Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2015

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα. Μια όμορφη και ήρεμη μέρα να έχουμε. Σήμερα είμαστε όλοι... υπάλληλοι του Μελισσανίδη και μπράβοι της μαφίας που θέλει να εκμεταλλευτεί τα... 48 δέντρα του άλσους για να φυτέψει 5000, να δημιουργήσει άλλη μια εστία πράσινου 2,5-3 στρεμμάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια, να δημιουργήσει 2000 προσωρινές και 300 μόνιμες θέσεις εργασίας στη Φιλαδέλφεια και να ομορφύνει την πόλη με το ομορφότερο γήπεδο της Ελλάδας κι ενα από τα πιο ιδιαίτερα του πλανήτη. Σήμερα λοιπόν 10 εκπρόσωποι της μαφίας και απεσταλμένοι του Μελισσανίδη, σύμφωνα με τους ηθικούς και τίμιους, δικάζονται για κατηγορίες όπως εξύβριση και διατάραξη ειρήνης. Να επαναλάβω εδώ πως όλες οι συλλήψεις έγιναν εκτός άλσους και βέβαια καμία δεν αφορά το επεισόδιο που κατέληξε σε ξυλοδαρμό του άτυχου μπλόγκερ. Οι 10 αναγνωρίστηκαν από μέλη της δημοτικής παράταξης ΣΥΡΙΖΑ σε διαδικασία αναγνώρισης πίσω από τζάμι, όπως... Αμερική, και μάλιστα οι Ενωσίτες οπαδοί έχουν απαντήσει και αυτοί με μηνύσεις για ψευδή καταμήνυση που όμως δεν θα εκδικαστούν σήμερα.
@ Αφού υπενθυμίσαμε λοιπόν τι προβλέπει το κατηγορητήριο και πως οδηγήθηκαν εκεί τα παιδιά να πούμε ότι όσοι μπορούμε πρέπει να είμαστε εκεί. Όχι για να επηρεάσουμε το δικαστήριο αφού έτσι κι αλλιώς στην αίθουσα λίγοι θα μπουν και οι δικαστές δεν επηρεάζονται όπως οι... παίκτες αλλά για να δείξουμε πως είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι υπερασπίζοντας το δίκιο μας. Και είμαστε πολλοί ότι βλακείες και να λένε, όσο λάσπη και να ρίχνουν, όσο και να προσπαθούν να παρουσιάσουν σαν ένα μείγμα γραφικότητας και... πληρωμένης υπηρεσίας στον μοναδικό... κακό Έλληνα επιχειρηματία το εκπληκτικό και με πρωτοφανή συσπείρωση ξέσπασμα του λαού της ΑΕΚ.
@ Πρέπει να είμαστε πολλοί. Αλλά τέρμα τα αυτογκόλ. Θα είμαστε εκεί για τα αδέρφια μας και για εμάς. Για την ΑΕΚ. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσουμε το δίκιο μας και το έχουμε πάθει αρκετές φορές μέχρι τώρα. Και σήμερα και πάντα σε αυτή την υπόθεση έχουμε για όπλο το δίκιο μας αλλά και το μυαλό μας. Χωρίς ακρότητες. Όλοι μαζί εκεί. Και πάντα με επιχειρήματα. Πάρτε μερικά ακόμη:...
@ Αν εκλεγούμε, όχι απλά δεν θα σταθούμε εμπόδιο, αλλά θα είμαστε και δίπλα στην ΑΕΚ. Ποιος δήμαρχος δεν θα ήθελε να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ; Αν το δήλωνε, δε, προεκλογικά κάτι τέτοιο, θα ήταν αστείο...Επίσης, τι σχέση έχει ο δήμος με το γήπεδο, όταν η κατασκευή του δεν περνά από το δήμο αλλά από τη Βουλή;
@«Κάναμε τρεις συζητήσεις το τελευταίο διάστημα για να δούμε ποια στάση θα κρατήσουμε. Εμείς όπως ξέρετε είχαμε προτείνει τέσσερις τροπολογίες τις οποίες είχε αποδεχθεί και η διοίκηση της ΑΕΚ. Μαζί μας ήταν και ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά δυστυχώς μειοψηφήσαμε. Εμείς είμαστε πιστοί στη θέση μας. Λέμε "ναι" στο γήπεδο της ΑΕΚ. Πλέον το νομοσχέδιο πήγε στο β' θερινό τμήμα της ολομέλειας της Βουλής. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ψηφιστεί».
@ «Δεν με ενδιαφέρει τι ψήφισαν οι άλλοι. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι παραμένω πιστός στις θέσεις μου και στη συμφωνία που κάναμε με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Αυτό είναι το σωστό και δίκαιο. Κρίμα που ανήκω στη μειοψηφία (...) Ναι ήταν και ο κ. Τσίπρας μαζί μας. Πλέον προσπαθούμε να βρούμε μία λύση που να εξυπηρετεί τους πάντες. Την ΑΕΚ, τον Δήμο και τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας».
@ «Ο όρος "κλειδωμένα" σημαίνει ότι τα λεφτά υπάρχουν σε κάποιον κωδικό. Αυτός ο κωδικός μπορεί να αλλάξει μόνο από απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου. Πρόθεση τόσο της κ. Ρένας Δούρου όσο και δική μας είναι να μην μπλοκαριστούν τα χρήματα και να πάνε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να γίνουν τα έργα. Βέβαια, μέχρι τότε υπάρχει δρόμος. Η ΑΕΚ θα πρέπει να ρυθμίσει άλλα πράγματα πρώτα. Ας προχωράμε λοιπόν βήμα βήμα και δεν θα μπουν εμπόδια στο μέλλον».
Αυτά για σήμερα. Ραντεβού εκει... Στον δρόμο που έδειξε ο μεγάλος ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΝΙΔΗΣ. Με τόσα προβλήματα υγείας που έχασαν... από την αγάπη για την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002