Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 25, 2015

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ομολογώ ότι περίμενα πολύ πιο εύκολο το χθεσινό απόγευμα. Βέβαια αν ο Μπαρμπόσα είχε βάλει το δεύτερο πριν λήξει το ημίχρονο ή αν στο δεύτερο μέρος που είδαμε μια πολύ καλύτερη ΑΕΚ υπήρχε στοιχειώδης αποτελεσματικότητα νομίζω πως μια πεντάρα γκολ θα ήταν πολύ νορμάλ. Ομως για να τα λέμε όλα και η Παναχαϊκή θα μπορούσε να μην χάνει στο ημίχρονο και μετά να είχαμε... άλλα αφού την γλίτωσε από τον Μπαρμπόσα και μετά είχε δύο φοβερά δοκάρια εκ των οποίων το πρώτο πήγε εκεί και σώθηκε η ομάδα μετά από την απόκρουση του αγώνα που έκανε ο Ανέστης. Εδώ πρέπει να πω για τον τερματοφύλακα μας πως φαίνεται πως τελικά του έχει κάνει ζημιά η έλλειψη ανταγωνισμού μέσα στην ομάδα παρότι είναι πράγματι ένας αξιόλογος γκολκίπερ που μπορεί να γίνει ο καλύτερος στην Ελλάδα και μάλιστα εύκολα. Γιατί επειδή δεν είναι χαζός μόνο από την παντελή έλλειψη φόβου ότι θα χάσει την θέση του μπορώ να πιστέψω ότι προήλθε η γελοία προσπάθεια να κάνει ντρίμπλα... Ζιντάν μέσα στην περιοχή του από όπου προήλθε το μοναδικό γκολ των Πατρινών. Και πρέπει να βάλει καλά στο μυαλό του πως τερματοφύλακες με μια συγκεκριμένη αδυναμία, όπως έχει αυτός στις σέντρες που είναι οριακά στο ύψος της μικρής περιοχής, μπορεί να βελτιώθηκαν και να έκαναν μεγάλη καριέρα σε μια θέση που όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις, όμως παιδιά με αφέλεια και έλλειψη σοβαρότητας δεν έχουν καμία τύχη στην συγκεκριμένη θέση οπου πίσω δεν υπάρχει κανείς. Πρέπει λοιπόν ο Ανέστης να πάρει το μάθημα του γιατί μπορεί ο Λόρια να ζητάει τα μαλλιά της κεφαλής του όμως είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα πάρει δεύτερο τερματοφύλακα επιπέδου σούπερ Λιγκ για του χρόνου και η μάχη θα είναι σκληρή.
Από εκεί και πέρα ο Γιόχανσον όσο περνάει ο καιρός δείχνει πως τα έχει ΟΛΑ καλύτερα. Γιατί τα έχει μάθει καλύτερα. Μπορεί να φανεί ιεροσυλία ή... αστοχία λόγω διαφορετικής θέσης αλλά βλέπω ένα νέο Σαβέφσκι. Σε προσφορά μέσα στο γήπεδο, σε αυτοθυσία για τους άλλους, σε αθόρυβη δουλειά, σε γνώση όλων των βασικών του ποδοσφαίρου. Βέβαια τα χρόνια έχουν περάσει και τα πράγματα έχουν αλλάξει. Αν ο Τόνι ήταν κοινοτικός και η αγορά είχε ανοίξει από τότε δεν θα έμενε πάνω από 2-3 χρόνια στην ΑΕΚ οπότε για όσους ανησυχούν δεν εννοώ ότι θα σβήσει τον μύθο του μεγάλου Σαβέφσκι ο Γιόχανσον. Είναι όμως μια περίπτωση παίκτη που πιστεύω πως θα βγαίνει από την εντεκάδα ανεξάρτητα από διοργάνωση μόνο λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας όπως γινόταν δηλαδή επί 12 χρόνια με τον Σκοπιανό. Αυτά. Από εκεί και πέρα δεν είναι να ασχολούμαστε και πολύ. Η ίδια ομάδα πάντως πρέπει να ασχοληθεί γιατί προσφερόταν για αρκετά μαθήματα τα ο χθεσινό ματς και το πως μπορείς να μπεις σε περιπέτειες ενώ είσαι πολύ ανώτερος.
@ Βέβαια το θέμα της χθεσινής ημέρας ήταν τα νέα διδάγματα ήθους του Βαγγέλη προς όλους. Με αβανταδόρο σε βαθμό αηδίας τον Μαχλά. Καλά κάνει ο πρόεδρος του ΟΦΗ να τα βάζει με τον Αλαφούζο αν θεωρεί πως θέλει να βλάψει την ομάδα του. Να δεχτώ πως πάνω στην απελπισία του γίνεται γλείφτης αυτού που βλέπει σαν τελευταία σανίδα σωτηρίας. Αλλά ένας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και μάλιστα κοσμοπολίτης με αξιομνημόνευτη καριέρα στο εξωτερικό να δηλώνει πως ο Μαρινάκης είναι... μάγκας επειδή τα είπε μπροστά του του Αλαφούζου και ουσιαστικά να αθωώνει για όλα αυτά που έγιναν είναι θλιβερό. Κρίμα γιατί είναι αυτός που είναι. Αν τα δήλωνε ο Μποροβήλος, που δεν ασχολείται με... κουτσομπολιά για τα οποία έγιναν μηνύσεις, ούτε που θα ασχολιόμουν.
Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι η πληροφορία πως ο νέος υπουργός Αθλητισμού, ο κύριος Κοντωνής σκέφτεται σαν αντίδοτο για τα επεισόδια στη Λεωφόρο να διακόψει όλα τα... πρωταθλήματα! Καταλαβαίνω πως είναι άπειρος όχι μόνο στην εκτελεστική εξουσία αλλά και στον αθλητισμό αλλά έχω πειστεί πως είναι έντιμος άνθρωπος με θέληση για προσφορά. Από έναν υπουργό λοιπόν μιας κυβέρνησης νέας και πολύ δημοφιλούς όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις θα περίμενα πολύ πιο ψαγμένες κινήσεις από μια επικοινωνιακή φούσκα με την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων που ουσιαστικά κάνει το πρόβλημα πολύ γενικό και εξισώνει τους θύτες με τα θύματα. Για παράδειγμα για ποιο λόγο να διακοπεί η Φούτμπολ Λιγκ οπου δεν έχει ανοίξει μύτη και δεν έχει γίνει ούτε μισό επεισόδιο από την αρχή της σεζόν; Και γιατί να λένε πως όλοι είναι ίδιοι αφού αποδεδειγμένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. Ελπίζω έστω και την τελευταία στιγμή να αλλάξει κάτι σε ότι αφορά το μέτρο της διακοπής των πρωταθλημάτων και από την άλλη να ορμήξει με τα μπούνια αυτός ο έντιμος άνθρωπος και οι συνεργάτες του όπως ο Τζούλιος στη βία και την διαφθορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002