Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Απριλίου 30, 2012

ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΛΟΣ ΜΕ ΠΑΟ ..

Και ο Χοσέ Κάρλος υπολογίζεται κανονικά για τα πλέι οφ. Όχι για την πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ ωστόσο, αλλά για το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό (τη Δευτέρα 7/5). Ο Ισπανός ζήτησε και σήμερα συγγνώμη από τον Νίκο Κωστένογλου (έπειτα έπραξε το ίδιο και προς τους συμπαίκτες του), για το γεγονός ότι ζήτησε (δύο φορές) άδεια, τονίζοντας παράλληλα πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Ο Κωστένογλου αυτή τη φορά και για το καλό της ομάδας δέχθηκε τη μεταμέλεια του Ισπανού και όπως έγινε γνωστό, θα μείνει εκτός αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο από την Πέμπτη θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι στη διάθεση του προπονητή για το ματς με τον ΠΑΟ.

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ !!

Τους πάντες στα Σπάτα διέψευσε ο Κώστας Μανωλάς, αφού όλοι έλεγαν πως δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Τελικά ο νεαρός αμυντικός στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (30/4), ρίσκαρε, πήρε μέρος στο πρόγραμμα το έβγαλε κανονικά κι αν στην τελευταία πριν το ματς προπόνηση, καταφέρει πάλι να προπονηθεί χωρίς προβλήματα θα μπει στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης.
Ο Κωστένογλου είδε ωστόσο πάλι τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν να κάνει φυσιοθεραπεία (μαζί με τον Βίκτωρ Κλωναρίδη) και ως εκ τούτου να θέτει στην ουσία εαυτόν εκτός του αγώνα της Τετάρτης. Παράλληλα και ο Τραϊανός Δέλλας έκανε σήμερα ασκήσεις στο γυμναστήριο. Όπερ σημαίνει πως τρία είναι πλέον τα δεδομένα προβλήματα για τον προπονητή ενόψει της πρεμιέρας των πλέι οφ και αυτά ακούν στα ονόματα των Γκούντγιονσεν, Κλωναρίδη και Δέλλα.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, σήμερα, γυμνάστηκαν κανονικά.
Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 16.00 και η ομάδα αναχωρεί για την Θεσσαλονίκη στις 18.30.

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ..

Μια από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φυσιογνωμίες της θρηνεί η οικογένεια της ΑΕΚ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής (και «στρατιώτης» έπειτα του συλλόγου από διοικητικά πόστα) Γιώργος Κάχρης άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής.


Ο πρώην αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής, στον οποίο προτάθηκε στο παρελθόν ακόμα και να βρεθεί στην προεδρία της ΠΑΕ, εξέπνευσε ξαφνικά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.


Η είδηση του χαμού του, δε, έπεσε σαν «κεραυνός» στην κοινωνία της «Ένωσης» και κυρίως στον σύλλογο των παλαιμάχων, του οποίου υπήρξε κάτι παραπάνω από ενεργό στέλεχος όλα αυτά τα χρόνια.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΑ..

Την Τετάρτη το βράδυ η ΑΕΚ θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για τα πλέι οφ, κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα αναφέρουν ότι ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα έχει στην διάθεση του τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, τον Κώστα Μανωλά και τον Εϊντούρ Γκούντγιονσεν (αύριο θα ξεκαθαρίσει 100% αν θα μπορούν να παίξουν). Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να φτιάξει τα πλάνα του ανάλογα με τις απουσίες του και με τους Μαυρουδή Μπουγαΐδη και Δημήτρη Σιαλμά να... χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας ενόψει ΠΑΟΚ. Πάντως, στην σημερινή  πρωινή (11:00) προπόνηση της ΑΕΚ, αναμένεται ο τεχνικός του δικεφάλου να δουλέψει πάνω στην τακτική του αγώνα.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 Ο ΝΤΕΜΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..ΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ;; Ή ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑΣΙΜΟΙ;; ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Απριλίου 29, 2012

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ..

Μπορεί μεγάλες αποκαλύψεις να μην έγιναν κατά την διάρκεια της παρουσίας του Ντέμη Νικολαΐδη στο club της Νέας Υόρκης, όπου τιμήθηκε για την προσφορά του, ωστόσο όσα έδειξε και είπε «φωτογράφισαν» ότι είναι στον δρόμο της επιστροφής στην διοίκηση της ΑΕΚ…  Ο Ντέμης δέχθηκε πολλά αγωνιώδη ερωτήματα από τους Ενωσίτες, για τις κινήσεις του στην Ένωση, ωστόσο δεν αποκάλυψε πολλά. Το μόνο που είπε ήταν ότι επισκέφτηκε την Εφορία, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του aek365 από την Τρίτη. Οτι δηλαδή μίλησε με τον Εφορο για τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ, ζητώντας νέα ρύθμιση για τα χρέη του άρθρου 44 και ότι όταν αναλάβει και επίσημα διοίκηση, θα καταθέσει το ποσό της δόσης που πρέπει και φτάνει το 1.2 εκατ. ευρώ για να μπορει να μην... έχει στην πλάτη της η ΠΑΕ ΑΕΚ τα βάρη των χρεών του 2004 (πριν την υπαγωγή στο άρθρο 44) που έφταναν τα 180 εκατ. ευρώ. Όμως, το κλίμα και η εικόνα του Ντέμη έδειχναν ότι ο Νικολαΐδης γυρίζει στην ΑΕΚ το προσεχές διάστημα. Κάτι που χαροποιεί τον κόσμο της ΑΕΚ στην Νέα Υόρκη, που έβγαλε πολλές φωτογραφίες και πήρε πολλά αυτόγραφα από τον Ντέμη. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν και ο Νίκος Νοτιάς και μάλιστα κάθισαν στο ίδιο τραπέζι. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ μάλιστα τα είπε με τον Ντέμη για αρκετή ώρα. Η επιστροφή του Νικολαΐδη στην Ελλάδα αναμένεται την Τρίτη.

ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ !!

Η σκέψη της διοίκησης για έκδοση μίνι διαρκείας, ενόψει των αγώνων που θα δώσει η ΑΕΚ για τα πλέι οφ, απορρίφθηκε για ακόμα μία φορά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν σκέφτεται να... ικανοποιήσει όσους θελήσουν να ενισχύσουν τα ταμεία και παράλληλα να παρακολουθήσουν την ομάδα και στα τρία τελευταία της παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, η τελική απόφαση που φαίνεται πως λήφθηκε από την διοίκηση, σχετικά με το θέμα των εισιτηρίων και αφού τελικά κατάφεραν να τα σφραγίσουν, αναφέρει πως ο καθένας που θα θελήσει να τα αποκτήσει «πακέτο» και για τα τρία ματς, θα έχει μία έκπτωση της τάξης των 5-15 ευρώ, ανάλογα με την θύρα που θα επιλέξει.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στελέχη της ΠΑΕ, οι τιμές θα είναι χωρισμένες σε τέσσερις κατηγορίες. Εισιτήρια των 10 ευρώ, 15 ευρώ, 20 ευρώ και 30 ευρώ, θα κυκλοφορήσουν από την προσεχή Τετάρτη και ο καθένας θα μπορεί να επιλέξει το «πακέτο» που επιθυμεί. Οι διαδικασίες για την έκδοση των εισιτηρίων δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, κάτι που αναμένεται να συμβεί τη Δευτέρα και εν συνεχεία η ΠΑΕ θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσή τους. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες, μόλις 6.000 από τις 70.000 που έχουν τυπωθεί, σφραγίστηκαν λόγω του προχωρημένου της ώρας και τα υπόλοιπα θα σφραγιστούν στην Δευτέρα το πρωί.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΤΕΜΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΙΓΡΗ ..ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..Ο ΤΙΓΡΗΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ..ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ..ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΡΕΥΣΤΟ.. ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ

ΚΑΛΗ Η ΗΤΤΑ !!

