Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2015

ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ..

Το ζητούμενο δεν ήταν η νίκη. Απέναντι σε έναν πολύ αδύναμο αντίπαλο, όπως ήταν ο Πανελευσινιακός, αυτή θα ερχόταν εύκολα ή δύσκολα. Το ζητούμενο για τον Γκουστάβο Πογιέτ, ήταν να δει σωστή νοοτροπία από τους παίκτες του, σε όλη τη διάρκεια του ματς. Και ο Ουρουγουανός, μετά την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος. Παρ’ ότι η νίκη είχε «κλειδώσει» από πολύ νωρίς, όλοι οι παίκτες αγωνίστηκαν από το πρώτο, μέχρι και το έκτο γκολ, με την ίδια σοβαρότητα. Έβγαλαν πάθος,  αυτοματισμούς στο γήπεδο, περιόρισαν τις ατομικές ενέργειες, μόνο στις απολύτως… απαραίτητες και κανένας ποδοσφαιριστής δεν προσπάθησε να διακριθεί μέσω… ατομικισμού, αλλά μέσα από την ομαδική δουλειά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Τζιμπούρ, που μπορεί να μην σκόραρε, αλλά έκανε όλα τα υπόλοιπα που πρέπει να κάνει ένας επιθετικός για να απελευθερώσει τους συμπαίκτες του.
Οσο για τα γκολ, το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο, με αποκορύφωμα το τρίτο της ΑΕΚ και πρώτο (από τα δύο) του Ντιέγκο Μπουονανότε, που κάλλιστα θα μπορεί να αναδειχθεί από… τώρα, το καλύτερο της διοργάνωσης. Από εκεί και πέρα, ένα τέρμα πέτυχε ο Πλατέλλας (8’), ένα ο Γιόχανσον (27’) που ήταν το τρίτο συνεχόμενο του Σουηδού και από ένα Σοϊλέδης (45’) και Αραβίδης (78’). Πλέον, η Ένωση βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της και θέλει έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική, απέναντι στη Λάρισα στο Αλκαζάαρ, για να «κλειδώσει» και την πρώτη θέση του ομίλου της.
Το ματς 
Ματς συμπερασμάτων θα ήταν αυτό απέναντι στον Πανευλευσινιακό, για τον Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος ήθελε να δει πολλά πράγματα στην ομάδα του. Αρχικά τη νοοτροπία με την οποία θα αντιμετώπιζαν έναν πολύ κατώτερο αντίπαλο από αυτούς που βρίσκουν στην SuperLeague. Εν συνεχεία, να τσεκάρει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών που προέρχονταν από μακρύ τραυματισμό, όπως των Μπακάκη και Τζιμπούρ, που ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα, να χρησιμοποιήσει παίκτες και σε άλλες θέσεις από αυτές που τους έχει τοποθετήσει σε προηγούμενα ματς (Μπουονανότε, Αραβίδη) αλλά και να δώσει χρόνο σε παίκτες που μέχρι πρότινως ήταν αναπληρωματικοί (Κορδέρο, Λαμπρόπουλο, Τζανετόπουλο, Πλατέλλα, Ανέστη) και δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής.
Και σίγουρα για όλα σχημάτισε εικόνα. Το πρώτο, που τον ενδιέφερε και περισσότερο, ως προς τη νοοτροπία, οι ποδοσφαιριστές του αρίστευσαν. Η ΑΕΚ μπήκε από την αρχή δυνατά στο ματς, σαν να παίζει με τον… Ολυμπιακό, όπως χαρακτηριστικά είχε τονίσει ο Ουρουγουανός και μόλις στο 8’ βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με σουτ του Βαγγέλη Πλατέλλα που σκόραρε σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.
