Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ !!

Στην Αθήνα βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 για διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για μεταγραφές εκπρόσωποι της «Elenko Sports», η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μάνατζερ στη Νότια Αμερική, με βάση τη Βραζιλία. Η εταιρία που είχε γίνει γνωστή τον Γενάρη όταν είχε γίνει η πρώτη επαφή στο ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία όπου είχε παρακολουθήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούνται από το παραπάνω γραφείο ατζέντηδων, το οποίο έχει άκρες εντός και εκτός Βραζιλίας με πολλούς παίκτες και πολλές ομάδες στο πελατολόγιό της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι συζητήσεις έχουν αντικείμενο δύο ποδοσφαιριστές από τους καλύτερους της εταιρίας. Τον Λουκά και τον Τζιοβάνι και η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και για τους δύο αλλά θα είναι πολύ ευχαριστημένη αν μπορεί να κλείσει ακόμη και τον έναν εκ των δύο. Το όνομα του Λουκά είχε “παίξει” πολύ τον χειμώνα ενώ ο Τζιοβάνι που είναι αριστερός μπακ ήταν από τότε στα υπόψη και σύμφωνα με πληροφορίες θα αποτελέσει και τώρα αντικείμενο διαπραγμάτευσης.
Τζιοβάνι, βέλος από αριστερά
Ο Τζιοβάνι Παλμιέρι ντος Σάντος, όπως είναι το πλήρες όνομα του, είναι 26 ετών και θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα αριστερά μπακ του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Στη Φλουμινένσε πήγε τον Ιανουάριο και ήδη έχει 23 συμμετοχές και ένα γκολ. Αγωνιζόταν πριν στην Κρισιούμα όπου σε εννέα μήνες έκανε 26 συμμετοχές. Πρόκειται για έναν παίκτη με εντυπωσιακή εξέλιξη για τον οποίο ήδη έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Ουντινέζε. Επιθετικό μπακ με εξαιρετική τεχνική που συμβάλει πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας. Το συμβόλαιο του λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Λούκα, ο παλιός γνωστός
Ο 25χρονος Λούκα είναι γνωστός στην ΑΕΚ καθώς με την περίπτωση του ασχολήθηκε και τον Ιανουάριο. Ο Λούκα Μπόρζες ντε Μπρίτο αφού για περίπου δύο χρόνια μετακόμιζε από την Κρουζέιρο στην Κρισιούμα και αντίστροφα τελικά τον Ιανουάριο μονιμοποιήθηκε στη δεύτερη και υπέγραψε συμβόλαιο έως το Δεκέμβριο του 2017. Φέτος έχει παίξει σε συνολικά 16 ματς και έχει πετύχει ένα γκολ. Ισπανικές (μεταξύ των οποίων και η Ατλέτικο) και ιταλικές ομάδες είχαν ασχοληθεί με την περίπτωση του.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για την συμμετοχή της Βασίλισσας ξανά στην Ευρώπη γράφει στο πρώτο της θέμα η ΩΡΑ: «ΝΑΙ, της Ευρώπης στην ΑΕΚ! Ιστορική μέρα χθες για το πιο πετυχημένο σε ευρωπαϊκό επίπεδο τμήμα του συλλόγου. Ο Μάκης Αγγελόπουλος έβαλε μέσα σε λίγους μήνες την ΑΕΚ στο παιχνίδι και εκτός συνόρων». Όσον αφορά τα μεταγραφικά του ποδοσφαίρου η εφημερίδα γράφει: «Ο Μπαρόχα γερά για ΑΕΚ. Συνεχείς επαφές με τον γκολκίπερ της Εθνικής Βενεζουέλας. Ο Βάργκας έρχεται Παρασκευή και φεύγει Δευτέρα για λίγο περισσότερο ξεκούραση λόγω Κόπα Αμέρικα».
SPORTDAY
Oι δηλώσεις του Ανδρεόπουλου, ο οποίος ανοιχτά εξέφρασε την επιθυμία να παίξει στην ΑΕΚ αντί του Ολυμπιακού, προβάλλει η εφημερίδα: «Ναι στην Ένωση», αναφέρει  χαρακτηριστικά η SDγια το θέμα.  
LIVESPORT
«Στις 20 του μήνα κομπλέ», γράφει η LSεξηγώντας: «Στόχος της ΑΕΚ να έχει ο Δέλλας όλο το ρόστερ στη διάθεσή του την ημέρα αναχώρησης. Εστεμπάν περιμένει ο Μιλοβάνοβιτς».
 GOAL
«Την φρέναραν οι εξελίξεις», γράφει με τη σειρά της για την ΑΕΚ η εφημερίδα Goal, προσθέτοντας: «Παγώνουν τα μεταγραφικά στην Ένωση μέχρι το τέλος της εβδομάδας».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ..ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2015

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Oβασικός γκολκίπερ της εθνικής Βενεζουέλας, Αλάιν Μπαρόχα φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. Όπως τονίζεται η ΑΕΚ θέλει να κάνει το κόλπο γκρόσο με τον Μπαρόχα που είναι η άλλη περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά εκτός από αυτή του Βάρας. Ο 25χρονος έχει συμβόλαιο με την Καράκας αλλά η Ένωση δεν πτοείται. Από εκεί και πέρα ο Μπρούνο Τσιρίλο δίνει συνέντευξη και τονίζει πως ήθελε να συνδέσει το όνομα του με τη μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ ενώ προσθέτει πως πλέον τα δύσκολα πέρασαν για την ομάδα.
SPORTDAY
Για πρόταση της Βασίλισσας στον Ρόκο Ούκιτς γράφει η Sportday. Αναφορικά με το ποδόσφαιρο εστιάζει στα μεταγραφικά. Τονίζει πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τρέχει το θέμα του αριστερού μπακ και εντείνει τις επαφές του με τους υποψηφίους ενώ αφού κλείσει και ο γκολκίπερ η ΑΕΚ θα στραφεί και στην ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής.
GOAL NEWS
Τις υποθέσεις του τερματοφύλακα και του αριστερού μπακ "τρέχει" ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Όπως τονίζεται ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ συνέχισε τις επαφές του μέσα στο Σαββατοκύριακο και πλέον έχουν μπει στην τελική ευθεία οι δύο κρίσιμες κινήσεις που θα κάνει η Ένωση για την ενίσχυση της.  
LIVE SPORT
Στο ίδιο μήκος κύματος και η LiveSport. Αναφέρει πως οι μεταγραφικές υποθέσεις έχουν μπει στην τελική ευθεία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν κάνει τις επαφές τους με παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο. Γκολκίπερ και αριστερό μπακ έχουν προτεραιότητα και έπονται οι άλλες θέσεις που θα ενισχυθεί η ομάδα.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟ1 !!

Για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα κινείται ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, έχοντας εντοπίσει το βασικό στόχο της ΑΕΚ για την ενίσχυση στα γκολπόστ και πλέον επιχειρεί να αποσπάσει τη θετική του απάντηση. Στη λίστα και ο Μπαρόχα

Σύμφωνα με την Ώρα των σπορ, την «Ένωση» φαίνεται πως απασχολεί έντονα η περίπτωση του Αλέν Μπαρόχα. 

Πρόκειται για τον διεθνή πορτιέρο που είναι συμπαίκτης με τον Ρόλαντ Βάργκας στη εθνική Βενεζουέλας και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Καράκας, όμως ψάχνεται να κάνει το άλμα στην Ευρώπη και αρκετές ομάδες φέρονται να τον έχουν στα υπ’ όψιν τους. 

Ο 25χρονος γκολκίπερ προτάθηκε στον «Δικέφαλο» και φαίνεται πως αποτελεί το «Νο2» πίσω από τον Χάβι Βάρας, που αποτελεί μία δύσκολη υπόθεση, αλλά γίνεται προσπάθεια για να αποκτηθεί. 

Όσον αφορά τον αριστερό μπακ, στην ΑΕΚ έχουν κάποιους παίκτες στη λίστα τους και το επόμενο διάστημα ο Μιλοβάνοβιτς θα έχει επαφές με τους ποδοσφαιριστές και τους μάνατζέρ τους για να διαπιστώσουν αν μπορεί να υπάρξει συνεργασία μαζί τους. 