Ο χθεσινός τελικός Κυπέλλου ήταν εν μέρει αδιάφορος για την ΑΕΚ, αφού δεν συμμετείχε για να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Ωστόσο, κλεφτές ματιές υπήρχαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και είχαν να κάνουν με την ομάδα που θα κατακτούσε το τρόπαιο. Αν ο Ατρόμητος επικρατούσε του Ολυμπιακού, τότε θα εξασφάλιζε απευθείας το «καλό» εισιτήριο για το Europa League (ξεκινούσε τον Αύγουστο από την πρώτη φάση του θεσμού) και ως εκ τούτου στην Ένωση θα έπρεπε να «παλέψουν» στα πλέι οφ ή για το Τσάμπιονς Λιγκ ή στην καλύτερη για την επόμενη προνομιούχο θέση (που μόνο τέτοια δεν είναι) για να αγωνιστούν τέλη Ιουλίου. Τελικά κάτι τέτοιο απεφεύχθη με το τέρμα του Φουστέρ στο 119', ο Ολυμπιακός επικράτησε και όλα τα ευρωπαϊκά εισιτήρια είναι ανοιχτά για τις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ.
Και όταν λέμε όλα, εννοούμε κυρίως του Europa League, διότι για το Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με την ειδική βαθμολογία και το +4 του Παναθηναϊκού, μόνο με τιμωρία των «πρασίνων» από την ΟΥΕΦΑ θα μπορεί να ελπίζει βάσιμα η ΑΕΚ για την κατάληψη αυτού του εισιτηρίου, ειδάλλως θα παλέψει με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ για τη δεύτερη θέση που δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να προετοιμαστεί με την ηρεμία της και να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον Αύγουστο και όχι νωρίτερα. Και φυσικά εφόσον δεν τιμωρηθεί και η ίδια από την ΟΥΕΦΑ, εξαιτίας των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν.

Σάββατο, Απριλίου 28, 2012

ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ..

Πολλά και... αξεπέραστα παραμένουν τα προβλήματα που έχει μπροστά ο Νίκος Κωστένογλου, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, ο προπονητής είδε μόνο τον Παναγιώτη Λαγό να προπονείται κανονικά, εν αντιθέσει με αρκετούς άλλους. Ο Κώστας Μανωλάς έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας δούλεψε στο γυμναστήριο.
Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν από την άλλη, ο Ανέστης Αργυρίου και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ξεκίνησαν φυσιοθεραπεία.
Όπως γίνεται αντιληπτό οι πιθανότητες να παίξουν στην Τούμπα Γκούντγιονσεν και Μανωλάς, μειώνονται, αν και θα γίνει προσπάθεια στην πρωινή (11.00) προπόνηση της Δευτέρας (μιας και αύριο η ομάδα έχει ρεπό) να δοκιμάσουν να μπουν κανονικά.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ..Ο ΝΤΕΜΗΣ ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ..Η ΝΤΕΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ.. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΞΑΝΑ..ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ !!

ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ ΕΚΤΟΣ..

Τα δύο χθεσινά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Νίκος Κωστένογλου, που ήταν ο Τραϊανός Δέλλας και ο Κώστας Μανωλάς, στη σημερινή προπόνηση έγιναν έξι και σίγουρα πονοκεφαλιάζουν ακόμα περισσότερο τον προπονητή της ΑΕΚ. Ωστόσο, το μεγαλύτερα από τα τελευταία, είναι αυτό που υπέστη ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής της Ένωσης έπαθε θλάση στον αριστερό προσαγωγό και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για περίπου 10 ημέρες. Με δεδομένο ότι τα παιχνίδια των πλέι οφ είναι... κολλητά, ο νεαρός επιθετικός θα λείψει σίγουρα από το παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, αλλά και από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την μεθεπόμενη Δευτέρα (μία μέρα μετά τις εκλογές).
Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά και ο Κλωναρίδης καταφέρει σε αυτό το διάστημα να μπει σταδιακά σε ρυθμούς κανονικής προπόνησης και με... αγώνα δρόμου, πιθανότατα να προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο, στον πρώτο γύρο, ειδάλλως θα είναι έτοιμος στον αγώνα του Περιστερίου. Ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ, ενόψει των κρίσιμων αγώνων που θα δώσει για τα πλέι οφ και την κατάληψη της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρασκευή, Απριλίου 27, 2012

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩ..Ο ΝΤΕΜΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ..ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ..!!

ΠΛΑΝΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ..

Η χθεσινή  προπόνηση της ΑΕΚ χωρίστηκε στα… δύο. Στο πρώτο γκρουπ με τους αμυντικογενείς παίκτες προπονήθηκαν οι Χέλγκασον, Κοντοές, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αρφυρίου, Μοσχονάς, Γεωργέας, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου και Φούντας, ενώ στο δεύτερο γκρουπ με τους επιθετικογενείς οι Καφές, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Τσίτας, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Κωνσταντόπουλος, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης και Αραμπατζής.
Ο Νίκος Κωστένογλου στο γκρουπ με τους αμυντικογενείς δούλεψε πολύ στην τακτική και ειδικότερα την ανασταλτική λειτουργία και το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι παίκτες του. Έδωσε ειδικές εντολές στον καθένα πως πρέπει να κινείται και ομαδικά πως πρέπει η ομάδα να λειτουργεί σε συνθήκες άμυνας. Στην τακτική ο «Κωστέ» είχε στο κέντρο της άμυνας τους Μπουγαΐδη – Κοντοέ, δεξί μπακ τον Γεωργέα και αριστερό μπακ τον Καράμπελα και αμυντικά χαφ ήταν οι Φούντας – Μάκος.
Όσον αφορά τους επιθετικογενείς παίκτες, αμυντικά χαφ ήταν ο Φούντας με τους Βάργκας – Καφέ μπροστά του, τον Κλωναρίδη και τον Λεονάρντο στα άκρα της επίθεσης και τον Λυμπερόπουλο φορ. Εκεί βασικός στόχος ήταν η ανάπτυξη από τα άκρα με τους δύο ταχείς παίκτες της ΑΕΚ να συνδυάζονται με τον «Λύμπε» που θα είναι σημείο αναφοράς στην επιθετική ανάπτυξη της Ένωσης για ακόμη ένα παιχνίδι.

