακεδόνες. Οι Κόλα και Γκρέταρσον είδαν τους Ντιόπ και Πατσατζόγλου να προπονούνται κανονικά, ξεπερνώντας τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν (πιο σοβαρό ήταν εκείνο του Σενεγαλέζου) και θα μπουν το πρωί της Τετάρτης στο αεροπλάνο με προορισμό την Αγία Πετρούπολη. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Ράφικ Τζιμπούρ, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρείται από κάκωση και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα ο Κώστας Μανωλάς δεν τα κατάφερε. Την Τρίτη υπεβλήθη σε απεικονιστικό έλεγχο, σύμφωνα με τον οποίο έχει υποστεί θλάση α' βαθμού. Ο παίκτης της ΑΕΚ θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για περίπου δέκα ημέρες.
Εκτός αποστολής έμεινε και ο Κλαούντιο Νταντόμο που έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Οι Κόλα - Γκρέταρσον πήραν στην αποστολή 20 παίκτες, μέσα στους οποίους βρίσκεται ο Ανέστης Αργυρίου για πρώτη φορά μετά από περίπου ένα μήνα, όπως ο Παντελής Καφές που ξεπέρασε τον τραυματισμο του.
Οι 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αγία Πετρούπολη, είναι οι εξής: Αραμπατζής, Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Γκέντσογλου.

 

O ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 H METAΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ..ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ;; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ;; ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ;; ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ..ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΜΜΜΜΠΡΡΡΡΡΡΡ  ΡΩΣΣΙΑ ..ΜΕ ΚΑΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ...


Τρίτη, Σεπτεμβρίου 28, 2010

ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ....

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει το «τιμόνι» της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στο aek365.gr. Σημαντικό στοιχείο -σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός- είναι το πλάνο και οι στόχοι που έχει η Ένωση και λιγότερο οι οικονομικές απολαβές.

«Γνωρίζω το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και είναι κάτι που με τιμά. Ωστόσο με έχει ενημερώσει ο εκπρόσωπός του ότι ακόμη δεν έχει δεχθεί κάποια επίσημη πρόταση», τόνισε ο Χιμένεθ και συνέχισε:


«Δεν έχω πρόβλημα να εργαστώ στη χώρα σας. Θα πρέπει όμως να υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις και βέβαια δεν είναι μόνο το οικονομικό. Αν η ΑΕΚ έχει πλάνο, σχέδιο και οργάνωση, τότε, όλα μπορούν να συμβούν», είπε ο Ισπανός προπονητής ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το τι γνωρίζει για την ΑΕΚ:


«Γνωρίζω ότι πριν από μερικά χρόνια προπονητής της ήταν ο Λορένθο Σέρα Φερέρ και πως σε αρκετές ελληνικές ομάδες αγωνίζονται Ισπανοί ποδοσφαιριστές. Θα μιλήσω μαζί τους για να μάθω περισσότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε περίπτωση που δεχθώ πρόταση», κατέληξε.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ;;

Το μοντέλο που επιλέχθηκε να κινηθεί η ΑΕΚ στο θέμα του νέου προπονητή, εμπεριέχει πολλά ρίσκα. Το πρόγραμμα της ομάδας μετά την διακοπή είναι...φωτιά. Πάει στου Χαριλάου, παίζει σαν γηπεδούχος με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, μετά πάει στη Νέα Σμύρνη, υποδέχεται τον Εργοτέλη και στη συνέχεια πάει κολλητά σε Τούμπα, Καβάλα, πριν έρθει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Ενδιάμεσα φυσικά τα ματς του Europa League. Και με την ομάδα να...καίγεται για βαθμούς μετά την απογοητευτική συγκομιδή των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών...
Περιθώρια για προσαρμογή, απλά δεν υπάρχουν. Εκτός κι αν ξεκαθαριστεί από την αρχή ότι η ΑΕΚ δεν έχει στόχους για φέτος και ξεκινάει χτίσιμο με τον συγκεκριμένο προπονητή, ενόψει της νέας σεζόν. Κάτι που δεν είναι εύκολο ούτε να αποφασιστεί ούτε και να τηρηθεί βέβαια, όπως πολλές φορές έχει αποδειχθεί από την ποδοσφαιρική πραγματικότητα στην Ελλάδα.
Πολλοί λένε ότι ίσως στην ΑΕΚ δεν έπρεπε να απορρίψουν κατηγορηματικά την περίπτωση Έλληνα προπονητή ή τουλάχιστον ξένου, γνώστη του πρωταθλήματος μας. Κι έχει μια λογική αυτή η άποψη, αν σκεφτεί κανείς πόσο δύσκολες είναι οι άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Θες να χτίσεις κάτι εντελώς καινούργιο, αλλά υπάρχουν από πίσω οι προϋποθέσεις; Μόνο ο Σταύρος Αδαμίδης και οι συνεργάτες του, μπορούν να το ξέρουν αυτό.
Είναι σαφές ότι η απόφαση του Σταύρου Αδαμίδη έχει πολύ ρίσκο. Και θέλει και πολύ στήριξη από την πλευρά της διοίκησης και της ιδιοκτησίας. Και ηθική και υλική. Και τίποτε από τα δύο δεν είναι εύκολο στην ΑΕΚ, όπως είναι τα πράγματα σήμερα. Γιατί για να στηρίξει το νέο προπονητή στα δύσκολα, η διοίκηση πρέπει να αισθάνεται καλά στην θέση της και η ίδια...Κάτι που σίγουρα δεν είναι αυτονόητο, αφού είναι άγνωστο τι αντίκτυπος θα υπάρξει στον κόσμο, αν η ομάδα έχει και νέες απώλειες στα πολύ δύσκολα ματς που έρχονται. Το βέβαιο είναι ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ, ξέρουν και να περιμένουν και να διακρίνουν αν κάτι αξίζει τον κόπο... Το ερώτημα όμως είναι αν τους έχουν μείνει άλλες αντοχές...