Τέλος, για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής οι «κιτρινόμαυροι» εκτός από τον Σκόκο και τον Μπουονανότε εξετάζονται και άλλοι υποψήφιοι στόχοι, αλλά αυτή η μεταγραφή θα ακολουθήσει πιθανότατα εκείνη του τερματοφύλακα και του αριστερού οπισθοφύλακα. 

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΓΙΑ ΤΟ ΝΟ1 ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ  ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙΑ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Ιουνίου 28, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Επαφές για τρεις θέσεις», γράφει στο μεταγραφικό της πρώτο θέμα σήμερα η Ώρα τονίζοντας: «Έχουν εντοπιστεί συγκεκριμένοι στόχοι για τερματοφύλακα, αριστερό μπακ και μεσοεπιθετικό και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες ώστε να είναι κλεισμένα και αυτά τα κενά με την έναρξη της προετοιμασίας στις 6 Ιούλη. Εκτός του Σκόκο κοιτάει και αλλού για τη θέση του μεσοεπιθετικού. Στο 50-50 οι πιθανότητες για τον Χάβι Βάρας κι έναν ακόμη έμπειρο διεθνή πορτιέρο.
 SPORTDAY
«Θέλει, αλλά…», γράφει για τον Σκόκο και την ΑΕΚ η εφημερίδα…
LIVESPORT
Με το γηπεδικό και τις εξελίξεις στην Ελλάδα ασχολείται κυρίως η LS: «Το γήπεδο της ΑΕΚ πάει πίσω», ισχυρίζεται η εφημερίδα προσθέτοντας: «Οι επιπτώσεις στην Αγιά Σοφιά από τις δραματικές εξελίξεις στη χώρα, καθυστερούν οι διαδικασίες».
 GOAL
«Ποντάρει στον άσο» γράφει με τη σειρά της η εφημερίδα Goal: «Εβδομάδα γκολκίπερ για την Ένωση με τον Βάτερμαν να εξετάζεται. Υπό παρακολούθηση ο Κούτσιακ».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΓΕΡΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σάββατο, Ιουνίου 27, 2015

O ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Δύο είναι τα βασικά σημερινά θέματα της εφημερίδας. Από τη μία η «ξεκάθαρη και ντόμπρα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ που ξεφτιλίζει την αμαρτωλή ΕΠΟ: “Καρικατούρα η σύνθεση της ΚΕΔ. Η διαδικασία της Νέμεσης έχει ξεκινήσει δεν θα γλιτώσετε τη συντριβή» και από την άλλη η μεταγραφή του Άρθο, με την Ώρα να γράφει: «Ο Άρθο ανακοινώθηκε για δύο χρόνια και στις πρώτες του δηλώσεις έκανε και μία αποκάλυψη – βόμβα: «Ο Μίτσελ μου είπε να έρθω στην ΑΕΚ! Ανερχόμενη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο», χαρακτήρισε την Ένωση ο Ισπανός προπονητής μιλώντας στον Άρθο.
SPORTDAY
«Ήρθα για πόλεμο», λέει ο Άρθο στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ και η εφημερίδα το «χτυπάει» στο ρεπορτάζ της.
LIVE SPORT
Με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΑΕΚ, ασχολείται η εφημερίδα: «Σημαδεμένη τράπουλα! Η ΑΕΚ με ανακοίνωση επιτίθεται σε ΕΠΟ – ΚΕΔ».
GOAL
Το Goal πάλι προβάλλει κυρίως τη μεταγραφή του Άρθο: «Οι δάφνες του… Καίσαρα! Για δύο χρόνια υπέγραψε ο Άρθο που δήλωσε έτοιμος να προσφέρει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στην Ευρώπη».

OTI ΠΗΡΑΜΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ !!

Οι πέντε μεταγραφές

Αντρέ Σιμόες: Είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ, η οποία ολοκληρώθηκε τον χειμώνα, προτού προλάβουν μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας και της Ισπανίας (βλέπε Μπράγκα, Μπενφίκα, Πόρτο και Σεβίλλη) να ενδιαφερθούν για τον Πορτογάλο μέσο. Ο 25χρονος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν πέρυσι με τη φανέλα της Μορεϊρένσε και αναμένεται φέτος να αποτελέσει τον έναν εκ των δύο βασικών μέσων της ΑΕΚ, στο 4-2-3-1 που αναμένεται να παίξει ο Δέλλας. Ο δεύτερος αναμένεται να είναι ο Γιόχανσον, με τους Κορδέρο και Ανάκογλου να διεκδικούν επίσης θέση στο πλευρό του Πορτογάλου.
Ροντρίγκο Γκάλο: Είναι γνωστός από το πέρασμά του από τον Παναιτωλικό, 26χρονος ακραίος μπακ-χαφ (στη δεξιά πλευρά). Έχει συνεργαστεί άψογα στους Αγρινιώτες με τον Μπακάκη και με την επιστροφή του διεθνή μπακ από τον τραυματισμό του, αναμένεται οι δυο τους να αποτελέσουν βασικές επιλογές του Δέλλα στη δεξιά πλευρά.
Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Νεαρός (23 ετών), ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος. Αποκτήθηκε αθόρυβα από τον Απόλλωνα Σμύρνης και όσοι τον έχουν δει αγωνιζόμενο το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα της "ελαφράς ταξιαρχίας", είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τις ικανότητές του. Διακρίνεται κυρίως για την ταχύτητά του, το πείσμα και το πάθος στο παιχνίδι του, αλλά και τη σέντρα του. Θα πάρει χρόνο συμμετοχής, δεδομένης της απουσίας του Μπακάκη.
Ρόναλντ Βάργκας: Τον είδαμε με τη φανέλα της Βενεζουέλας στο Κόπα Αμέρικα. Αναμένεται να αναπληρώσει για όσο χρειαστεί το κενό του Πέτρου Μάνταλου και εν συνεχεία να μεταφερθεί στη δεξιά πλευρά. Πρόκειται για έναν επιτελικό μέσο που θα αναβαθμίσει αισθητά μεσοεπιθετικά την Ένωση.
Ραφίκ Τζεμπούρ: Αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή φορ της νέας ΑΕΚ. Ο 31χρονος πλέον Τζεμπούρ προορίζεται για βασική επιλογή στη γραμμή κρούσης της ομάδας. Γνωστή η αξία του, προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και αναμένεται να πλαισιώσει τους Αραβίδη και Κρισάντους, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η ομάδα αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη φορ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ !!

Θέμα -μετρημένων- ημερών είναι πλέον να γίνει κι επίσημα παίκτης της ΑΕΚ ο Ρόναλντ Βάργκας. Έρχεται (και κυριολεκτικά) στην ΑΕΚ

Έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Αμέρικα (κι έχοντας σφραγίσει πριν απ’ αυτό τη συμφωνία του με την «Ένωση») ο Λατινοαμερικανός έρχεται από βδομάδα στη χώρα μας για να τελειώσει οριστικά η μεταγραφή του. 

Με την υπογραφή του να ‘χει φτάσει (μέσω φαξ) στα χέρια των «κιτρινόμαυρων», ο Βάργκας θα αφιχθεί στην Ελλάδα την Πέμπτη για να τη βάλει και αυτοπροσώπως στο συμβόλαιό του. 

Κάτι για το οποίο φρόντισε η ΑΕΚ, που του έστειλε τα αεροπορικά εισιτήρια και τον περιμένει πλέον να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να εγκατασταθεί άμεσα στη χώρα μας και να ενσωματωθεί απ’ την πρώτη μέρα στην προετοιμασία. 

