Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιανουαρίου 15, 2015

ΟΛΟΙ ΥΠΕΡ..ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;

Επιτόπια έρευνα του aek365 στην πόλη της ΑΕΚ - Μιλήσαμε με επιχειρηματίες και εργαζόμενους σε καταστήματα στη Νέα Φιλαδέλφεια και πιάσαμε το σφυγμό τους σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)Των ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ & ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΕΤΣΙΟΥ
Πήγαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια με έναν στόχο: Να πιάσουμε το σφυγμό των καταστηματαρχών, να καταλάβουμε το σκεπτικό και την αγωνία των υπαλλήλων σε διάφορα μαγαζιά της περιοχής για το μέλλον τους, βασιζόμενο στο γήπεδο της ΑΕΚ. Δεν πήγαμε να ζητήσουμε... εξηγήσεις ή να προκαλέσουμε αντιδράσεις εναντίον του δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου. Δεν πήγαμε επιδιώκοντας να πάρουμε τις απαντήσεις... που θέλουμε. "Γειά σας, είμαστε δημοσιογράφοι και θέλουμε την άποψή σας σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Αν είστε υπέρ ή όχι". Αυτή ήταν η αρχική ερώτηση. Ουδείς μας αρνήθηκε να μιλήσει. Ελάχιστοι, μάλιστα, μας ζήτησαν να μάθουν το Μέσο που εκπροσωπούμε. Περισσότερο αντέδρασαν σαν να μας... περίμεναν και αμέσως άρχισαν να μας τονίζουν πόσο θέλουν την κατασκευή του γηπέδου. Δεν χρειάστηκαν να γίνουν ερωτήσεις. Όλοι ήταν... χείμαρροι!
Πραγματικά μας προκάλεσε εντύπωση η λαχτάρα τους και η καθολική τους επιθυμία να ξεκινήσουν τα έργα. Η αγωνία τους να έρθει η ανάπτυξη στην περιοχή, καθώς πλέον εδώ μιλάμε για το μέλλον τους... Όλοι συμφώνησαν σε ένα πράγμα: Αν δεν γίνει το γήπεδο η Φιλαδέλφεια θα καταστραφεί και η επόμενη ημέρα για πολύ κόσμο που είτε έχει μαγαζιά στην περιοχή, είτε εργάζεται σε αυτά, θα αποτελέσει ένα ερώτημα που ουδείς θέλει να απαντηθεί, γιατί δεν θα είναι για κανέναν ευχάριστη...
Όσο για τον Άρη Βασιλόπουλο; Ουδείς έχει παρατηρήσει κάτι διαφορετικό στην πόλη τούς μήνες που είναι στη δημαρχεία, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως σχετικά με τη στάση του στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ δύο άνθρωποι τη χαρακτήρισαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: χαζή! Μοναδική τους ανησυχία; Φόβος αν θέλετε; Τα επεισόδια. Όμως το αμέσως επόμενο λεπτό που μας την εξέφρασαν, τόνιζαν πως "εντάξει, βέβαια ένα τέτοιο έργο ο κόσμος θα το αγαπήσει και θα το προσέχει. Τι επεισόδια να γίνονται;". Δύο ώρες στη Νέα Φιλαδέλφεια και σε συζητήσεις με ανθρώπους που ζουν από τα μαγαζιά της περιοχής ήταν αρκετές για να πιάσουμε το σφυγμό και την επιθυμία όλων: Να γίνει το γήπεδο!