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ...

«Καταιγισμό» προτάσεων για προπονητές δέχεται από χθες βράδυ η ΑΕΚ, ο Σταύρος Αδαμίδης μαζί με τους συνεργάτες του εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις και έχουν προκρίνει μέχρι απόψε το βράδυ τις περιπτώσεις των Σιμεόνε, Χιμένεθ, Μπίλιτς και Σόουζα (όπως ανέφερε το aek365.gr). Στην Ενωση αποφάσισαν το δίδυμο των Κόλα – Γκρέταρσον να καθοδηγήσει την ομάδα στο ματς με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στην Ρωσία για το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη και σε αυτό με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ την Κυριακή για την Σούπερ Λίγκα.
Παράλληλα, ο Αδαμίδης θα προσπαθήσει να έχει «κλείσει» τον νέο προπονητή ώστε να έχει χρόνο να δει την ομάδα και να έχει επαφή με τους παίκτες της ΑΕΚ αρκετές ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Αρη στο Χαριλάου στις 17 Οκτωβρίου. Στόχος είναι ο «διάδοχος» του Ντούσαν Μπάγεβιτς να έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για την τριάδα αγώνων με Αρη (17 Οκτωβρίου), Αντερλεχτ (21 Οκτωβρίου) και Παναθηναϊκό (24 Οκτωβρίου).

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΧΗ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΑΡΧΙΣΕ..ΠΟΛΛΑ  Θ  ..ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΟΡΕΞΑΤΟΙ ..ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ..ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ...ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ..ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ;; ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ ΛΥΤΡΩΘΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΑΛΛΟΘΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ..ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ  ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ;;;

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 27, 2010

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΜΟΥΡ ;;

Από την ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνεται τίποτα αλλά στην Κύπρο, μιλάνε για πρώτη επαφή της Ένωσης με τον Τιμούρ Κετσπάγια, προκειμένου να είναι ο Γεωργιανός τεχνικός που θα διαδεχθεί τον παραιτηθέντα Μπάγεβιτς!
Μπορεί τα φαξ με προτάσεις για προπονητές να φτάνουν… βροχή στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ AEK και να εμπεριέχουν αρκετά άκρως ενδιαφέροντα ονόματα, όμως το κόστος, ειδικά για τους Ισπανούς που λέγεται ότι «γλυκοκοιτάζει» η Ένωση, είναι πολύ μεγάλο.
Ο Σταύρος Αδαμίδης και οι συνεργάτες του θα το «παλέψουν» για να φέρουν κάποιον που το όνομά του και μόνο θα αποτελεί εγγύηση για σωστή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και για επιστροφή στους τίτλους, παράλληλα όμως έρχονται σε επαφή και με πιο προσιτές περιπτώσεις για να διερευνήσουν τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα μπορούσε να επέλθει… γάμος.
Αν δεν ευοδωθεί η προσπάθεια για κάποιον προπονητή – σταρ από το εξωτερικό, θα στραφούν πιο… επίσημα στις εναλλακτικές, μια εκ των οποίων είναι ο πρώην παίκτης της Ένωσης και νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Γεωργίας, Τιμούρ Κετσπάγια. Σύμφωνα με πληροφορίες του «The Specialist» η πρώτη επαφή με την πλευρά του πρώην τεχνικού της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού έχει γίνει και το κλίμα ήταν άκρως θετικό και από τις δύο πλευρές. Από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αυτή τη στιγμή τηρούν σιγή ιχθύος, αλλά στην Κύπρο είναι σε θέση να ξέρουν καλά τις κινήσεις του Κετσπάγια.
Βιασύνη δεν υπάρχει ούτε από την πλευρά της ΑΕΚ, ούτε από αυτή του Γεωργιανού προπονητή ο οποίος συγκεντρώνει πάρα πολλούς υποστηρικτές στα υψηλά κλιμάκια της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για πέντε λόγους.
1ον: Το κασέ του είναι «μέσα» στα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν είναι δα και ο πλέον ακριβοπληρωμένος τεχνικός της Ευρώπης και οι απαιτήσεις του είναι λιγότερες από τις μισές ενός μέσου Ισπανού τεχνικού.
2ον: Είναι δηλωμένος οπαδός της ΑΕΚ και η παρουσία του και μόνο θα συσπειρώσει τον κόσμο και την ομάδα. Με τον Κετσπάγια στο «τιμόνι» όχι μόνο θα λείψουν οι εσωτερικές έριδες αλλά διοίκηση – τεχνική ηγεσία – παίκτες – κόσμος θα γίνουν μια «γροθιά» για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.
3ον: Έχει δείξει έργο όπου και να δούλεψε στο παρελθόν. Με την Ανόρθωση απέκλεισε τον Ολυμπιακό και έπαιξε μέχρι τέλους στα ίσα για την πρόκριση από τον όμιλο με αντιπάλους Ίντερ, Βέρντερ Βρέμης και Παναθηναϊκό. Ακόμα και στο τρίμηνο που δούλεψε στον Πειραιά, οδήγησε την ομάδα σε δύο προκρίσεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και είσοδο στον όμιλο ενώ όταν απολύθηκε ήταν αήττητος χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ.
4ον: Έχει την απαιτούμενη «φιλοσοφία». Η ΑΕΚ ακόμα και με προβλήματα στην ανάπτυξη, μπροστά βγάζει… φωτιές. Πίσω έχει το πρόβλημα και όλοι ξέρουν ότι ο Κετσπάγια είναι προπονητής με αμυντικούς προσανατολισμούς κάτι που είναι και το ζητούμενο στην παρούσα φάση μιας και η αχίλλειος πτέρνα της ΑΕΚ είναι η άμυνά της.
5ον: Ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ένωσης ενώ πριν από ένα χρόνο βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ξέρει το ρόστερ της ΑΕΚ, ξέρει τους αντιπάλους, ξέρει τι τον περιμένει…
Κρατήστε το όνομα Τιμούρ Κετσπάγια. Οι πληροφορίες μας λένε ότι μπορεί να μη βρίσκεται τώρα στις πρώτες θέσεις της λίστας, δεν αποκλείεται όμως να βρεθεί σύντομα. Το γεγονός ότι «ψάχνεται» και ο ίδιος για να δει αν είναι εφικτό να απελευθερωθεί από την εθνική ομάδα της Γεωργίας, σημαίνει πολλά…