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΚΑΙ Ο ΑΡΘΟ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΑΣΤΕΡΙΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ..ΚΑΙ ΑΣΗΜΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ..ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η άφιξη του Θέσαρ Αρθο στην Αθήνα είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας η οποία αναφέρει: «Ήρθε ο Ταύρος» και προσθέτει: «Η Ένωση θωρακίζει την άμυνά της με έναν σκληροτράχηλο σέντερ μπακ που έχει εμπειρία από το μεγαλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη», ενώ σημειώνει πως ο 29χρονος περνάει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία υπογράφει το συμβόλαιο του. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα στέκεται στις υπόλοιπες μεταγραφικές περιπτώσεις, τονίζοντας: «έπονται αριστερό μπακ, τερματοφύλακας και ο… Σκόκο την κατάλληλη ώρα», κάνοντας λόγο πως στις παραπάνω λίστες υπάρχουν δύο ακραίου αμυντικού και ο Χάβι Βάρας και μία ακόμα σούπερ περίπτωση για το τέρμα. Παράλληλα, γίνεται λόγος στην χθεσινή επικοινωνία με Βάργκας, όπως και στην κλήση του Φαγιέ στην Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του. Τέλος και σχετικά με το κομμάτι της νέας ΚΕΔ, η εφημερίδα τονίζει: «απίστευτο σκάνδαλο με την τοποθέτηση Τσαχειλίδη στη θέση του Χριστόφορου Ζωγράφου. Καλύτερα να ορίζει απευθείας του διαιτητές ο Σάββας Θεοδωρίδης. Οργή σε ΑΕΚ, αλλά και ΠΑΟ-ΠΑΟΚ για τον ορισμό του Πειραιώτη διαιτητή στην κεφαλή της ΚΕΔ. Δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει άλλο πρωτάθλημα με αυτή την κατάσταση».
SPORTDAY
Ο Θέσαρ Άρθο είναι στην Ελλάδα και αυτό είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ η οποία παράλληλα τονίζει: «ζεστός ο Βέλλιος», αναφερόμενη στο φιλολογικό ενδιαφέρον που δείχνει η Ένωση για την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού. Αναφορικά τώρα για την δυσαρέσκεια που υπάρχει στην ΑΕΚ σχετικά με τη νέα ΚΕΔ, η εφημερίδα κάνει λόγο για «κοινό μέτωπο» με Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά και στην περίπτωση του Νάτσο Σκόκο και στις σκέψεις που κάνει πριν πάρει την τελική του απόφαση για το μέλλον του.
LIVE SPORT
Η άφιξη του Άρθο στην Αθήνα κυριαρχεί στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ της εφημερίδας που τονίζει πως σήμερα ο 29χρονος αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Επίσης κάνει αναφορά στις αντιδράσεις στο στρατόπεδο της Ένωσης για τη νέα σύνθεση της ΚΕΔ.
GOAL
Ο Νάτσο Σκόκο είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ εκεί όπου τονίζεται πως η Ένωση παίζει τα ρέστα της για την περίπτωση του Αργεντινού, σημειώνοντας: «Αν και η περίπτωση του Αργεντινού παραμένει εξαιρετικά δύσκολη στην ΑΕΚθα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα προσφέροντας τα διπλά λεφτά». Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στις περιπτώσεις του τερματοφύλακα με τον Κούτσιακ να παραμένει στη λίστα ενώ εξετάζονται και οι Φρέι και Σαλίνα. Αναφορά φυσικά γίνεται και στην περίπτωση του Θέσαρ Άρθο που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, ενώ αναφέρεται και στη θέση της ΑΕΚ για τις φημολογούμενες κυρώσεις από την ΕΠΟ, τονίζοντας: «Ας έρθουν να μας υποβιβάσουν», ενώ εκφράζεται και η δυσαρέσκεια της Ένωσης για τη νέα ΚΕΔ.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ..Ο ΣΤΟΠΕΡ ΑΡΘΟ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΟΛΩΝ !!..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ 2-3 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΗΡΘΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2015

ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ;;

Σε καταρχήν συμφωνία έχει έρθει η ΑΕΚ με την πλευρά του Θέσαρ Άρθο, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση που του έχει κατατεθεί από την Ένωση και πλέον το μόνο που απομένει είναι πάρει το αεροπλάνο, μαζί με τον εκπρόσωπό του και να έρθουν στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές των συμβολαίων. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, θεωρεί εξαιρετικό βήμα στην καριέρα του, η πιθανή συνεργασία του με την ΑΕΚ και δείχνει έτοιμος να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η Ένωση να πάρει την οριστική της απόφαση και να «σφραγίσει» τη συμφωνία. Είναι άλλωστε αποκλειστικά στο χέρι της να ειδοποιήσει τον ποδοσφαιριστή για να έρθει στη χώρα μας και να τελειώσει την υπόθεση. Και η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα αμέσως προσεχώς 24ωρα όταν και θα ληφθεί η οριστική απόφαση από πλευράς ΑΕΚ για τον «εκλεκτό» του κέντρου της άμυνας

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η περίπτωση του Θέσαρ Άρθο είναι αυτή με την οποία ασχολείται στο βασικό της θέμα η εφημερίδα η οποία αναφέρει: «Αποφασίζουν για τον ταύρο» και σημειώνουν: «στο χέρι της ΑΕΚ να τελειώσει μέσα στα επόμενα 24ωρα μια ακόμα ψαγμένη μεταγραφή με την απόκτηση ενός πολύ δυναμικού σέντερ μπακ. Τεράστια εμπειρία από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου πλούσια ευρωπαϊκή παρουσία από ChampionsLeague και EuropaLeague. Ετοιμος για να έρθει στην Αθήνα με τον μάνατζερ του, ο 29χρονος σέντερ μπακ, γεγονος που φανερώνει πόσο γρήγορα προχωρούν οι επαφές». Από εκεί και πέρα η εφημερίδα αναφέρεται στις αγωγές που έχει κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους δικαστές της ΕΠΟ, ενώ γίνεται λογος και στα επόμενα βήματα για την «Αγιά Σοφιά». Οσο για το αγωνιστικό, η εφημερίδα τονίζει πως ο Δέλλας θέλει όλους τους παίκτες στην προετοιμασία και εν συνεχεία θα κρίνει ποιοι θα παραχωρηθούν δανεικοί.
SPORTDAY
Μεταγραφικό είναι το θέμα με το οποίο ασχολείται κυρίως η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, η οποία τονίζει: «Φέρνει Άρθο, ελπίζει για Σα», ενώ γίνεται και εκτενής αναφορά για το θέμα με τις μυνήσεις και τις αγωγές που έχει καταθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
LIVE SPORT
Οι αγωγές του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι το θέμα το οποίο κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με την εφημερίδα να σημειώνει: «ο Τίγρης σήμανε αντεπίθεση», και να προσθέτει: «αγωγές Μελισσανίδη κατά εισαγγελέων και δικαστών της ΕΠΟ. Ζητάει 500.000 ευρώ από τον καθένα για την ποινή των 9.000 που του επέβαλλαν». Από εκεί και πέρα για το θέμα του τερματοφύλακα η εφημερίδα συγκρίνει τους Κούτσιακ, Βάρας και Εστέμπαν.
GOAL
Για μετωπική σύγκρουση του Δημήτρη Μελισσανίδη με την ΕΠΟ κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία τονίζει: «κατέθεσε αγωγές για προσβολή. Στρέφεται κατά των μελών της πειθαρχικής επιτροπής και των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων για το πρόστιμω των 9.000 ευρώ. Ζητάει 500.000 ευρώ από τον καθένα». Από εκεί και πέρα, στα μεταγραφικά, η εφημερίδα αναφέρεται στην περίπτωση του Νάτσο Σκόκο και σημειώνει: «Οι κιτρινόμαυρα παλεύουν για την επιστροφή του Αργεντινού και πιέζουν την πλευρά του ποδοσφαιριστή να απαντήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Φουλάρει για Κούτσιακ, φαβορί για τα στόπερ ο Άρθο».

NEO ONOMA !!