1) Περίπτερο πίσω από τη Σκεπαστή 
Το περίπτερο στην Χρυσοστόμου Σμύρνης βρίσκεται πίσω από την Σκεπαστή. Και εδώ και 60 χρόνια Φιλαδελφιώτης υπάλληλος που ήταν στο πόστο του, δήλωσε ΑΕΚτζής  από μικρός, μας μίλησε για την ανυπομονησία του να δει την Ένωση να επιστρέφει σπίτι της: «Η ΑΕΚ πρέπει να φτιάξει Στάδιο. Να εξυπηρετούνται και άλλα αθλήματα όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ προάγει τον Αθλητισμό. Πριν από κάποια χρόνια κάποιος Γρανίτσας το γκρέμισε. Μας έταξε ένα γήπεδο με εμπορικό κέντρο απίστευτο, γι αυτό πήγαμε κόντρα και δεν το θέλαμε. Το γήπεδο πρέπει να ξαναγίνει, όμως. Φυσικά και είμαστε υπέρ.  Κόντρα στο γήπεδο πάει μόνο ο Δήμαρχος. Δήθεν για το άλσος! Είμαι 60 χρόνια στην περιοχή και γνωρίζω πολλά. Η επιστροφή του γηπέδου θα βοηθήσει την περιοχή. Θα φτιαχθεί το άλσος, γιατί αυτή τη στιγμή το άλσος είναι γεμάτο σκουπίδια. Είναι ένα δράμα. Η δουλειά τώρα πάει χάλια. Είμαστε απέναντι από το γήπεδο και δεν έχουμε δουλειά. Το γήπεδο θα ανεβάσει εμπορικά όχι μόνο εμάς, αλλά και όλη τη Φιλαδέλφεια. Πρέπει να φτιαχτεί το γήπεδο και γρήγορα».
2) Cafe Agavita 
Το cafe «Agavita» βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από τον χώρο του γηπέδου. Δέχθηκε να μας μιλήσει ένας υπάλληλος που εδώ και 2 χρόνια ζει τη Νέα Φιλαδέλφεια.  «Η άποψή μου είναι θετική για την επιστροφή της ΑΕΚ και του γηπέδου. Μακάρι να γίνει το γήπεδο. Οι Κυριακές, όπως τα παλιά τα χρόνια, θα ξαναγίνουν γιορτή για την περιοχή. Ο κόσμος θα πηγαίνει στο γήπεδο για να διασκεδάσει. Παλιά στην περιοχή υπήρχε ζωή, ο κόσμος ζούσε από το γήπεδο. Ζούσε για το γήπεδο. Η δουλειά έχει ανέβει τα τελευταία 2,5 χρόνια που αναπτύσσεται η Νέα Φιλαδέλφεια. Αν γίνει το γήπεδο, θα την... απογειώσει. Ανοίγουν συνέχεια μαγαζιά γύρω από το γήπεδο, με την προοπτική του να ξαναχτιστεί το γήπεδο. Το βλέπω συνέχεια και μακάρι να υπάρξει κι άλλη ανάπτυξη, που θα έρθει στη Φιλαδέλφεια μόνο με την κατασκευή του γηπέδου».
3) "Γυράδικο" - Αλέξης 
Το ιστορικό «Γυράδικο», το οποίο φτιάχνει το καλύτερο σουβλάκι στην περιοχή, είναι γεμάτο από κιτρινόμαυρες στιγμές. Τον Μανωλά να σηκώνει το Κύπελλο, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον Δημητριάδη και μία αεροφωτογραφία από την παλιά Νέα Φιλαδέλφεια, με το οικόπεδο της ΑΕΚ να δεσπόζει μπροστά από το... άδειο, πριν πολλές δεκαετίες, Άλσος. «Το μαγαζί μου εδώ είναι πολλά χρόνια. Η δουλειά έχει πέσει χωρίς το γήπεδο. Μία τέτοια κίνηση (να ξαναφτιαχτεί το γήπεδο) θα φέρει χρήμα στην περιοχή. Ακόμα και τώρα το μαγαζί αποτελεί στέκι για τους ΑΕΚτζήδες. Έρχεται τώρα κόσμος που γυρίζει από το ΟΑΚΑ, ή την Ριζούπολη, μόνο και μόνο επειδή το μέρος είναι συνδεδεμένο με το όνομα της ΑΕΚ. Φανταστείτε να γίνει το γήπεδο. Άρα θα είναι θετικό για μας. Δεν συμφωνούμε με αυτά που λέει ο Δήμαρχος για το γήπεδο. Είναι έξι μήνες στην εξουσία και δεν έχει κάνει κάτι, πέρα από τα... περισσότερα λαμπάκια που είδαμε στις Γιορτές των Χριστουγέννων. Δεν έχει περάσει από εδώ ποτέ. Όλοι συζητάνε για το γήπεδο και όπως όλος ο κόσμος, έτσι και μεις το θέλουμε και το περιμένουμε», μας είπε ο Αλέξης, υπεύθυνος του καταστήματος.