Πηγή:
www.gazzetta.gr

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ...

Και τυπικά παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός πήγε στη μία το μεσημέρι στους Θρακομακεδόνες, μάζεψε τα πράγματά του και στις 14.33 πέρασε για τελευταία φορά την πόρτα του προπονητικού κέντρου με το αυτοκίνητό του, χωρίς να κάνει δηλώσεις (ίσως αύριο τοποθετηθεί δημόσια). Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε μιλήσει στους παίκτες: «Ήταν η μόνη λύση, αυτή η απόφασή μου. Έπρεπε να γίνει. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία» είναι τα πρώτα λόγια που έγιναν γνωστά από την ολιγόλεπτη ομιλία του Μπάγεβιτς στο «αντίο» του. Στη συνέχεια ο 62χρονος τεχνικός μίλησε με τον Σταύρο Αδαμίδη λέγοντάς του: «Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Ίσως έπρεπε να είχα φύγει νωρίτερα», με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να συμπληρώνει: «Η ευθύνη είναι συνολική. Ό,τι έγινε έγινε. Είχαμε μία καλή συνεργασία και αυτό δεν αλλάζει». Το «αντίο» στους παίκτες είπαν και οι Γεωργαμλής, Μπουρουτζίκας.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ..

Ο Ισπανός τεχνικός Γκρεγκόριο Μανθάνο ήταν ο πρώτος μεγάλος στόχος της διοίκησης για τον πάγκο της ΑΕΚ, μετά τη χθεσινή παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Όπως αναφέρει η Εξέδρα και επιβεβαιώνεται από τη ΠΑΕ, ο Ισπανός τεχνικός αποτέλεσε το διακαή πόθο της διοίκησης να αντικαταστήσει τον Σέρβο τεχνικό, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη έγινε μία πρώτη επαφή με τον Ισπανό τεχνικό. Ωστόσο η περίπτωσή του «κάηκε» γρήγορα, καθώς η Σεβίλλη κινήθηκε άμεσα μετά την απόλυση του Άλβαρεθ και νωρίς το πρωί της Δευτέρα ανακοίνωσε την πρόσληψή του.
Η ΑΕΚ έχει και εναλλακτικές λύσεις από την Ισπανική αγορά. Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν και έχουν γραφτεί στη SportDay είναι αυτά του Μανόλο Χιμένεθ (πρώην προπονητής της Σεβίλλης), του Χουάν Ραμόν Μουνίθ (πέρυσι εργαζόταν στη Μάλαγα) και του Γκαρσία Τοράλ (τα είχε πάει περίφημα με τη Σανταντέρ). Επίσης, στη υπ' όψιν βρίσκεται η περίπτωση του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος είχε απασχολήσει τους «κιτρινόμαυρους» την περσινή σεζόν.
Όπως και να' χει ο Αδαμίδης σε συνεργασία με τον Άρναρ Γκρέταρσον έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με μάνατζερ προκειμένου να βρεθεί αντικαταστάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά την παραίτησή του. Στόχος της διοίκησης είναι να «τρέξει» το θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται και ο νέος προπονητής να είναι από την ξένη αγορά (με προτεραιότητα την Ισπανική).
 

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ..-ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΙΑΟΥΛΗ

Προ τριών εβδομάδων σας είχα δώσει -ευθέως- μια ιδέα για το τι θα γινόταν αν η ΑΕΚ πήγαινε νωρίς για… σπίρτα.

Γιατί η αλήθεια είναι πως, όταν με τέτοιο πρόγραμμα έχεις 4 πόντους σε ισάριθμα ματς, δεν μπορείς να πιστεύεις ότι μπορείς να πας για πολλά πράγματα. Θα πρέπει να συμβούν πολλά κι όλα μαζί να συνθέσουν ένα θαύμα.


Βέβαια, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν θα πρέπει να λες ποτέ, αλλά αυτή δεν είναι μια κουβέντα που μπορεί να γίνει σήμερα.