Όπως διαβάσατε στο aek365, η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση στον Θέσαρ Άρθο, οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη και τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Ο Ισπανός στόπερ παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ενθουσιασμένος από το ενδιαφέρον της Ένωσης, ενώ τόνισε ότι έχει ήδη μιλήσει με τον Μιγκέλ Κορδέρο και έχει πάρει πληροφορίες για την ομάδα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Sport24:
- Θέσαρ, καλησπέρα από Αθήνα. Γράφεται ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για εσένα. Το γνωρίζεις; Μπορείς να το επιβεβαιώσεις;
«Το πιο σωστό γι” αυτό το θέμα, είναι να μιλήσεις με τον ατζέντη μου. Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και είναι κάτι που με μαγεύει…»
- Η επόμενη μου ερώτηση. Θα σε ενδιέφερε να αγωνιστείς στην ΑΕΚ;
«Δεν το συζητάω. Θέλω. Είναι όνειρο να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Είναι από τις πιο γνωστές ομάδες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ξέρω ότι πέρασε ένα δύσκολο διάστημα, όταν κι έπεσε κατηγορία, αλλά έχω μάθει επίσης ότι είναι ξανά δυνατή.»
- Τι γνωρίζεις για την ΑΕΚ;
«Ξέρω ότι πολλοί Ισπανοί ποδοσφαιριστές πέρασαν από την ΑΕΚ. Έχω μιλήσει, επίσης, με Ισπανούς που παίζουν τώρα στην Ελλάδα»
- Έχει μιλήσεις με τον Ισπανό της ΑΕΚ; Τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο;
«Ναι, έχω μιλήσει. Μου έχει πει τα καλύτερα για την ομάδα. Όλα αυτά που σου είπα. Ότι είναι δυνατή, ότι είναι ένα πλήρως οργανωμένο κλαμπ. Τα καλύτερα…»
- Μία τελευταία ερώτηση. Πότε να περιμένουμε νέα; Είσαι αισιόδοξος;
«Ευχαριστώ πολύ που μιλήσαμε. Δεν θα πω κάτι άλλο. Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα…»

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ !! ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Ιουνίου 24, 2015

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού Σέζαρ Άρτζο γράφει η εφημερίδα, η οποία σημειώνει: «Μεγάλη εμπειρία, με θητεία σε Ισπανία και Βέλγιο, έπαιξε την τελευταία σεζόν στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ αφού δεν μπορούσε να τον κρατήσει πέρσι η Σαραγόσα και να αρνηθεί τη μεγάλη οικονομική πρόταση από το Ισραήλ», ενώ προσθέτει: «Άλλη μία σούπερ ψαγμένη περίπτωση για τη θέση του στόπερ εξετάζει μεταξύ άλλων η ΑΕΚ». Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στην περίπτωση του γκολκίπερ Χάβι Βάρας, τη στιγμή που όμως μπαίνει νέος διεκδικητής στη μάχη της απόκτησής του. Η Μάλαγα. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στη μεταγραφή του Μαρκ Κάρτερ αλλά και στην ανανέωση του Χέρστον.
SPORTDAY
Για την απόκτηση και δεύτερου φορ κάνει λόγο η εφημερίδα η οποία σημειώνει πως η παραμονή του Μακόλεϊ Κρισάντους δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Από εκεί και πέρα, η «SD» στέκεται και στην περίπτωση του Ιλομπέ Μπογιό, ο οποίος προτάθηκε και βρίσκεται στη λίστα με τους αριστερούς μπακ που εξετάζονται. Μάλιστα, όπως σημειώνει η εφημερίδα, ο 28χρονος με θητεία σε Βέλγιο και Ισπανία, θα είχε μεγαλύτερη τύχη, αν σε νεαρή ηλικία δεν είχε μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη.
LIVESPORT
Η περίπτωση του Ελντερ Λόπες είναι αυτή που απασχολεί κυρίως την εφημερίδα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, εκεί όπου σημειώνετε: «Εσω έτοιμος…» και προσθέτει: «Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς  έχει δύο έτοιμες λύσεις για κάθε θέση και περιμένει τη διοίκηση της Ένωσης για να προχωρήσει τα deals. Τα δεδομένα για γκολκίπερ, αριστερό μπακ και στόπερ. Την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται μία και καλή ο Βάργκας», ενώ γίνεται αναφορά και στη σημερινή έναρξη της διάθεσης των καρτών διαρκείας.
GOAL
Με τον τερματοφύλακα ασχολείται η εφημερίδα, κατά κύριο λόγο, στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ εκεί όπου σημειώνεται πως προβάδισμα για τον «άσο» έχει ο Κούτσιακ. «Περισσότερες οι πιθανότητες για τον Σλοβάκο τερματοφύλακα και όχι για τον Βάρας», τονίζει η εφημερίδα, ενώ συνεχίζει: «πλάνο για απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού-Ανοιχτή γραμμή με Μπουανανότε».

TO NEO MAΣ ΑΣΤΕΡΙ ..!!

Ανυπώμονος να ξεκινήσει η σεζόν του με την κιτρινόμαυρη φανέλα παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο Ροντρίγκο Γκάλο σε βραζιλιάνικο Μέσο. Ο δεξιός μπακ της Ένωσης, μιλώντας στην «Globo Esporte», αναφέρθηκε αρχικά στην επιστροφή του στην Ελλάδα: «Είχα μια πολύ καλή χρονιά στην Ελλάδα με τον Παναιτωλικό. Ήμουν ευτυχισμένος στην Ελλάδα, όπως είμαι και τώρα που θα επιστρέψω για να αγωνιστώ εκεί με την ΑΕΚ. Θέλω να κάνω μια καλή προετοιμασία, κάτι που δεν συνέβη πέρυσι, ώστε να έχω καλή φυσική κατάσταση και να μείνω μακριά από τραυματισμούς. Έχω στόχο να βοηθήσω την ΑΕΚ και μαζί με τους συμπαίκτες μου να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Με όλο τον σεβασμό στην Πάσος Φερέιρα, αλλά η παρουσία μου εκεί ήταν για μένα ένα σκαλοπάτι που ήθελα να με οδηγήσει σε μια μεγαλύτερη ομάδα, με καλύτερο συμβόλαιο και συνθήκες εργασίας, κι αυτό έγινε», ενώ για το αν σκέφτεται την Εθνική ομάδα της χώρας του, σχολίασε: «Το όνομά μου είχε συζητηθεί για την Εθνική στο ξεκίνημα της καριέρας μου, όταν ήμουν στην Αβαϊ. Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια, οπότε δεν το έχω πια στο μυαλό μου. Οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες. Άλλωστε στη Βραζιλία υπάρχει η προκατάληψη πως όταν ένας παίκτης πλησιάζει τα 30, δεν είναι πια τόσο χρήσιμος».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ..ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ;;..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ..!!..ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Ιουνίου 23, 2015

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ..ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ..!! ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ..ΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ !! ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2015

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ο Χάβι Βάρας είναι το κεντρικό πρόσωπο στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που έχει βασικό τίτλο: Πιο κοντά σε Βάρας. "Καυτό 24ώρο και κρίσιμες επαφές με τον πολύπειρο Ισπανό πορτιέρο. Μεγάλος ο ανταγωνισμός από την Πριμέρα αλλά ο ίδιος θέλει να ζήσει και τον ανταγωνισμό εκτός συνόρων". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα τονίζει ότι η Ένωση "πάει για έκπληξη με τον Ορλάντο Σα". "Κι όμως δεν έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο απόκτησης κι άλλου επιθετικού μετά τον Τζιμπούρ. Ψάχνει άκρη για τον 27χρονο επιθετικό της Λέγκια η Ένωση και επίκειται μια καθοριστική επαφή". Για τα διαρκείας, που παρουσιάζονται σήμερα, η εφημερίδα τονίζει ότι θα έχουν τις ίδιες τιμές με τα περσινά ενώ υπάρχει αναφορά και στο μπάσκετ με την "ευρωπαϊκή πρόκληση να κρατά στην ΑΕΚ τον Χέρστον".
SPORTDAY
Ο Ρόναλντ Βάργκας έχει την τιμητική του στην εφημερίδα που έχει τίτλο "αργήσατε για Βάργκας". Αναφέρεται στο ενδιαφέρον που έχει δείξει τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός για τον παίκτη. Έγιναν κινήσεις για την απόκτηση του όμως η ΑΕΚ έχει προλάβει και έχει κλείσει τον παίκτη που έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής στο Κόπα Αμέρικα.
GOAL NEWS
"Τα διαρκείας της επιστροφής" έχει τίτλο η εφημερίδα που αναφέρεται στη σημερινή παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν. Από εκεί και πέρα τονίζει ότι στην ΑΕΚ περιμένουν τη δημόσια διαβούλευση της περιβαλλοντικής μελέτης για να προχωρήσει το θέμα του γηπέδου ενώ στα μεταγραφικά υπάρχει αναφορά στο θέμα του Ντιέγκο Μπουονανότε. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ετοιμάζεται κίνηση για τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό.
LIVE SPORT
Πολλά τα ονόματα στο σημερινό "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ της εφημερίδας. Σύμφωνα με όσα τονίζει ο Εστέμπαν Αλβαράδο είναι ο νούμερο ένα στόχος της Ένωσης για τη θέση του γκολκίπερ καθώς "αποτελεί διακαή πόθο του Μιλοβάνοβιτς". Από εκεί και πέρα τονίζει ότι η Ένωση παρακολουθεί και την περίπτωση του συμπαίκτη του Βάργκας στην εθνική Βενεζουέλας, Οσβάλντο Βισκαρόνδο. Όπως αναφέρει βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Για το αριστερό μπακ γράφει πως μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρωθεί και αυτή η μεταγραφή με τον εκλεκτό να είναι είτε ο Έλντερ Λόπες, είτε Ισπανός ποδοσφαιριστής. Τέλος γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην οικογενειακή κερκίδα που δημιουργεί η ΑΕΚ με τα νέα της διαρκείας.