4) "Βυζαντινή Γωνιά" - Αγγελική 
Μπορεί η Αγγελική που εργάζεται στην «Βυζαντινή Γωνία, να μην είναι από την περιοχή, όμως τα χρόνια που δουλεύει στο παραδοσιακό στέκι των ΑΕΚτζήδων, στη "Βυζαντινή Γωνιά", ακούει πολλά για το γήπεδο. Έχει πιάσει το σφυγμό του κόσμου και μας τονίζει:  «Πρέπει να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ. Θα βοηθήσει οικονομικά την περιοχή και θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη της πόλης. Η δουλειά μας μειώνεται συνεχώς εξ αιτίας και των καιρών, γι' αυτό και το μαγαζί έχει αλλάξει πολλούς ιδιοκτήτες τα τελευταία χρόνια. Τώρα βλέπω πως ανοίγουν εδώ στην περιοχή, πολλά μαγαζιά και απ' όσο ξέρω βασίζονται στην ιδέα του γηπέδου. Ακούω πολλά για το γήπεδο. Καθημερινά ο κόσμος που έρχεται εδώ μιλάει για την επιστροφή της ΑΕΚ. Το θέλουν όλοι. Δεν μπορώ να καταλάβω, βασικά κανείς δεν έχει καταλάβει τη στάση του δημάρχου. Όλος κόσμος που γνωρίζω θέλει και ελπίζει να φτιαχτεί γήπεδο. Αν δεν γίνει; Θα κλείσουν πολλά μαγαζιά. Υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός. Αν δεν φτιαχτεί το γήπεδο πολύς κόσμος δεν θα αντέξει».
5) Geezers - Γιώργος 
ΑΕΚτζής από κούνια ο Γιώργος. Με διαρκείας κάθε χρόνο ακόμα και σε δύο τμήματα της ΑΕΚ. Πριν από δύο χρόνια αποφάσισε να ανοίξει ένα μαγαζί και διάλεξε τον πεζόδρομο της Νέας Φιλαδέλφεια πίσω από το γήπεδο της ΑΕΚ (από την πλευρά των επισήμων, επλι της Δεκελείας).  «Η περιοχή μου αρέσει, εδώ μεγάλωσα, αλλά αποφάσισα να το ανοίξω κοντά στο γήπεδο και εξ αιτίας του γηπέδου. Πιστεύω πως αν γίνει θα με βοηθήσει. Και ως ΑΕΚτζής αλλά και ως μαγαζάτορας θέλω το γήπεδο να γίνει... χθες. Απορώ πραγματικά πως βγήκε Δήμαρχος ο κ. Βασιλόπουλος στη Φιλαδέλφεια. Ήταν μεγάλη έκπληξη ότι βγήκε αυτός. Δεν έχει πατήσει καθόλου εδώ γύρω και αν μπει στο μαγαζί μου θα τον διώξω!». Η αλήθεια είναι ότι αυτή η απόλυτη απάντηση "θα τον διώξω" μας προκάλεσε εντύπωση. "Γιατί θα τον διώξεις;", ρωτήσαμε, με τον κ. Γιώργος να απαντά: "Επειδή δεν θέλει το γήπεδο! Το μήνυμα είναι ένα, Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».