Πλέον δίχως τον Σερβοέλληνα, οι επικεφαλείς των αποδυτηρίων θα πρέπει να περάσουν το μήνυμα και στους υπόλοιπους συναδέλφους τους πως το «αλεξικέραυνο» Μπάγεβιτς πλέον δεν υπάρχει.


Ο κόσμος είναι έντονα δυσαρεστημένος από τη στάση τους μέσα στα παιχνίδια και αυτό είναι λογικό. Το ακόμα πιο θλιβερό είναι ότι σημάδια αγωνιστικής αδιαφορίας και ωχαδερφισμού παρουσιάζουν και ποδοσφαιριστές που είναι και νέοι σε ηλικία και Έλληνες. Όμως, θα πρέπει και στη διοίκηση ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους. Κι οφείλουν να είναι εξαιρετικά δίκαιοι και προσεκτικοί σε κάθε επιλογή τους.


Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έκλεισε τον κύκλο του στην ΑΕΚ με τον χειρότερο τρόπο. Κι αυτή τη φορά, δεν υπήρχε η δικαιολογία πως δέχτηκε άγριο πόλεμο από μερίδα οπαδών. Κι αν πει κάποιος για το θλιβερό γεγονός της Καλλιθέας, μεσολάβησαν από εκείνη τη μέρα μέχρι σήμερα, επτά επίσημα και ένα φιλικό ματς. Οπότε, εκείνο το επεισόδιο δεν έχει σχέση με την παραίτηση μετά την ήττα- ντροπή.


Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, ακόμα και εκείνοι που δεν τον στήριζαν, φάνηκαν ανεκτικοί. Αυτή την ανοχή προφανώς και πλήρωσε η ΑΕΚ. Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, αλλά εδώ τα νούμερα, για τα εκτός έδρας παιχνίδια, δηλαδή για ομάδα που έχει απαίτηση να κάνει πρωταθλητισμό, είναι δυσβάσταχτα για να έχει κανείς άλλη υπομονή.


Η «Ένωση», με τον Μπάγεβιτς στην Σούπερ Λίγκα, είχε 7 νίκες 13 ισοπαλίες και 7 ήττες. Στα πλέι-οφ, 1 νίκη, 3 ισοπαλίες , 2 ήττες. Δηλαδή, στη σούμα 8-16-9, για αγώνες Πρωταθλήματος, μαζί με τα επιπλέον παιχνίδια. Στην Ευρώπη, μια νίκη με τη Νταντί Γιουνάιτεντ και τέσσερις ήττες.


Στο Κύπελλο -αν και τη μια χρονιά την οδήγησε στον τελικό- δεν έκανε νίκη ούτε με Ξάνθη, ούτε με Σέρρες εκτός, ενώ πέρσι αποκλείστηκε από τον Θρασύβουλο. Για καλό ποδόσφαιρο ελάχιστα πράγματα κι από μεταγραφές… Αυτό λέω να τα αναλύσουμε τις προσεχείς ημέρες!!!


ΥΓ: Την ατάκα του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Σταύρο Αδαμίδη, ότι αυτή η ΑΕΚ δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις του, δεν την κατάλαβα. Καλό θα ήταν να μας πει ο κ. Μπάγεβιτς ποιος έχτιζε αυτή την ΑΕΚ περίπου δύο χρόνια τώρα.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ..ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ..ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ..Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ..ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΤΟΧΟΥΣ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ..Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ..ΑΝΕΜΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ;;  ΄Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ;; ΚΥΡΙΕΣ ΑΔΑΜΙΔΗ ΑΝΑΛΑΒΕ..ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΣΩΣΤΑ..ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΟΥΣΤ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ..

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 26, 2010

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ...

Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και τα όσα συνέβησαν κατά την ώρα και μετά το τέλος του αγώνα, με τον οφθαλμίατρο, Μιχάλη Κουκουλάκη, ανήκουν στο παρελθόν, με την ευχή και την ελπίδα πως οι 2 βαθμοί που στέρησε ο... σφαγέας της ΑΕΚ, δεν θα τις κοστίσουν κάτι πολύ σημαντικό στο τέλος της χρονιάς. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης προετοιμάστηκαν κατάλληλα για το αποψινό εκτός έδρας παιχνίδι στον Βόλο, παρακολουθώντας τον αντίπαλο και βλέποντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία του. Ωστόσο, οι απουσίες που υπάρχουν., κυρίως με τους Ντιόπ και Καφέ, αλλά και τα μικροπροβλήματα τραυματισμών, των Τζιμπούρ και Λυμπερόπουλου, βάζουν ακόμα σε μεγαλύτερες σκέψεις τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, δεν μπορεί να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ωστόσο, δικαιολογίες δεν πρέπει να υπάρχουν. Το ρόστερ της Ένωσης είναι σαφώς καλύτερο από αυτό του Ολυμπιακού Βόλου και θα πρέπει οι όποιες απουσίες να καλυφθούν επάξια με παίκτες που έρχονται από πίσω.
Άλλωστε περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Οι χθεσινές νίκες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, δεν επιτρέπει απώλεια βαθμών, που κάνει επιτακτικό το τρίποντο. Όσο για τα πλάνα του προπονητή της ΑΕΚ, αυτά σχεδιάστηκαν με τους Τζιμπούρ και «Λύμπε» μέσα, για τους οποίους υπάρχει ελπίδα ότι θα βρίσκονται στην ενδεκάδα του αποψινού αγώνα. Από κει και πέρα, ο Αραμπατζής αναμένεται να καθίσει και πάλι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά θα παίξει ο Γιάχιτς, αριστερά ο Λαγός και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Δέλλας και Μανωλάς. Στα αμυντικά χαφ, οι μόνοι διαθέσιμοι Μάκος και Γκέντζογλου, με τους Μπερνς, Λυμπερόπουλο και Σκόκο να παίζουν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τζιμπούρ. Όσο για τους υπόλοιπους 9 που θα ταξιδέψουν στον Βόλο, είναι οι Σάχα, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Νταντόμο, Καράμπελας, Λεονάρντο, Μπλάνκο, Έντερ και Γκερέιρο.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΔΙΠΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ..ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΗ..ΟΙ  ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΙΔΕΣ ΝΙΚΗΣΑΝ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΚΗ..ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ..ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ..ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ  Ή ΟΧΙ...ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ...

