Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 13, 2015

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Του χρόνου θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε πρωταθλητές. Κι αν στον Ολυμπιακό δεν το αντέχουν μπορεί η αθλητική δικαιοσύνη όταν υπάρξει να τους απαλλάξει στέλνοντας τους μια βόλτα από την Β Εθνική όπως πήγαν κάποτε για λόγους που είχαν να κάνουν με τους ιδιοκτήτες τους ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα και η Ηλιούπολη. Βασικά αυτές πήγαν πιο κάτω αλλά εντάξει δεν είναι όλοι ίσα και όμοια.
Του χρόνου λοιπόν το πρωτάθλημα δεν χάνεται. Όλοι θέλαμε να το σηκώσουμε στην Αγιά Σοφιά αλλά δεν προλαβαίνουμε δυστυχώς. Δεν πειράζει, εκεί θα παίξουμε Τσάμπιονς Λιγκ.
@ Να πάει το πρωτάθλημα επιτέλους σε μια ομάδα που θα την παραδεχτούν και οι αντίπαλοι όπως γινόταν με την ΑΕΚ την χρυσή τριετία. Να πάρει και κάνεις άλλος κανένα φράγκο και αυτοί που ζουν από τα λεφτά της ΤΕΑΜ και της ΟΥΕΦΑ να κάνουν και καμιά άλλη δουλειά. Όπως τα ναυλοσύμφωνα έχουν πέσει στην κατώτερη τιμή έτσι και στο ποδόσφαιρο ακόμη και το πιο στυγνό μονοπώλιο έρχεται η ώρα που σπάει. Κάποτε τα σπίρτα ήταν κρατικό μονοπώλιο. Εδώ και χρόνια το εργοστάσιο... έκλεισε.
Έτσι είναι. Να πάρει και κανείς άλλος χρήματα για να τα ρίξει στην ομάδα του όπως... επενδύουν κι αυτοί τόσα χρόνια.
@ Κι αν στραβώσει για τα καλά τίποτε άλλο στο λιμάνι, μην στεναχωριέστε. Υπάρχει η χρυσή εφεδρεία. Ο... Κόκκαλης. Βέβαια αυτός την πρώτη φορά που δεν βγήκε Τσάμπιονς Λιγκ την... έκανε. Αλλά ποιος ξέρει... Ίσως αυτή την φορά αντέξει περισσότερο. Είναι καλή λύση πάντως. Μπορεί ο ΟΤΕ και ο ΟΠΑΠ να άλλαξαν ιδιοκτησίες και όλες οι Ιντρα-κάτι να γίνανε από μπλου τσιπς μπλου... μπιπ αλλά τουλάχιστον είναι... έμπειρος στο πως να στήσει μια ομάδα. Βάλε μπιπ στο... στήσει.
@ Το πρωτάθλημα του χρόνου θα το πάρουμε λοιπόν. Για το κύπελλο το φετινό δεν ξέρω. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να νικήσει στο Καραϊσκάκη και να είναι πλέον φαβορί με έναν κανονικό διαιτητή από αυτούς που υπάρχουν αλλά μεταμορφώνονται όταν παίζουν την ομάδα που έμαθε να έχει τα πάντα με τρόπο που μόνο αθλητισμός δεν είναι. Είναι καιρός και οι διαιτητές να αρχίσουν να μην μασάνε. Ο Κωνσταντινέας μπορεί να έμεινε χωρίς φούρνο και να τελείωσε και πρόωρα αλλά τώρα είναι βουλευτάρα και μάλιστα με το κυβερνών κόμμα. Να είναι καλά το παλικάρι και σίγουρα έχει ενημερώσει και τους αρμόδιους υπουργούς - συντρόφους του για την προσωπική του περιπέτεια και για το ποιοι βρίσκονται από πίσω. Μην ξεχνάτε αν δεν έκανε το καθήκον του ως πολίτης ο βουλευτής Μεσσηνίας, πλέον, Πέτρος Κωνσταντινέας δεν θα μαθαίναμε ποτέ πως ένας Πακιστανός μίλαγε με έναν Κινέζο για τον διαιτητή του Πλατανιά - Παναχαϊκή. Και όλα τα άλλα που... έρχονται. Παρεμπιπτόντως. Εμείς ήρθαμε. Εσείς που ήσασταν;
@ Ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί λοιπόν. Αλλά αγωνιστικά. Τα άλλα ξεχάστε τα. Είχατε την ευκαιρία με τον Λαμπρόπουλο, δεν μπορέσατε ούτε στην περιοχή να μπείτε, end of story. Αυτός που θα έρθει στο ΟΑΚΑ θα παίξει 50-50. Άντε και λίγο έδρα σε ανούσια σφυρίγματα. Αυτό το προχθεσινό 100-0 με σπρώξιμο από παντού για 97 λεπτά ξεχάστε το. Δεν υπάρχει απλά. Τυχερός θα είναι όποιος οριστεί σε αυτό το ματς. Θα γράψει ιστορία γιατί θα παίξει τον Ολυμπιακό στα ίσα σε παιχνίδι που το... θέλει. Από τοτε που έφυγε ο τρελός ο Κάκος, που κι αυτός έκανε τις γκάφες του αλλά όχι... επίτηδες, δεν υπάρχει αυτό το είδος. Θα γράψει ιστορία λοιπόν αυτός που θα έρθει στο ΟΑΚΑ. Το καλό είναι πως θα το κάνει θέλει δεν θέλει, οπότε δεν θα έχει κανένα άγχος. Αδέρφια μας διαιτητές σπεύσατε... Δεν χάνονται αυτές οι ευκαιρίες.
@ Δύο πράγματα είναι σίγουρα λοιπόν για την ρεβάνς. Ότι ο διαιτητής θα παίξει 50-50 και ότι τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. Από εκεί και πέρα τα παιδιά μας έχουν άλλα 90 λεπτά για να τελειώσουν την δουλειά με μια ομάδα που την έχουν κι ας είναι φαβορί. Βέβαια αυτή την φορά θα παίζει ο... Μανιάτης και θα υπάρξει πρόβλημα με την υπερβολική έκκριση... τεστοστερόνης αλλά θα το παλέψουμε. Θα περάσουν όμορφα αυτές οι μέρες. Φιλάκια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002