Πέμπτη, Απριλίου 26, 2012

ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΛΟΣ..

Ένταση επικράτησε στην χθεσινή  προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Χοσέ Κάρλος, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ζήτησε άδεια από τον Νίκο Κωστένογλου, παίρνοντας για ακόμα μία φορά αρνητική απάντηση με έναν πιο… άγριο τρόπο. Η Ένωση βρίσκεται σε μία πολύ κρίσιμη καμπή για τους στόχους της και όποιος ποδοσφαιριστές ζητάει σε μία τέτοια περίοδο άδεια, προφανώς και δείχνει πως δεν είναι 100% συγκεντρωμένος στους στόχους του συλλόγου.
Η υπομονή του Έλληνα τεχνικού τελείωσε με τον Ισπανό μέσο και όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Κωστένογλου, με αφορμή το επεισόδιο με τον Χοσέ Κάρλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του σε έντονο ύφος τονίζοντάς τους ότι κανένας δεν θα δει ως αγγαρεία τα play-off.
«Αφού ζήτησες δύο φορές άδεια, πάρε τα παπούτσια σου και πήγαινε στον πρόεδρο να πάρεις όση άδεια θες», φέρεται αν είπε στον Ισπανό ποδοσφαιριστή για να μιλήσει και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, λέγοντας : «Όποιος άλλος θέλει να πάει διακοπές όπως ο Κάρλος, ας φύγει τώρα! Έχει το ελεύθερο από μένα να φύγει. Μπαίνουμε στα πλέι οφ και όποιος δεν είναι μαζί με την ομάδα, θα είναι εκτός. Θα φτύσουμε αίμα σε κάθε ματς όλοι μας εδώ. Όποιος λοιπόν δεν είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει ας φύγει τώρα».
Από την πλευρά του, ο Χοσέ Κάρλος εμφανίστηκε απορημένος από την αντίδραση του προπονητή του, καθώς θεώρησε ότι ήταν σωστός απέναντι στην ομάδα, καθώς από τη στιγμή που δεν πήρε την άδεια που ζήτησε, βρέθηκε κανονικά στα Σπάτα για να προπονηθεί ως όφειλε.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΟΡΤΟΥ !!

Μπορεί να μην έκανε χθες δίτερμα, μπορεί να μην έκανε άσκηση τακτικής με έντεκα παίκτες, όμως ο Νίκος Κωστένογλου έδειξε κάποιες από τις σκέψεις του για το πρώτο ματς των πλέι οφ (δεν είχε γίνει γνωστό την ώρα της προπόνησης ποιον θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ). Έτσι, σε κάποια άσκηση τακτικής ο «Κωστέ» είχε τον Αργυρίου δεξί μπακ, τον Καράμπελα αριστερό μπακ, τον Γεωργέα στόπερ (Μανωλάς, Μπουγαΐδης, Δέλλας δεν προπονήθηκαν, ο Κοντοές δεν έκανε όλη την προπόνηση), τον Μάκο αμυντικό χαφ, Φούντα και Καφέ μπροστά του και τον Λυμπερόπουλο σέντερ φορ. Βεβαίως, μέχρι το ματς της Τούμπας η ΑΕΚ έχει ημέρες να δουλέψει πάνω στο αγωνιστικό πλάνο και θα περιμένει επιστροφές παικτών στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

O KITΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ..ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ..ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΝΟΤΙΑ ;; ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΡΧΙΖΟΥΝ 2-5 ΜΕ ΤΟΥΜΠΑ..ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Απριλίου 25, 2012

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..

Στο χθεσινό Δ.Σ. της ΠΑΕ αποφασίστηκε συνάντηση ανάμεσα στον Ανδρέα Δημητρέλο και τον Νίκο Κωστένογλου, προκειμένου ο πρόεδρος της ΑΕΚ να εκφράσει κάποιους προβληματισμούς (σύσσωμου του Δ.Σ.) για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα (αλλά και γενικότερα), αλλά και να επισημανθεί από πλευράς διοίκησης, η αναγκαιότητα για την επίτευξη του... νέου στόχου. Αυτός δεν είναι άλλος από την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και βέβαια βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας. Πρωί πρωί λοιπόν και πριν την προπόνηση της ομάδας (προγραμματισμένη για τις 11.00) οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση στα Σπάτα και συζήτησαν για περίπου 15 λεπτά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Δημητρέλος ανέφερε στον Κωστένογλου πως: «Ο,τι έγινε, έγινε, στην κανονική περίοδο και πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα. Όμως είμαστε ΑΕΚ και πλέον ο μοναδικός στόχος θα πρέπει να είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ και δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να τα καταφέρουμε», λόγια με τα οποία συμφώνησε και ο προπονητής της Ένωσης, που από την πλευρά του δεσμεύτηκε για το καλύτερο

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ..ΣΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ..ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ

ETOIMOΣ ΣΕ ΛΙΓΟ..

Θέμα χρόνου είναι πλέον η επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη στην προεδρία της ΑΕΚ, καθώς όλες οι διαδικασίες που τρέχει εδώ και καιρό, βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Στο μέτωπο των ανθρώπων που θα τον βοηθήσουν οικονομικά, φαίνεται πως η προσπάθεια βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και στον βαθμό που θα ήθελε ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης, ενώ τις τελευταίες μέρες γίνεται ενημέρωση και για τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας, όπως αυτά έχουν προκύψει και μετά τις τελευταίες πληρωμές πρώην και νυν παικτών. Μάλιστα, σήμερα, υπήρχε τετ α τετ μεταξύ του κ. Ντίλη (οικονομικός σύμβουλος που μπήκε στην ΠΑΕ με εισήγηση του Χάρη Οικονομόπουλου) και του Γιώργου Γρυσμπολάκη, ώστε να αναλυθούν κάποια από τα οικονομικά δεδομένα, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί και ποια είναι ακριβώς τα χρέη που απομένουν προς τους παίκτες.
Ο εκ των αντιπροέδρων της ΑΕΚ είναι από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον Ντέμη Νικολαΐδη και γνωρίζει τις κινήσεις του, ενώ είναι και ο συνδετικός κρίκος με την ΠΑΕ. Παράλληλα, ο Νικολαΐδης έχει πλήρη γνώση για τα της εφορίας, αφού επισκέφτηκε λίγο πριν το Πάσχα τον έφορο της ΦΑΕ Αθηνών, με τον οποίο συζητάει εδώ και μέρες ο Ανδρέας Δημητρέλος και γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει και σε αυτό το μέτωπο. Πλέον έχει μία ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό της ομάδας και μέχρι τις 9 Μαΐου, ημέρα που ορίστηκε η Γ.Σ. της ΠΑΕ, αναμένεται να έχει ολοκληρώσει τα πάντα προκειμένου να επιστρέψει.

Τρίτη, Απριλίου 24, 2012

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..

