Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιανουαρίου 01, 2015

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Υγεία, υγεία, υγεία. Πάνω από όλα. Το 2015 θα είναι μια όμορφη χρονιά. Και πρέπει να είμαστε όλοι καλά για να την ζήσουμε. Γιατί ότι και να έγινε στην πορεία, το καλό στο τέλος θα νικήσει. Και η ώρα του πλησιάζει.

@ Μαζί πλησιάζει και η λύτρωση μας. Από τα βασανιστήρια των δύο ετών που ξεκίνησαν εκείνα τα δύο απαίσια βράδια του Απριλίου του 2013 αλλά στην ουσία έρχονταν από χρόνια πριν. Το 2015 είναι η χρονιά της μεγάλης επιστροφής. Μιας επιστροφής που έχει προκαλέσει ήδη πανικό όπως πολύ καλά καταλάβαμε από τις πρώτες μέρες που μπήκε μπροστά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Και σίγουρα όσο πλησιάζουν οι μέρες τόσο ο πόλεμος θα εντείνεται. Αυτός ο πόλεμος ήταν σε ότι αφορά την ομάδα ποδοσφαίρου το μεγάλο γεγονός της χρονιάς που τελείωσε. Γιατί αγωνιστικά από φέτος πάλι θα αρχίσουμε να ζούμε σημαντικά πράγματα. Οι δύο σεζόν πρέπει απλά να μείνουν σαν δυο μαύρες κηλίδες. Δεν μπορούμε να θυμόμαστε τίποτα. Όλη μας η δύναμη είναι αυτό που έρχεται.  Και το πόσο δυνατό είναι αυτό που έρχεται μας το δείχνουν οι εχθροί μας. Όσο εξοργιστικοί και προκλητικοί κι αν γίνονται αυτοί είναι που μας δίνουν δύναμη να αντέξουμε λιγο ακόμη μέχρι να τα πούμε μαζί τους από κοντά. Αυτό για μένα ήταν το καλύτερο της χρονιάς. Ο τρόμος τους.

@ Το χειρότερο ήταν το ότι μέσα στο 2014 δεν ξεκίνησε το γήπεδο μας. Και βέβαια όπως αποδείχτηκε περίτρανα πολύ κακό ήταν για την ΑΕΚ το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που όπως είχε γράψει την επομένη των εκλογών ο Νικολακόπουλος νίκησε ο... Ολυμπιακός. Δυστυχώς ο Βασιλόπουλος αποδείχτηκε πολύ χειρότερος από ότι τον περιμέναμε κι εμείς οι λίγοι που είχαμε προειδοποιήσει για το τι έρχεται με αυτόν τον δήμαρχο. Την προτελευταία μέρα του χρόνου ο οπαδός του Ολυμπιακού δήμαρχος αφού κρυβόταν επιμελώς τόσο καιρό προχώρησε σε αυτό που είχε σκοπό από την πρώτη μέρα. Πήρε την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου για να στραφεί κατά του νόμου που δίνει στην ΑΕΚ το δικαίωμα να κάνει γήπεδο αντάξιο της ιστορίας της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αφού πρώτα ο πρώην αγωνιστής του κινήματος "δεν πληρώνω" ζήτησε από τα ΜΑΤ να απομακρύνουν τους φιλάθλους της ΑΕΚ από την αίθουσα του ΔΣ. Δεν πρέπει να του περάσει. Και για αρχή θα κάνω μία πρόταση. Με Νόμο του κράτους το οικόπεδο της ΑΕΚ είναι πλέον 29 στρέμματα και 120 μέτρα. Αντί να πηγαίνουμε στα δημοτικά συμβούλια και να προσπαθούμε να πείσουμε ανθρώπους που δεν θέλουν να πειστούν αφού έχουν άλλο σκοπό ας μαζευτούμε στο οικόπεδο της ΑΕΚ μας κι ας κάνουμε κάτι που θα μείνει. Μέχρι  να εκδοθεί η άδεια πάμε να καθαρίσουμε τα επιπλέον στρέμματα μας. Αυτά που είναι μέσα στο οικόπεδο ΜΑΣ πλέον και κανείς δεν μπορεί να τα πάρει πίσω. Να κόψουμε τα δέντρα, να ξεχορταριάσουμε, να ισιώσουμε το έδαφος ώστε να είναι έτοιμα όλα όταν θα μπουν οι εσκαφείς. Υπάρχει τρόπος να βρούμε το τοπογραφικό και να ξέρουμε ακριβώς ποιά δέντρα θα κόψουμε. Νόμιμα. Με την άδεια δασαρχείου που πιθανότατα την έχει πάρει ήδη η ΑΕΚ αφού το δασαρχείο σέβεται το νόμο όπως αποδείχτηκε πρόσφατα. Παίρνουμε την άδεια λοιπόν και πάμε. Και μετά όταν με το καλό έρθει η ώρα να κάνει η ΑΕΚ πράξη την υποχρέωση που έχει αναλάβει να πάμε να φυτέψουμε όσα νέα δεντράκια μπορούμε  στο Μητροπολιτικό πάρκο της Νέας Φιλαδέλφειας. Με αυτή την πρόταση αγαπημένα μου αδέρφια σας εύχομαι και πάλι καλή χρονιά. ΑΕΚάρα για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002