6) Καφετέρια  Κρίνος
Η καφετέρια «Κρίνος» ανακαινίστηκε πρόσφατα και όπως μας δηλώνει ο υπάλληλος, Ηλίας, ο ιδιοκτήτης του, ασχολείται με τα κοινά και είναι φίλος της ΑΕΚ. Αλλά και ο ίδιος ο Ηλίας, αν και μόνο λίγο καιρό στην περιοχή, ξέρει και μας εξηγεί τι θα φέρει στη Φιλαδέλφεια το χτίσιμο της Αγίας Σοφίας. «Είμαι υπέρ του γηπέδου και γενικά είμαι υπέρ του να γίνονται ωραία πράγματα. Θα βοηθήσει και οικονομικά, θα έρχεται κόσμος. Είναι ωραίο να γίνει ένα στολίδι για την περιοχή να την ομορφαίνει, να μπορούν να παίζουν τα παιδιά εκεί. Το προτιμώ από το να γίνουν... χούλιγκαν. Να γίνει αλλά να μην χαθεί και το πράσινο. Δεν θέλει κανείς να χαλάσει το Άλσος. Έχει περαστεί μία ιδέα -λανθασμένη - από τον Δήμαρχο πως θα χαλάσει το Άλσος. Γενικά, υπάρχει κόσμος που νομίζει ότι θα καταστραφεί το Άλσος αν φτιαχτεί το γήπεδο. Αν είναι τόσα λίγα στρέμματα όσα λένε πως παίρνει η ΑΕΚ, τότε δεν καταστρέφεται. Το Άλσος πρέπει να μείνει, έχουμε ανάγκη από το πράσινο».
7) Ζαχαροπλαστείο  Τίλλας - Βασιλική  
Σαν γυναίκα η Βασιλική, εργαζόμενη στο πιο γνωστό Ζαχαροπλαστείο της Νέας Φιλαδέλφειας, "Τίλλας", θυμήθηκε από την πρώτη στιγμή τα παλιά τα χρόνια όταν με το γήπεδο της ΑΕΚ σε κάθε αγώνα όλα ήταν μία γιορτή. Αυτό το πράγμα θέλει να ζήσει ξανά: «Το μαγαζί είναι πάρα πολλά χρόνια στην περιοχή. Έχουμε ζήσει τις καλές εποχές, με το γήπεδο της ΑΕΚ. Υπήρχε ένα ευχάριστο κλίμα κάθε Κυριακή. Γινόταν μία γιορτή με αφορμή τα παιχνίδια. Βέβαια, υπήρχαν και κάποια μεμονωμένα περιστατικά που χαλούσαν την όμορφη ατμόσφαιρα. Τα τελευταία τρία χρόνια η περιοχή έχει ανέβει αρκετά. Αν γίνει το γήπεδο, θα ανέβει κι άλλο πιστεύω. Όπως όλοι οι κάτοικοι, πιστεύω και ο Δήμαρχος θέλει το γήπεδο. Αλλά το θέλει με κάποιους όρους. Από όσα έχω μάθει και έχω διαβάσει σκέφτεται το Άλσος. Το γήπεδο πρέπει να γίνει γιατί θα βοηθηθεί και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, όχι μόνο το ποδόσφαιρο».
