Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Απριλίου 23, 2012

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ..

Το μαρτύριο του δεύτερου γύρου, επιτέλους, έλαβε τέλος και αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά έρχεται και ένα άλλο ένα μίνι-μαρτύριο στα πλέι-οφ. Με την εικόνα που εμφανίζει η ΑΕΚ τι προσδοκίες να έχει κάνείς και τι ελπίδες; Η ομάδα απλά δεν βλέπετε και αδυνατεί να παρουσιάσει κάτι υποφερτό ακόμα και απέναντι σε ομάδες όπως η Δόξα Δράμας που αποδεδειγμένα δεν διέθετε την ποιότητα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκα;.
Είτε πάντως έρθει το θαύμα στα πλέι-οφ είτε όχι, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τη συνέχεια. Η διάδοχη κατάσταση στη διοίκηση πρέπει να προχωρήσει σε βαθύ ξεκαθάρισμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Δυστυχώς πολλοί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕΚ αποδεδειγμένα πλέον, για τον έναν ή τον άλλο λόγο, δεν μπορούν να προσφέρουν. Οι ευκαιρίες δόθηκαν και σπαταλήθηκαν. Είναι καιρός να δούμε στη θέση αδιάφορων, «ταλαντούχων» και χωρίς ποιότητα παικτών, νεαρούς ποδοσφαιριστές που τουλάχιστον θα έχουν όρεξη και πιθανότητες να εξελιχθούν.
Είναι επίσης καιρός να δούμε και ουσιαστικότερη δουλειά στα τμήματα υποδομής. Η ΑΕΚ τα έχει ανάγκη και η δεύτερη ομάδα δεν μπορεί να λειτουργεί (όπως έγινε αρκετές φορές τα προηγούμενα χρόνια) ως η «αποθήκη» παικτών που δεν διαθέτουν την ποιότητα να αγωνιστούν στην πρώτη. Η δεύτερη ομάδα αναγκαστικά θα πρέπει να αιμοδοτεί την πρώτη με παίκτες που τουλάχιστον θα ξέρουν τα βασικά του αθλήματος και ο προπονητής της πρώτης θα πρέπει να έχει την φιλοσοφία του να τους δίνει, σε κάθε ευκαιρία, χρόνο συμμετοχής.
 
Του Θοδωρή Καρβουνιάρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365
 
Ο άθλος ολοκληρώθηκε
Του Αλέξανδρου Λυμπέρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365
Σε αναζήτηση κινήτρου για το σημερινό παιχνίδι βρισκόταν ο προπονητής της ΑΕΚ και το βρήκε. Ομολογουμένως όλοι οι υπόλοιποι δεν το είχαμε καταλάβει, όμως εκείνος το γνώριζε εκ των προτέρων. Ποιο ήταν αυτό; Μα η Ένωση να γίνει η μοναδική ομάδα στην Σούπερ Λιγκ που δεν θα έχει κερδίσει, ούτε εντός, ούτε εκτός, την πεσμένη από το πρώτο της ματς, Δόξα Δράμας. Φέρτε έναν προπονητή από τους υπόλοιπους 15 του πρωταθλήματος και αν δεν παραδεχθεί δημόσια πως αυτός είναι άθλος, τότε εγώ θα γίνω... παπάς. Ίσως έτσι έρθω πιο... κοντά στον κόουτς και μπω στη λογική του.
Βέβαια, ο άθλος δεν θα ερχόταν από την αρχή του αγώνα, αλλά έπρεπε κατά τη διάρκεια του ματς να βάλει το χέρι του. Έβγαλε ο κόουτς τον μοναδικό «κανονικό» παίκτη που υπήρχε στα αμυντικά χαφ, για να βάλει στη θέση του τον Γεωργέα, ενώ αν γυρνούσε στον πάγκο, δεν υπήρχε άλλο αμυντικό χαφ. Και επειδή η ρουφιάνα η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια, τραυματίστηκε ο Αργυρίου και αναγκάστηκε να βάλει τον  Λαγό δίπλα στον Φούντα. Μιλάμε για «κόφτες» που αν υπήρχε αστυνομία ποδοσφαίρου, θα τον έβαζαν κρατητήριο και την επομένη θα έτρωγε ισόβια για αυτό το... έγκλημα που έκανε στο άθλημα.
Αμ το άλλο; Γυρνάει ο Γκούντγιονσεν μετά από 6 μήνες. Παίζεις με τον Δόξα Δράμας (11 παίκτες στην άμυνα). Κυνηγάς το σκορ και πας και τον βάζεις αριστερό εξτρέμ και όχι δεύτερο επιθετικό ή... μπαστακωμένο μπροστά στον Σερεμέτ. Η αρχοντιά σε όλο της το μεγαλείο. Και εκεί που νομίζεις πως τα έχεις δει και τα έχεις ακούσει όλα, έρχεται και σου λέει στις δηλώσεις του πως αυτά τα ματς πρέπει αν τα κερδίζουν οι παίκτες. Τι να πεις μετά; Όταν βάζεις τον Γκούντγιονσεν εξτρέμ και τον Λαγό αμυντικό χαφ, πώς να πάρει η ευχή να κερδίσουν;
Όσο για το... παραμυθάκι περί Εγγλέζου, απλά να θυμίσω πως ήταν ο ίδιος προπονητής που αγνοούσε τον πιτσιρικά και αντί αυτού έβαζε τον Παναγιώτη Λαγό ως αντικαταστάτη του Καράμπελα, όταν υπήρχε πρόβλημα σε αυτή τη θέση. Όσο δουλειά και αν χρειάζεται ο μικρός, είναι σκάλες ανώτερος από τον Λαγό. Έτσι για να μην μας περνάει και για κουτούς ο κόουτς.
Υ.Γ. Σύμφωνα με ασφαλείς, αλλά όχι επιβεβαιωμένες πληροφορίες, στον κόουτς εστάλη ευχαριστήριο μήνυμα από την ανύπαρκτη διοίκηση του Παναθηναϊκού, που με τα συνεχή δώρα στα τελευταία 4 παιχνίδια, χάρισε το... σεντόνι στους διαλυμένους.
 
