Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Ιουνίου 20, 2015

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

ΚΑλό Σαββατοκύριακο να έχουμε και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι. Πανηγυρικό το κλίμα χθες στις τάξεις του… Ολυμπιακού. Κάτι σαν ένα ανέκδοτο που λέγαμε μικροί. Ενας τύπος έκανε ωτοστόπ με επιτυχία. Μπήκε στο αυτοκίνητο και συνέχισε για τον προορισμό του. Ο οδηγός δεν ήταν και πολύ ομιλητικός. Ξαφνικά πετάγεται στον δρόμο ένας σκύλος και δυστυχώς το αυτοκίνητο τον χτυπάει. Το σκυλί ζούσε αλλά είχε σπάσει τα δύο πόδια του. Και τότε έκπληκτος ο συνοδηγός βλέπει τον οδηγό να βγάζει μια καραμπίνα κάτω από το κάθισμα και να εκτελεί τον σκυλο! “Να μη βασανίζεται το ζωντανό” γυρίζει και του λέει. Συνεχίζει το ταξίδι και λίγο πιο κάτω πετιέται ένα ελάφι. Χτυπημένο αλλά ζωντανό. Πάλι τα ίδια. Καραμπίνα και… μπαμ. Πάει το ελάφι. Γυρίζει πάλι και του λέει “Να μη βασανίζεται το ζωντανό”.  Ο τύπος έχει αρχίσει να μασάει και λίγο πιο κάτω γίνεται το χειρότερο. Χάνει ο οδηγός τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτυπάει σε δέντρο κι ο τύπος που είχε κάνει ωτοστόπ βρίσκεται έξω χτυπημένος στην κοιλιά με τα έντερα του έξω. Ζαλισμένος όπως είναι βλέπει να έρχεται ο οδηγός με την καραμπίνα. Τι να κάνει; Πιάνει με τα χέρια, μαζεύει τα έντερα και του φωνάζει: ΠΩΠΩ ευτυχώς δεν πάθαμε και τίποτα!!”

Ετσι και στον Ολυμπιακό. Ούτε αθώωση μετά επαίνου να ήταν η απόφαση του ανακριτή για τον Μαρινάκη δεν θα υπήρχε τόσος… ενθουσιασμός. Συσπειρώθηκε ο λαός στο… φέισμπουκ, ο πρόεδρος θύμωσε και ετοιμάζει μεταγραφάρες ενώ μένει πρόεδρος και βέβαια όπως διαβάσαμε στην καινούργια εφημερίδα του Ολυμπιακού με ξύλινους τίτλους “η ΟΥΕΦΑ έχει ήδη αποφασίσει να παίξει ο ευρωθρύλος στο Τσάμπιονς Λιγκ”. Ειλικρινά δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να προβλέψω αν ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ παρά τα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται ο πρόεδρος τους και τους βαρύτατους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν. Αναρωτιέμαι όμως όπως φαντάζομαι κάθε άνθρωπος με απλή λογική πως είναι δυνατόν η ΟΥΕΦΑ να αποφάσισε πριν απαγγελθούν οι κατηγορίες και επιβληθούν οι όροι. Μια πρώτη απόφαση που πάρθηκε με μόνο δεδομένο το ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι υπό δικαστική διερεύνηση δεν ισχύει για πάντα. Τώρα υπάρχουν νέα δεδομένα. Και βέβαια καταγγελίες από άλλες Έλληνικές ομάδες ενώ δεν μιλάμε για τον χαμό που έγινε στα ΜΜΕ όλου του πλανήτη. Και παντού η φωτογραφία του προέδρου του Ολυμπιακού δίπλα στα εκτενέστατα ρεπορτάζ για την διαφθορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Χθες έγινε το μεγάλο μπαμ. Και από εδώ και πέρα θα ασχοληθεί σοβαρά η ΟΥΕΦΑ. Και όπως είδαμε και πρόσφατα με το Νομο Κοντωνή τα ρεπορτάζ που ήθελαν την Ευρωπαίκή  ομοσπονδία να κόβει τους τακτικούς δικαστές από τις επιτροπές και να απαγορεύει την επιβολή προστίμων από τον υπουργό αποδείχτηκαν της πλάκας. Οπως και το ότι η ΟΥΕΦΑ θα έστελνε ένα χαμηλόβαθμο στέλεχος απλά για να πει στον υπουργό να μην τόλμησει να πειράξει την… ΕΠΟ και τελικά ήρθε το νούμερο 2 της ΟΥΕΦΑ και μια χαρά τα βρήκε με τον Κοντωνή. Καλή η προπαγάνδα λοιπόν αλλά καλύτερη η πραγματικότητα. Φιλάκια και καλά ξεμπερδέματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002