Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Απριλίου 06, 2012

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ !!

Σε μια ΑΕΚ που δεν ήξερε μέχρι χθες το βράδυ αν θα πάρει αδειοδότηση, αν θα… ζήσει, αν θα μπορεί να λειτουργεί ως «ΑΕΚ», υπάρχουν άνθρωποι που ευτυχώς κατανοούν το μέγεθος της ομάδας και τον ρόλο της μέσα στην κοινωνία. Και αυτοί πρώτοι από όλους (ίσως και οι μοναδικοί…) είναι οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος της. Ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ της ΑΕΚ πλήρωσαν από την τσέπη τους (σε δύσκολες εποχές ακόμη και για τους ίδιους να λέμε την αλήθεια…), αγόρασαν λαμπάδες και δώρα για τα μικρά παιδιά που τέτοιες μέρες «ταλαιπωρούνται» με το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής (την υγεία τους).
Έτσι, χθες  το πρωί ο Νίκος Γεωργέας και ο Παναγιώτης Λαγός, μαζί με τον Νίκο Κορομηλά, εκπροσώπησαν την ΑΕΚ και μετέβησαν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» για να δώσουν χαρά και χαμόγελα στα μικρά παιδιά που βρίσκονται εκεί. Τους υποδέχθηκαν η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Μαρία Χριστοδούλου και ο χειρούργος Γιάννης Αθανασόπουλος, οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την παρουσία τους εκεί.
Τα μικρά παιδιά μέσα στα… βάσανα τους είχαν έναν λόγο να χαμογελάσουν. Και τι καλύτερο από όλα τα πράγματα του κόσμου: ένα παιδικό χαμόγελο… Ακόμη και για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που πέρασαν και περνούν δύσκολες καταστάσεις (όπως η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών), αλλά είναι εδώ. Τους έδωσαν τις λαμπάδες, τα δώρα τους και t-shirt υπογεγραμμένα από όλους τους παίκτες της ομάδας. Από όλους αυτούς δηλαδή που πλήρωσαν από την τσέπη τους για να φανεί ξανά σε όλη την Ελλάδα ότι η ΑΕΚ δεν είναι απλά μια ομάδα, ένας σύλλογος…
Οι γονείς των παιδιών ήταν χαρούμενοι, με την… χαρά των παιδιών τους. Είτε είναι ΑΕΚ, είτε Ολυμπιακός, είτε Παναθηναϊκός. Από τους δύο… τελευταίους ακούστηκαν και οι καλύτερες ατάκες. Ένας γονέας είπε στον Γεωργέα «Παρά τα όσα βλέπουμε ότι περνάτε, δεν ξέρετε αν θα υπάρχει ΑΕΚ, είστε εδώ. Μπράβο σας ρε παιδιά και σας ευχαριστούμε. Ευχόμαστε ότι καλύτερο για εσάς και την ΑΕΚ». Ο «Φούλης» άκουγε ευχές για την ΑΕΚ για ακόμη μια φορά τα τελευταία «ταλαιπωρημένα» χρόνια. Και ο ίδιος για ακόμη μια φορά απαντούσε «Υγεία να έχουμε όλοι μας, πρώτα από όλα τα παιδιά μας και όλα καλά θα πάνε. Και στην ΑΕΚ…».
Οι Γεωργέας – Λαγός άκουσαν και τα παιδικά «ευχαριστώ», όπως και αυτά από την διοίκηση του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». Έφυγαν «γεμάτοι» και με την χαρά ότι προσέφεραν έστω ένα χαμόγελο σε παιδάκια που «ταλαιπωρούνται» στην υγεία τους. Και με την κίνηση αυτή το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ απέδειξε ότι ξέρει το μέγεθος της ομάδας, τι πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος και πόσο διαφορετικό θα είναι για πάντα η (περήφανη) φράση «είμαι ΑΕΚ». Ακόμη και αν χρειάστηκε να πληρώσουν από την τσέπη τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002