Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2012

ΠΩΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΑΕΚ365..

Με ένα «πέτσινο» πέναλτι γίνεται το 1-0 (Λίνο). Από ένα τραγικό λάθος γίνεται το 2-0 (Αθανασιάδης). Και παράλληλα μία ΑΕΚ χωρίς ουσία, χωρίς πλάνο και στρατηγική, έδειχνε ανίκανη να αντιδράσει. Αυτή είναι η εικόνα της Τούμπας, με την Ένωση να φεύγει ηττημένη από τον ΠΑΟΚ (2-0) και να λέει «αντίο» στο φετινό Κύπελλο. Όλα πήγαν στραβά, όμως και πάλι η διαιτησία δεν έδωσε το δικαίωμα στην ΑΕΚ να παλέψει μέχρι τέλους. Ουδείς σέβεται αυτή την ΑΕΚ, ούτε μπορεί να της δώσει έστω μία ελπίδα... Ενδεχομένως πλέον ούτε ο προπονητής με τους παίκτες που φάνηκε (και) σήμερα να έφτασαν στα... όρια τους. Και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.
Η απόφαση του Νίκου Κωστένογλου ήταν να παρατάξει μία ομάδα με αρκετές αλλαγές συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια. Άφησε στον πάγκο παίκτες που θα μπορούσαν να ήταν στη βασική ενδεκάδα, όπως για παράδειγμα ο Βάργκας, ο Λυμπερόπουλος, ο Δέλλας, ο Κάρλος. Τελικά προτίμησε τον Σιαλμά στην κορυφή, τον Μάκο δίπλα στον Γεωργέα σαν αμυντικό χαφ, τον Γκερέιρο σε θέση επιτελικού, τον Κάλα μαζί με τον Μανωλά στα στόπερ. Από εκεί και πέρα τα πρόσωπα στις υπόλοιπες θέσεις ήταν αναμενόμενες. Δηλαδή, ο Αραμπατζής κάτω από τα δοκάρια, ο Κοντοές δεξί μπακ, ο Καράμπελας αριστερό, ο Μπέλεκ δεξί εξτρέμ, ο Λεονάρντο αριστερό. Η ομάδα μπήκε καλά στο παιχνίδι. Όπως συνηθίζει εξάλλου. Μετά το 30' έριξε ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του με τον Λίνο σαν αριστερό εξτρέμ, τον Σαλπιγγίδη δεξί και τον Αθανασιάδη κορυφή, δεν πίεζε ψηλά δίνοντας χώρο στην Ένωση.
Η κατοχή άνηκε στην ΑΕΚ, όμως το παιχνίδι της ήταν μονόπλευρο: Από τα δεξιά να προσπαθεί ο Μπέλεκ να κάνει φάσεις και να μην υπάρχει παρά μόνο ο Σιαλμάς στην αντίπαλη άμυνα. Δύσκολο λοιπόν να δημιουργηθεί φάση αξιόλογη. Στο 30' ο Κωστένογλου αναγκάστηκε να αλλάξει τον Μάκο. Και ενώ όλοι θα περιμέναμε τον Βάργκας στη θέση του τραυματία Μάκου, τελικά επιλέφθηκε ο Καφές να παίξει δίπλα στον Γεωργέα.
Ο ΠΑΟΚ δεν απειλούσε. Ακίνδυνος και αυτός όπως και η ΑΕΚ. Ούτε μία φάση. Κι όμως ήρθε το 1-0 για τους γηπεδούχους με τον μοναδικό τρόπο που θα μπορούσε να έρθει: με πέναλτι. Ο διαιτητής Ζάχος όχι μόνο δεν είδε ανατροπή του Κάλα στον Λαζάρ, αλλά πήγε να δείξει και κίτρινη στον μέσο του ΠΑΟΚ για «θέατρο»! Κι όμως το πέναλτι δόθηκε (!), έπειτα από υπόδειξη του δεύτερου βοηθού, Κωσταρά! Ένα πέναλτι ανύπαρκτο, που έδωσε στον Λίνο την ευκαιρία να κάνει το 1-0 στο 33'. Η ΑΕΚ από εκεί και πέρα προσπάθησε να ξεπεράσει το σοκ του απρόσμενου 1-0, όμως και πάλι είχε πρόβλημα στο κέντρο και στη δημιουργία φάσεων. Ο Καφές δεν μπήκε στο παιχνίδι, ο Λεονάρντο δεν ακούμπησε μπάλα σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ο Γκερέιρο ότι μπαλιές προσπαθούσε να περάσει μπροστά ήταν με γιόμες που κοβόνταν εύκολα από την άμυνα του ΠΑΟΚ και μόνο ο Μπέλεκ έμεινε να παλεύει χωρίς ουσία και ο Σιαλμάς επίσης.
 
Στην επανάληψη ο Κωστένογλου δε ρίσκαρε, κι ας ήταν η ΑΕΚ πίσω στο σκορ. Μπορεί να πέρασε τον Λυμπερόπουλο στην επίθεση, ωστόσο τον αντικατέστησε με τον Λεονάρντο, περνώντας τον Σιαλμά αριστερά. Μπορεί ο Βραζιλιάνος να μην ήταν άφαντος στο πρώτο ημίχρονο, όμως σε αυτή την ΑΕΚ είναι ο μοναδικός που μπορεί να κάνει το απρόβλεπτο. Με την αποχώρησή του δεν είχε η ΑΕΚ αυτή την πολυτέλεια. Βασικά πολλές... πολυτέλειες δεν είχε η ομάδα στο παιχνίδι της. Ούτε καν αυτοσυγκέντρωση. Κάπως έτσι δέχθηκε και το 2-0 στο 54'. Κόρνερ από τα δεξιά για τον ΠΑΟΚ, ο Αραμπατζής δεν βγήκε να καθαρίσει τη μπάλα, ο Μπέλεκ... έσκυψε και ο Αθανασιάδης εξ επαφής έκανε διπλασίασε τα τέρματα για τον ΠΑΟΚ. Η βραδιά για την ΑΕΚ εξελισσόταν άσχημα. Ο Κωστένογλου στο 60' θεώρησε σωστό να περάσει τον Κάρλος στη θέση του Γκερέιρο. Ούτε και σε αυτό το σημείο ρίσκαρε, αν και δεν είχε να χάσει τίποτα. Η ομάδα είχε την κατοχή, είχε δύο καλά σουτ με τον Λυμπερόπουλο, ήταν αυτή που γυρνούσε μπάλα, όμως η ψυχολογία ήταν πασιφανές ότι είχε πέσει. Παράλληλα, απουσιάζε και ο παίκτης που να πάρει την ομάδα πάνω του. Μόνο ο Λυμπερόπουλος κάτι έκανε... Από εκεί και μετά μετριότητα. Έτσι πέρασε ο χρόνος, μέχρι να φτάσουμε στο φινάλε και η ΑΕΚ να πει «αντίο» στο θεσμό του Κυπέλλου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002