Εντός των επόμενων 15-20 ημερών εκτιμάται πως θα έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές του Ντέμη Νικολαΐδη στην προσπάθεια που κάνει για μία βιώσιμη λύση στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι συζητήσεις που έχει με ενδιαφερόμενους επενδυτές και χορηγούς, προκειμένου να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση της ομάδας, βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο. Και μολονότι ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θα έχουν ευτυχή κατάληξη, υπάρχει αισιοδοξία πως θα φέρουν αποτέλεσμα και θα σηματοδοτήσουν την επιστροφή του στην κεφαλή του συλλόγου.

Μέχρι να υπάρχει οριστική κατάληξη (θετική ή αρνητική), μην περιμένει κανείς από τον Ντέμη Νικολαΐδη να πάρει δημοσίως θέση ή να πει το παραμικρό. Ούτε φυσικά να γίνει γενική συνέλευση. Η προγραμματισμένη για αύριο συνεδρίαση δεν έχει λόγο να πραγματοποιηθεί και σήμερα αναμένεται η οριστικοποίηση της αναβολής της (αρχικά για τις 9 Μαΐου κι αν δεν είναι ούτε τότε εφικτό να διεξαχθεί, για τις 23 Μαΐου), προκειμένου να δοθεί στον πρώην ποδοσφαιριστή και πρόεδρο της ΠΑΕ ο απαιτούμενος χρόνος για να προχωρήσει στις τελικές συζητήσεις και να είναι σε θέση στην επόμενη να σχηματίσει διοίκηση.


Ανησυχία για UEFA


Τέλη Απριλίου ή αρχές Μαΐου περιμένουν στην ΑΕΚ την ετυμηγορία της UEFA για το αν θα άρει τον ανασταλτικό χαρακτήρα της ποινής ευρωπαϊκού αποκλεισμού που της έχει επιβάλει πρωτοδίκως. Από τις τάξεις του συλλόγου διαρρέεται μία ανησυχία πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν θα είναι επιεικής με την «Ένωση» και δεν θα της δώσει τη δυνατότητα να διορθώσει τη θέση της μέχρι τον Ιούνιο, όταν και είναι οι τελικές «εξετάσεις» για τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πάντως ακόμη κι αν ενεργοποιηθεί η τιμωρία αποκλεισμού από την Ευρώπη, εφόσον έχει βρεθεί λύση από πλευράς Νικολαΐδη (ή οπουδήποτε αλλού), οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν δικαίωση μέσω έφεσης.


Κίνδυνος να παίζει… μόνη


Η Εφορία έχει διαμηνύσει στον Ανδρέα Δημητρέλο πως αν δεν καταβάλει χρήματα για να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα για την ΠΑΕ, δεν θα είναι σε θέση να σφραγίσει τα εισιτήρια για τους τρεις αγώνες των play offs. Πόροι ή προβλεπόμενα έσοδα δεν υπάρχουν αρκετά για να καλύψουν το απαιτούμενο ποσό κι εφόσον δεν βρεθούν σύντομα (τα play offs αρχίζουν την άλλη Τετάρτη), η ΑΕΚ θα υποχρεωθεί να αγωνιστεί στα play offs ενώπιον σε άδειες εξέδρες απέναντι σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Η διοίκηση καταβάλλει προσπάθειες για να βρει χρήματα και να σφραγιστούν τα εισιτήρια, ελπίζοντας παράλληλα και σε παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, προκειμένου να μην είναι οικονομικά (αλλά και αγωνιστικά) χαμένη από αυτή την ιστορία.

ΑΝΑΒΟΛΗ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ..


Για σήμερα  στις 18.00 το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το Δ.Σ. της ΠΑΕ και λίγη ώρα αργότερα αυτό των Supporters. Μετά από αυτές τις δύο διαδικασίες το πιθανότερο είναι να ληφθεί η απόφαση για αναβολή της προγραμματισμένης, για την Τετάρτη, γενικής συνέλευσης των μετόχων. Ήταν κάτι αναμενόμενο για πολλούς, αφού ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης ήταν η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και με δεδομένο ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν φαινόταν απολύτως έτοιμος για να αναλάβει την προεδρία, από τις 25 Απριλίου, όλα ήταν... μονόδρομος. Ωστόσο, ο λόγος που οδηγείται το Δ.Σ. σε αυτή την απόφαση, δεν έχει να κάνει με τις προθέσεις του Ντέμη, αλλά με το γεγονός πως η υπάρχουσα διοίκηση δεν θέλει να αφήσει την ομάδα «ακυβέρνητη» στα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ.
Έτσι λοιπόν, το πιθανότερο σενάριο είναι να αποφασιστεί η αναβολή της Γ.Σ. για μετά το τέλος των αγώνων κατάταξης, εφόσον όμως πιο μπροστά δεν έχει κινήσει τις διαδικασίες ο Ντέμης Νικολαΐδης για την επιστροφή του. Αυτό που τονιζόταν από τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι πως η... πόρτα είναι ανοιχτή για τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης και εφόσον υπάρξει επαφή των δύο πλευρών, τότε όλα μπορούν να επισπευστούν. Μέχρι στιγμής επικοινωνία του Νικολαΐδη με τον Ανδρέα Δημητρέλο δεν έχει υπάρξει, με αφορμή την επικείμενη γενική συνέλευση και προκειμένου να ζητηθεί κάτι συγκεκριμένο από τον πρώτο, κάτι που σημαίνει πως οι διεργασίες του Ντέμη προχωράνε ακόμα, παρότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών του.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 Ο ΤΣΙΓΑΡΙΔΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ...ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Απριλίου 23, 2012

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ..!!

Με την απογοητευτική συγκομιδή μόλις 16 βαθμών, επίδοση που συνιστά αρνητικό ρεκόρ των τελευταίων 20 χρόνων και από τη στιγμή που το σύστημα βαθμολόγησης άλλαξε σε 3-1-0, ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ.

Η επίδοση αυτή είναι όμοια με την αντίστοιχη περσινή, αλλά στην πραγματικότητα χειρότερη, αφού φέτος η «Ένωση» έχει λιγότερες νίκες και λιγότερα γκολ. Χαμηλότερο ποσοστό νικών μακριά από το «σπίτι» της είχε η ΑΕΚ μόνο την περίοδο 2008/09, όταν όμως είχε επίσης έντεκα ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

 ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ..ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΤΕΜΗ.. ..ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ.. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ..