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ..ΚΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ  ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ..ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Κυριακή, Ιουνίου 21, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Με τους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ ασχολείται στο πρώτο της θέμα η Ώρα: «Μπροστά ο Χάβι Βάρας. Ο έμπειρος γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος από τη Βαγιαδολίδ και φαίνεται να ενδιαφέρει την ΑΕΚ περισσότερο από Ντα Σίλβα και Κούτσιακ. Στην τελική ευθεία για στόπερ και αριστερό μπακ. «Παράθυρο» για Μπουονανότε», γράφει η εφημερίδα.
SPORTDAY
«Παραμένει ανοιχτό για την ΑΕΚ η περίπτωση του Νάτσο Σκόκο», γράφει η SD.
LIVE SPORT
Δηλώσεις του Λόπες, που φέρεται να ενδιαφέρει την ΑΕΚ, φιλοξενεί η εφημερίδα: «Ο 26χρονος μπακ της Πάσος Φερέιρα λέει «ξέρω για την ΑΕΚ». Ψήνεται η 6η μεταγραφή. Πολλές πιθανότητες ο στόπερ να έρθει από την Ισπανία».
GOAL
Για μεταγραφές γράφει και το Goal: «Να χτίσει τοίχο», αναφέρει η εφημερίδα και προσθέτει: «Γκολκίπερ, στόπερ και αριστερός μπακ τα τρία μέτωπα που θέλει να κλείσει ο Μιλοβάνοβιτς μέχρι τις 20 Ιουλίου».

ΘΑ ΤΟ ΤΡΕΞΟΥΝ !!

Στην ΑΕΚ περιμένουν από το ΥΠΑΠΕΝ να τηρήσει τις δεσμεύσεις του και άμεσα να ξεκινήσει τη δημόσια διαβούλευση για το γήπεδο.
Παράλληλα, στην ΑΕΚ θέλουν και θα «τρέξουν» τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την Αγιά Σοφιά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ» μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει θα υπάρξει σύσκεψη κορυφής στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη, με τη συμμετοχή όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στο πλευρό του «Τίγρη» στο θέμα του γηπέδου.
Συγκεκριμένα τονίζεται: Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ και το αργότερο μέχρι την Τρίτη, θα επιστρέψει στη χώρα μας. Και πιθανότατα την επομένη κιόλας της επιστροφή του πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγια-Σοφιάς» στην Ελλάδα, ο ίδιος, μαζί με τους συνεργάτες του αλλά και τα στελέχη της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε., θα έχουν συνάντηση στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη προχωρώντας όλα τα ζητήματα που απασχολούν.
Στην εν λόγω συνάντηση θα γίνει μια λεπτομερής ανάλυση των βημάτων που απομένουν για να φτάσουμε στον τελικό στόχο, με την ΑΕΚ να θέλει να επισπεύσει τις διαδικασίες προετοιμασίας και καθαρισμού του οικοπέδου της, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει να «τρέχει» και το θέμα των κατασκευαστικών εταιριών που θα αναλάβουν το χτίσιμο του γηπέδου. Εταιρίες που θα προκύψουν μέσω διαγωνισμού, με τους επικεφαλής της «Ένωσης» να στοχεύουν στο να ολοκληρώσουν τις ετοιμασίες πάνω σε αυτό το κομμάτι μέσα στο καλοκαίρι!
Από εκεί και πέρα ένα άλλο θέμα για το οποίο θα υπάρξουν επαφές στο αμέσως επόμενο διάστημα είναι και εκείνο των εμπορικών συμφωνιών που θα γίνουν, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να χειρίζεται προσωπικά το παραπάνω θέμα και ήδη να έχει κάνει έναν πρώτο κύκλο συζητήσεων, με εταιρίες-«κολοσσούς» που έχουν δείξει ενδιαφέρον για το πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς». Και μετά και τη σύσκεψη που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα, είναι βέβαιο πως θα έχουμε εξελίξεις σχετικά με το θέμα του γηπέδου, με την ΑΕΚ να μπαίνει για τα καλά στην τελική ευθεία των προετοιμασιών, πριν την έναρξη των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια, που υπολογίζονται το αργότερο μέσα στον Σεπτέμβρη.

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΧΑΒΙ ΒΑΡΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟ1..ΕΙΔΩΜΕΝ..ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ..ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σάββατο, Ιουνίου 20, 2015

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

ΚΑλό Σαββατοκύριακο να έχουμε και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι. Πανηγυρικό το κλίμα χθες στις τάξεις του… Ολυμπιακού. Κάτι σαν ένα ανέκδοτο που λέγαμε μικροί. Ενας τύπος έκανε ωτοστόπ με επιτυχία. Μπήκε στο αυτοκίνητο και συνέχισε για τον προορισμό του. Ο οδηγός δεν ήταν και πολύ ομιλητικός. Ξαφνικά πετάγεται στον δρόμο ένας σκύλος και δυστυχώς το αυτοκίνητο τον χτυπάει. Το σκυλί ζούσε αλλά είχε σπάσει τα δύο πόδια του. Και τότε έκπληκτος ο συνοδηγός βλέπει τον οδηγό να βγάζει μια καραμπίνα κάτω από το κάθισμα και να εκτελεί τον σκυλο! “Να μη βασανίζεται το ζωντανό” γυρίζει και του λέει. Συνεχίζει το ταξίδι και λίγο πιο κάτω πετιέται ένα ελάφι. Χτυπημένο αλλά ζωντανό. Πάλι τα ίδια. Καραμπίνα και… μπαμ. Πάει το ελάφι. Γυρίζει πάλι και του λέει “Να μη βασανίζεται το ζωντανό”.  Ο τύπος έχει αρχίσει να μασάει και λίγο πιο κάτω γίνεται το χειρότερο. Χάνει ο οδηγός τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτυπάει σε δέντρο κι ο τύπος που είχε κάνει ωτοστόπ βρίσκεται έξω χτυπημένος στην κοιλιά με τα έντερα του έξω. Ζαλισμένος όπως είναι βλέπει να έρχεται ο οδηγός με την καραμπίνα. Τι να κάνει; Πιάνει με τα χέρια, μαζεύει τα έντερα και του φωνάζει: ΠΩΠΩ ευτυχώς δεν πάθαμε και τίποτα!!”

Ετσι και στον Ολυμπιακό. Ούτε αθώωση μετά επαίνου να ήταν η απόφαση του ανακριτή για τον Μαρινάκη δεν θα υπήρχε τόσος… ενθουσιασμός. Συσπειρώθηκε ο λαός στο… φέισμπουκ, ο πρόεδρος θύμωσε και ετοιμάζει μεταγραφάρες ενώ μένει πρόεδρος και βέβαια όπως διαβάσαμε στην καινούργια εφημερίδα του Ολυμπιακού με ξύλινους τίτλους “η ΟΥΕΦΑ έχει ήδη αποφασίσει να παίξει ο ευρωθρύλος στο Τσάμπιονς Λιγκ”. Ειλικρινά δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να προβλέψω αν ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ παρά τα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται ο πρόεδρος τους και τους βαρύτατους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν. Αναρωτιέμαι όμως όπως φαντάζομαι κάθε άνθρωπος με απλή λογική πως είναι δυνατόν η ΟΥΕΦΑ να αποφάσισε πριν απαγγελθούν οι κατηγορίες και επιβληθούν οι όροι. Μια πρώτη απόφαση που πάρθηκε με μόνο δεδομένο το ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι υπό δικαστική διερεύνηση δεν ισχύει για πάντα. Τώρα υπάρχουν νέα δεδομένα. Και βέβαια καταγγελίες από άλλες Έλληνικές ομάδες ενώ δεν μιλάμε για τον χαμό που έγινε στα ΜΜΕ όλου του πλανήτη. Και παντού η φωτογραφία του προέδρου του Ολυμπιακού δίπλα στα εκτενέστατα ρεπορτάζ για την διαφθορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Χθες έγινε το μεγάλο μπαμ. Και από εδώ και πέρα θα ασχοληθεί σοβαρά η ΟΥΕΦΑ. Και όπως είδαμε και πρόσφατα με το Νομο Κοντωνή τα ρεπορτάζ που ήθελαν την Ευρωπαίκή  ομοσπονδία να κόβει τους τακτικούς δικαστές από τις επιτροπές και να απαγορεύει την επιβολή προστίμων από τον υπουργό αποδείχτηκαν της πλάκας. Οπως και το ότι η ΟΥΕΦΑ θα έστελνε ένα χαμηλόβαθμο στέλεχος απλά για να πει στον υπουργό να μην τόλμησει να πειράξει την… ΕΠΟ και τελικά ήρθε το νούμερο 2 της ΟΥΕΦΑ και μια χαρά τα βρήκε με τον Κοντωνή. Καλή η προπαγάνδα λοιπόν αλλά καλύτερη η πραγματικότητα. Φιλάκια και καλά ξεμπερδέματα…