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 25, 2010

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΓΑΝΤΑ ΝΙΚΟΛΑ...!!

Για ακόμη μία φορά στην πολύχρονη καριέρα του ο Νίκος Γεωργέας πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Ο έμπειρος αμυντικός της ΑΕΚ έκανε επέμβαση στο γόνατο του, κάτι που έχει επαναλάβει και στο παρελθόν μια και είναι «ταλαιπωρημένο» και ευπαθές σημείο για τον Μεσσήνιο ποδοσφαιριστή. Ο Γεωργέας έκανε επέμβαση χθες και σήμερα πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο.
Αυτό το διήμερο ο Γεωργέας δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα για ευχές από τωρινούς συμπαίκτες του στην ΑΕΚ, παλιούς τους συμπαίκτες στην ομάδα, φίλους και συγγενείς. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής πάντα πρόσχαρος τους ευχαριστούσε και απαντούσε με χιούμορ «Θα γυρίσω σε τρεις εβδομάδες και πάλι βασικός θα είμαι. Τα ξέρετε τόσα χρόνια…»

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ...ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ..ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ  Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ..ΑΝ ΚΟΨΟΥΜΕ ΠΙΣΩ..ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ,,ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ....

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2010

ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΙΣ ΤΖΕΠΕΣ..

Ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι θα δώσει η ΑΕΚ μεθαύριο. Αυτήν την φορά στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό και μία εβδομάδα μετά την «γκέλα» με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Η Ενωση έχει χάσει ήδη πέντε βαθμούς στην «μάχη» του πρωταθλήματος και δεν έχει περιθώρια για να χάσει και άλλους τόσο νωρίς… Οι παίκτες του δικεφάλου προετοιμάζονται για το συγκεκριμένο ματς από την Τρίτη και η διοίκηση της ΑΕΚ σήμερα φρόντισε να τους «φτιάξει» λίγο πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς.
Η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έδωσε εντολή σήμερα για να καλυφθούν δόσεις συμβολαίων και μισθοί των παικτών της ΑΕΚ που φτάνουν τις 600.000 ευρώ! Οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης μάλιστα θα ενημερωθούν σήμερα το απόγευμα στην προπόνηση για το ποσό που εισέπραξε ο καθένας τους και έτσι άπαντες οι «κιτρινόμαυροι» θα ταξιδέψουν αύριο για τον Βόλο ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με γεμάτες τσέπες και την σκέψη τους μόνο στο πως θα κερδίσει η ΑΕΚ. Κάτι που είναι επιτακτική ανάγκη.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΚΟΚΟ..Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 23, 2010

ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ..

Σε τέσσερις αλλαγές προχωρά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή το βράδυ (20:30). Ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΚ επαναφέρει τον Τραϊανό Δέλλα αντί του Κριστιάν Νασούτι, τον Σανέλ Γιάχιτς αντί του Χρήστου Πατσατζόγλου και τον Νίκο Λυμπερόπουλο αντί του Ισμαέλ Μπλάνκο συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Στο σημερινό διπλό στους Θρακομακεδόνες ο Μπάγεβιτς έβαλε με τους βασικούς τους: Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, Γιάχιτς δεξί μπακ, Λαγό αριστερό μπακ, Μανωλά – Δέλλα στα στόπερ, Μάκο – Γκέντσογλου αμυντικά χαφ, Σκόκο αριστερά, Μπερνς δεξιά και τον Λυμπερόπουλο πίσω από τον Τζιμπούρ επιστρέφοντας στο 4-2-3-1.

ANABOΛΗ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ..

Για σήμερα ήταν προγραμματισμένη η γραπτή απολογία του Σταύρου Αδαμίδη, ο οποίος κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, επειδή... τόλμησε να μιλήσει ανοιχτά στον Μιχάλη Κουκουλάκη, επειδή «εγκλημάτησε» εις βάρος της ΑΕΚ, στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Ο πρόεδρος της Ένωσης, ενημερώθηκε ότι η εκδίκαση αναβάλλεται και θα οριστεί νέα ημερομηνία που θα κληθεί εκ νέου να απολογηθεί. Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, που ανέφερε: «Ανακοινώνεται ότι η σημερινή συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής αναβάλλεται. Η εκδίκαση των υποθέσεων της 3ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί σε ημέρα και ώρα που θα γνωστοποιηθεί εκ νέου». Παράλληλα, μαζί με το θέμα του Αδαμίδη, αναβλήθηκαν και θα εξεταστούν άλλη μέρα και οι κλήσεις των ΠΑΕ, μεταξύ και αυτών της ΑΕΚ.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΝΤΙΟΠ ;;

