Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Φεβρουαρίου 28, 2015

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
@ Καλό Σαββατοκύριακο και κυρίως καλή Κυριακή να έχουμε. Μια Κυριακή γεμάτη ΑΕΚ. Στις 3 τα αδέρφια μας από την Κρήτη δίνουν ραντεβού με την ομάδα μας στο Ρέθυμνο για τον αγώνα με την Επισκοπή και στις 6.30 το απόγευμα θα δούμε, επιτέλους, ξανά τη Βασίλισσα μας απέναντι στην Ελευσίνα στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα σίγουρα θα είναι πιο δεμένη από ποτέ με όλα τα αστέρια της να έχουν πλέον δουλέψει αρκετά σαν ομάδα, αφού κι ο τελευταίος παικταράς που ήρθε, ο Χέρστον, έχει πλέον συμπληρώσει ικανό διάστημα με όλους τους συμπαίκτες του.
@ Αφού ξεπεράσαμε την πίκρα για την μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο ΣΕΦ, ήρθε η ώρα να ξαναδούμε ωραίο μπάσκετ και να ζήσουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Θα έρθει κι ένα πλέι μέικερ σύντομα για να συμπληρώσει τον Αθηναίου, που όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερος σε μια ομάδα που κάνει συνεχώς βήματα μπροστά, αλλά και τον Παπαντωνίου. Σε κάθε περίπτωση όμως από εδώ και πέρα είναι στο χέρι της ΑΕΚ ακόμη και να πάρει ΟΛΑ τα παιχνίδια μέχρι το τέλος που πιθανότατα θα την βάλουν, αν τα καταφέρει, μέσα στην τετράδα. Και στα πλέι οφ έχει ο Θεός.
@ Αύριο αντίπαλος είναι ο Πανελευσινιακός. Πέρασε ένας γύρος από το τελευταίο παιχνίδι του Ζιάγκου που ήταν ουσιαστικά και το ξεκίνημα την αναγέννησης της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Από τις ήττες που πόνεσε, και πονάει ακόμη, αλλά έκανε καλό. Πολύ καλό. Γιατί δεν ήταν μόνο το ότι η ΑΕΚ απέκτησε πιο έμπειρο και ικανό προπονητή αλλάζοντας σε χρόνο ρεκόρ την εικόνα αλλά και την μοίρα της, αλλά με την αλλαγή αυτή έγινε συνολική αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα. Ήταν η πιο κρίσιμη καμπή της ομάδας και ο Αγγελόπουλος έδειξε αντανακλαστικά ηγέτη. Γιατί ακόμη χειρότερη από την κακή απόφαση είναι η μη απόφαση. Ο ηγέτης και χρηματοδότης της Βασίλισσας αποφάσισε άμεσα και η ΑΕΚ την Δευτέρα είχε νέο προπονητή με τον αγώνα να έχει γίνει Σάββατο. Με σεβασμό στον Ζιάγκο αλλά και αποφασιστικότητα άλλαξε προπονητή και ουσιαστικά άλλαξε τα πάντα προς το καλύτερο. Για αυτό λέω πως η ήττα στην Ελευσίνα έκανε καλό.
@ Βέβαια αν δεν υπήρχε ένα αφεντικό με αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη στον εαυτό του θα έμενε μόνο η πίκρα και οι χαμένοι βαθμοί με την ομάδα να περιμένει την ανάκαμψη από τον... ουρανό. Ήρθε όμως από την γη. Και τα καλύτερα έρχονται. Ευτυχώς οι μέρες πέρασαν. Και θα απολαύσουμε ξανά ΑΕΚ...
@ Στην Επισκοπή που θα είναι η επόμενη δύναμη του Κρητικού ποδοσφαίρου αφού η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά με την ομάδα του χωριού της τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα. Ο Βέλιτς έχει αλλάξει πρόσωπο στην ομάδα που στα τελευταία ματς πάει πολύ καλά και σίγουρα θα έχει μεγάλο κίνητρο να χτυπήσει το παιχνίδι. Υπάρχει και το κίνητρο της ρεβάνς για την βαριά ήττα του πρώτου γύρου. Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν ο αγώνας θέλει μεγάλη προσοχή όπως προσεχτικά πρέπει να είναι και τα αδέρφια που θα δώσουν το παρών. Καλό ΑΕΚτζήδικο Σαββατοκύριακο να έχουμε όλοι μας. Και πράγματι μακάρι ο κ. Κοντονής να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες που δημιούργησε. Θα δείξει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002