8) Αμπελάκια - Λάμπρος Ζώης
Εδώ και 40 χρόνια είναι κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας ο κ. Λάμπρος Ζώης, ενώ 27 χρόνια ιδιοκτήτης του εστιατορίου Αμπελάκια. Ο κ. Λάμπρος βρίσκεται και στον σύλλογο Καταστηματαρχών της περιοχής και γνωρίζει από πρώτο χέρι το πόσο έχει μειωθεί η δουλειά από τότε που γκρεμίστηκε το «Νίκος Γκούμας» και το πόσο χρειάζεται η Νέα Φιλαδέλφεια την ΑΕΚ. «Πρέπει να γίνει... χθες το γήπεδο της ΑΕΚ! Αυτό γράψε, τέλος! Το μαγαζί λειτουργεί 27 ολόκληρα χρόνια. Εγώ είμαι στην περιοχή πάνω από 40. Και φυσικά είμαι υπέρ του γηπέδου. Κάνει μεγάλο κακό στην πόλη μας η απουσία του. Ξέρουν πολύ καλά αυτοί που δεν αφήνουν να γίνει το γήπεδο τι κακό κάνουν σε όλους μας. Ο κ. Βασιλόπουλος έχει μία δική του άποψη. Ελπίζουμε όλοι να αλλάξει. Το «Νικος Γκούμας» έκανε καλό στην περιοχή. Είχαμε κόσμο στην περιοχή. Άλλωστε, ένα γήπεδο και μάλιστα όπως σκέφτεται να το κάνει η ΑΕΚ θα φέρει κόσμο, εκτός από τις Κυριακές που θα γίνονται αγώνες. Και τις καθημερινές θα έρχεται κόσμος. Θα είναι το μουσείο, θα έχει συναυλίες. Θα έχει πολλά θετικά. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Είναι κρίμα που υπάρχει όλη αυτή η καθυστέρηση. Το γήπεδο επιβάλλεται να γίνει. Ας αλλάξουν τρόπο σκέψης και αντίδρασης αυτοί που πρέπει για να δούμε ξανά ζωή στη Φιλαδέλφεια».
9) Cafe - Bar Veni, Vidi, Vici - Xρήστος 
Την απορία του γιατί καθυστερεί να γίνει το γήπεδο, μας εξέφρασε ο Χρήστος, υπεύθυνος στο café-bar «Veni, Vidi, Vici». Μιλώντας με επιχειρήματα ξεκαθαρίζει τη θέση του και αναφέρεται στη στάση του Αρη Βασιλόπουλου, τονίζοντας πόσο άδικο έχει ο δήμαρχος στην σθεναρή αντίσταση που προβάλει για την κατάσκευή του. «Και βέβαια θέλω να γίνει. Πρώτον γιατί είμαι ΑΕΚτζής και δεύτερον επειδή θα φέρει κόσμο και στο μαγαζί μου. Είμαι χρόνια στην Νέα Φιλαδέλφεια. Θα δώσει κίνητρο στον κόσμο να έρθει στην περιοχή το γήπεδο. Για μένα ο κ. Μελισσανίδης θα πρέπει να κάνει κάτι, μία κίνηση. Μία ενέργεια. Να καθαριστεί ο χώρος του γηπέδου, να το συμμαζέψει λίγο. Εγώ πιστεύω πως όλα όσα γίνονται, είναι πολιτικά παιχνίδια. Δεν τον καταλαβαίνω τον κ. Βασιλόπουλο. Ειλικρινά απορώ με τη στάση του... Αν πει «ναι» και γίνει το γήπεδο, τότε θα βγει άλλες 3 τετραετίες Δήμαρχος, ακόμα και αν δεν... βάλει υποψηφιότητα. Αυτό που κάνει είναι χαζό. Πατάει σε χαζά πράγματα. Ουσιαστικά τα στρέμματα που ζητάει η ΑΕΚ δεν θα τα κάνει γήπεδο.  