Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2012

TAΣΕΙΣ ΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ !!

Για ενίσχυση ούτε λόγος στην ΑΕΚ, κάτι άλλωστε που το είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ο Νίκος Κωστένογλου, παρά τα σενάρια που αναπτύχθηκαν τις πρώτες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο, ο προβληματισμός του προπονητής της Ένωσης είναι μήπως χάσει και άλλους ποδοσφαιριστές του, τις επόμενες 11 μέρες που απομένουν για να ολοκληρωθεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Αυτό τόνισε με δηλώσεις του στη Nova, μία μέρα μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στην Τούμπα και ενόψει του ματς με τον Εργοτέλη. Ο Κωστένογλου αναφέρθηκε επίσης στα κίνητρα που θα έχει από εδώ και στο εξής η ομάδα, ενώ ευχήθηκα λαμπρή καριέρα στον Σάββα Γκέντσογλου.
Σίγουρα όταν μένεις έξω από έναν στόχο, πάντα σε στεναχωρεί. Και ιδιαίτερα για τη δική μας ομάδα που έχει στο DNA της πάντα υψηλούς στόχους και κυνηγάει πάντα και τους δύο στόχους. Κύπελλο και πρωτάθλημα. Στη δεδομένη όμως στιγμή που βρισκόμαστε, για την πρώτη περίπτωση σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο, όσο για το Κύπελλο ήταν σίγουρα μέσα στους στόχους μας. Παίξαμε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα είχε καλή εικόνα, ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Δημιουργήθηκαν όμως κάποιες καταστάσεις εντός αγωνιστικού χώρου που άλλαξαν τη δομή του παιχνιδιού. Δεν θέλω να αναφερθώ άλλο γενικότερα στη διαιτησία, θα σταματήσω κάθε δημόσια τοποθέτηση, γιατί είναι ένα πράγμα που έχει αρχίσει να με κουράζει και δεν είναι της αρμοδιότητες μου. Θα αποδέχομαι πλέον την όποια απόφαση των διαιτητών, χωρίς να ασκώ καμία κριτική.
-Αγωνιστικά τι θα δούμε μέχρι το τέλος της σεζόν;
Εξαρχής που ήρθα είχα πει ότι θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και μέσα από μία διαδικασία, ίσως μια σειρά νικών, δεν θα πρέπει να υπερβάλλουμε και να ονειροβατούμε. Είναι η αρχική μου τοποθέτηση την οποία συνεχίζω να ακολουθώ και πιστεύω ότι αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε και στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έχει αποκτήσει κάποιες αρχές, θεωρώ ότι είναι βελτιωμένη η εικόνα της, σίγουρα όμως όταν κάποιες στιγμές δημιουργούμε πολλές φάσεις και δεν μπορούμε να πετύχουμε κάποιο γκολ, αυτό πάντα σε προβληματίζει. Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και ο ζήλος και η διάθεση, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες με ικανοποιεί.
Βέβαια, όταν δεν κερδίζεις αυτό δεν ταιριάζει στην ιστορία και την ποιότητα της ομάδας των προγενέστερων χρόνων, πρώατα από όλα όμως θα πρέπει να συνυπολογίζουμε και να αξιολογούμε τις καταστάσεις, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν. Τέλος, θα έλεγα ότι εμείς έχουμε ως βαθύτερο στόχο παιχνίδι με το παιχνίδι στοχεύουμε να το κερδίσουμε, θα πρέπει να είμαστε συνετοί ως προς την εξέλιξη του πρωταθλήματος, αλλά επειδή είμαστε μέλη μίας τόσο μεγάλης ομάδας, δεν μπορούμε να δεχτούμε την ήττα από οποιονδήποτε αντίπαλο. Από την άλλη όμως πλευρά θα πρέπει να γνωρίζουμε πως για την ΑΕΚ δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.
Οποιοσδήποτε αντίπαλος είναι ένα ντέρμπι. Αν αυτό δεν το δεχτούμε και δεν είμαστε προετοιμασμένοι για αυτή την κατάσταση, τότε θα βρεθούμε προ εκπλήξεων. Εγώ θέλω μία σταθερή συμπεριφορά, θα δώσουμε και άλλες ευκαιρίες στα νέα παιδιά και από εκεί και πέρα, στόχος μου είναι να αφήσω μία παρακαταθήκη σε αυτή την ομάδα και το τι μέλλει γενέσθαι το καλοκαίρι, θα το αποφασίσει η διοίκηση.
-Μπορεί η ΑΕΚ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αν υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις;
Ήμουν κάθετος εξ αρχής πως δεν θα γίνει μεταγραφή ποδοσφαιριστή εφόσον θα επιβαρύνει το σύλλογο. Πλέον δεν είμαι μόνο ένας προπονητής αλλά και ένας διαχειριστής των οικονομικών. Από κει και πέρα με λυπεί όμως και το γεγονός ότι ίσως αποδυναμωθεί η ομάδα. θα πρέπει να δεχθώ και αυτά τα νέα δεδομένα και οι υπολείποντες ποδοσφαιριστές θα πρέπει να συμβάλουν τα μέγιστα για να έχουμε όσο των δυνατών καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002