Το μαρτύριο του δεύτερου γύρου, επιτέλους, έλαβε τέλος και αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά έρχεται και ένα άλλο ένα μίνι-μαρτύριο στα πλέι-οφ. Με την εικόνα που εμφανίζει η ΑΕΚ τι προσδοκίες να έχει κάνείς και τι ελπίδες; Η ομάδα απλά δεν βλέπετε και αδυνατεί να παρουσιάσει κάτι υποφερτό ακόμα και απέναντι σε ομάδες όπως η Δόξα Δράμας που αποδεδειγμένα δεν διέθετε την ποιότητα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκα;.
Είτε πάντως έρθει το θαύμα στα πλέι-οφ είτε όχι, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τη συνέχεια. Η διάδοχη κατάσταση στη διοίκηση πρέπει να προχωρήσει σε βαθύ ξεκαθάρισμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Δυστυχώς πολλοί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕΚ αποδεδειγμένα πλέον, για τον έναν ή τον άλλο λόγο, δεν μπορούν να προσφέρουν. Οι ευκαιρίες δόθηκαν και σπαταλήθηκαν. Είναι καιρός να δούμε στη θέση αδιάφορων, «ταλαντούχων» και χωρίς ποιότητα παικτών, νεαρούς ποδοσφαιριστές που τουλάχιστον θα έχουν όρεξη και πιθανότητες να εξελιχθούν.
Είναι επίσης καιρός να δούμε και ουσιαστικότερη δουλειά στα τμήματα υποδομής. Η ΑΕΚ τα έχει ανάγκη και η δεύτερη ομάδα δεν μπορεί να λειτουργεί (όπως έγινε αρκετές φορές τα προηγούμενα χρόνια) ως η «αποθήκη» παικτών που δεν διαθέτουν την ποιότητα να αγωνιστούν στην πρώτη. Η δεύτερη ομάδα αναγκαστικά θα πρέπει να αιμοδοτεί την πρώτη με παίκτες που τουλάχιστον θα ξέρουν τα βασικά του αθλήματος και ο προπονητής της πρώτης θα πρέπει να έχει την φιλοσοφία του να τους δίνει, σε κάθε ευκαιρία, χρόνο συμμετοχής.
 
Του Θοδωρή Καρβουνιάρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365
 
Ο άθλος ολοκληρώθηκε
Του Αλέξανδρου Λυμπέρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365
Σε αναζήτηση κινήτρου για το σημερινό παιχνίδι βρισκόταν ο προπονητής της ΑΕΚ και το βρήκε. Ομολογουμένως όλοι οι υπόλοιποι δεν το είχαμε καταλάβει, όμως εκείνος το γνώριζε εκ των προτέρων. Ποιο ήταν αυτό; Μα η Ένωση να γίνει η μοναδική ομάδα στην Σούπερ Λιγκ που δεν θα έχει κερδίσει, ούτε εντός, ούτε εκτός, την πεσμένη από το πρώτο της ματς, Δόξα Δράμας. Φέρτε έναν προπονητή από τους υπόλοιπους 15 του πρωταθλήματος και αν δεν παραδεχθεί δημόσια πως αυτός είναι άθλος, τότε εγώ θα γίνω... παπάς. Ίσως έτσι έρθω πιο... κοντά στον κόουτς και μπω στη λογική του.
Βέβαια, ο άθλος δεν θα ερχόταν από την αρχή του αγώνα, αλλά έπρεπε κατά τη διάρκεια του ματς να βάλει το χέρι του. Έβγαλε ο κόουτς τον μοναδικό «κανονικό» παίκτη που υπήρχε στα αμυντικά χαφ, για να βάλει στη θέση του τον Γεωργέα, ενώ αν γυρνούσε στον πάγκο, δεν υπήρχε άλλο αμυντικό χαφ. Και επειδή η ρουφιάνα η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια, τραυματίστηκε ο Αργυρίου και αναγκάστηκε να βάλει τον  Λαγό δίπλα στον Φούντα. Μιλάμε για «κόφτες» που αν υπήρχε αστυνομία ποδοσφαίρου, θα τον έβαζαν κρατητήριο και την επομένη θα έτρωγε ισόβια για αυτό το... έγκλημα που έκανε στο άθλημα.
Αμ το άλλο; Γυρνάει ο Γκούντγιονσεν μετά από 6 μήνες. Παίζεις με τον Δόξα Δράμας (11 παίκτες στην άμυνα). Κυνηγάς το σκορ και πας και τον βάζεις αριστερό εξτρέμ και όχι δεύτερο επιθετικό ή... μπαστακωμένο μπροστά στον Σερεμέτ. Η αρχοντιά σε όλο της το μεγαλείο. Και εκεί που νομίζεις πως τα έχεις δει και τα έχεις ακούσει όλα, έρχεται και σου λέει στις δηλώσεις του πως αυτά τα ματς πρέπει αν τα κερδίζουν οι παίκτες. Τι να πεις μετά; Όταν βάζεις τον Γκούντγιονσεν εξτρέμ και τον Λαγό αμυντικό χαφ, πώς να πάρει η ευχή να κερδίσουν;
Όσο για το... παραμυθάκι περί Εγγλέζου, απλά να θυμίσω πως ήταν ο ίδιος προπονητής που αγνοούσε τον πιτσιρικά και αντί αυτού έβαζε τον Παναγιώτη Λαγό ως αντικαταστάτη του Καράμπελα, όταν υπήρχε πρόβλημα σε αυτή τη θέση. Όσο δουλειά και αν χρειάζεται ο μικρός, είναι σκάλες ανώτερος από τον Λαγό. Έτσι για να μην μας περνάει και για κουτούς ο κόουτς.
Υ.Γ. Σύμφωνα με ασφαλείς, αλλά όχι επιβεβαιωμένες πληροφορίες, στον κόουτς εστάλη ευχαριστήριο μήνυμα από την ανύπαρκτη διοίκηση του Παναθηναϊκού, που με τα συνεχή δώρα στα τελευταία 4 παιχνίδια, χάρισε το... σεντόνι στους διαλυμένους.
 
Πολύ σύντομα, θα αλλάξουν πολλά...
Του Τάσου Καπετανάκου, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365
Ευτυχώς το μαρτύριο μας σύντομα θα λάβει τέλος, αν όλα πάνε καλά. Ευτυχώς εικόνες σαν την χθεσινή θα είναι η τελευταία μαύρη σελίδα, πριν ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο. Με ελπίδα, πολλά χαμόγελα και ανθρώπους που θα αγαπούν την ΑΕΚ και δεν θα ζουν από την ΑΕΚ, αλλά θα ζουν για την ΑΕΚ. Η μεγάλη διαφορά στην φετινή ΑΕΚ...
Η ενδεκάδα μας σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αφού το ματς ήταν... ευκαιρία για πολλούς. Και θεωρώ ότι μόνο ο Φούντας την πήρε. Ένα καλό 90λεπτο για τον μικρό, που έχει δρόμο ακόμη να γίνει κανονικό χαφ επιπέδου ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, απέραντη θλίψη... Άμυνα για να γελάς, επιθετικά χαφ με ανύπαρκτη επιθετικότητα και ένας Λυμπερόπουλος να παλεύει να βγάλει από την μύγα ξίγκι. Και δυστυχώς για όλους μας διασύρεται.
Η ΑΕΚ πρέπει να αλλάξει πολλά στα πλέι οφ. Ο Κωστένογλου θεωρεί ότι δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά. Μπορεί να είναι και η... τακτική των χαμηλών τόνων, για να σε θεωρούν όλοι αουτσάιντερ. Επειδή η ΑΕΚ στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟ όμως έδειξε μια εικόνα που θύμισε λίγο... ΑΕΚ, νομίζω ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη. Ατρόμητο και ΠΑΟΚ έτσι και αλλιώς δεν τους θεωρώ καλύτερους. Οι φανέλες δεν κερδίζουν πια. Κερδίζει όποιος αγωνίζεται και μάχεται με την ψυχή του. Και η ΑΕΚ δεν έχουν πολλού τέτοιους και πολλούς ποιοτικούς να κάνουν την διαφορά.
Ο Κωστένογλου έχει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί. Όχι περισσότερο. Διότι επιχειρείται να του φορτωθεί όλο το ανάθεμα της φετινής ΑΕΚ. Άδικο και απάνθρωπο. Έχει ευθύνες γιατί είναι προπονητής. Μέχρι εκεί. Ούτε για το ρόστερ, ούτε για τις αποφάσεις, ούτε για την αποδυνάμωση του Ιανουαρίου έχει ευθύνη. Η ΑΕΚ δεν είναι πια ΑΕΚ διότι κάποιοι αποφάσισαν να την μικρύνουν. Ο Κωστένογλου δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς. Ακόμα και στην διαιτησία δεν σε σέβεται κανείς. Δύο ματς με την Δόξα Δράμας και η ΑΕΚ... σφάχτηκε. Και κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη για το θέμα διαιτησία με όσα έχουν γίνει φέτος σε κίτρινες, πέναλτι κ.α. Περιμένουμε...
Μέχρι τότε ο Ντέμης θα είναι καλώς ή κακώς η μοναδική ελπίδα της ΑΕΚ. Είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι είναι ο μοναδικός που αγωνίζεται για να συνεχίσει να υπάρχει η ΑΕΚ και αύριο.