Η «κακοδαιμονία» συνεχίζεται στην ΑΕΚ, καθώς ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της αποχώρησε τραυματίας από την σημερινή προπόνηση και προσθέτεται στους ήδη απόντες, για το παιχνίδι της Κυριακής, Παντελή Καφέ και Νίκο Γεωργέα. Ο λόγος για τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος υπέστη κάκωση αριστερού δικεφάλου και θα υποβληθεί αύριο σε απεικονιστικό έλεγχο ώστε να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση του τραυματισμού του. Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σίγουρη απουσία του στο κυριακάτικο παιχνίδι, καθώς θα πρέπει να γίνει ένα μικρό... θαύμα για να προλάβει να είναι έτοιμος.
Εξέλιξη που σίγουρα προβληματίζει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς μετά τον Καφέ (συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης), ένας ακόμα αμυντικός μέσος της ομάδας, τίθεται εκτός. Κατά πάσα λοιπόν πιθανότητα, Γκέντζογλου και Μάκος, που αγωνίστηκαν και στο ματς με τον Αστέρα, θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ για τον αγώνα του Βόλου. Αντίθετα, ο Παναγιώτης Λαγός πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκε στην διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Όσο για τον Νίκο Γεωργέα, αύριο αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε χειρουργικό καθαρισμό προσαγωγών, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από τον Παντελή Νικολάου.
 

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ..ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;; ...ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ..ΠΟΣΟ ΒΑΡΕΤΟ ΕΙΝΑΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ...

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 22, 2010

KONTA O YΔΡΑΥΛΙΚΟΣ...

Έτοιμη να κάνει την κίνηση που θα οδηγήσει στην τελική συμφωνία με τον Νάτσο Σκόκο είναι πλέον η ΑΕΚ. Μετά και τη χθεσινή επαφή του Σταύρου Αδαμίδη με τον εκπρόσωπο του παίκτη Παύλο Διαννή κατέστη σαφές πως υπάρχει καλή θέληση και μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή. Η Ένωση λοιπόν σκοπεύει να ανεβάσει την προσφορά της ώστε να τελειώσει το θέμα και ο Σκόκο να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο. «Αγκάθι» ως τώρα ήταν τα μπόνους που προσέφερε η ΑΕΚ με τον Αργεντίνο να θέλει εγγυημένα τα χρήματα. Οι «κιτρινόμαροι» λοιπόν θεωρούν δεδομένο πως ο «υδραυλικός» θα πιάσει κάποια από τα μπόνους που του προσέφεραν (π.χ. συμμετοχών) έτσι θα προσθέσουν ένα ποσό στη νέα προσφορά που θα γίνει.
Η ΑΕΚ έχει προτείνει συμβόλαιο στον Σκόκο με 800.000 ευρώ και πλέον με τα νέα δεδομένα αυτό θα ανέβει κατά 70-80.000ευρώ. Έτσι θεωρείται δεδομένο πως θα επέλθει συμφωνία αφού και από την πλευρά του παίκτη τονίζεται πως με 900.000 θα ήταν ικανοποιημένος και θα υπέγραφε. Στο νέο συμβόλαιο θα υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης αλλά και ένα ποσοστό 15% που θα πηγαίνει στην ΑΕΚ σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη. Πλέον με την αύξηση αυτή η συμφωνία είναι πιο κοντά από ποτέ. Το κλίμα έχει αλλάξει άρδην (όλοι θυμούνται τον πόλεμο δηλώσεων πριν από κάποιους μήνες) και επιθυμία των δύο πλευρών είναι να τα βρουν. Ο παίκτης θέλει να μείνει και η Ένωση είναι έτοιμη να κάνει την υπέρβαση της για να τον κρατήσει.
 

O ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 21, 2010

ΤΑ ΕΙΠΑΝ...ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;


Μετά από 1 ώρα και 20 λεπτά ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη και του Κωνσταντίνου Καπετανάκη με τον Σοφοκλή Πιλάβιο στα γραφεία της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της Ένωσης κατά την έξοδό του, ξεκαθάρισε ότι «...αν χρειαστεί να αποχωρήσουμε από αγώνα, θα το κάνουμε» συνεχίζοντας τη σκληρή στάση προς τους διαιτητές και τους υπευθύνους. Επιπλέον για τη συνάντηση τόνισε: «Είχαμε μία ειλικρινή συζήτηση με τον κ. Πιλάβιο και τον κ. Τεροβίτσα (σ.σ. παρέστει μόλις για ένα τέταρτο της ώρας). Χρειάζονται συγκεκριμένα μέτρα για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο και η διαιτησία στη χώρα μας. Ο κ. Κουκουλάκης δεν πρέπει να ξαναδιαιτητεύσει φέτος κι ελπίζουμε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής από την ΕΠΟ αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως η ΚΕΔ θα πάρει τα μέτρα της και ο κ. Κουκουλάκης δεν θα ξαναδιαιτητεύσει φέτος», τόνισε ο Σταύρος Αδαμίδης ενώ ερωτηθείς αν πιστεύει πως μετά από αυτή τη συνάντηση μπορούν να υπάρξουν ουσιαστικά αποτελέσματα για την ελληνική διαιτησία απάντησε: «Ναι, πιστεύω πως κάτι θα αλλάξει. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις και από εμάς, αλλά και από άλλες ομάδες».
Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι απο την ΠΑΕ ΑΕΚ εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνουν αγωγές κατά του διαιτητή Κουκουλάκη, αλλά και ως μορφή αντίδρασης η αποχώρηση της ομάδας από το γήπεδο. «Οι αγωγές είναι κάτι που εξετάζουμε αυτή τη στιγμή, ειδικά να δεν αποχωρήσει οικειοθελώς ο κ. Κουκουλάκης. Η ΑΕΚ δεν θα ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές κι αν χρειαστεί να αποχωρήσουμε, ως πρωτοπόροι πάντα, θα το κάνουμε. Δεν πιστεύω όμως πως θα χρειαστεί να φτάσουμε στο σημείο αυτό», είπε

