Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2017

ΕΦΤΙΑΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ !!

Δεν σταματάνε τα οξύμωρα στην ΑΕΚ για την φετινή περίοδο. Μία ομάδα που ξεκίνησε με όνειρα για το τρέχον πρωτάθλημα, που όμως πολύ νωρίς άρχισε να αναπροσαρμόζει τους στόχους της. Μέχρι που ήρθε ο Μανόλο Χιμένεθ και πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, όντας η ομάδα με τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα, στο διάστημα που ο Ισπανός βρίσκεται στον πάγκο της. Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό… παράδοξο της χρονιάς. Πέντε αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια, η Ένωση βρίσκεται μόλις 3 γκολ πίσω από τον Ολυμπιακό, που αυτή τη στιγμή έχει την καλύτερη επίθεση. Και το ακόμα πιο περίεργο στην υπόθεση, είναι πως αυτή η επιθετική… αντεπίθεση, ξεκίνησε όταν άρχισε να «δένει» η άμυνα. Με τον Χιμένεθ στον πάγκο. Ας δούμε πιο αναλυτικά πως έχουν τα δεδομένα.
Το μηδέν παθητικό

Μόλις τελείωσε το παιχνίδι στο Περιστέρι, η ΑΕΚ βρέθηκε στην πρώτη θέση, μαζί με τον ΠΑΟΚ, σε μία ιδιαίτερη στατιστική. Ως η ομάδα με τα περισσότερα παιχνίδια όπου η εστία της έμεινε ανέπαφη. Συγκεκριμένα στα 14 από τα 25 συνολικά. Βεβαίως, ο ΠΑΟΚ την προσπέρασε χθες, με το 1-0 επί του Πανιωνίου, αλλά αν κάποιος αναλογιστεί πως ξεκίνησε η σεζόν, η επιτυχία παραμένει μεγάλη. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό να δει κανείς και τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει η Ένωση σε αυτά τα παιχνίδια. Συνολικά έχει 32, με τους 27 εξ αυτών να προέρχονται από νίκες. Δηλαδή 9 «τρίποντα» και 5 ματς που έληξαν 0-0, που περιλαμβάνουν φυσικά και τις… αυτοκτονίες του ΟΑΚΑ με Παναιτωλικό, Πανιώνιο και Ηρακλή (τα άλλα δύο είναι εκτός έδρας με Παναθηναϊκό και Ξάνθη).
Έφτιαξε τον χαρακτήρα της
Αυτή τη στιγμή Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι οι δύο ομάδες με τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα, έχοντας 14 γκολ παθητικό. Ακολουθεί ο Πανιώνιος με 16 και ο ΠΑΟΚ με 17. Η Ένωση από την πλευρά της έχει δεχθεί 19 γκολ, αλλά παρ’ όλα αυτά μόνο ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει –κατά μία φορά- περισσότερες φορές την εστία του ανέπαφη στο πρωτάθλημα. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως η ΑΕΚ είχε χάσει τον χαρακτήρα της. Πως όταν δεχόταν ένα γκολ, ακολουθούσαν (συνήθως) και άλλα. Αντίθετα, από την στιγμή που βελτιώθηκε ανασταλτικά, αρχίζοντας να κρατάει το μηδέν στην άμυνα, ξεκίνησε να βελτιώνει και την επίθεση της.
Η καλύτερη παντού με Χιμένεθ
Πλέον, απέχει μόλις 3 γκολ από τον Ολυμπιακό, για να διαθέτει εκείνη την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και στις 5 αγωνιστικές που απομένουν, δεν είναι δύσκολο να το πετύχει. Πάντως, μία πρώτη… νίκη σε αυτόν τον τομέα, έχει ήδη έρθει. Από την 17η αγωνιστική που ανέλαβε την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ και μετά το πέρας της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, εκτός από… πρωταθλήτρια, ήδη η Ένωση είναι η ομάδα που διαθέτει την καλύτερη άμυνα και επίθεση στη Super League. Συγκεκριμένα, σε αυτές τις αγωνιστικές έχει σκοράρει 19 φορές και έχει δεχθεί μόλις 3 γκολ. Αντίθετα, οι υπόλοιποι της 5άδας, είναι πίσω της. Ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 18-4, ο ΠΑΟΚ με 13-6, ο Ολυμπιακός με 11-6 και ο Πανιώνιος με 10-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002