Η ΑΕΚ συνέχισε με καλή κυκλοφορία της μπάλας, που έφτασε σε σημείο  να πιάσει το 73% έναντι 27% και έκλεισε τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους, με το δεύτερο γκολ να είναι θέμα χρόνου. Και αφού ο Μπουοναότε έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 17’ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Ο,τι όμως δεν συνέβη σε αυτό το λεπτό, συνέβη 10 λεπτά αργότερα με σκόρερ τον… συνήθη ύποπτο στα τελευταία ματς. Τον Γιάκομπ Γιόχανσον.
Ο Σουηδός είδε το σουτ του έξω από την περιοχή να βρίσκει σε σώματα, όμως οι κόντρες τον ευνόησαν και με κοντινό πλασέ πέτυχε το τρίτο συνεχόμενο τέρμα του, «κλειδώνοντας» έτσι το παιχνίδι. Τα ζητούμενα όμως ήταν άλλα για τον Πογιέτ, που σαφώς ήθελε και διάρκεια στο παιχνίδι. Και το είδε από τους παίκτες του. Η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει τον Πανελευσινιακό που στο 29’ απείλησε με δυνατό σουτ του Κορδέρο, ενώ δύο λεπτά αργότερα, με μία εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Μπουονανότε (πέρασε τρεις παίκτες μέσα στην περιοχή), έγινε το 3-0. Εν συνεχεία ανέλαβε… δράση ο Αραβίδης. Πρώτα στο 36’ το σουτ του «έγλειψε» το δοκάρι, ενώ στο 43’ η κεφαλιά του σταμάτησε χαμηλά στη συμβολή. Και μπορεί ο «Άραβας» να ήταν άτυχος, όμως δεν ήταν άτυχος ο Σοϊλέδης που στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, έπιασε ένα… ξερό αριστερό σουτ, με την μπάλα να «καρφώνεται» στη γωνία του Μανιάτη.
Κράτησε την ουσία
Στο δεύτερο μέρος ο Γκουστάβο Πογιέτ έδωσε ανάσες στον Γιόχανσον, αντικαθιστώντας τον με τον Φαγιέ, ενώ είχε προηγηθεί και η είσοδος του Σβάρνα στη θέση του Λαμπρόπουλου που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το μάτι.
Η ΑΕΚ είχε και πάλι συντριπτική κατοχή της μπάλας, αλλά δεν έψαχνε το ίδιο επίμονα το γκολ, όπως στο πρώτο ημίχρονο. Για να φτάσουμε στο 65’ όταν και ο τεχνικός της Ένωσης «φόρτωσε» με τρία φορ την αντίπαλη περιοχή. Ο Μακόλεϊ Κρισάντους πήρε τη θέση του Πλατέλλα, με την ΑΕΚ όμως να απειλή κυρίως με κάποια σουτ από πλάγια θέση ή έξω από την περιοχή.
Ωστόσο, όσο πίεζε τα καρέ του Μανιάτη, τόσο φαινόταν ότι θα έρθει και το επόμενο γκολ. Και μπορεί να καθυστέρησε, όμως στο 78’ ο Αραβίδης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με ένα σουτ μέσα από την περιοχή. Και τρία λεπτά αργότερα, ο Μπουονανότε πέτυχε ένα ακόμα πολύ όμορφο γκολ. Αφού έπαιξε άψογα το 1-2 με τον Αραβίδη, έφερε τη μπάλα μπροστά του και με πλασέ στην κίνηση έκανε το 6-0. Παρά τα επίπεδα του σκορ, η ΑΕΚ συνέχισε με την ίδια σοβαρότητα και μπορούσε να φτάσει και σε έβδομο γκολ, στο 85’ όταν ο Μανιάτης έβγαλε πάνω στη γραμμή την καρφωτή κεφαλιά του Κρισάντους.
 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
AEK: Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος (32’ Σβάρνας), Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον (46’ Φαγιέ), Κορδέρο, Πλατέλλας (69’ Κρισάντους), Μπουονανότε, Αραβίδης, Τζιμπούρ     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002