Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιανουαρίου 20, 2015

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Δευτέρα απόγευμα, με τον ήλιο να έχει χαιρετήσει από ώρα, χωρίς καθόλου προετοιμασία, χωρίς... ηχηρές παρουσίες για να τραβήξουν κόσμο. Έτσι επειδή είμαστε συσπειρωμένοι και κυρίως ΕΝΩΜΕΝΟΙ μαζευτήκαμε για πλάκα 3000 άτομα για μια βόλτα από τον σταθμό Πατησίων μέχρι το ΣΠΙΤΙ μας. Για να φωνάξουμε για το ΝΑΟ μας, για το σπίτι μας. Η ORIGINAL την οργάνωσε αλλά ήταν εκεί όλες οι ηλικίες και όλοι οι τύποι ΑΕΚτζήδων. Όλοι μαζί για τον κοινό σκοπό χωρίς εξαιρέσεις. Βέβαια πάντα υπάρχουν κι αυτοί που χαίρονταν, και κάποτε μοίραζαν και φυλλάδια των 131 για να χτυπήσουν την Φιλαδέλφεια, και χαίρονται με τα προβλήματα κι ας μην το λένε πια ανοικτά γιατί δεν έχουν κάποιον δυνατό για να κρυφτούν από πίσω και βέβαια βλέπουν πως θα μείνουν σχεδόν μόνοι. Άντε κανένα συγγενικό πρόσωπο... Προκαλεί βέβαια αηδία να βλέπεις άτομα που πολέμησαν την Φιλαδέλφεια με μένος να δηλώνουν τώρα έτοιμοι να μπουν... μπροστά για να χτιστεί το γήπεδο τρελαίνεσαι. Αλλά είπαμε. Σφουγγάρι... Τέλος πάντων. Τέλεια ήταν χθες και πιο πολύ χάρηκα για τον Βάκη τον αδερφό μας που χάρη στον Γιώργο έχει πλέον κι ένα αυτοκίνητο (!) μαζί με την σκηνή για τα πιο κρύο βράδια και πάνω από όλα την αγάπη και τον σεβασμό τόσων χιλιάδων ανθρώπων που την ένιωσε χθες το βράδυ. Αυτά και συνεχίζουμε. Κι όπως είχα ξαναγράψει να επαναλάβω γιατί κάποιοι δυσκολεύονται να καταλάβουν. Η ΑΕΚ και το γήπεδο της δεν είναι προεκλογικά θέματα. Η επόμενη συγκέντρωση θα είναι μετεκλογική. Θα είναι πανελλαδική. Και θα έχει τουλάχιστον τριπλάσιο κόσμο. Μέχρι το τέλος. Μέχρι τη ΝΙΚΗ!
@ Χθες όμως δεν ήταν μόνο η πορεία μας σημαντική. Ήταν και το σφύριγμα της... έναρξης από τον ανακριτή για τους. Να υπενθυμίσω στους φίλους μου τους ολυμπιακούς και λοιπούς ότι η συνεχιζόμενη απόκρυψη των ονομάτων από τον εισαγγελέα δεν σημαίνει πως η υπόθεση έχει πάει στο... αρχείο. Πρώτα καταθέτουν οι μάρτυρες. Και μετά έρχεται η σειρά των κατηγορουμένων. Να απολογηθούν και όλα να πάρουν τον δρόμο τους. Κι όμως. Υπάρχουν κατηγορούμενοι σε καίριες θέσεις που ακόμη κρίνουν ματς και πρωταθλήματα κι όμως παραμένουν. Κι επειδή καιρό έχουμε να θυμίσουμε διαβάστε ποιοι διοικούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Οχι όλοι βέβαια, κάποιοι από αυτούς. Καμαρώστε αυτούς που μένουν ακόμη στις θέσεις τους. Μάλλον κάποιοι από αυτούς...
"Εις βάρος των 16 ασκήθηκε δίωξη, κατά περίπτωση, για τις κατηγορίες της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης κατά συναυτουργία, κατά εξακολούθηση, κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα σε βαθμό πλημμελήματος και κακουργήματος, και της απόπειρας εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια. Επιπλέον, στην υπόθεση απαγγέλθηκε και η κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος της δωροδοκίας και δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές δραστηριότητες.
Συνολικά επτά φέρονται να αντιμετωπίζουν την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και ένας πρόεδρος ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα. Οσο για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, όπως, σύμφωνα με πληροφορίες, περιγράφεται στο πόρισμα-καταπέλτης, έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες και όριζε διαιτητές σε συγκεκριμένα ματς προκειμένου να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το στήσιμο των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ανέβασε αλλά και κατέστρεψε ομάδες! Ειδικότερα, όπως -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- περιγράφεται στο πόρισμα του κ. Κορέα, ποδοσφαιρικές ομάδες υποβιβάστηκαν, με αποτέλεσμα να χάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά και την ίδια στιγμή οι ομάδες που ευνοήθηκαν από την εγκληματική οργάνωση είχαν τεράστια κέρδη εκατομμυρίων ευρώ, καθώς συμμετείχαν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, από τη στιγμή που ήταν ψηλά στην κατάταξη του πρωταθλήματος!
Το στήσιμο ωστόσο, όπως φέρεται ότι επισημαίνει ο κ. Κορέας, είχε επιπτώσεις και στους φιλάθλους, καθώς στοιχημάτιζαν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και τελικώς έπεφταν θύματα απάτης πιστεύοντας ότι παρακολουθούν ένα πρωτάθλημα στο οποίο τα ματς δεν είναι στημένα! Ο αθλητικός εισαγγελέας επικαλείται συγκεκριμένους αγώνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002