Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Ιουνίου 01, 2015

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Ο Κώστας Κετσετζόγλου γράφει για το καλό καλοκαίρι που θα έχει η ΑΕΚ, με όνειρα που δεν θα είναι χτισμένα στην άμμο.

Καλό μήνα να έχουμε και καλό καλοκαίρι. Που θα έχουμε. γιατί θα είναι ένας μήνας συναρπαστικός ο πρώτος σε ένα καλοκαίρι συναρπαστικό. Όπως είναι πάντα ο Ιούνιος, ο πρώτος μήνας των μεταγραφών. Για εμάς ακόμη περισσότερο, γιατί συνδυάζεται με την επιστροφή και την κατασκευή ενός ρόστερ που θα χτυπήσει το πρωτάθλημα. 

Πολύ διαφορετικό από τα δύο προηγούμενα χρόνια που και πάλι έγιναν μεταγραφές διαφορετικού επιπέδου από τις κατηγορίες που βρέθηκε η ομάδα, όμως δεν ήταν φυσιολογικά αυτές που μας φτιάχνουν τα καλοκαίρια. Αυτό το καλοκαίρι είναι διαφορετικό. Θα είναι ένα καλοκαίρι από τα παλιά. Με όνειρα, αλλά όχι χτισμένα στην άμμο.

Ο Σιμόες είναι μια πολύ καλή περίπτωση, που πρώτα τον κλείσαμε και μετά καταλάβαμε πόσο δυνατή μεταγραφή ήταν. Αν είναι αυτός που γνωρίσαμε, παίρνει τη φανέλα σπίτι. O Γιόχανσον είναι έτοιμος, είναι μεταγραφή που θα μπορούσαμε να την κάνουμε και τώρα. Ο Μάνταλος κι ο Μπάκακης θα γυρίσουν δυνατοί, ο πρώτος μπορεί να προλάβει και την πρώτη αγωνιστική, αν όλα πάνε καλά. Αντε την… τρίτη. Υπάρχει ήδη για τα δεξιά και ο Γκάλο που έχει δείξει την αξία του.

Ο Αραβίδης έδειξε στη σεζόν που τελειώνει περισσότερα κι από αυτά που περιμέναμε και σίγουρα είναι υπολογίσιμος και για του χρόνου. Επίσης ένα από τα σέντερ μπακ μπορεί να σταθεί, κυρίως ο Κολοβέτσιος. Μιλάμε για εντεκάδα, γιατί ως λύσεις είναι βέβαιο ότι μπορούν και οι δύο αφού ο Λαμπρόπουλος πήγε αρκετά καλά μέσα στη χρονιά κι έβαλε και τα γκολάκια του. 

Επίσης, ο Ανέστης θα παλέψει για την θέση με τον Μούλντερ ή όποιον έρθει, αρκεί βέβαια να δείξει μέσα στην προετοιμασία βελτίωση εκεί που υστερεί. Στην έξοδο από τις πλάγιες σέντρες.

Υπάρχει και ο Τζανετόπουλος, που όμως εκτιμώ πως θέλει ακόμη μεγάλη βελτίωση και πολύ δουλειά για να σταθεί. Του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για την πρόοδο του, αλλά δεν συμμερίζομαι τις απόψεις πως είναι έτοιμος. Ίσως ξεγελά το ότι πράγματι είναι καλός για την θέση του με την μπάλα στα πόδια, όμως είναι κυρίως αμυντικός και τα μυστικά της συγκεκριμένης θέσης δεν τα γνωρίζει ακόμη. 

Το ίδιο κι ο Σοϊλέδης που με την σέντρα που έχει θα έχει “αυτοκτονήσει” αν δεν κάνει καριέρα σε ψηλό επίπεδο επειδή δεν θα φτιάξει τα… εύκολα. Επίσης υπάρχουν κι άλλα παιδιά της φετινής ομάδας που μπορούν να μείνουν στο ρόστερ, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο το τι θα γίνει με Μπαρμπόσα και Κρισάντους, που σαφώς δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα και η ΑΕΚ μπορεί να κάνει ότι θέλει χάρη στη μη δεσμευτική, για αυτήν, συμφωνία που έχει υπογράψει μαζί τους. 

Σε κάθε περίπτωση είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση παντού. Κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή, αλλά και τουλάχιστον τους τρεις από τους πέντε της άμυνας. Αριστερό μπακ, αριστερό στόπερ, τερματοφύλακα. Μέχρι… 31 Αυγούστου έχουμε καιρό, αλλά είναι σίγουρο ότι στις 20 Ιουλίου που η ομάδα φεύγει για Πολωνία ένα πολύ μεγάλο μέρος του ρόστερ θα είναι συμπληρωμένο. Με παίκτες ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, αφού αυτός ο δρόμος είναι μονόδρομος…

Για τον αγώνα της Κορίνθου τι να πεις; Αν δεν ήταν το αναμενόμενο σόου του προέδρου της παναχαϊκής Κορίνθου, δεν θα θυμόμασταν τίποτα. Και να άξιζε κάποιο από τα παιδιά που μπήκαν στην ενδεκάδα, είναι αδύνατο να το καταλάβεις όταν μπαίνουν τόσοι πολλοί παροπλισμένοι μαζί στην ομάδα. Τι να δείξουν; Το μόνο ξεκάθαρο είναι πως ο Φαγιέ για κάποιο λόγο είναι στη μπούκα και πάντα η πρώτη και εύκολη επιλογή για έξω. 

Και το ευχάριστο το ότι οι τρεις που εξαιτίας τους υπήρξε αναστάτωση μίας εβδομάδας με τις δηλώσεις Δέλλα, δεν έπαιξαν δευτερόλεπτο σε ένα παιχνίδι που παραλίγο να μπει κι ο…Μπορμπόκης. Ένα ακόμη μήνυμα του Τράι ότι κατάλαβε το λάθος που έκανε με τις πρώτες δηλώσεις του και ξεκαθάρισε με πράξεις ότι και για αυτόν πάνω από όλα είναι η πειθαρχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002