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΤΕ..Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ;; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΑΧ ΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ..ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ...Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ...

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 20, 2010

ME TON KOΣΜΟ ΜΑΣ !!

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι θέτει στη διάθεση των φιλάθλων της ΑΕΚ τη βόρεια κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (θύρες 33-42), χωρητικότητας 4.500 θέσεων, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΟΡΑΚΙ !!

ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΣ..ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ. ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ....ΤΑ ΜΑΤΣ ...ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ( ΚΑΙ ΦΤΥΣΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ..)  !!

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ...ΚΟΡΑΚΙ... !!

Λίγο πριν φύγει νευριασμένος από το ΟΑΚΑ ο Σταύρος Αδαμίδης σταμάτησε έξω από τα επίσημα του ΟΑΚΑ και αποκάλυψε στους δημοσιογράφους τι έγινε στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα: «Τοποθετήθηκα για τη διαιτησία. Κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν με την ΑΕΚ. Τα είπα μετά από νίκη της ΑΕΚ, τα λέω και τώρα: αν συνεχίσουμε έτσι το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει. Προειδοποιώ τους αρμόδιους ότι δεν πάει έτσι μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το αποψινό είναι το τελευταίο παιχνίδι του Κουκουλάκη! Πήγα στα αποδυτήρια και του είπα να πάρει τη φανέλα και να την κρεμάσει σπίτι του. Δεν θα ξανασφυρίξει», δήλωσε ο Αδαμίδης ο οποίος σε ερώτηση για το τι απάντηση ο διαιτητής όταν τον συμβούλευε πώς να διακοσμήσει το... σπίτι του είπε: «Τίποτα δεν είπε! Δεχόταν συγχαρητήρια από τους βοηθούς του»!

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ  ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΑΡΕ ΜΕΤΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ..ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...ΕΩΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΒΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ;;

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 19, 2010

ΕΤΟΙΜΟΙ...

Μία ακόμα νίκη που θα την βοηθήσει, καταρχήν να ανέβει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκα και εν συνεχεία να αρχίζει να «χτίζει» ψυχολογία νικητή, αναζητάει απόψε η ΑΕΚ, όπου φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η Ένωση, έχοντας ηττηθεί στην πρεμιέρα από την Κέρκυρα, δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών, σε παιχνίδια με θεωρητικά εύκολους αντιπάλους και καλείται να πάρει τους τρεις βαθμούς, επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία και «ζεσταίνοντας» και άλλον τον κόσμο της. Οι συγκυρίες μοιάζουν ιδανικές. Με τον Παναθηναϊκό να έχει γκελάρει στην Καβάλα και τον Ολυμπιακό να έχει ήδη μία ήττα και να δίνει ένα εκτός έδρας παιχνίδι στις Σέρρες, το οποίο τελειώνει λίγη ώρα πριν το πρώτο σφύριγμα στο ΟΑΚΑ, μία νίκη μπορεί να φέρει την ΑΕΚ πολύ κοντά στην πρώτη θέση και με τους βασικούς αντιπάλους της, από κάτω.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές, με δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα με τη Χάιντουκ, στάθηκαν σε ένα σερί νικών που πρέπει να κάνουν, που θα τους βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια. Γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι θα πρέπει να κερδίσουν την χαμένη αυτοπεποίθησή τους και να φέρουν τον κόσμο στο πλευρό τους, που τον έχουν τόσο ανάγκη. Αυτό μπορεί να συμβεί με συνεχόμενα τρίποντα και εν συνεχεία με καλή αγωνιστική παρουσία. Και τα δύο ζητούμενα είναι σε... καλό δρόμο, όπως φαίνεται από τις εμφανίσεις στα ματς με τον Πανσερραϊκό αλλά και με τους Κροάτες. Παρόμοια εικόνα, με μεγαλύτερη διάρκεια, θα κάνει την ΑΕΚ να φτάσει απόψε σε μία εύκολη νίκη.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανέλυσε χθες τον αντίπαλο και στάθηκε στον τρόπο που θα διασπαστεί η καλή άμυνα του Αστέρα. Τα άκρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και αυτό είναι που θέλει να εκμεταλλευτεί και ο προπονητής του δικεφάλου. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που θα δούμε κάποιες αλλαγές, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Αφενός για να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες και αφετέρου για να προσαρμοστεί η ομάδα στις ανάγκες του παιχνιδιού. Ο Μπάγεβιτς, αν και δεν έκανε κάποια δοκιμή, φαίνεται ότι θα διατηρήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γιάννη Αρμπατζή, στα δεξιά την θέση του Γιάχιτς αναμένεται να πάρει ο Χρήστος Πατσατζόγλου, που θα δώσει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, σε σχέση με τον Βόσνιο, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Νασούτι θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση με την φανέλα της ΑΕΚ, δίπλα στον Μανωλά.
Στο αριστερό άκρο ο Παναγιώτης Λαγός δεν χάνει την θέση του, ενώ δίπλα στον Ντιόπ, που ο Μπαγεβιτς δείχνει να τον στηρίζει (παρά την μέτρια έως κακή εμφάνιση του Σενεγαλέζου με τη Χάιντουκ), θα παίξει ο Μάκος. Η τριάδα μπροστά τους θα έχει μία ακόμα αλλαγή, καθώς δίπλα στους Σκόκο και Λυμπερόπουλο, αναμένεται να παίξει ο Λεονάρντο, που ήταν και ο παίκτης που άλλαξε όλο τον ρυθμό στο ματς με τη Χάιντουκ, με τον Ράφικ Τζιμπούρ να παίζει και πάλι μόνος του στην κορυφή.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..











ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ..Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ....

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 18, 2010

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ..ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ..ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 17, 2010

ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...

Ο τραυματισμός του Παντελή Καφέ τον αφήνει αναγκαστικά εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν θα είναι όμως μόνο αυτή η αλλαγή, έστω και αναγκαστική, που θα δούμε στον αγώνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όπως δήλωσε εξάλλου επανειλημμένως ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα με τη Χάιντουκ έχει χρησιμοποιήσει σχεδόν τους ίδιους παίκτες σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια και όπως φαίνεται από τις σκέψεις του δεν πρόκειται να το επαναλάβει και σε τρίτο. Σύμφωνα λοιπόν με όσα σκέφτονται στην τεχνική ηγεσία εκτός ενδεκάδας αναμένεται να μείνουν τόσο ο Νίκος Λυμπερόπουλος όσο και ο Τραϊανός Δέλλας. Από εκεί και πέρα τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί για τη συμμετοχή του Ράφικ Τζιμπούρ, με τον προπονητή να... φοβάται ότι σε ενδεχόμενο αποκλεισμό του από την ενδεκάδα ίσως του κόψει τη... φόρα από το συνεχές σκοράρισμα (από την παρουσία του Τζιμπούρ στην ενδεκάδα θα εξαρτηθεί και εκείνη του Λυμπερόπουλου. Δύσκολα θα μείνουν εκτός και οι δύο πάντως). Επίσης, είναι χαρακτηριστικό ότι «ανάσες» αναμένεται να πάρει και ο Σάνελ Γιάχιτς. Θέση στη βασική ενδεκάδα λοιπόν διεκδικούν με μεγάλες πιθανότητες οι Νασούτι, Πατσατζόγλου (για πρώτη φορά) όπως και οι Μάκος, Γκέντσογλου, Λεονάρντο και Μπλάνκο.
Ο Μπάγεβιτς επιθυμεί να κάνει συχνά πυκνά ροτέισον στην ενδεκάδα. Θέλει, δηλαδή, να έχει 17-19 ποδοσφαιριστές με παιχνίδια στα πόδια τους και σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ώστε οποιαδήποτε αλλαγή προσώπου στην ενδεκάδα κι αν γίνεται να μην αλλάζει η ομοιογένεια της ομάδας.
 

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..

Μία άλλη... ΑΕΚ εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου τόσο στους λόγους που δεν επέτρεψαν στην Ένωση να παίξει ανάλογα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο τι άλλαξε στην επανάληψη. Ο προπονητής μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη, μιλώντας για την επόμενη μάχη της ΑΕΚ αυτή της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μπάγεβιτς:
«Το πιο σημαντικό σήμερα είναι η νίκη. Ξεκινήσαμε με τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικό. Για το παιχνίδι μπορώ να πω ότι ξεκινήσαμε πάλι καλά 10-15 λεπτά. Είχαμε και γκολ. Μετά χωρίς να υπάρχει λόγος γυρίσαμε πίσω. Μακριά από παίκτες και αντίπαλο. Είχαμε μία... τρύπα στη μεσαία γραμμή. Η Χάιντουκ το εκμεταλλεύτηκε, κέρδισε το πέναλτι, πέτυχε γκολ, είχε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κάτι... άλλο. Ήμασταν πιο κινητικοί, πιο καλά τρεξίματα, μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στους παίκτες και ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας βοήθησε με την παρουσία του».
Μετά από αυτή τη νίκη, τι φιλοδοξίες υπάρχουν για την ΑΕΚ στη συνέχεια του ομίλου;
«Σήμερα, κέρδισε και η Ζενίτ και αυτό είναι σημαντικό. Την επόμενη αγωνιστική παίζουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες που έχασαν σήμερα. Βέβαια εμείς ήμαστε σε πιο δύσκολη θέση γιατί παίζουμε στη Ρωσία. Δεν μπορώ να πω ότι πάμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και ελπίζω να γυρίσουμε με θετικό αποτέλεσμα. Το τι θα κάνουμε στην πορεία θα το δούμε. Ξεκινήσαμε καλά. Έχουμε πρωτάθλημα, έχουμε και Κύπελλο. Το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Σχεδόν όλη η ομάδα έπαιξε σε τέσσερις μέρες δύο παιχνίδια και αυτό το ματς που έρχεται είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή».
 

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ  ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ..Ο ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ ΛΥΜΠΕ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ..Ο ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ..ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΓΚΟΛ..Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΕ..ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002