Κυριακή, Απριλίου 22, 2012

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ..

Η ΑΕΚ είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με μόλις 47 βαθμούς, μια αγωνιστική πριν λήξει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το απόγευμα της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη η Ένωση θα αντιμετωπίσει την Δόξα Δράμας. Η ΑΕΚ έχει μπει στα πλέι οφ και η Δόξα έχει υποβιβαστεί, κάτι που κάνει το ματς αδιάφορο. Ωστόσο, η Ένωση πρέπει να κερδίσει την ομάδα της Δράμας για να ποντάρει σε απώλειες βαθμών των ομάδων που είναι από πάνω της, για να μπει με καλύτερες συνθήκες στα πλέι οφ. Διότι τώρα με την υπάρχουσα βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός έχει τρεις βαθμούς και Ατρόμητος - ΠΑΟΚ από έναν, με την ΑΕΚ να έχει μηδέν...
Ο δικέφαλος για το ματς της Κυριακής δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μάκο - Καφέ και στους Δέλλα, Κοντοέ, Σιαλμά, Ρίκκα, Χέλγκασον  που δεν είναι έτοιμοι να προσφέρουν. Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να ξεκινήσει στην 11αδα (βάση των όσων δοκίμασε χθες) με τον Κωνσταντόπουλο στο τέρμα, τον Αργυρίου δεξί μπακ, τον Εγγλέζου αριστερό μπακ , τους Μανωλά - Μπουγαΐδη στο κέντρο της άμυνας, τους Βάργκας - Φούντα στο κέντρο και τον Γκερέιρο σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους, ενώ στην επίθεση οι Κλωναρίδης - Λεονάρντο στα άκρα της επίθεσης και ο Λυμπερόπουλος στην θέση του σέντερ φορ.
Αν ο Μπουγαΐδης δεν είναι έτοιμος να παίξει, στόπερ με τον Μανωλά θα είναι ο Γεωργέας. Όσον αφορά τον Κλωναρίδη, αν δεν μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι υποψήφιοι για την βασική ενδεκάδα είναι οι Κάρλος και Μπέλεκ. Όπως και να έχει ακόμη και με αρκετά πιτσιρίκια, ακόμη και με πολύ... νέο αίμα στην 11αδα της η ΑΕΚ πρέπει να πάρει την νίκη κόντρα στην αδιάφορη Δόξα.

ΜΕΣΑ Ο ΙΣΛΑΝΔΟΣ,,!!

Όπως σας είχαμε αναφέρει στο aek365 από Προχθες, ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε με τον Εϊντούρ Γκούντγιονσεν και αποφάσισαν από κοινού ότι ο Ισλανδός είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Έτσι, ο ICE MAN είναι στην 19μελή αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας στην Θεσσαλονίκη και όλα δείχνουν ότι θα παίξει για 30 λεπτά.
Στην αποστολή βρίσκεται και ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, για τον οποίο πριν το ματς θα αποφασιστεί αν μπορεί να παίξει. Οσον αφορά την αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζεται από τους: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ..Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ..ΑΚΟΜΗ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ..ΑΠΟΨΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ..ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ..ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

Σάββατο, Απριλίου 21, 2012

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ..

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και αυτήν ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. Μετά το ματς με τον Ατρόμητο, όπου ο νεαρός έπαιξε βασικός για τρίτο σερί ματς, μάζεψε υγρό το γόνατο του. Για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας είναι αμφίβολος ο Μπουγαΐδης και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει στην σημερινή  προπόνηση της ΑΕΚ. Αν είναι «ΟΚ» θα ξεκινήσει πάλι βασικός στο πλάι του Κώστα Μανωλά. Αν όχι, τότε με δεδομένο ότι δεν μπορούν να παίξουν οι Δέλλας – Κοντοές – Χέλγκασον που δεν είναι έτοιμοι και ο τιμωρημένος Μάκος, βασικός στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Νίκος Γεωργέας. Ο «Φούλης» έπαιξε στόπερ για λίγα λεπτά και στα Ιωάννινα, ενώ σε αυτό το σενάριο δεξιά στην άμυνα θα παίξει ο Αργυρίου.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 Ο ΝΤΕΜΗΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ..Ο  ΜΠΕΘΑΝΗΣ..ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ..ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΤΙΠΟΤΑ..Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ..ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ..ΛΑΘΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΕ..ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΑΞΙΖΕΙ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΡΙΟ ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΝΔΟ..ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2012

ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΛ..

