Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Δεκεμβρίου 22, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Κηδεία προάγγελος εξελίξεων… Ασύλληπτος ο τρόπος με τον οποίο έχασε η ΑΕΚ (1-2), ένα ματς στο οποίο έκανε 22 τελικές προσπάθειες! Από ανεπανάληπτη γκάφα του Ανέστη η ισοφάριση κι από τρομερό λάθος του Κολοβέτσιου, το δεύτερο γκολ του Λεβαδειακού. Οι αδυναμίες που ούτως ή άλλως είχε η ΑΕΚ από την αρχή της σεζόν, κατέστησαν ξεκάυαρο χθες σε όλους πως η ενίσχυση που δεν έγινε στα τέλη του καλοκαιριού θα γίνει μέσα στον Γενάρη. Προανήγγειλε αποφάσεις και ο Πογέτ μέσα στα ποδυτήρια, μιλώντας στους παίκτες του: Πείτε μου κι εσείς τι φταίει και κάνουμε τέτοια λάθη. Εγώ έχω εντοπίσει τι γίνεται και πρέπει πολλά πράγματα να αλλάξουν.Τρία γκολ έβαλε ο Γιόχανσον αλλά μέτρησε μόνο το ένα! Με γκολάρα με κεφαλιά, έκανε το 1-0, θα έκανε και το 2-0 αν δεν του το ακύρωνε ο Κομίνης, ενώ ορθώς ακυρώθηκε το τρίτο ως οφσάιντ. Με τρομερές επεμβάσεις ο Τσιτώντας κράτησε όρθια την ομάδα του κι «έδειξε» στην ΑΕΚ ότι κάτι δεν κάνει καλά τα τελλευταία χρόνια με τους τεραμτοφύακες.Παραμένει 2η στη βαθμολογία η ΑΕΚ, με το τέλος του α’ γύρου, αλλά αυτό δεν αναιρεί, ούτε τις δικές της τρανταχτές ελλείψεις, ούτε τους βαθμούς που χάνει σωρηδόν από τη διαιτησία, ούτε το ότι «μαύρισαν» χθες οι καρδιές των Ενωσιτών μέσα στις γιορτές…Νέα διαιτητική αλητεία εις βάρος της ΑΕΚ. Ξανά αλλοίωση αποτελέσματος, με τον Κομίνη να ακυρώνει ως επιθετικό φάουλ, πεντακάθαρο γκολ του Γιόχανσον στην εκπνοή του α’ ημιχρόνου με το οποίο θα γινόταν το 2-0. Από φάουλ που δεν δόθηκε πάνω στον Μπαρμπόσα έγινε το 1-2. Αποβλήθηκε ο Δημητριάδης επειδή «τόλμησε» να διαμαρτυρηθεί, με το τέλος του α’ μέρους.Έπιασε δουλειά ο Ζντοβτς… Προβλήματα ενόψει του αυριανού αγώνα στη Ρόδο με τον Κολοσσό. Αμφίβολοι οι Χέρστον (οσφυαλγία) και Σαρικόπουλος (ίωση). Για τις 3/1 ορίστηκε το ντέρμπι με τον ΠΑΟ
Sportday: Πάτε καλά;;; ΑΕΚ – Λεβαδειακός 1-2. Ο ένας σφύριξε το απίθανο ο άλλος έκανε έξοδο… στο πουθενά και οι δύο καταδίκασαν τον «Δικέφαλο». Τρεις σελίδες για την εμφάνιση της ΑΕΚ, τη διαιτησία και τους εαξιρετικούς Μάντζιο και Τσιτώντα. Group therapy στα αποδυτήρια.
Goal: Παλίκαροι. Τριποτσέρης, Ντομοβτσίσκι τα γκολ των Βοιωτών, προηγήθηκε η Ένωση με τον Γιόχανσον, του οποίου ακυρώθηκε γκολ στο 45’. Κίνδυνος – θάνατος ο Κολοβέτσιος, έκανε και πέναλτι στο 0-0 που δεν δόθηκε, «αυτογκόλ» ο Ανέστης. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο και «μαύρα ΑΕΚ… ούγεννα». Ο Λεβαδειακός των… Μάντζιων αξιοποίησε τις «καλικαντζαριές» της ΑΕΚ και με ανατροπή θα κάνει καλές γιορτές.

Live Sport
: Χοντρές γκάφες και σοκ! Μια έξοδος του… Μεσολογγίου από τον Ανέστη (62’), δύο «ζεϊμπεκιές» από Κολοβέτσιο, Άρθο (70’) και σπουδαία νίκη με ανατροπή για τον Λεβαδειακό επί της ΑΕΚ (2-1) στο ΟΑΚΑ. Κατέβασε ρολά μετά το γκολ του Γιόχανσον (16’) ο Τσιτώντας. Πογέτ: Τώρα κατάλαβα… Τρα-γι-κος! Στο πνεύμα των… ημερών και ο διαιτητής Κομίνης που δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού (12’) και ανακάλυψε φάουλ σε καθαρό γκολ του Γιόχανσον (45’)
. Καταά τα άλλα, καλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002