Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Απριλίου 02, 2012

ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

Σε εξέλιξη βρίσκονται ακόμα και τώρα οι επαφές της ΑΕΚ με την εφορία (αλλά και το ΙΚΑ που έχει άμεση σχέση με το 44), προκειμένου να λυθεί το μείζον πρόβλημα που έχει προκύψει και η ΠΑΕ να εκταμιεύσει το δάνειο του Αλ Σουνταΐρι και να ξεκινήσουν οι πληρωμές. Το πρωί ο Ανδρέας Δημητρέλος βρέθηκε στην εφορία, είχε μία σειρά επαφών, αποχώρησε και πλέον οι επικοινωνίες που έχει είναι τηλεφωνικές (με τον έφορο κι άλλα στελέχη εφορίας και ΙΚΑ) περιμένοντας να μάθει την απόφαση εφορίας και ΙΚΑ για την υπογραφή και την παράδοση των σημαντικών εγγράφων που απαιτείται από την ΑΕΚ για να προχωρήσει.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει πάρει πάνω του όλο το θέμα και οι επαφές του δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, αν και όπως τονίζεται, βρίσκονται σε καλό δρόμο. Σύμφωνα λοιπόν με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ έχει καταφέρει να βρει μία φόρμουλα για να πάρει στα χέρια του κάποια από τα απαιτούμενα έγγραφα που χρειάζονται για τον φάκελο της αδειοδότησης. Ωστόσο, αυτό δεν το έχει καταφέρει ακόμα για το σύνολό τους.
Συγκεκριμένα, στην ΑΕΚ ζητάνε να ξεμπερδεύουν με όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την εφορία και θέλουν 4 πιστοποιητικά. Το πρώτο έχει να κάνει με την άρση του μπλοκαρισμένου -κατά το ήμισυ- λογαριασμού της ΠΑΕ. Το δεύτερο με την ρύθμιση του άρθρου 44 και πως αυτή θα συνεχίσει να τρέχει κανονικά (αυτό είναι το βασικό θέμα πλέον), το τρίτο με το πιστοποιητικό που θα αποδεικνύει πως η εφορία είναι αυτή που αναλαμβάνει την ευθύνη και η Ένωση δεν μπορούσε να προχωρήσει σε πληρωμές, λόγω του μπλοκαρισμένου λογαριασμού της (έγγραφο απαραίτητο για να μπορέσει να πειστεί η ΟΥΕΦΑ για τους λόγους που χάθηκε η προθεσμία) και ένα ακόμα χαρτί που θα αποδέχεται νέους όρους πληρωμών προς τα τρέχοντα χρήματα που θα πρέπει να καταβάλει η ΠΑΕ κάθε μήνα, για υποχρεώσεις της στην εφορία.
Αυτή τη στιγμή πληρώνει η ΑΕΚ ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ μηνιαίως και ο Ανδρέας Δημητρέλος διαπραγματεύεται για μικρότερες εισφορές, προκειμένου η ομάδα να μην αντιμετωπίσει πάλι νέα προβλήματα. Εφόσον συμβούν όλα τα παραπάνω, η ΑΕΚ «καθαρίζει» μία και καλή με την εφορία, έχει στα χέρια της όλα τα αποδεικτικά και ξεκινάει η διαδικασία εκταμίευσης του δανείου και στη συνέχεια των πληρωμών.
Ωστόσο, είναι δεδομένο πως από την Παρασκευή (ημέρα που έλεγε η ΠΑΕ για συμφωνία με την εφορία) κάποια δεδομένα έχουν αλλάξει ή για να είμαστε πιο ακριβείς, κάποια θέματα δεν είχαν ξεκαθαρίσει πλήρως. Όπως συμβαίνει με το θέμα του «44». Παρότι οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο, συμφωνία δεν υπάρχει και για αυτόν τον λόγο συνεχίζονται οι επαφές παρουσία και ανθρώπων του ΙΚΑ. Ο Ανδρέας Δημητρέλος περιμένει ακόμα και σήμερα το βράδυ να πάρει απάντηση για όλα τα ανοιχτά θέματα και εφόσον αυτή είναι θετική, είτε σήμερα, είτε αύριο νωρίς το πρωί, θα πάει από την εφορία και θα πάρει στα χέρια του τα πιστοποιητικά, με το σήριαλ να τελειώνει οριστικά.
Ακόμα πάντως κι ενώ την Παρασκευή, έλεγαν και από την ΑΕΚ ότι υπήρξε συμφωνία με την εφορία, σήμερα Δευτέρα όπου και ήρθε η στιγμή να πιστοποιηθεί και εγγράφως η συμφωνία, έρχεται αυτό το... κόλλημα (που έχει να κάνει κυρίως με το 44) και την εμπλοκή και του ΙΚΑ φυσικά στην υπόθεση. Εν ολίγοις, όλες οι ώρες είναι κρίσιμες στην ΑΕΚ κι ακόμα και ως το βράδυ μπορεί να έχουμε εξελίξεις.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002