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για τη θέση του τερματοφύλακα γράφει η Ώρα, αναφέροντας τρεις περιπτώσεις: «Τρεις βλέπει στον άσο. Βάγκνερ ντα Σίλβα, Χάβι Βάρας και Ντούσαν Κούτσιακ». Επίσης, η εφημερίδα γράφει για το θέμα του γηπέδου: «Να μη χαθεί κι άλλος χρόνος. Η ΑΕΚ χρειάστηκε συνειδητά να ξοδέψει έναν ολόκληρο χρόνο για να δέσει νομικά την υπόθεση του γηπέδου και τώρα που είναι όλα έτοιμα, υπάρχει εύλογα αδημονία να δοθεί σε διαβούλευση η μελέτη περιβαλλοντικών όρων».
SPORTDAY
Για το γήπεδο γράφει και η SD: «Νεύρα για την Αγιά Σοφιά», τονίζοντας πως δεν θέλουν στην ΑΕΚ κι άλλη καθυστέρηση.
LIVESPORT
Αρκετά ονόματα για τη μεταγραφική ενίσχυση αναφέρει η εφημερίδα: «Τον Οσβάλντο Βιθκαρόντο της Ναντ και τον Φερνάντο Αμορεμπιέτα της Φούλαμ τσέκαρε ο Μιλοβάνοβιτς. Είδε τον αγώνα της Βενεζουέλας με το Περού. Έλντερ Λόπες για αριστερά. Προτάθηκε και είναι ψηλά στη λίστα της Ένωσης ο μπακ της Πάσος Φερέιρα. Άριστες οι συστάσεις του Γκάλο για τον 26χρονο αμυντικό».
GOAL
Το Goalμε τη σειρά του αναφέρει: «Ψάχνοντας τον υπουργό. Δυσαρέσκεια για Λαφαζάνη στην ΑΕΚ. Ανησυχία στην Ένωση για την αργοπορία του υπουργείου στο θέμα της περιβαλλοντικής μελέτης της Αγιά Σοφιάς. Στο κυνήγι στόπερ, προτάθηκε ο Ζοάο Μέιρα της Μπελενένσες. Καραδοκούν οι κιτρινόμαυροι στην υπόθεση Μπουονανότε».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΡΕΙΣ  ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;; ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Ιουνίου 19, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Πρώτο θέμα το τέλος του Βαγγέλη Μαρινάκη και τις ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει η Ώρα γράφοντας: «Τέλος ο Μαρινάκης από το ποδόσφαιρο όσο διαρκεί η έρευνα για την «εγκληματική οργάνωση». Ανακριτής και εισαγγελέας του επέβαλλαν απαγόρευση ενασχόλησης μετά από την 7ωρη απολογία του χθες!» Επίσης η εφημερίδα γράφει πως «μόνο οι υπογραφές μένουν για Κάρτερ. Στοίχημα για την ΑΕΚ η παραμονή του Χέρτσον».
SPORTDAY
«Γουστάρει ο Κάλα», γράφει η SDστο ρεπορτάζ της αναφέροντας πως ο Ισπανός στόπερ δεν θα έλεγε «όχι» σε πιθανή επιστροφή του στην ΑΕΚ.
LIVESPORT
«Κι όμως του Τζιμπούρ πήγε να χαλάσει!» γράφει η LSτονίζοντας πως υπήρξαν κάποιες λεπτομέρειες στο συμβόλαιο που χρειάστηκαν αρκετή συζήτηση με αποτέλεσμα να ξεπεραστούν οι 5,5 παρουσίας του στα γραφεία της ΠΑΕ. «Άλλες τέσσερις μεταγραφές η ΑΕΚ μέχρι τις 20 Ιουλίου: δεξί εξτρέμ, στόπερ, αριστερό μπακ και τερματοφύλακα».

ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ !!

Μαζί με τον Ράφικ Τζεμπούρ, συγκεντρώνεται μια εννιάδα ποδοσφαιριστών, την τελευταία εικοσαετία, που ενώ έφυγαν από τον «Δικέφαλο», αρκετοί απ’ αυτούς έκαναν και σπουδαίους κύκλους καριέρας στο εξωτερικό, επέστρεψαν στην ΑΕΚ, για να κάνουν και μια δεύτερη θητεία, ενώ υπάρχει και ένας που έκανε τρεις διαφορετικές θητείες στην ΑΕΚ. Ποιοι είναι οι άλλοι οκτώ πλην του Γαλλοαλγερινού; 

Του Κώστα Μιαούλη 


1. Ντανιέλ Μπατίστα (1989-1992&1995-1999) 

Ο αγαπημένος «Ντανιέλο» της κιτρινόμαυρης εξέδρας, μετακινήθηκε από τον Εθνικό στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 1989, μετά το πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα της «Ένωσης». Έμεινε για τρεις σεζόν στην ΑΕΚ, μέχρι το 1992. Αμέσως μετά το πρώτο από τα τρία συνεχόμενα της «Ένωσης», μετακόμισε στο λιμάνι για τον Ολυμπιακό, σκοράροντας μάλιστα εναντίον της ΑΕΚ, στο τελικό του Σούπερ Καπ το 1992. Το 1995, επέστρεψε στην ΑΕΚ, για να πάρει άλλους δύο τίτλους και συγκεκριμένα το Κύπελλο Ελλάδος, το 1996 και το 1997. Συνολικά έπαιξε 167 παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΚ, σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε 67 γκολ στο ελληνικό 
πρωτάθλημα. Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σημείωσε 8 γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ. 

2. Βασίλης Τσιάρτας (Δεκ. 1992-Ιούν. 1996& 2000-2004) 

Το μεγάλο ταλέντο της Νάουσας, θ’ αποτελέσει έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της «Ένωσης» και της Εθνικής ομάδας. Ο Τσάρτας θα έρθει Δεκέμβριο του 1992, για να μείνει μέχρι τον Ιούνιο του 1996. Στην τελευταία του χρονιά, παρότι μέσος θα πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ με 26 γκολ σε 33 παιχνίδια. Κατόπιν θα πάρει μεταγραφή για την Σεβίλλη, όπου έπαιξε με επιτυχία για τέσσερα χρόνια. Θα επιστρέψει στην ΑΕΚ το 2004, για να παίξει για ακόμα τέσσερα χρόνια. Θα κατακτήσει με την ΑΕΚ, δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, με 257 συμμετοχές και 101 γκολ με τη φανέλα της «Ένωσης». 

3. Βασίλης Μπορμπόκης (1993-1997, 2002-2004) 

Ένας από τους καλύτερους δεξιούς μπακ στην ιστορία της «Ένωσης» και από τους μοντέρνους στην εποχή του, αφού έπαιζε φουλ μπακ. Αποτέλεσε απόκτημα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς το καλοκαίρι του 1993 κι έπαιξε στην ΑΕΚ μέχρι το 1997. Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και κατόπιν Ντέρμπι Κάουντι, αποτέλεσαν τους επόμενους σταθμούς της καριέρας του, πριν επιστρέψει τη διετία 2000-2002 στον ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι του 2002 θα επιστρέψει στην «Ένωση». Σε όλες τις διοργανώσεις συμμετείχε συνολικά σε 164 παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΚ και παρότι δεξί μπακ, σημείωσε 16 γκολ. 