Το μεγάλο επιθετικό πρόβλημα της ΑΕΚ την τρέχουσα σεζόν είναι αυτό που μέχρι στιγμής ταλανίζει την ομάδα και την έχει αφήσει αρκετά μακριά από τις πρώτες θέσεις. Ωστόσο, ο Νίκος Κωστένογλου μπορεί να χαμογελά ενόψει του αγώνα με την Δόξα Δράμας και των έξι αγώνων στα πλέι οφ, καθώς μετρά σε δύο πολύ σημαντικές επιστροφές.
Πρώτος και καλύτερος ο Εϊντούρ Γκούντγιονσεν που είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, δείχνει ορεξάτος να γυρίσει στα γήπεδα και έχει βελτιώσει αρκετά το πρόβλημα με τα κιλά του. Στο… παρά πέντε δεν μπήκε στην αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά όλα δείχνουν ότι θα μπει σε αυτήν για την Θεσσαλονίκη για το ματς με την Δόξα Δράμας. Πάντως, ο Ισλανδός σούπερ σταρ θα τα πει με τον Κωστένογλου στην προπόνηση της Παρασκευής και θα αποφασίσουν ότι είναι καλύτερο, αν και ο «Γκούντι» δείχνει όρεξη να παίξει ξανά.
Δεύτερος ο Νίκος Λυμπερόπουλος που εξέτισε την ποινή του, πήρε ανάσες, έκανε και ειδικό πρόγραμμα για 15 ημέρες και τώρα γυρίζει έτοιμος. Θα παίξει στην Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία θα είναι διαθέσιμος και για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα. Με λίγα λόγια η ΑΕΚ θα έχει δύο πολύ σημαντικές επιστροφές στην γραμμή που… πονά περισσότερο από κάθε άλλη στην φετινή σεζόν.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

 ΝΤΕΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ ..ΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ..ΑΠΟΨΕΙΣ..ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ..ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥ 2013..ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗ..ΑΚΟΜΗ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΝΟΙΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !! ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ;;;;

Πέμπτη, Απριλίου 19, 2012

ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΜΟΝΗ..

Στόχος είναι η εξεύρεση χρημάτων και η επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν, έτσι ώστε να αρχίσουν να τακτοποιούνται σιγά σιγά οι εκκρεμότητες που έχουν απομείνει.
Ο Ανδρέας Δημητρέλος φαίνεται ότι έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στον Ντέμη Νικολαϊδη, αφού οι μέτοχοι αρνούνται να βοηθήσουν οικονομικά.
Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ συνεχίζει να κρατάει καλά κλειστά τα χαρτιά του, ενώ ο ίδιος φέρεται να βρίσκεται σε διαρκείς επαφές για την εξεύρεση χρηματοδότη.
Μέχρι στιγμής δεν έχει στα χέρια του κάτι ουσιαστικό και έτσι είναι πολύ πιθανό η Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Τετάρτης (25/04) να οδηγηθεί σε αναβολή.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

ΜΕ  MIA AEK ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΧΤΕΣ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ....ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ..ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΑΕΚ ΕΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΠΤ..ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ !!..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΣΛΑΝΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ..ΕΝΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΒΟΥΡΟ.. !!!...

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ..

Τη δική του εκδοχή για την κατάσταση που επικρατεί στο αγωνιστικό κομμάτι της ΑΕΚ έδωσε ο Νίκος Κωστένογλου, στη συνέντευξη Τύπου. Μπορεί να τόνισε ότι δεν ψάχνει για δικαιολογίες, ωστόσο ο προπονητής ζήτησε απ' όλους να κοιτάξουν το πρόσφατο παρελθόν και να σταθούν στα προβλήματα που γεννιούνται συνεχώς στην ΑΕΚ. Επιπλέον καταδίκασε το πανό που σήκωσε μικρή μερίδα οπαδών κατά του Ντέμη Νικολαϊδη και εξήρε τη στάση των υπολοίπων. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή:
Μπορεί να βρει προκοπή η ΑΕΚ;
«Θεωρώ απαράδεκτη την ενέργεια με ένα πανό, το οποίο θα θέλει να μεταφέρει μία διχόνοια που δεν αρμόζει στην ΑΕΚ. Τη θεωρώ απαράδεκτη. Το ευχάριστο είναι πως έγινε από μεμονωμένους και λιγοστούς οπαδούς και το υπόλοιπο γήπεδο αντέδρασε. Η ΑΕΚ θεωρώ πρώτα θα πρέπει να φοβάται τον δικό της εαυτό. Να λύσει τα δικά της προβλήματα και έπειτα να φτάσει και να ξεπεράσει τους αντιπάλους της. Ελπίζω ο Θεός να ευλογήσει και να δοθεί μία λύση στις 25 Απριλίου, διότι η ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι. Όλοι ζούμε με αναμνήσεις. Και μέσα στη δίνη όλων των προβλημάτων, ευτυχώς είναι ελάχιστοι, όσοι πιστεύουν πως μόνο με τη φανέλα μπορεί να κερδίζει τα παιχνίδια. Το ευχάριστο είναι πως αυτή είναι μία μικρή μερίδα οπαδών.
Ώς προς τα αγωνιστικά μας προβλήματα, θα έλεγε κάποιος, και εγώ πολύ περισσότερο, ανεξάρτητα ποιος είναι ο αντίπαλος, θέλω η ΑΕΚ να κερδίζει. Και συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν πιο ισορροπημένο. Με βάση των ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο δικαιούμαστε τη νίκη. Ο Ατρόμητος είχε μία φάση στο πρώτο ημίχρονο, η οποία προήλθε από φάουλ που δεν δόθηκε και ακόμα μία στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλουμε να κερδίζουμε. Είχαμε μία ευχάριστη παρουσία του Κλωναρίδη. Ο ίδιος μου ζήτησε 15 λεπτά πριν την αλλαγή. Όμως τον κράτησα μέσα. Μου είναι θετικό σημάδι ότι βγήκε ένας 19χρονος και μπήκε ένας 16χρονος. Η άλλη αλλαγή έγινε, γιατί «έκλεινε» το παιχνίδι, ο Λεονάρντο είχε κουραστεί και έγινε αλλαγή. Είναι δύσκολες οι αποφάσεις ενός προπονητή και τις επωμίζομαι μόνο εγώ. Δεν είμαι ηττοπαθής. Όταν κλείνει το παιχνίδι και δεν κάνεις γκολ με 2-3 ευκαιρίες, πρέπει να προσέξουμε στο τέλος να μη το χάσουμε».
Από το παιχνίδι του Μπέλεκ είστε ικανοποιημένος κι αν θέλετε να μας σχολιάσετε το γεγονός με τον Μάκο στο τέλος του παιχνιδιού;
«Αφουγκράζομαι πολλά πράγματα. Οι λύσεις όμως είναι ελάχιστες. Και η μοναδική λύση που είχαμε ήταν ο Τσίτας. Ήταν πολύ δύσκολο σε ένα οριακό ματς να πάρω μία τέτοια απόφαση. Θα παίξει και ο Τσίτας, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Δεν αναφέρομαι προσωπικά αν ήταν καλή ή όχι η παρουσία του εκάστοτε ποδοσφαιριστή. Δεν θα πρέπει όμως να βλέπουμε μία αλλαγή, αν είναι καλός ή όχι. Δεν φοβάμαι να κάνω αλλαγές. Όσο για την περίπτωση του Γρηγόρη, δεν την αντιλήφθηκα, αν και ήμουν μέσα και άκουσα. Εκτιμώ ότι οι παίκτες θα πρέπει να σιωπούν. Δεν είδα αντίδραση όμως από τον κόσμο, εκτός από μία - δυο περιπτώσεις. Ο οπαδός έχει πάντα δίκιο, άσχετα αν μας στεναχωρεί η αντίδρασή του».
Η ΑΕΚ κέρδισε 14 κόρνερ, τα 11 στο πρώτο ημίχρονο, είναι απογοητευτικό για σας που δεν εκμεταλλεύθηκε ούτε ένα;
«Ναι! Θεωρώ ότι αυτό είναι ένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Δεν μπορεί να κυριαρχείς στο πρώτο ημίχρονο και να μην κάνεις το εύκολο γκολ. Γι' αυτό και είχαμε πολλούς βαθμούς στον δεύτερο γύρο. Θέλω να δείτε τι γίνεται στην ΑΕΚ όλη τη χρονιά: Υπάρχει ένα πρόβλημα, το λύνουμε, γεννιέται ένα άλλο. Είναι πολύ δύσκολο να υπάρχουν παρατεταμένα προβλήματα. Διαφοροποιώ και την προπόνηση, κάποιες φορές. Τακτική μερικές φορές δεν γίνεται, γιατί θέλει ψυχική συγκέντρωση από τους παίκτες, ενώ δεν έχουν, λόγω των προβλημάτων. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Είμαι στα πλέι οφ. Στόχος μου είναι να βγούμε πρώτοι. Μπορεί κάποιος να γελάει με αυτό. Μέσα μου όταν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, επιθυμώ και πιστεύω να βγούμε πρώτοι. Πρέπει όταν ξεκινήσουμε με αισιοδοξία».
Όταν ένα παίδι 16 ετών παίρνει ευκαιρίες (σ.σ. Φούντας) κι ένας 21χρονος (σ.σ. Τσίτας) δεν παίρνει, αυτό σημαίνει κάτι για την καριέρα του δεύτερου;
«Όχι προς το παρόν. Αξιολογό όλους τους μήνες που βρίσκομαι εδώ κατά πόσο ένας παίκτης μπορεί να παίξει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει καριέρα. Ίσως αναφέρεστε στον Τσίτα! Είχαμε φτιάξει και ειδικό πρόγραμμα γι' αυτόν. Για να μην έχει πάρει ευκαιρία, ίσως συμβαίνει κάτι τώρα. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα για το μέλλον. Θέλω να προφυλάξω και τον παίκτη. Η πορεία του είναι πτωτική. Κρατάω στατιστικά και μετά το ματς με την Κέρκυρα όπου έπαιξε πρώτη φορά, έπεσε η απόδοσή του στο παιχνίδι με την Καλαμάτα και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Βέβαια σε αυτό το ματς έπαιξε και λίγο και σε άλλη θέση. Το γνωρίζω. Κάποτε στην ΑΕΚ ένας νέος παίκτης ερχόταν στην ομάδα και έπαιζε μετά από ένα χρόνο».
Στο φινάλε της συνέντευξης Τύπου ο προπονητής κλήθηκε να σχολιάσει τα εξωαγωνιστικά προβλήματα της ομάδας, όμως είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι εξωαγωνιστικό».

