Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιανουαρίου 01, 2012

EΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ;;

Ένα από τα πολλά θέματα στα οποία θα πρέπει να δοθεί άμεσα λύση στην ΑΕΚ, είναι και αυτό του Κώστα Μανωλά. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, διανύει το τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του και από σήμερα, βάσει κανονισμών, έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, από το ερχόμενο καλοκαίρι. Σίγουρα, αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα μιλάμε για το μεγαλύτερο «φιάσκο» που έχει συμβεί -τουλάχιστον- τα τελευταία χρόνια στην Ένωση, αφού μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή που έχει συμφωνήσει στα χρήματα που του προσφέρθηκαν από την ίδια την ομάδα, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και ο ίδιος ο παίκτης έχει κάνει δηλώσεις πως έκανε πράξη την επιθυμία του. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει και ο ίδιος θεωρούσε τυπική υπόθεση το θέμα των υπογραφών, κάτι που θα συνέβαινε με την επιστροφή της ομάδας από τη Σλοβενία.
Δυστυχώς, ποτέ οι υπογραφές ενός συμβολαίου, δεν ήταν τυπική υπόθεση, πόσο μάλλον στην ΑΕΚ και σε ότι έχει να κάνει με οικονομικά θέματα. Η προκαταβολή των 150.000 ευρώ που είχε συμφωνηθεί, δεν κατατέθηκε ποτέ στον λογαριασμό του παίκτη, ώστε να ενεργοποιήσει την προφορική συμφωνία και αυτή η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά και μόνο, τους Παππά-Νοτιά και τον Σταύρο Αδαμίδη προσωπικά, που δεν κατάφερε να... περάσει στους μεγαλομετόχους, πόσο σοβαρό ζήτημα ήταν να δοθούν αυτά τα χρήματα, για να μην χαθεί ένα από τα ελάχιστα περιουσιακά στοιχείο της ομάδας, χωρίς να μπουν (στην χειρότερη των περιπτώσεων, αφού υπάρχει και το αγωνιστικό όφελος) κάποια χρήματα στα ταμεία.
Το «έγκλημα» θα μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερο, αν αναλογιστεί κανείς πως η συγκεκριμένη περίπτωση δεν μοιάζει σε πουθενά με αυτή του Ράφικ Τζιμπούρ, που στην ουσία επέλεξε ο ίδιος τον δρόμο της φυγής. Ο Αλγερινός την τελευταία στιγμή έκανε πίσω στα όσα είχε συμφωνήσει και ζήτησε περισσότερα λεφτά, κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται η διοίκηση. Αντίθετα, ο Μανωλάς είπε το «ναι» στα όσα του προτάθηκαν και από τότε περιμένει, για να φτάσουμε στο... σήμερα που πλέον μπορεί επισήμως να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε σύλλογο. Εντός και εκτός συνόρων. Παράλληλα, στην ΑΕΚ θα πρέπει να εξετάσουν και κάτι ακόμα σημαντικό, το οποίο προφανώς δεν το έχουν αντιληφθεί.
Το ερχόμενο καλοκαίρι η ομάδα κινδυνεύει να «χτίσει» μία άμυνα από την αρχή, που μπορεί να σημαίνει ακόμα περισσότερα χρήματα από αυτές τις 150.000 ευρώ. Ο Τραϊανός Δέλλας πιθανότατα σταματάει το ποδόσφαιρο. Ο Χουάν Κάλα επιστρέφει στη Σεβίλλη. Ο Έλφαρ Χέλγκασον δείχνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο (ούτε από τον Χιμένεθ, ούτε από τον Κωστένογλου υπολογίζεται, παρότι ο δεύτερος του έδωσε ευκαιρίες) και αν τελικά αποχωρήσει και ο Μανωλάς, τότε η Ένωση θα κρατήσει μόνο τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη.
Σαφώς και ο Μανωλάς έχει πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσει και πολλές φορές έχει υποπέσει σε λάθη τα οποία δεν επιτρέπονται σε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, όμως είναι ο μόνος (μετά τον Δέλλα) που έχει τόσες παραστάσεις, έρχεται από γεμάτες σεζόν και αν χρησιμοποιήσει το μυαλό, που οφείλει να έχει ένας επαγγελματίας παίκτης, σίγουρα μπορεί να αποτελέσει σημαντικότατη μονάδα για την ομάδα. Οι «σειρήνες» από εξωτερικό, αλλά και από Ελλάδα, ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται και δεν θα πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος, γιατί μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002