4. Τραϊανός Δέλλας (1999-2001, 2005-2008, 2010-2012) 

Ο νυν προπονητής της «Ένωσης» είναι ο μόνος που έχει κάνει τρεις διαφορετικές θητείες στην «Ένωση». Το 1999 τον απέκτησε η «Ένωση», όπου έμεινε μέχρι το 2001. Εκείνη τη χρονιά θυσιάστηκε, εξαιτίας της πληθώρας επιλογών στο κέντρο της άμυνας και έμεινε ελεύθερος. Το 2005 θα επιστρέψει μετά από μια πολύ καριέρα στο Καμπιονάτο, αρχικά με τα χρώματα της Περούτζια και κυρίως με εκείνα της Ρόμα. Έμεινε στην ΑΕΚ μέχρι το 2008. Για δύο σεζόν έμεινε στην Ανόρθωση , για να επιστρέψει στην «Ένωση» το 2010 και να παίξει ξανά μέχρι το 2012. Συνολικά είχε 124 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 10 γκολ με τη φανέλα της «Ένωσης». 


5. Άκης Ζήκος (1998-2002&2006-2008) 
Ο Άκης Ζήκος, ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει παίξει σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, έπαιξε σε δύο διαφορετικές περιόδους στην ΑΕΚ. Μια σπουδαία καριέρα από το 1998 μέχρι το 2002, ενώ μετά από την καταπληκτική του πορεία με την φανέλα της Μονακό και την παρουσία του στον τελικό του Ch. League το 2004, θα επιστρέψει στην «Ένωση» για να παίξει δύο ακόμα σεζόν στην αγαπημένη του ομάδα. Ένας από τους σπουδαίους παίκτες που ξεκίνησαν την καριέρα τους, από την Ξάνθη, θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ σε 139 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ θα έχει και 37 συμμετοχές στα Κύπελλα Ευρώπης με την «Ένωση». 

6. Νίκος Λυμπερόπουλος (2003-2008&2010-2012) 
Μετά από ένα μεγάλο σίριαλ το καλοκαίρι του 2003, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, μετά την επταετή καριέρα του στον Παναθηναϊκό, έμελλε να φορέσει τελικά τα «κιτρινόμαυρα» και να γράψει ιστορία. Ο 5ος σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ με 84 γκολ έπαιξε από το 2003 μέχρι το 2008 στην «Ένωση», ενώ μετά την διετή καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα με την φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, γύρισε για να πάρει έναν τίτλο, αυτόν του Κυπέλλου το 2011, για να κλείσει την καριέρα του έναν χρόνο αργότερα. Συνέδεσε το όνομα του, με την πρώτη νίκη της ΑΕΚ, στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ήταν ο σκόρερ του τέρματος απέναντι στη Λιλ. 

7. Νίκος Γεωργέας (Ιαν.2001-2012&2013-σήμερα) 

Ο αγαπημένος «Φούλης» της κιτρινόμαυρης εξέδρας έναν από τους μακροβιότερους σε σεζόν ποδοσφαιριστές που έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ. Από τον Ιανουάριο του 2001, μέχρι το καλοκαίρι του 2012, υπηρέτησε την «Ένωση» με αυταπάρνηση και δίνοντας σε κάθε παιχνίδι τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Έφυγε για μία σεζόν την περίοδο 2012-2013 για να αγωνιστεί στην Βέροια, για να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι που έπρεπε να πάρει τον δρόμο για την άγονη γραμμή της Γ’ Εθνικής. Στην σεζόν που τελείωσε, αγωνίστηκε σε 11 αναμετρήσεις. 

8. Μπρούνο Τσιρίλο (2005-07& 2013-2014) 
Ο Ιταλός αμυντικός ήρθε το καλοκαίρι του 2005, στην «Ένωση» για να ξεχωρίσει το ταπεραμέντο του και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην «Ένωση» σε 62 αναμετρήσεις με τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στην «Ένωση», ωστόσο έπαιξε μόνο σε τρία παιχνίδια στην Γ΄ Εθνική. 

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΕΛΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ;; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ..ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ..ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ..ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΑΜΕ ..ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2015

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


Aφού λοιπόν ο νόμος ψηφίστηκε στη Βουλή από όλα τα κόμματα πλην ΣΥΡΙΖΑ (για δυο ψήφους στην Πολιτική γραμματεία άλλαξε η απόφαση υπερψήφισης) και ΚΚΕ, αφού το ΣΤΕ απόρριψε ΟΜΟΦΩΝΑ και παταγωδώς τις αιτήσεις τους τώρα σε μια έκρηξη δημοκρατικότητας και ήθους ζητούν από τον Λαφαζάνη να καταργήσει τον Νόμο. Aπλά πράγματα. 


Αφού κατηγόρησαν με οποιοδήποτε τρόπο, αφού συκοφάντησαν, αφού μίλησαν για παρανομίες και πραξικοπήματα, τώρα που έκατσαν στο παγωτό πέρασαν στο αποφασίζουμε και διατάζουμε. Το κακό όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι όμως πως αυτοί ούτε… αποφασίζουν, ούτε, πολύ περισσότερο, διατάζουν. Το πολύ πολύ μπορούν να κραυγάζουν. Δεν πειράζει. Εμαθαν κι αυτοί. Πως αυτή η ΑΕΚ στο τέλος επικρατεί. 

Ετσι… επικράτησε και στο θέμα Τζιμπούρ. Και πέρυσι ο Αλγερινός φορ έφτασε μια ανάσα από την επιστροφή αλλά στο τελικό ραντεβού δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Η ΑΕΚ δεν συζητούσε για συμβόλαιο κλειστό για πάνω από ένα χρόνο. Ηθελε και τρία και τέσσερα χρόνια αρκεί να έχει κάθε χρόνο το δικαίωμα οψιόν η ίδια.

Ο Τζιμπούρ δεν δέχτηκε, πήγε στον ΑΠΟΕΛ, έπαιξε λίγο Τσάμπιονς Λιγκ και στο τέλος πήρε πρωτάθλημα με σουπερ απόδοση στον Β γύρο όταν είχε φύγει ο Δώνης. Εγινε ίνδαλμα, ο ΑΠΟΕΛ τον ήθελε αλλά αυτός όπως είχε πει και όπως φάνηκε τελικά ήθελε να γυρίσει στην ΑΕΚ. Κι έτσι δέχτηκε τον όρο. Το 1+1 δηλαδή. Βέβαια αν η ΑΕΚ πάρει πρωτάθλημα ανανεώνεται αυτόματα το συμβόλαιο αλλά ας το πάρουμε και τους ανανεώνουμε όλους αυτόματα. 

Στο οικονομικό δεν υπήρχε πρόβλημα, ούτε πέρυσι ούτε φέτος. Δεν χωράει αμφιβολία πως οικονομικά η ΑΕΚ έκανε επιτυχία. Πήρε ένα σέντερ φορ εγνωσμένης αξίας με χρήματα που δεν θα πλησίαζε καν επιθετικό παρόμοιας κλάσης. Ομως πήρε μαζί με τον παίκτη και τον… άνθρωπο Τζιμπούρ. Ενα παιδί που οι φίλοι του ορκίζονται πως είναι ψυχούλα αλλά η αλήθεια είναι πως παντού όπου έπαιξε εκτός από παικταράς ήταν και σημείο αναφοράς στους τσαμπουκάδες. Με προπονητές, με γυμναστές, με συμπαίκτες, με διοικήσεις. 

Σε όλες τις ομάδες του υπάρχει μια τέτοια ιστορία. Και στον Ολυμπιακό που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις ότι είχε ισχυρή διοίκηση, παρεμπιπτόντως αναπάντητο παραμένει το ερώτημα αν θα παίξει φέτος Ευρώπη, τελείωσε τη σεζόν ως πρώτος σκόρερ όμως από τον Μάρτιο ο Μίτσελ είχε ζητήσει να φύγει και μετά από πολλές περιπλανήσεις πουλήθηκε για ένα ποσό της πλάκας, σε σχέση με την τότε αξία του, στη Νότιγχαμ από όπου επίσης έφυγε άρον άρον. Με λίγα λόγια και σε σοβαρές ομάδες ο Τζιμπούρ είχε και τις κακές του στιγμές. Λαχείο αγοράζεις και το ξέρεις. Τουλάχιστον η ΑΕΚ το αγόρασε στην καλύτερη δυνατή τιμή και με τους καλύτερους όρους προφύλαξης της. 