Τετάρτη, Απριλίου 18, 2012

AKOMH ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ..

Για τις προσπάθειες που γίνονται να βρεθούν χρήματα, για το θέμα με την UEFA και την αδειοδότηση, όπως και για τις ενέργειες του Ντέμη Νικολαϊδη μίλησε ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε στον NOVAΣΠΟΡ Fm πως περιμένει βοήθεια είτε από τον Νικολαϊδη είτε από κάποιον άλλον. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημητρέλου, ο οποίος επιβεβαίωσε και τις επαφές που είχε με πρώην και νυν μετόχους.
-Για τις προσπάθειες να βρεθούν χρήματα: «Προσπαθούμε για να υπάρξει Ανάσταση και για την ΑΕΚ αλλά όσο περνούν οι ημέρες αυτό γίνεται και δυσκολότερο. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για να βρεθούν χρήματα. Έχουμε και με τον Νίκο Νοτία αλλά δεν υπάρχει κάτι νεώτερο.
Μάλιστα, πριν από το Πάσχα στείλαμε e-mail σε όλους τους μετόχους και ζητούσαμε βοήθεια. Όμως από όλους πήραμε αρνητικές απαντήσεις για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις αλλά όσο περνάνε οι ημέρες είναι όλα δυσκολότερα.
Πλέον οι προθεσμίες για την αδειοδότηση από την UEFA έχουν λήξει. Όσα χρήματα και να βρεθούν δεν πάει να πει ότι θα υπάρξει μια λύση του προβλήματος της αδειοδότησης. Αυτή την στιγμή εμείς προσπάθούμε να κλείνουμε τρύπες του παρελθόντος. Κοιτάζουμε να έχουμε χρήματα για να καλύψουμε τις ανάγκες της ομάδας. Όμως το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις της εφορίας, οι οποίες είναι τεράστιες και φυσικά με έσοδα που δεν υπάρχούν».
-Για την προσπάθεια που κάνει ο Ντέμης Νικολαϊδης:
«Δεν έχω κάποια ενημέρωση για την επιθυμία ή την προσπάθεια που κάνει ο Ντέμης. Μακάρι να βρει κάποιες λύσεις και να προχωρήσει. Πιστεύω ότι μέσα σε 3-4 ημέρες θα λυθεί το πρόβλημα εφόσον υπάρξει επιθυμία από τον Ντέμη ή οποιοδήποτε άλλον να βοηθήσει. Εάν δεν εμφανιστεί κάποιος όμως το πρόβλημα θα είναι τεράστιο μετά από τις 25 του μήνα. Βγαίνω στον «αέρα» όποτε το ζητάτε γιατί θέλω να ξέρει πάντα ο κόσμος της ομάδας τι ακριβώς συμβαίνει στην ομάδα. Καταλαβαίνω τους οπαδούς απόλυτα. Κι εγώ είμαι απογοητευμένος αλλά προσπαθώ να βρω μια λύση».
-Πώς φτάσαμε εδώ;
«Εγώ έχω εικόνα. Τα χρέη έχουν αρχίσει από πολύ παλιά. Δεν είναι στιγμή να ρίξουμε ευθύνες στον Α ή στον Β αλλά αν κάποιος παρατηρήσει τα στοιχεία, μπορεί να καταλάβει ποιος έχει την ευθύνη .Το μεγαλύτερο μέρος είναι οφειλές στην εφορία. Τα πάντα έχουν ξεκινήσει από τον Ψωμιάδη. Διαβάζω ότι το 2004 ήταν 27 εκατ. ευρώ. Τώρα είναι περίπου 32 από το 2004, αλλά η διαφορά είναι ότι τα τελευταία χρόνια έπεσαν χρήματα τα οποία όμως δεν κάλυπταν κάποιες από τις ανάγκες των παλαιότερων ετών και δεν κάλυψαν τις τρέχουσες.
-Για την εφορία:
«Διακανονισμός έχει γίνει. Όλα τα χρέη έχουν διακανονιστεί 28-29 δόσεις, δηλαδή, εάν είχε να δώσει 600.000 το μήνα σε 2,5 χρόνια θα είχε ξεχρεώσει την εφορία. Έχουμε ρίξει τα οικονομικά δεδομένα. Ξεκινήσαμε από ένα μπάτζετ 20 εκατ, φτάσαμε στα 11 και πιστεύουμε ότι θα πέσει στα 6-7 εκατ»

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002