Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαρτίου 23, 2017

AMHN !!

Στο φιλικό των παλαιμάχων της ΑΕΚ, ο υπουργός επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης αποκάλυψε την απόφαση της κυβέρνησης να καταθέσει άμεσα την νομοθετική ρύθμιση που θα ανοίξει τον δρόμο για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς». Ωστόσο, στις συζητήσεις που είχε στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο υπουργός ήταν πολύ πιο αποκαλυπτικός, καθώς αναφέρθηκε στην ολοκληρωμένη λύση που σκοπεύει να δώσει η πολιτεία, παίρνοντας όλες τις αρμοδιότητες για το συγκεκριμένο έργο από τον Δήμο (αλλά και την περιφέρεια) και δίνοντάς τις στο υπουργείο μεταφορών!
Του Δημήτρη Κουμουρτζή
«Υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί το πρόβλημα με τον Δήμο. Θα γίνει νομοθετική ρύθμιση και η ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ, δεν θα είναι πλέον αρμοδιότητα Δήμου και περιφέρειας αλλά θα περάσει σε αυτή του Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και στον Χρήστο Σπίρζη», τόνισε ο κύριος Υπουργός, όταν πιέστηκε να αναλύσει τι θα περιέχει η νομοθετική ρύθμιση, για να ξεπεραστεί το όποιο νομικό κόλλημα υπάρχει, αλλά και οι αντιρρήσεις που προκύπτουν από Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας.
Και αναλύοντας σε κουβέντα που είχε και με τον Θωμά Μαύρο, επεσήμανε: « Στη νομοθετική ρύθμιση, θα προβλέπετε ότι όταν πρόκειται να δημιουργηθεί ένα μεγάλο αθλητικό κέντρο, που θα φιλοξενεί περισσότερους από δέκα χιλιάδες θεατές και για την υλοποίηση του, θα προβλέπονται έργα υποδομής στην περιοχή, όπως μεταξύ άλλων η υπογειοποίηση, που υπάρχει στο σχέδιο για την δημιουργία του γηπέδου της ΑΕΚ, το έργο θα περνάει στην αρμοδιότητα του ΥΠΟΜΕΔΙ, που έχει Υπουργό τον κύριο ΧρήστοΣπίρτζη. Το ΥΠΟΜΕΔΙ λοιπόν, θα γνωμοδοτήσει και θα είναι αρμόδιο για την άδεια αφού ουσιαστικά θα πρόκειται για δημοσίου συμφέροντος έργο, μέσα από το οποίο θα ανοιχτούν μεταξύ άλλων και εκατοντάδες θέσεις εργασίας. Με αυτό τον τρόπο, θα παρακαμφθεί τόσο ο Δήμος όσο και η Περιφέρεια, οπότε δεν θα μπαίνει θέμα με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας».
Είχε προηγηθεί η «βόμβα», που έριξε ο Υπουργός, όταν κατά την ώρα της απονομής αναμνηστικών πλακετών στις ομάδες, του προτάθηκε από τους παλαίμαχους της ΑΕΚ, να πει κάτι για το γήπεδο. «Το δικό μας γήπεδο; »αναρωτήθηκε, πιστοποιώντας για ακόμη μια φορά τα «ενωσίτικα» αισθήματά του… Και όταν από τους Θωμά Μαύρο, Ανδρέα Σταματιάδη, Γιώργο Καραφέσκο και Μιχάλη Σιμιγδαλα, που ήταν παρόντες στο τελετουργικό μέρος του ποδοσφαιρικού τουρνουά, άκουσε θετική απάντηση, προχώρησε στην είδηση: «Επειδή έχουμε δυσκολίες και δεν μπορούμε εύκολα να συνεννοηθούμε με τους υπευθύνους κυρίως του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, παρ΄ ότι έχει τη διάθεση για να γίνει το γήπεδο, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα, θα προχωρήσουμε ως Κυβέρνηση μέσα σε αυτό το μήνα σε νομοθετική ρύθμιση» είπε ο κ. Φλαμπουράρης.
Και ήταν λογικό, ότι η ρήση του επικροτήθηκε και χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους, η πλειονότητα των οποίων είναι και φίλοι της ΑΕΚ. Ο κ. Φλαμπουράρης μάλιστα τόνισε ότι πριν το Πάσχα, θα ψηφιστεί από την Βουλή η νομοθετική ρύθμιση , που θα δίνει οριστικά τέλος στο πρόβλημα, που προέκυψε με τη δημιουργία του γηπέδου της ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002