Είναι μια προσωπική υπόθεση του Μελισσανίδη που τη χειρίστηκε αυτά τα δύο χρόνια για να πετύχει να το κάνει όπως ήθελε και επίσης είναι ένας παίκτης που με τον Δέλλα είχε καλή σχέση και ο προπονητής έχει πει το ΟΚ από… πέρυσι. Αν κάτσει θα είναι σούπερ. Ο Τζιμπούρ του 2011 είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος φορ στην Ελλάδα και συγκρίνεται μόνο με τον Μπεργκ του 2013. Προχωράμε. Και ο Θεός μαζί μας…

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ  ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Με τίτλο: «Ξανά στην ΑΕΚάρα ο Τζιμπούρ», υποδέχεται η εφημερίδα τον Αλγερινό και προσθέτει: «Μπαίνει μπροστά για την πρωταθληματική πορεία της ΑΕΚ ο τρομοκράτης. Γεγονός από χθες η επιστροφή του Αλγερινού φορ που έρχεται για να… ξεπληρώσει το χρέος του στην ΑΕΚ, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες», ενώ προσθέτει: «Μόνο το πρωτάθλημα στο μυαλό μου», με τον όρο που έχει στο συμβόλαιό του για αυτόματη οψιόν ανανέωσης σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου. Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά στην μπασκετική ΑΕΚ και στις κινήσεις που γίνονται από τον Αγγελόπουλο, με την εφημερίδα να στέκεται στους Ζήση, Κάρτερ, Χέρστον, Βασιλειάδη και Μπράμο. Και όπως είναι αναμενόμενο, εκτενής αναφορά γίνεται και στην χθεσινή απολογία του Σαρρή και τη σημερινή του Μαρινάκη.
SPORTDAY
Η μεταγραφή του Ράφικ Τζιμπούρ είναι και εδώ το πρώτο θέμα της εφημερίδας, η οποία έχει ως τίτλο: «Οριστικό: Τρόμος ξανά».
GOAL
Με βασικό τίτλο: «Γύρισα για το πρωτάθλημα», περιγράφει η εφημερίδα την επιστροφή του Ράφικ Τζιμπούρ και σημειώνει: «Ο Ράφικ Τζιμπούρ επέστρεψε για να οδηγήσει την ΑΕΚ ξανά στην κορυφή. Στο ΟΑΚΑ το deal με Μελισσανίδη, με υψηλότατα μπόνους για ατομικές και ομαδικές διακρίσεις η συμφωνία». Από εκεί και πέρα γίνεται λόγος για την κατάθεση των εγγράφων της απόφασης του ΣτΕ στο ΥΠΑΠΕΝ, ενώ η εφημερίδα υποστηρίζει πως η ΑΕΚ έχε ολοκληρώσει στο 77% το ρόστερ της ερχόμενης περιόδου και απομένει ένα 23% με το οποίο θα… απογειωθεί.
LIVE SPORT
«Η επιστροφή του τρομοκράτη», είναι ο τίτλος με τον οποίο υποδέχεται η εφημερίδα την μεταγραφή του Τζιμπούρ στην ΑΕΚ και προσθέτει: «ο Τζιμπούρ ήρθε και υπέγραψε για 1+1 χρόνια με την ΑΕΚ. 400.000 ευρώ οι αποδοχές του, πολλά μπόνους που μπορούν να τις εκτοξεύσουν στις 700.000». Παράλληλα επισημαίνει τη θέση του Αλγερινού και της ΑΕΚ: «Αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο», ενώ η εφημερίδα κάνει λόγο για συνάντηση του Αλγερινού με τον Μελισσανίδη, στο σκάφος του διοικητικού ηγέτη της Ενωσης, την περασμένη Πέμπτη.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ !! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΜΑΣ ΠΙΚΡΑΝΑΝ Ή  ΟΧΙ !!ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ !!

Όπως διαβάσατε πριν από λίγη ώρα, ο Ρέφικ Τζιμπούρ ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ και εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Αλγερινός συμφώνησε τελικά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι η συμφωνία των δύο πλευρών θα είναι για 1+1 χρόνο, ωστόσο ζήτησε και εξασφάλισε στο συμβόλαιό του να υπάρχει και ένας όρος βάσει του οποίου η συνεργασία των δύο πλευρών θα ανανεωθεί αυτόματα. Σε ποια περίπτωση; Αν η ΑΕΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Από εκεί και πέρα, ο Τρομοκράτης θα αμείβεται με περίπου 350.000 ευρώ, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται χρηματική επιβράβευση για μια σειρά από στόχους: αν η ΑΕΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα, το κύπελλο, αν εξασφαλίσει την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ και αν αυτός βγει πρώτος σκόρερ στη Σούπερ Λίγκα.

Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2015

AMHN !!

Σε μια δέσμευση που προμηνύει εξαιρετικά ευχάριστες εξελίξεις για την ΑΕΚ φέρεται να προχώρησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. 

Στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για τις ρυθμίσεις αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων χρεών στη ΔΕΗ, ο Υπουργός ΠΑΠΕΝ ερωτήθηκε από δημοσιογράφους για το θέμα της «Αγιά-Σοφιάς». 

Απάντησε λοιπόν ότι μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, δηλαδή η έγκριση της σχετικής μελέτης και η δημόσια διαβούλευση που θ’ ακολουθήσει. 

Έτσι, η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει την Τετάρτη τις κινήσεις που απαιτούνται από την πλευρά της (με την κατάθεση της καθαρογραμμένης απόφασης του ΣτΕ) και δεδομένης της δέσμευσης Λαφαζάνη, το Σεπτέμβρη θα έχει στα χέρια της την οικοδομική άδεια για να ξεκινήσει τις εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΑΜΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ !! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ..ΕΓΙΝΕ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ !!..ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΑΕΚΤΖΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Ιουνίου 16, 2015

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Ο Σκόκο είναι πρώτο θέμα στην εφημερίδα σήμερα: «Βόμβες για Σκόκο», γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: «Ο μάνατζερ του «υδραυλικού» βάζει φωτιές με δηλώσεις που… τρελαίνουν τον κόσμο της ΑΕΚ. «Η ΑΕΚ την καλύτερη πρόταση. Έχει δίπλα της έναν μεγιστάνα και ο Νάτσο είναι η… αδυναμία του. Θέλουν να στείλουν τον τεχνικό διευθυντή της ομάδα εδώ για να πάρουν τον παίκτη». Όσον αφορά το γήπεδο η Ωρα τονίζει: «Γερό στήριγμα δίνει το ΣτΕ. Η ΑΕΚ ξεπερνά αυτό που όλοι ήξεραν πως ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο και ο πιο σοβαρός κίνδυνος για το γήπεδο».
SPORTDAY
«Για πάρτη του», γράφει η SDκαι αναφέρεται στον Σκόκο: «Ο εκπρόσωπος του Σκόκο αποκάλυψε την πρόθεση του Μιλοβάνοβιτς να ταξιδέψει στην Αργεντινή για τον υδραυλικό».
LIVE SPORT
Το γήπεδο της ΑΕΚ είναι πρώτο θέμα στην εφημερίδα: «Στα χέρια της δικέφαλος οι καθαρογραμμένες αποφάσεις του ΣτΕ για την Αγιά Σοφιά. «Καλώς κάνει γήπεδο η ΑΕΚ». Όσον αφορά τα μεταγραφικά η εφημερίδα γράφει: «Φωτιές με Σκόκο. Ο ατζέντης του αποκάλυψε πως ο δικέφαλος έχει καταθέσει πρόταση, αλλά επισήμανε ότι η Νιούελς δεν πουλάει και ότι ο παίκτης δεν θέλει να φύγει. Για τον Τζιμπούρ «η Ένωση τον περιμένει σήμερα ή αύριο για υπογραφές».
Goal
Και στο Goalη αναφορά γίνεται για τον Σκόκο: «Ο μάνατζερ του Σκόκο επισημοποίησε την επαφή με την ΑΕΚ, παράλληλα όμως έκλεισε και τον δρόμο».

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002