Θα τα πεζοδρομήσει. Θα φτιάξει την εικόνα του χώρου. Ένα χάλι είναι το Άλσος, εστία μόλυνσης. Άλλο ένα καλό για την περιοχή με την κατασκευή του γηπέδου, είναι η δημιουργία ενός πάρκινγκ, που  δεν έχει η Νέα Φιλαδέλφεια. Έχει πάρκινγκ ο Δήμος; Όχι. Όπου θέλει ο κόσμος πάει και παρκάρει. Εκτός των ημερών που θα έχει αγώνα και θα το «χρησιμοποιεί» η ΑΕΚ, τις υπόλοιπες μέρες θα εξυπηρετεί τους κατοίκους. Δεν θα είναι καλό αυτό για όλους μας; Ένα έργο-ανάσα για την περιοχή θα είναι αυτό το γήπεδο. Αυτή τη στιγμή παρκάρουμε πάνω στην Δεκελείας , κλείνουμε τον δρόμο και δεν λέει κανένας τίποτα. Δεν υπάρχει κάποιος που δεν θέλει το γήπεδο. Απλά, ο κόσμος δεν θέλει τον χουλιγκανισμό και τα επεισόδια. Λογικό! Δε το συζητάμε. Κανείς δεν τα θέλει. Όμως, τώρα με όλα αυτά που γίνονται πολώνεται το κλίμα.  Αν και πάλι δεν έχει γίνει τίποτα. Και πιστεύω πως το νέο γήπεδο ο κόσμος της ΑΕΚ θα το προστατεύει. Έχει ανάγκη το γήπεδο η περιοχή. Εδώ για να καταλάβετε, πιο δίπλα είναι το κλειστό, του Ιωνικού που παίζει η ΑΕΚ βόλεϊ. Μία φορά κι αυτό κάτι πιτσιρικάδες είχαν δημιουργήσει πρόβλημα, για πέντε λεπτά, μετά από έναν τελικό με τον Ολυμπιακό. Όσο δεν γίνεται το γήπεδο, υπάρχει ένταση. Και ο κόσμος φωνάζει για το δίκιο του, δεν δημιουργεί επεισόδια. Δε το συζητάμε: Το γήπεδο θα κάνει μόνο καλό στη Φιλαδέλφεια".
10) "Αllalum play cafe" - Γιάννης
Το «Allalum play café» άνοιξε πριν από δύο χρόνια από τον Γιάννη. Ο νεαρός ιδιοκτήτης ξέρει τι καλό θα κάνει στην περιοχή το γήπεδο, εκφράζει και αυτός, πάντως, τις φοβίες του για τυχόν επεισόδια, αλλά ξέρει πως οι φίλοι της ΑΕΚ θα προστατέψουν την περιοχή, εφόσον δημιουργηθεί ένα τέτοιο έργο. Η επιχείρηση του Γιάννη βρίσκεται σχεδόν απέναντι από το Δημαρχείο, αλλά ο ίδιος δεν έχει δει ποτέ τον κ. Βασιλόπουλο, Δήμαρχο της πόλης να περνάει από εκεί και να συνομιλεί με τον κόσμο. «Έχω το μαγαζί κοντά στα δύο χρόνια. Είναι καλή η περιοχή γι αυτό το άνοιξα. Είμαι και ΑΕΚτζής. Δεν υπάρχει και κάτι παρόμοιο στα Βόρεια Προάστια. Παρατηρώ ότι ανεβαίνει τον τελευταίο καιρό η Νέα Φιλαδέλφεια. Και σε αυτό έχει βοηθήσει η προοπτική του γηπέδου. Άνθρωποι ποντάρουν στο γήπεδο και ανοίγουν μαγαζιά γύρω γύρω. Σαν ΑΕΚτζής θέλω να γίνει το γήπεδο αύριο. Σαν ιδιοκτήτης, και θέλω και δεν θέλω. Σίγουρα, θα ανέβει η δουλειά. Θα διαφημιστεί η πόλη μας. Αλλά φοβάμαι και τα επεισόδια. Βέβαια, δεν έχει γίνει κάτι τα τελευταία χρόνια που να μου ενισχύει τον φόβο. Ούτε αυτόν τον καιρό που φίλοι της ΑΕΚ διαδηλώνουν ειρηνικά για το γήπεδο. Έτσι όπως το σκέφτεται ο κ. Βασιλόπουλος και λέει «όχι» στο γήπεδο, είναι χαζό! Δεν υπάρχει άλσος τώρα. Σκουπίδια έχει εκεί. Αυτοί που τον ψήφισαν, τον ψήφισαν γιατί κάτι θέλουν. Τον ψήφισε κόσμος μεγάλης ηλικίας που ίσως δεν θέλουν το γήπεδο. Εγώ πιστεύω πως πρέπει να γίνει το γήπεδο γιατί εκτός του χώρου εκεί που δεν θα υπάρχουν σίδερα και ξερά χόρτα, θα φτιαχτεί και γύρω-γύρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002