Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2012

KAΙΡΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ..ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..

Κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα πέρασε, από τότε που ο Μιχάλης Τροχανάς, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΚ, έκανε γνωστή την πρότασή του, για τη σωτηρία της Ένωσης. Μία πρόταση που ονομάστηκε «Θεμέλιο 21» και ήθελε όλους όσους αναμίχθηκαν ενεργά και με σημαντικούς ρόλους στην εταιρία, να δίνουν το «παρών» σε μία συνάντηση, προκειμένου να προτείνουν λύσεις και η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο. Αν και στο άκουσμα της είδησης, οι περισσότεροι θεώρησαν ουτοπικό αυτό το πλάνο, στην πορεία φάνηκε πως ίσως και να υπάρξει αντίκρισμα. Αρκετά από τα ονόματα που περιελάμβανε η λίστα των... προσκεκλημένων, «βαριά», όσο και η ιστορία αυτής της ομάδας, τουλάχιστον για την τελευταία 15ετία. Όλοι τους έχουν παίξει τον δικό τους ρόλο στα τεκταινόμενα της Ένωσης και όλοι, λίγο-πολύ, έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η ΑΕΚ.
Έτσι λοιπόν, στα Σπάτα, εκτός από τον εμπνευστή της ιδέας, Μιχάλη Τροχανά, ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Τάκης Κανελλόπουλος, ο Νίκος Κούλης, ο Πέτρος Παππάς από την «ομάδα» του 2004, ο Σταύρος Αδαμίδης, ως νυν πρόεδρος της ΠΑΕ, ο Μάκης Κασνακίδης ως πρόεδρος του... μεγαλομετόχου της ΠΑΕ (αυτοί είναι οι Supporters), η Ερασιτεχνική, ο ηγέτης της Original, Δημήτρης Χατζηχρήστος, αλλά και σπουδαίες προσωπικότητες, όπως ο Μίμης Παπαϊωάννου, που έχουν τιμήσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Όλοι μαζί θα κάνουν τις προτάσεις τους. Σημασία, στο σημείο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα, δεν είναι οι προτάσεις, όσο οι λύσεις-χρήματα. Αυτό είναι το πρόβλημα και αυτό είναι που ζητάει... διόρθωση, διότι από λύσεις και πλάνα, έχει «χορτάσει» αυτή η ομάδα.
Σε αυτό το ραντεβού, όμως, θα υπάρχουν και σημαντικές απουσίες. Ο Πολύς Χατζηιωάννου, ο Γκίκας Γκούμας και φυσικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δεν αναμένεται να δώσουν το «παρών», παρότι δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα. Σε αυτούς αν προσθέσουμε και τον Νίκο Νοτιά, που τελικά δεν θα έρθει στην Ελλάδα, σίγουρα ο προβληματισμός είναι ακόμα πιο έντονος για την επιτυχία του εγχειρήματος. Ωστόσο, ο τελευταίος, μέσω του Πέτρου Παππά, ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει την προσπάθεια, όποια και αν είναι αυτή που θα αποφασιστεί. Ο Μιχάλης Τροχανάς, σε πρόσφατη συνέντευξή του, έκανε λόγο για έκπληξη. Το ποια θα είναι αυτή, τη γνωρίζει μόνο ο ίδιος. Ευχή όλων είναι να είναι... πραγματικά ευχάριστη έκπληξη και να μην εκπλαγεί κανείς δυσάρεστα.
Τα «παιχνίδια» όλων τελείωσαν, όπως και οι δηλώσεις που έγιναν από τους περισσότερους, κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών. Ό,τι είχαν να πουν, το είπαν. Έδωσαν τη δική τους εκδοχή για το πώς φτάσαμε ως εδώ. Ήρθε η ώρα από τα λόγια να πάμε στις πράξεις, διότι μόνο αυτές μπορούν να δώσουν μία πραγματική λύση και η ΑΕΚ να βρει ξανά τον δρόμο της. Το aek365.gr θα είναι στα Σπάτα και θα σας μεταφέρει όλα όσα λέγονται...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002