Πολύ σύντομα, θα αλλάξουν πολλά...
Του Τάσου Καπετανάκου, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365
Ευτυχώς το μαρτύριο μας σύντομα θα λάβει τέλος, αν όλα πάνε καλά. Ευτυχώς εικόνες σαν την χθεσινή θα είναι η τελευταία μαύρη σελίδα, πριν ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο. Με ελπίδα, πολλά χαμόγελα και ανθρώπους που θα αγαπούν την ΑΕΚ και δεν θα ζουν από την ΑΕΚ, αλλά θα ζουν για την ΑΕΚ. Η μεγάλη διαφορά στην φετινή ΑΕΚ...
Η ενδεκάδα μας σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αφού το ματς ήταν... ευκαιρία για πολλούς. Και θεωρώ ότι μόνο ο Φούντας την πήρε. Ένα καλό 90λεπτο για τον μικρό, που έχει δρόμο ακόμη να γίνει κανονικό χαφ επιπέδου ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, απέραντη θλίψη... Άμυνα για να γελάς, επιθετικά χαφ με ανύπαρκτη επιθετικότητα και ένας Λυμπερόπουλος να παλεύει να βγάλει από την μύγα ξίγκι. Και δυστυχώς για όλους μας διασύρεται.
Η ΑΕΚ πρέπει να αλλάξει πολλά στα πλέι οφ. Ο Κωστένογλου θεωρεί ότι δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά. Μπορεί να είναι και η... τακτική των χαμηλών τόνων, για να σε θεωρούν όλοι αουτσάιντερ. Επειδή η ΑΕΚ στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟ όμως έδειξε μια εικόνα που θύμισε λίγο... ΑΕΚ, νομίζω ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη. Ατρόμητο και ΠΑΟΚ έτσι και αλλιώς δεν τους θεωρώ καλύτερους. Οι φανέλες δεν κερδίζουν πια. Κερδίζει όποιος αγωνίζεται και μάχεται με την ψυχή του. Και η ΑΕΚ δεν έχουν πολλού τέτοιους και πολλούς ποιοτικούς να κάνουν την διαφορά.
Ο Κωστένογλου έχει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί. Όχι περισσότερο. Διότι επιχειρείται να του φορτωθεί όλο το ανάθεμα της φετινής ΑΕΚ. Άδικο και απάνθρωπο. Έχει ευθύνες γιατί είναι προπονητής. Μέχρι εκεί. Ούτε για το ρόστερ, ούτε για τις αποφάσεις, ούτε για την αποδυνάμωση του Ιανουαρίου έχει ευθύνη. Η ΑΕΚ δεν είναι πια ΑΕΚ διότι κάποιοι αποφάσισαν να την μικρύνουν. Ο Κωστένογλου δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς. Ακόμα και στην διαιτησία δεν σε σέβεται κανείς. Δύο ματς με την Δόξα Δράμας και η ΑΕΚ... σφάχτηκε. Και κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη για το θέμα διαιτησία με όσα έχουν γίνει φέτος σε κίτρινες, πέναλτι κ.α. Περιμένουμε...
Μέχρι τότε ο Ντέμης θα είναι καλώς ή κακώς η μοναδική ελπίδα της ΑΕΚ. Είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι είναι ο μοναδικός που αγωνίζεται για να συνεχίσει να υπάρχει η ΑΕΚ και αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002